The chaos theory

SnowAngel

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
janiceps 13.01.2007
Kelpo Elektroahan tämä. Rumpu ja Basso soundi sekä rytmi miellyttivät erityisesti. Samoin tuossa 2:15-2:20 oleva "nostatus" särösoundilla taukoon. Hieno ratkaisu. Trackkeri perintö kuuluu myös mukavasti. Se on oikein!
+1   +1 +2
 
JamesMercy 14.11.2006
Rumpupuoli tuntuu iskevän välittömästi - oikein mukavaa, hajanaista mutta silti kokonaisuutena yhtenäistä kolinaa. Varsin hyvää. Ehkä aavistuksen jyräävämpi ote olisi ollut vielä paikallaan, mutta hyvin polkee nytkin. Samaa jyräävyyttä kaipaisi ehdottomasti myös bassolinjaan, joka on nyt kovin heppoisan oloinen. Vähän tummempi ote tuolla osastolla toisi viellä kivaa kontrastia melodioihin, jotka paikoin tuntuvat jo turhankin pirteiltä. Tai no ei nyt turhan, mukavan eloisaa ja kuplivaa menoahan tuo on. Breikkiä edeltävä ja koko biisin lopettanut myrskyefekti tjsp. tuntui jyrisevän jotenkin ikävästi. Veti ruttuun. Ei niin. Mutta oikein mukava veto kokonaisuudessaan, aika rentoa ja silti iskevää breiksiä. Kelpaa minulle!
+2   +1 +2
 
9
Kimble82 03.10.2006
TUli mieleen tossa puolenvälin jälkeen että kaikki päättyy armottomaan krapulaan mutta sitten kaikki alkoi taas meneen normaalisti=D... Hyvin kasattu kappale hyvällä rytmillä!!! Loppui kaaokseen!! hyvä hyvä
0   +1 +2
 
9
musicman85 29.09.2006
Projektin nimi sai minua odottamaan jotain raskasta hevirocki kauniilla naislaululla mutta mutta.

Tunnelma kappaleessa on ihan loistelias: synkkää ja ahdistavaa meininkiä kaaoksen keskellä. Mielenkiintoinen rakenne kyllä biisissä. Ei välttämättä ihan minun musiikkia mutta varmasti toimii joissain tilanteissa ja fiiliksissä hienosti! Mutta ei se biisiä pahenna, ysiä tiskiin!
+1   +1 +2
 
Haava 20.09.2006
Vähän ehkä itselle tulee täyteen ahdettu olo. Siinä kaaoksesta en tiedä. Aika tasaista rytmiä minusta. Rennon letkeää jammailua. Erlaiset ja monimuotoiset emelodiat seikkailevat keskenään kivalla tavalla. Ehkä sitten vhän kaoottisesti... En tiedä.. Jotenkin itse koen sellaisen kaoottisen epärytmisyyden asiaksi joka ilmentää itsessäni sellaista kaootista oloa. No joo.. ei saa jämähtää biisin nimeen... Se röhinä pätkä ennen biisin "tauon" ja muutoskohdan tuloa oli muuten loistava.

Samaa mieltä Aukikcon kanssa roson lisäämisestä saundiin, mutta siis laadukas veto.
+2   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.08.2006
Erinomainen tunnelma ja melodiat. Kaiuttelu on jotenkin hieman holtittoman kuuloista tuossa stringisaundissa, se saisi muutenkin elää jollain tavalla enemmän. Oiva rytmiikka.

Rakenne toimii, meininki pysyy kiinnostavana alusta loppuun. Tässä on mielestäni jo vähemmän steriiliyttä kuin tuossa taannoin kommentoimassani toisessa biisissä. Tämän tyyliseen saundiin mahtuisi kyllä kuitenkin enemmänkin rosoa. Oletko testannut bitcrusher-plugareita? :) Voisivat tehdä ihmeitä.

Mutta hyvä biisi kuiteski!
+2   +1 +2