Saavutko koskaan

DIVARi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
ufoz 22.05.2008
Kuulin tämän tuosta "suositteluni" kautta. Noo onhan tämä melkolailla perusmassaan hukkuva biisi tavallaan, mutta erottui joukosta, jonka takia on pakko kommentoida pitkästä aikaa.
asiaan. Alusta loppuun sanoitus selkeää biisin meininki melko letkeä aiheesta tavallaan poiketen. Kuitenkin ihan hyvä biisi kun onnistui sanoituksellaan ja meiningillään erottumaan joukosta. Heikko kahdeksan (7,6) tälle, johtuen juuri omanlaisesta yksinkertaisuudesta korvaani. Parempi vamraa jättää nää kommentit kun ei kukaan näitä kuitenkaan tajua.
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 18.01.2008
Upeasti sovitettu poppis hyvällä lyriikalla ja melodialla. Taidolla soitettua musaa mukavilla soundeilla. Hienoa laulua ja miksaus/tuotanto ovat laadukasta työtä
0   +1 +2
 
9
themielisairaala 26.08.2007
kuulenko jotain tuttua, no ehkä vain kalpea aavistus.mukavan kuuloista kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 10.08.2007
Jälleen asiallista settiä.. Samat huomiot pätee oikeastaan kuin edelläkin.
Kertsissä ehkä enemmän iskelmävivahdetta kuin muualla biisissä. Kitarasoolon ois voinu skipata tai jättää puolet lyhemmäksi. Wah-skeba tuo mukavan lisän meininkiin.

Mikäs sektio toi Liquid Horns on ja mistä heidät saa tilattua? :P
0   +1 +2
 
10
gebetto 10.08.2007
Aivan loistava biisi! Tuli itsekkin tehtyä tästä miksinki, silloin kun se oli mnetissa saatavilla, mutta eipä siitä näin hyvä tullut :)
0   +1 +2
 
8
Tantsku 10.08.2007
Tää on vähän enemmän showtyyliin vedetty, torvisoittokunta ja klassinen poppiskitarasoolo. Tääkin on tosi hyvin vedetty mutta millä eväin ajattelitte erottua suuresta joukosta?
0   +1 +2
 
10
Kauris70 03.08.2007
Tämä on soinut meillä kovasti, mutta tähän lauluääneen ei kyllästy. ;)
0   +1 +2
 
8
vahtoma 29.07.2007
Pojat on soitelleet ennenkin. Iskelmällistä poppia, voisi hyvinkin soida radiossa vaikkei sävellyksenä kuitenkaan ehkä sitä listahittikamaa olekkaan. Korviini kajastaa -80 lukulainen meininki, en tiedä onko se hyvä vai huono ja johtuuko se saundeista vai biisistä. Brassit tuo mieleen taustalla Suurlähettiläät. Radio suoltaa huonompaakin kamaa. Hyvin tehty kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Roope Paltta 02.09.2007
Hyvin sovitettu biisi. Kappale alkoi mielestäni hienosti pelkällä laululla. Laulaja soundi tuleekin mielestäni parhaiten esiin juuri biisin alussa. Sen takia olisikin kiva kuuluu DIVARI ryhmältä joku Ballad tyyppinen ratkaisu. Veikaan, että toimis erittäin hyvin.

Kertsissä oli hieno ja oivallinen kitara.
Itse olisin lisännyt kertsiin hieman säröä, että olis saanut hieman lisä potkua. Toisaalta tarviiko aina niin paljon ampiaista kuuluakkaan :)

Hyvä biisi ja kuten olen sanonut, ammattimiesten soitantaa sovitusten kera.
0   +1 +2
 
8
mikil 28.03.2007
Kertsi oli erittäin menevä, beissi ja skeba tekivät siitä oikein hyvin kulkevan. A-osa oli ehkä aavistuksen tutun kuuloinen, mutta ei pahasti. Brassit ei oikein iskenyt, se meni ehkä hieman ylituotannon piikkiin. Kitarasoolo oli mukavan melodinen, "brassisoolo" lopussa oli ihan turha, olisin itse laittanut siihen vielä laulun kera chorusta?

