Alfons the Man

Ikinae

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
lavascale 09.03.2008
mukavan monipuolinen ääni vokalistilla, biisi on kokonaisuudessaan mukava (kuten nuo muutkin), mutta tässä on jotain jännittävää välillä :D kitarat on hyviä ja riffit toimii, eipä oo oikeen valittamistakaan =)
0   +1 +2
 
9
Outlander 06.02.2008
Tykkäsin kovasti laulajan äänestä ja ihan suht monipuolista laulantaa muutenkin. Biisissä on paljo kivoja juttuja ja eipä tullu yhtään kohtaa missä olis fiilis laskenu. pro shittii
0   +1 +2
 
cheez 22.01.2008
Hyvän kuulosta tavaraa kaikinpuolin. Soundipolitiikka toimii ja biisi rullaa mukavasti eteenpäin. Luulisin löytävän kuuntelijansa kiitettävänsä. Piristävää tavaraa kommenttiringin harmauden keskelle!
0   +1 +2
 
Alcoholica 19.01.2008
Laulaja osaa hommansa hyvin. Riffit on ihan hyviä ja taustan matot toimivat hyvin
0   +1 +2
 
RaunoP 15.12.2007
Laulajalle heti alkuun propsit, hyvä soundi! Mikä Opeth? Hyvä meininki ja soitanta. Je.
0   +1 +2
 
8
Ihan mielenkiintoinen, puskissa night-vision goggles jne.? Aika pervoa, mutta myös viihdyttävää. Soittotaitoa löytyy ja paketti kuulostaa valmiilta, biisinteossakin on jotain omaperäistä sanoitusten puolella, mutta ei-hevimiehenä en sitten tiedä miten tämä genren suurkuluttajiin uppoaa.
0   +1 +2
 
Sental 23.11.2007
Perushyvää metallisointia. Tässä kun on näitä nyt pari tuntia kuunnellut putkeen, niin jollain olis tietty hyvä erottua joukosta. Tämä kyllä on siellä kärkipäässä kuunnelluista.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 22.11.2007
Eikö ihmiset enää muuta tee kun heviä? 8 biisiä kymmenestä on luokiteltu heavy metalliksi. Tosin, sehän nyt ei teitin vika ole.. No, kyllähän tämä menettelee. Säkeistö on aika tavanomainen, mutta perushyvä kuitenkin. Bridge osuus on piristävän erilainen. Ehkä kuitenkin venytetty liian pitkäksi. Olisi toiminut paremmin puolikkaana. Kertsistä ei oikein jää mitään käteen. Vähän sekava.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 31.10.2007
Eipä ole Opethia tullut kuunneltua kuin vain niitä psykedeelisempiä kipaleita, joten en tiedä.. Hyvän kuulosta kamaa. Timakoita riffejä ja persoonallinen laulaja. Hieman sellaista sotamarssin tuntua tässä. I think you're on to something here...
0   +1 +2
 
8
Olihan tämä vähän progemainen... Mutta silti todella mielenkiinnoton... Kikkailua peliin niin tulee hyvä, taikka parempi...

Mutta kyllä nyt tämä menee vähän sellaseksi perusheavyksi... Vähän tosiaan sitä kikkailua niin varmasti on parempi!
0   +1 +2
 
9
Eversleep 05.07.2007
Erittäin mukavan kuuloinen biisi. Hyvän säkeistön jälkeen odotin vieläkin parempaa kertosäettä, mutta sain sen osalta hieman pettyä. Mutta eihän sekään huono ollut! Ei missään nimessä. Jotenkin vain jäi säkeistön varjoon mielestäni.
0   +1 +2
 
Begemot 09.05.2007
Hyvin kaverit soittavat. Kohtuullisen populaarisovitus, sellasta hiljaa ja kovaa meininkiä, mutta kelpaa mulle. Tämä pitäisi jättää sanomatta, mutta kun hiljanen osuus alkoi, niin ajattelin että onko tämä joku Lovex vol. 2, mutta ei onneksi ollut. Te olette hyviä ja Lovex on paska, näin yläastekielellä sanottuna.

Ja biisi jossa vihelletään ei voi olla huono.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 28.04.2007
Tuhannen tuhatta...Erittäin säyvkästä ja hyvin laulettua musaa kaikenkaikkiaan...Ei mitään murisemista mistään.Hyvä laulaja ja muusikot loistavia...Mitä muuta voi toivoa????Toimii!!!!
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 28.04.2007
Monimuotoista ja ammattimaista tavaraa IKINAE polkee. Aluksi odotin jotain IN FLAMESIN tapaista rytinää, mutta kappale onkin kokonaisuudessaan hyvä sekoitus rivakoita säröriffejä ja clean-kitarointia. Ja tässä kappaleessa löytyy paljon kaivattua dynamiikkaa, joka nykyään tuppaa vähän olemaan hukassa bändillä kuin bändillä. Alun paahtamisen jälkeen tulee nerokas puhtaalla soundilla toteutettu riffi, joka vangitsee tehokkaasti. Keskivaiheilla tarjoillaan progevaikutteita ja melko puun takaa tulee kylmän rauhallisesti soolon paikalla vihellystä, joten tämä bändi todella tekee mitä tahtoo.

