Perfect Size 2 (Re-mastered)

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Anti-Jesse 16.05.2008
Miellyttävä yllätys ja erityisen harvinainen yhdistelmä nähdä näinkin psykedeelistä menoa "yhden-naisen-bändiltä"? Tyylikästä omassa genressään! Ehdottomasti kannattaa tähän malliin hoitaa tämä kun näyttää luonnistuvan \,,/
0   +1 +2
 
repulse 19.04.2007
on tässä kyllä todella omaperäinen meininki, mikä on vaan plussaa, kun erottuu näinkin hienolla tavalla massasta...jotenkin tulee mieleen Prodigy...ja se ei ole huono asia se...olet kehittynyt muusikkona sitten viime kuuleman...ugh, olen puhunut
0   +1 +2
 
Lecus 10.02.2007
Joo itse asiassa en kuuntele tän tyylistä musaa.Laulu herättää mielenkiintoa,muuten hankala arvioida,no en tällä kertaa anna arvosanaa,koska en osaa arvostella.
0   +1 +2
 
thera 27.01.2007
Hurjaa toimintaa..äänimaailmasta tulee paikoin mieleen nine ich nails välillä Marilyn Manson. Tossa Dear Boys biisissä oli välillä tosiaan niinkuin joku mainitsi hieman Nina Hagen vaikutteita ja minusta se sopisi näihin muihinkin. Matala soundi taas väliin tuo mieleen Pinkin, ei poppia kaikki kuitenkaan.
Harvemmin kuuntelen tällaista tai konemusiikkia yleensäkään mutta tää on aika mukavan erikoista. Olet saanut sekaan jopa lähes scat-laulua. Musiikista en osaa sanoa mitään mutta laulu toimii. Paikottain jotkut ns. ulina kohdat ovat hieman naivin kuuloisia mutta niitä on aika harvassa.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.01.2007
Nokkelasti koottu konekokoelma. Elementit sopusoinnussa keskenään, joten tuote on kivan kuuloinen kulkeva ralli.
0   +1 +2
 
8
fheratus 04.12.2006
toimivaa matskua mut ei mun makuu. se ei tarkota et tää ei ois hyvää
0   +1 +2
 
Begemot 18.11.2006
Aluksi täytyy todeta, että olet eduksesi onnistunut luomaan ns. "oman saundin"; saundin jossa koneellinen äänimaisema yhdistyy rytmis-melodiseen laulutapaan. Lisäksi mielestäni äänelaatu ja saundit on parantuneet tässä puolen vuoden sisällä. Kehityksen tietä on aina mukava seurata.

Sanoista sen verran, että eihän mikään laulu kai sellaisenaan voi selittää todellisuutta kokonaisvaltaisesti. Teksti tuo esille yhden kaistaleen todellisuutta, käyttäen kärjistystä tehokeinona. Ja mikä onkaan korninpaa kuin minä humanisti-nihilistinä analysoimassa naisen naiskuvakritiikkiä, joten tyydyn toteamaan tekstin hyväksi. Lähin vertailu kohta lienee oma "Dear sweet barbie", jossa oli muistaakseni hieman samanlaista näkökulmaa. Ja vertaillessani noita kahta, niin tykkäsin enemmän tämän laulun lyriikasta.

Kappaleesta. Tykkäsin kappaleen rytmiikasta, hieman eri iskupainatuksin tai korostuksin tästä olisi saanut hienon funk-biisin. Kai se on hyvän kappaleen merkki, että se taipuu moneksi?

Chocolate And Cigarettes on edelleenkin suosikkini, ehkä siinä on itseni kannalta eniten samaistumispintaa? Hyvä tämäkin!
0   +1 +2
 
Lentsu 05.11.2006
Sävellys välittää hyvin tunnelmaa, meikku vaan saa ihottumaa techno soundeista :-) ehkä kokonaisuutena vähän latteahko, jotain cresendo kohtaa olisin kaivannut.
0   +1 +2
 
vihreamaa 04.11.2006
Wazaa. Aika happomeininki. Ei jaksa montaa biisiä, mutta piristää silloin tällöin. Olisi kaivannut ehkä sitä, että sointu olisi vaihtunut välillä...
0   +1 +2
 
zenri 01.11.2006
Mielenkiintoinen konsepti, mutta soundeihin kaipaisin lisää potkua. Nyt ovat vähän liian halvan kuulosia.
0   +1 +2
 
