Salainen agenttimies

Jupiter 2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
tinu 23.08.2004
Ohoh,olipahan ainakin erilainen kun nuo muut biisit..
Loppuu kyllä liika nopiaan ja töksähtäen..
Soittelu on tässä kyllä todella mukavaista,tuo hassun ilmeen naamalle..
Laulelu on hienoa,sopivasti "vihaa" äänessä mukana.. :)
Sai auringon paistamaan..
0   +1 +2
 
7
JM 06.04.2004
agenntijatsia rokkityylillä..? hauskat sanat juu tosi salainen on..tuli niin salainen olo etten taia ees kertoo mitä mieltä biisistä oikeesti olin..=) äänenlaatu ei ollu kauheen hyvä..mutta ei se tätä biisiä pilaa.
0   +1 +2
 
10
hipit 06.04.2004
Aika uhkaava tunnelma. Onneksi tuo agenttimies tuntuu olevan meidän hyviksien puolella. Mainio loppu.
0   +1 +2
 
Terok 06.04.2004
Agentti tunnarit toimii aina ja olihan tämä hyvin toteutettu. Kitarassa on todella omituinen soundi? Aivan kuin Jotain takamikitys kautta huonemikitys yhdistelmää...
0   +1 +2
 
Botro 06.04.2004
voi ei, ei tahdo arvostella.. tulee vaan sanomista huonosta numerosta...
0   +1 +2
 
Sininen Lahna 06.04.2004
Epävireisyys vähän häiritsee/huvittaa. Olen pahoillani, en jaksaisi kuunnella kovin kauaa. Ei naurata tms. Ihan laadukasta, tosin (ei äänenlaadullisesti).
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 06.04.2004
Loisto meininki! Laulajasta tulee joku mieleen. Pauli Hanhiniemi ehkä. En tiedä. Hyvä biisi.. semmoinen leppoisa fiilistely ilman mitään syvällisempää. Kitara soolo oli asiaa..
0   +1 +2
 
Soulburn 06.04.2004
No juu-u, kyllä oli aivan selvää agentti riffittelyä. Oma viehätyksensä siinä on. Biisi loppuu kyllä hienosti "ei täst tuu yhtään mitään" kommenttiin. No en nyt sanois niinkään, kyllä tämä miun mielestä ainakii kuulosti mukavan omaperäiseltä. Lisää reeniä vaan
0   +1 +2
 
Zachary 06.04.2004
Tämähän oli hyvä. Hauskat sanoitukset. Laulussa Pauli Hanhiniemi-meininkiä, mikä on sekä hyvä että huono asia. Osaava bändi. Tiukka rumpusoolo.
0   +1 +2
 
10
Salminen 06.04.2004
On kyllä tosiaankin agenttitunnelmaa tässä rokkipläjäyksessä, nimenomaan sellaista vanhaa Jerry Cottonia eikä mitään nykypäivän pullamössöagenttien teknologiapelleilyä! Tässä kappaleessa tuoksuu Jaguarin nahkapenkki ja Jack Daniels. Mainio kappale ja tooodella lähellä kymppiä. Ääh, mitä sitä kainostelemaan, on tämä sen verran vakuuttava että laitetaan se kymppi saman tien!
0   +1 +2
 
9
Samu2 06.04.2004
Nonniin! Sieltähän se lähti sitten! Tässä on jo todellakin sitä kuulutettua rokettirol meininkiä, eikä todellakaan huonommasta päästä... loistava kitara riffi ja loistava tunnelma sopivan parodistotisilla sanoituksilla. Jotenkin alitajunnasta puskee kuva että kyseisenlaista riffittelyä olisi ehkä kuullut joskus errän Led Zeppelinin tuotannossakin, mutta vannomaan en todellakaan lähde. Ja mitä lopetukseen tulee.... . . . ehdottoman nerokas! Minkään muun lainen ei varmasti olisi saanut yhtälläisiä reaktioita aikaan.
0   +1 +2
 
10
Khimil 16.07.2003
Hahaa, tämän olenkin kuullut jo aikaisemmin. Meno on kova ja lisäherkut, kuten kitara- ja rumpusoolot kruunaavat perhanan kovat agenttisanat ja vallitsevan grooven.
0   +1 +2
 
8
--mono-- 12.05.2003
tämä varmaan pääsee liveversiona paremmin oikeuksiinsa - kitaristilta alkoi löytyä sitä kaipaamaani revittelyä
0   +1 +2
 
Nyhde 09.05.2003
Pitkästä aikaa kuulin tämänkin. Täytyy kyllä aivan ensiksi sanoa, että oli tämä parempi mitä muistin. Sanat olivat ihan ilahduttavat ja laulu sopi niihin kuin nenä päähän. Pääriffi toi elävästi mieleen taustamusiikit kohtauksesta, jossa Neo ja Trinity paukuttavat menemään muuan pilvenpiirtäjän aulassa. Lähiaikoina tosin lähes kaikki mahdollinen on tuonut Matrixin mieleen johtuen kyseisen leffan liiallisesta katselusta. On se vaan niin pirun kova ... NIIN ja itse aiheeseen. Laulu on hyvää, ja niin on kyllä soittokin. Rullaa kuin pieni eläin ja varsinkin kertosäkeen kohdilla ainakin meikäläinen rupeaa nytkymään tuolilla. Masterointipuolella minua jäi häiritsemään ainoastaan hieman ontolta kuulostava kokonaisuus. Soundit itsessään toimivat ihan hyvin, joskin yleinen meininki olisi voinut olla aavistuksen täyteläisempi. En osaa sanoa, mistä tuo ontto vaikutelma johtuu, mutta se vaikuttaa häiritsevästi ainakin minun kuuntelukokemukseeni. Tuo pääriffi kuitenkin jyllää siihen malliin, että tämä on kaiketi lähes pakko ladata kovolle Matrixin katsomisen jälkeisiä tunteja ajatellen. Niin ja loppu olisi voitu tehdä hieman toisenlaiseksi, vaikka ihan huvittavahan tuo on tuollaisenaankin. Ylipäätään tosi nastaa ja tyylillä groovaavaa rockia. Rok.
0   +1 +2