Raining Liquid Ice

Zune

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
sunherd 29.04.2007
Tässä tykkään tosta biitin nykinästä hyvinkin paljon.
0   +1 +2
 
10
plan_9 24.04.2007
minullekin melko tunnearvoiseksi tullut biisi, ehdottomasti zune top 5:een :)
täydet pisteet
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.12.2006
Mm, mukavaa ja miellyttävästi kerrostettua äänimaailmaa ja toimivia haikeita melodioita. Saundivalinnat toimivat kautta linjan. Miksauksessa voisi olla paljon enemmänkin munaa, rummut eivät juurikaan potki (kannattaa harrastaa useampien kick-haitsu-snare-yms-saundien layerointia päällekäin niin saa enemmän voimaa).

Muutenkin saundeissa voisi olla paljon enemmän voimaa. Kevy särö (ei niin voimakas että ääni menee kunnolla särölle) antaa usein tarvittavaa tykkiyttä muuten turhan pehmeille saundeille. En tällä siis kuitenkaan tarkoita sitä, että tuolla potkivuudella pitäisi tuhota tämä sinänsä erinomainen pehmeys, vaan sitä voisi oikeastaan enemmänkin korostaa jykevämmillä saundeilla.

Stereokuvassa voisi olla myös tiukkuutta, jotenkin se tuntui nyt vähän epämääräiseltä, lienee vähän turhan hajanainen, eli tarkkuutta soittimien asetteluun stereokuvassa.

Paljon hyviä ideoita ja toimivissa kantimissa oleva tuotanto. Tästä vain rikastamaan ja kerrostamaan niin syntyy vaikka mitä.
0   +1 +2
 
10
outhearted 25.11.2006
Hmmm...soitin tähän päälle sähkistä helvetillisellä echo/delayllä ja..."hip-hoppasin" puheen omaista kuiskailua...et muuten usko kuinka omituisen biisin tästä saisi. Loistava kipale, Zunen helmi!
0   +1 +2
 
10
s0f!a 22.10.2006
hieno biitti :)
0   +1 +2