JTL 27.10.2006
Yllätyin ihan positiivisesti kappaleesta. Omassa tyylissään kuulostaa lupaavalta. Saundeista en voi hirveästi kommentoida kuin että ainakin näillä rupsuilla tietokonekaiuttimilla toimii. Mielestäni biisiin sopisi tykki särökitara kuin lusikka puuroon. Vokaalit kuulostivat välillä vähän epäselviltä, tiedä sitten oliko tarkoituskin. Arvosanaa en taida antaa kun en kyseisen tyyppistä musiikkia oikeastaan koskaan kuuntele.
0   +1 +2
 
Bengt 24.10.2006
Makeeta soundia, mutta biisi jää polkemaan ikävästi paikoilleen.. Toi puhelaulukin toimii varsin hyvin tiettyyn pisteeseen saakka. Sen jälkeen se alkaa puuduttamaan. Vähän vaihtelua harmonioihin niin hyvä tulee..
0   +1 +2
 
dimi 18.10.2006
Tää osasto ei nyt oikein lähe.. jätän siis kommentoimatta ettei tuu pahaa mieltä kellekkään. ;D
0   +1 +2
 
9
Kp-Kukka 18.10.2006
aivan ok kuulonen biisi ,itse ainakin tykkäsin tosi paljon tästä.
mitä mahtavammin tehty sitä parempi.
0   +1 +2
 
mpetteri 13.10.2006
Tosi hyvät soundit ainakin, niist ei voi haukkuu.. Toi beissi sai olla vieläkin mureempi, vaikka se nytkin kyl aika muree.. Sit snare sais potkii vaikka lujempaaki..Mut ei oikeen mitään valittamista kyl keksi..
0   +1 +2
 
8
Ei tää hassumman kuuloista ole... Hieman huonosti tunnen tätä genreä, Prodigy menee kyl mulle, tää on hieman yksinkertaistettua siihen verrattuna... Hyvä soundi laulussa, toimii täs kappalees hienosti. Kyllä tää on mielestäni hyvää, en kyl ole paras arvostelemaan tätä genreä.
0   +1 +2
 
Meddi 09.10.2006
levy-yhtiö- ja "ajan sävel"-kritiikkiä taas. hmm, onhan muitakin aiheita kritiikkiin. kiva papatus n 2:40 minsassa. tunnelma on kyllä taas hieno, monotonisuus toimii jotekuten. ei tämä ole hw:n parhaimmistoa kuitenkaan
0   +1 +2
 
Eversincetheday 05.10.2006
Komppi oli jännä, tarpeeks monimutkanen, pitää mielenkiintoa yllä loppuun asti. Sanoista ei koko ajan saanut selvää mutta valittavalla äänellä oli laulettu, joten varsin onnistunutta jos sanat olivat levy-yhtiö-/naiskuvakritiikkiä. Makeita soundeja, ja miksaus oli mun mielestä toimiva. Tykkäsin noista jousista tuolla ihan taustalla, ne ois ehkä paikoitellen saanu olla jopa enemmän pinnalla miksissä.
0   +1 +2
 
pihlaja 27.09.2006
Ihan hauskan kuuloista tavaraa ja soundeja, mutta se itse biisi jäi minulta vähän arvoitukseksi ja hahmottomaksi. Tosin en juuri tämän tyyppistä musiikkia kuuntele, joten voi olla vain valistumattomuuteni syytä.
0   +1 +2
 
A.S.H 20.09.2006
Good mornin`mi Lady Waz up? Ja kalevalaista tupla tuplatempo laulausuntaa...Paranee taas askeleen tiiviimpää. Menee listalle.Nokkelia lauluraitoja ja paljon. Hyvä hyvä olet ollut ahkera. re-mix on tehnyt hyvää tälle. jatkakaa...
0   +1 +2
 
Leka 15.09.2006
Mukava ääni maisema, himean psykoottinen teos huumaa kuin huume :D, ihan mukava jumputus
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 15.09.2006
erikoiset äänimaailmat.. ihan hyvät. hyvät rummut.
ihan heino ääni laulajalla. =)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.09.2006
Erittäin mielenkiintoinen biisi. Jotenkin noi basso ja laulu linjat osuu tässä biisissä mukavasti yhteen!!
0   +1 +2
 
Eisenstang 14.09.2006
Ei hullumpi viisu, naisvokalistille propsi, ei taustajutut sen pahempia olleet.
0   +1 +2
 
Juhgu 14.09.2006
Taitaa olla enemmän goottityyliselle yleisölle suunnattua materiaalia? :) En tiedä onko tämä genressään hyvää tai huonoa, tai mitä tämäntyyppisen musiikin kuuntelijat tästä ajattelisi, mutta itse en ainakaan hirveästi valituksen aihetta toteutuksesta löydä. Toki soundi on vähän tunkkaista ja ohutta, mutta toisaalta on vaikea kuvitella että tämä toimisikaan kliinisen kirkkailla ja leveillä soundeilla.

