Sleep Away

Kloku

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
^^emohullu^^ 28.02.2008
mä tykkään melodiasta ^^toimii ;D
0   +1 +2
 
9
Dj Delta 13.09.2006
Kuullostaa ehkä enemmän action musiikilta, koska downtemmon
kickit ja hihatit ja muut ovat todella housemaista ja kaikumaista tavaraa.
(Madventuresin tunnari esim.)

Mutta biisi kuullostaa miellyttävältä ja todella siedettävältä että
kyllä ysiä tulee.
0   +1 +2
 
JamesMercy 20.08.2006
Massiivinen, soundtrackmainen aloitus. Toimii, vaikka itselleni downtempo onkin aina niitä pienempiä juttuja. Rumpupolitiikka ei oikein itseeni iske, lähinnä basarin soundi on liian kumea ja konemainen. Mitenkäs olisi vaikka joku mukavasti sämplätty komppi - siitä saisi pienen annoksen orgaanisuutta, jota tämän kappaleen kokonaissoundi mielestäni kaipaisi. Nuo phaserin läpi tulevat rummuttelut kuulostavat paikoin kuitenkin oikein hyviltä, jotenkin vähän retroilta. Leadit ovat soundina jotenkin ärsyttävät; toisaalta haettu semmoista trancemaista massiivisuutta, mutta lopputulos on kuitenkin jotenkin ohut ja epätasainen. Kuviot ovat turhan simppeleitä ja kokonaisuus jotenkin ylimuovinen. Efektointi ei niissä oikein pelaa. Muutamat padit joita taustalla leijailee, ovat sitä vastoin aivan täydellisiä, kuin suoraan Pepe Deluxén Lying Peacefullysta. Antavat mukavasti sävyä ja olisivat voineet olla isommassakin roolissa. Paitsi tuossa ihan alussa ne ovat jotenkin turhankin isossa osassa. No joo, pahoittelen sekavuuttani, aloitan toisen kuuntelukerran. Jos rumpusoundit eivät iskeneet, niin kuviot ovat sitä vastoin aika toimivia. Jos ei sämplättyjä komppeja käytä, on tämä seuraavaksi paras vaihtoehto, oikein miellyttävän kuplivaa rummuttelua. Tuo leadien melodia jää toisella kerralla vieläkin tiukemmin päähän soimaan, mutta soundi on edelleen turhan massiivinen ja muovinen ja kuvio simppeli. Siitä voisi rokottaa ensimmäisenä pois, jos uutta versiota alkaisi tekemään - leadin volyymiä hiljemmalle ja vähän lämpöä ja paksuutta soundiin. Ja lisää elementtejä, kokonaisuus jäi kuitenkin suhteellisen heppoiseksi nyt. Rakenne on muuten ihan toimiva. Ei ihan tämmöisenään mielestäni downtempoa, mutta en miksikään puristiksikaan viitsi ryhtyä. Hyviä aineksia oli mukana genrestä riippumatta, kärsivällisellä hionnalla voi lopputulos jossain vaiheessa olla se timantti.
0   +1 +2
 
10
makes69 01.07.2006
Aikamoista fiilistelyy diggasin.
0   +1 +2
 
9
Warggoath 28.06.2006
En dikkaa 4! Ei todellakaan...Tämä on paras kappaleesi jonka olen kuunnellut! Tässä on jotenkin merenalainen tunnelma. Biitti tukee tunnelmaa.
Padi luo unenomaista tunnelmaa samalla pyyhkäisten sen mukavan merenalaisen tunnelman poissa. Jos kappaleella olisi musiikki video sen voisi kuvitella olevan kuvattu metrosta liikentessä kuvaten slummeja...En tiedä miksi vaan se tuntuu sopivan kappaleeseen. Tulipa paljon tekstiä....
0   +1 +2
 
8
Marquez 23.06.2006
Jei.. Aluksi aattelin, että harmi kun tämä biisi on pilattu rätisevillä äänillä, mutta sitten huomasinkin et äänikortin asetuksissa oli pari kohtaa vinksallaan.

Alku on tosi mielenkiintosen olonen. Rummut nousevat hyvin ja lisää kilkuttimia yms. tulee mukaan sopivasti. Välillä ehkä hiukan suoraviivaisesti tuon jonkinmoisen revcrashin jälkeen, mutta eipä häiritsevästi.

Tuo stringeillä tai jollain tehty melodia/padi tai mikälie ei ole aivan puhdas, mutta se oikeastaan sopiikin tämän biisin luonteeseen, saattaapi tarkoitus ollakin.
Pelkäsin, että sama melodialinjan jankkaus kävisi tylsäksi biisin loppuun kohden, mutta näin ei aivan käynyt.

Hieno mystinen lopetus biisillä.
Vaikea on nyt keksiä paljoa korjattavaa, mitä nyt ääniä ehkä miksailla vähäsen. Lisätä voisi jotain pientä kilkemelodiaa tai jotain taustalle.

Tämähän oli varsin kuunneltava kokonaisuus. Laadultaan paljon edellisiä biisejä parempi. Mieleen tuli rumpujen ja tunnelman osalta pari biisiä HL2 -pelistä.
0   +1 +2