Metal and Honour

Metal Age

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

tep 22.07.2007
Tänään on näemmä metallipainotteinen päivä kommenttiringissä. Tämä edusti sitä vähän perinteisempää osastoa. Soitto kulki ihan kelvollisesti, joskaan ei hirveän omaperäisesti, ja laulajan tulkinta oli sitten pikkasen... karu. Fraseerauksessa oli pientä falskiutta, ja muutenkin lauluääni vitutti itseäni pikkasen. Tosin se oli positiivisella tavalla erottuva kaiken muun metallin seassa.

Itse biisin suurin synti oli mielestäni pikkasen turha pituus. Kitarasoolon jälkeen ei enää tullut mitään erityisen mielenkiintoista, ja jos totta puhutaan, niin en siitä soolostakaan tykännyt. Vähän tavanomainen riffipyörittely kaiken kaikkiaan, ja kun tekstikin taisi käsitellä lähinnä Manowar-osastoa, niin en hirveästi jaksanut inspiroitua.

Mutta ihan hyvin tehty, kuitenkin. Soundi oli komea. Melkoisen suurella todennäköisyydellä tällekin jostain kuulijakuntansa löytyy.
0   +1 +2
 
Coivisto 20.07.2007
Laulu ei ollut ainakaan sellaista mitä olin odottanut. Toimii tollanen Tehosekotin tyylinen laulu paremmin ku sadat ja taas sadat tusinahevi laulajat mikserissä. Kappaleessa oli jotain omituista lentoa, mikä selittyy varmaan tuollaisella räkäisellä punk laululla. Kappaleen sävellys ei sinäänsä ole mitään ihmeellistä. Samat riffit on soitettu tuhannet kerrat eri efekteillä. Täysin vakavasti noita sanoituksiakaan ei voi ottaa ja ne on tehty enemmän tai vähemmän kieli poskessa. Tyylilajiinsa nähden todella hieno tuotos : )
0   +1 +2
 
7
rene 20.07.2007
Rummuissa hieman epätarkkuutta ja kompastelua. Ehkäpä pallilla ei istu kannuja leipätyökseen ansaitseva lyömäsoittaja. Laulun fraaseraus voisi olla hieman vähemmän dramaattinen sekä melodia vaihtelevampi. Riffi on biisissä toimiva.
0   +1 +2
 
8
Thimns 19.07.2007
Rölli-peikkoko se siellä laulaa? Lähti kappaleelta kyllä kaikki uskottavuus laulun alkaessa. Riffit on täysin tyydyttävää, ellei jopa hyvää peruskamaa, mutta tehkää tolle laulajalle jotain!
0   +1 +2
 
Fata morgana 19.07.2007
Nyt ei kyl oikein uponnut.. tätä vielä hiomanaan ja soundit kohdallaan niin sitten ..
0   +1 +2
 
Abaddon 19.07.2007
Riffittely lähti mukavasti liikkeelle, mutta laulu...
No joo, yhden miehen bändihän tämä on, joten.. kitarointi tosiaan sujuu - kaikki muu onkin melko heikkoa. Miksauksessa oli alakeskitaajuksilla ruuhkaa ja rumputyöskentely oli horjuvaa..
0   +1 +2
 
Zebhyr 17.07.2007
Tavanomainen aloittelevan ryhmän tuote. Biisi ja bändi ovat vielä rajusti keskeneräisiä, mutta toivoakseni kehitystä on odotettavissa.
0   +1 +2