Ulkonäkökeskeisyys ei itseäni sanoituksissa viehätä, mutta se on enemmänkin makuasia, ja sinänsä sanoituksissa (ja itseasiassa musiikissakin) on kyllä hyvä ja toimiva rakenne. Hyvä että myös sanat on saatavilla, koska niistä ei aina tämäntyylisessä musiikissa niin helposti saa selvää (ei haittaa vaan kuuluu asiaan). Ruletti = roulette.
0   +1 +2
 
Carpenter 13.09.2006
Laulu olisi ehkä voinut olla hieman kovemmalla. Hieman lisää vaihtelua olisin taustakomppiin kaivannut. Mutta tässä taisi olla sanoitus enemmän pääosassa. Lopussa alkoi hieman puuduttamaan.
0   +1 +2
 
tilkka 13.09.2006
Edelleen toivoisin laululle enemmän sijaa.... Hieman jää voksut nyt jurnutuksen alle... Mutta näinkin jo ihan piristävää vaihtelua massaan!!
0   +1 +2
 
North Vibes 16.08.2006
Kivat saundit ja tunnelma. Mielestäni kyllä laulu/puhe ääntä ois saanu nostaa reilusti enemmän pinnalle
0   +1 +2
 
9
Modnar 16.08.2006
Tässähän on saundit muuttuneet muhkeammiksi. Äänimaailma on loistava ja meininki on muutenkin melko hypnoottinen. Kokonaisuus on ehkä hieman monipuolistunut aiemmista teoksista. Laulanta on onneksi pysynyt samana bitchmaisena ähinänä, joka toimii tässä tapauksessa erittäin hyvin.
0   +1 +2
 
8
JM 14.08.2006
Oho. Sullahan on saundit parantunu. Ei niinkään mielenkiinnotonta perusmuovia, vaan ihan hassuja ja mielenkiintoisia juttuja. Laulu toimii ihan jees. lisäefektointia voin tietty suositella joidenkin kohtien kohdalta, kuullostaa "kuivalta" mutta kun muissa kohtaa efektiä on, niin johtopäättelin, että tuo olisi sitten sun taiteellinen ratkaisu: onhan inhimillisempi saundi aina jotenkin "intiimimpi" siis kuunnella ihmisen ääntä, kuin sellasta missä efektit jyllää.
Biitti toimii ja sillai. kappaleen rakenne on taas aika pötköä, mutta toisaalta tyylilajissa "ammattimaisetkin" artistit kuten Skinny puppy kylläkin suosivat tuota pötkömäisyyttä. Menee näin ja tykkäsin. Ysin ja kasin vaiheilla numeroltaan.. Ok, jos seuraava biisi on yhtä hyvä, nii annan sille ysin? :D
0   +1 +2
 
9
rewind 10.08.2006
Kyllähän tämä on paras biisi tähän asti. Vielä kun saisi miksattua tuota matalaa laulua vähän selvemmäksi (ehkä hieman lisää diskanttiosastoa?) niin olisi täydellinen tuotos.
0   +1 +2
 
circusfolk 11.10.2006
Jotenkin pervosti tosta alusta tulee Primus mieleen, sanoista ja niiden sisällöstä paha sanoa mitään, kun niistä ei oikein saa selvää.
0   +1 +2
 
Snacke 14.12.2006
vokaalit tosi hiljaa, ei saa selvää ilman lunttia, onneks sellanen löyty. tulee huono omatunto tällee sika kun on ku lukee noita sanoja.
0   +1 +2
 
Tää on loppujen lopuksi aika nykyaikasta ja tästä puuttuu se Experimentaalin experimentaalisuus... hmm... Itse en oikein tykännyt, koska kyseessä oli liian vähän sekoileva biisi joka ei oikein taiteellisella tasolla tehnyt mitään vaikutusta...
0   +1 +2