Laulu on puhdasta ja sujuvaa ja kitaroissa hyvin vaihtuvia sävyjä. Bändin rumpali tekee hienoa työtä ja koko orkesteri on selkeästi nähnyt vaivaa kappaleen sovituspuolella. Ja taas kerran kuulee että homma on kunnolla treenattu nippuun ennen nauhoituksia, mutta kuitenkin biisi on saatu kuulostamaan "luonnolliselta" ilman liiallista kliinisyyttä.

Valmiin kuuloinen bändi, jonka mielellään näkisi toteuttavan näkemyksiään keikkaolosuhteissa. Niin ja olisi kiva tietää kuka on Alfons...
0   +1 +2
 
IconW 26.04.2007
Aika grungemaista laulantaa alussa. Taasen hienoja riffejä, hyvät soundit ja loistavaa soitantaa. Laulu erittäin hyvää. Meininkiä riittää ja tyyli hanskassa.
Eipä tästä voi kuin pitää.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 01.04.2007
Pirun kova toi alun riffi... Aika yllättävä veto kanssa toi cleani tohon melko alkuun... Laulja ainakin osaa laulaa cleanisti mitä ei usein kuule :D... Jossain kohissa toi laulu meinasi kyllä upota noiden skittojen alle, mutta ei kovin pahasti... Hieno veto täytyy sanoa
0   +1 +2
 
Black Dog 09.04.2008
Rankat murisevat kitarat hallitsee molempia kanavia. Hyvin kappale siirtyy seesteiseen vaiheeseen alun jyrinän jälkeen, ja siinä osiossa on ideaa!
0   +1 +2
 
8
Coivisto 02.05.2007
Todella vangitseva kokonaisuus. Riffit ja melodiat toimii, Laulu on tunnelmallista ja yleisvaikutelma mahtava. Cleanin ja särön yhdistelmä on aika hankala mutta te saatte senkin toimimaan omaksi eduksenne.
Laulajalla on clean laulu oli ainakin tarpeeksi vaihtelevaa ettei Kylästyttänyt kertaakaan laulun aikana.

Äänessä oli vain yksi häiritsevä asia. Se kuullosti hieman Pearl Jamilta...
Lopetuskaan ei mennyt ihan putkeen mutta vaikeaa siihen on keksiä miten se paremmin olisi voinut mennä.
0   +1 +2
 
zenri 24.02.2007
Hyviä riffejä tässä ainakin on. Rummut takoo pikkasen liian tasaisesti noissa "mätömmissä" osissa. Ei tämä liikaa mielestäni Opethilta kuulostaa, kitaroissa kuulee vaikutetta, muttei muuten. Laulussa nyt jotkut kikkailut ovat vähän liikaa, mutta yleisote on sielläkin puolella kelpo. Kaikkiaan onnistunut vetaisu.
0   +1 +2
 
7
Steven Riekki 13.11.2007
En tiedä miltä Opeth kuulostaa, vaikka olen kännissä saanut heiltä nimmarit ja jonkun piirustuksen minkä halusin.. kännissä olen ollut usein! Niiiiiiin tää biisi?
Laulu vähän tylsää... Soitto hyvää ja ihan groovaavaa... mut biisinä ei oikein oo lemppari. Koukkuja uupuu... olen poppiäijä. Mut tota... tää on kuitenkin ihan hyvä.
0   +1 +2
 
repulse 15.01.2008
erittäin asiallista musaa väännätte. Soitto on erittäin ammattimaisen kuuloista ja kaikinpuolin homma toimii ja tyylitajussa löytyy...good work.
0   +1 +2
 
Zoidberg 11.11.2007
Tuo alun kitarasoolo (tai leadi) ei oikein toimi tuossa alussa. Tuo hento laulu tuhoaa koko katu-uskottavuuden heavymetalbiisinä. Soundit on kyllä hyvät. Nuo hennot kohdat eivät kyllä oikein iske ainakaan meikäläiseen. Kuullostaa kyllä aivan päteviltä muusikoilta. Ehkä tämä iskee johonkin, mutta ei minuun.
0   +1 +2
 
9
Grazy Mama 16.11.2007
Oikein hyvä, ei liikaa Opethia, onneks;) Tykkään kaikesta mitä tässä kuulen, hyvää soundia, hyvää soittoa, hyvää laulua. Kaikki toimmiii!!!
0   +1 +2