Interferenssi

KVMS

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Katherine 15.05.2007
Hmm.. on jokin 80- , 90-luvun taitteen biisi joka jollakin lailla muistuttaa tätä :D Ihan mahtava x)
0   +1 +2
 
9
RHP 12.01.2007
Mielenkiintoista vaihtelua ja hyvältähän toi ihan kuulostaa =)
piristävää =)
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 11.01.2007
Hyvää meininkiä. Alun introilu vie fiiliksillään tuonne 1993-1995 mallin trancen maastoon, ja se luo kylmää värettä selkäytimeen. Tarkoitan tällä sitä, että fiilis on simppeliä ja suoraviivaista - ja ennenkaikkea tanssittavaa hytkyilyä. Ei mitään inholiiskattua tämän päivän kompressorijötinää. Shakerit ja haihatsut rytkyttelevät mukavan kuivasti, ja basarikin on varsin orgaanisen kuuloinen. Pädit ja melodia on aika keskinkertaista kauraa, tällaista Orbitaliin herkästi rinnastettavaa maalailua - mutta ei siis missään nimessä negatiivisessa mielessä, ehei. Orbitalhan se on just kova duo mihin verrata.

Rytmi hjuva, rakenne pelittää, melodiat perinteistä mutta varsin miellyttävää, rummut kivasti n. 15 vuoden takaiseen trancettelutyyliin kuivat, ja ja..mitäs tässä. Kova biisi, jonka olisin jostain kumman syystä toivonut olevan vaikka muutaman minuutin pidempi. Jotain arpeggiopiipatusta tuplanopeudella melodiaan nähden olisin voinut toivoa, esim. tuosta neljästä minuutista eteenpäin, se ois voinut kantaa tätä biisiä ja In-aluista tarinaa vielä yhden kerroksen verran kattohuoneistoa kohti - josta ois ollu sitte hyvä fiilistellä ilmastomuutoksen aiheuttamaa korkeapainetta pikkupakkasessa.

Vanha kunnon trance ja se helvetin Orbital tästä jäi nyt kyllä niin makiasti suupieliin pyörimään että Halcyon on+on taitaa lähteä tästä seuraavana soittolistalle.

+++
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 13.01.2007
Oikein mainio biisi ja kivoja efektejä! Omaperäisyyttä löytyy kivasti!!!
0   +1 +2
 
8
D-Beat 12.01.2007
Alku tosiaan oli filttereineen salaperäinen - ei oikein osannut odottaa vielä mitään tiettyä alkavaksi, mutta kivastihan tuo lähti eteenpäin. Hienoja cowbellejä vedetty tuonne joukkoon. =) Itse melodia on aika mitäänsanomaton, mutta noi plimputtelut on oikein mukavia. Lisäksi tykkään rummuista. Niissä on kuitenkin semmoinen kotoinen tracker-fiilis jotenkin, kuten oikeastaan koko biisissä - lukuunottamatta noita efektejä. Turvallisilla linjoilla tässä oltiin. Jotenkin tuntui, ettei biisi päässyt kunnolla vielä alkamaan. Hienonkuuloista joka tapauksessa. 8½
0   +1 +2