Feeling's Overcome

Twelve Inches

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
"Keep_On_Rockin" 07.01.2007
Kyllä on viimesen päälle mahtava on road biisi... Jatkakaa samaan malliin ja ei muutaku lisää kamaa tulemaa. Hienoa musiikkia.
0   +1 +2
 
8
Niina Koo 30.11.2006
Jäi. Kokonaisuus toimii, joo, ja soittajat ja laulaja osaavat hommansa. Kuitenkin kappale jäi hieman latteaksi. Jäin odottamaan jotain vähän rankempaa hevi-osiota, tai edes jotain pientä kikkailua esim. kitaralla.
Tämä on taas näitä samanlaisia, mitä aina kaikki jaksaa tuottaa, eikä valitettavasti eroa joukostaan millään hienolla erilaisuudella. Tosin hyvin valmista tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Marre 02.12.2006
Tää on hyvää kuunneltavaa perusrokkia, mut jäin kaipaamaan jotain, ehkä jonkin rankemman osion biisiin. Mut ammattitaidolla vedätte ja laulajalla just "oikea" ääni tällaiseen musaan =)
0   +1 +2
 
9
Rock Bastard 28.11.2006
Ihan mukavasti kyllä kuuluu kasarivaikutteet läpi tästä biisistä, siitä plussaa ehottomasti!
Soundit on ihan kohdallaan, rummuissa hyvät soundit, ja muutenkin soittotaidon kuulostavat omaavan jokainen bändin jäsen.
Kipale on ehkä vähän tylsä, mutta tietenkin näitä rauhallisempiakin biisejä täytyy olla... Odotin vain jotain vähän rankempaa, jotenkin tuo Twelve Inches antoi sellaisen vaikutelman että jotain raskaampaa on tiedossa...
Mutta oikein mukavaa kuunneltavaa kunhan ei kuuntele liian monta kertaa peräkkäin. Annan kuitenkin ysin, hyvän meiningin ja saundien takia.
0   +1 +2
 
10
Tero-Antero 27.11.2006
Hyvän kuuloinen biisi, koukutti jo eka kuuntelukerralla.
0   +1 +2