Kokonaisuutena jälleen hyvä veto, soundit kuullostivat aavistuksen huonommilta kuin aiemmin tai sitten vika on mun korvissa?

Edelleen kaipaisin divarilta rokimpaa meininkiä :) Uusi laulaja on hyvä!
0   +1 +2
 
sazy 19.03.2007
Piisi on kokonaisuudessaan hyvä. Iskelmäähän tämä, mutta hyvää sellaista. Soitto on kyllä hallinnassa ja sovitus toimiva.
Lauluun olisin odottanut ehkä hiukan enemmän ponnekkuutta kertsiin tultaessa. Vähän enempi revitelyä, koska piisin sanoma kuitenki on mikä on niin pikkusen rokkia sekaan nii johan tuloo bueno!
Artikulointi on hyvää, pidän sitä itse jotenki tärkeänä asiana.

Soundit on tässäkin osattu valita oikein. Kaikki on tasapainossa. Helppo kuunnella ja omaksua. Ammattitaidolla kyllä tehty, ei muuta voi sanoa.

sektio toimii tässä piisissä mielettömän hyvin, torella kiva kuunnella musaa, joka on oikeasti soitettu kunnolla.
0   +1 +2
 
9
Icemo 18.03.2007
Erittäin positiivinen ylläri, tarkkaa, tyylitajuista jopa hivenen erilaista tavaraa. Erityisesti laulu ja basso sekä wahmainen kitara kuulostaa pirun hyvältä, rytmipuoli toimii hyvin. Just tollai pitää bassoo soittaa :) Ja kaikesta saa selvää ! Soolon alle ping-ping, hyvin tajuttu, kulkee :)) Jätän varmuuden vuoksi vielä kympin jemmaan kun varmaan tulee lisääkin biisejä??
0   +1 +2
 
10
Sandman 23.02.2007
Kunnon suomalaista rokkia :) hienoilla perusjutuilla höystetty :)
huomaa, että tekijät ovat lahjakkaita ja osaavat asiansa :)
Tausta trumpetit oli pop :)
0   +1 +2
 
10
paste 15.02.2007
suurlähettiläät ovat palanneet(torvet)...vagavagavaga -gitara on hieno. paketti on kasassa! kertsi porautuu päähän! markun laulu toimii hienosti! KYLLÄMÄTÄSTÄTYKKÄÄNOIKEESTI(vaikkagenreonmitäon)
0   +1 +2
 
9
sininuotti 10.02.2007
Hyvä meininki. Sellainen hyvä iskelmäbiisi ja suurlähettiläät tulee mullakin kovasti mieleen. Markku on tainnut viimeaikoina juoda viskiä, kun ääneen on tullut yhä lisää väriä ja rosoa. Hyvä, hyvä. Mulla noi skittajutut tökki kyllä pahasti, varsinkin a-osassa. Soundipolitiikka ei munkaan mielestä ole kyllä ihan kohdallaan, sitä kihisevyyttä tosiaan on liikaa ja jotensakin tosi kliininen meininki (joka oli aikoinaan jo Mustan Albinon synti nauhoituksissa, bändi toimi livenä paremmin kuin äänitteillä). Tähän kaipaisi annoksen lisää roheutta ja munaa. Mutta kovasti hyvä veto ja ihan radiokelpoista kamaahan tämä on kaikenkaikkiaan. Pienellä hionnalla ja lisäannoksella äijämeininkiä tämä olisi jopa helmi.
0   +1 +2
 
9
LauriT 02.02.2007
Jännä pikkusärö tuossa soololaulussa. Lieneekö tarkoituksellista, vai onko miksauksessa jäänyt taso vahingossa vähän liian isolle vai olisiko syynä liian aggressiiviinen kompressointi? Vokalistin työskentely on musiikillisesti vakuuttavaa, rock-kokemus kuuluu kyllä varsin selvästi, vaikka sitä voisi ehkä tuoda enemmänkin tässä esiin ajoittaisilla hieman räkäisemmillä fraaseilla. Muuten vokaalit ovat kautta linjan hyvän kuuloiset taustalauluja myöten ja oikeastaan tuo pikkusärö tuo vaan mukavasti särmää laulantaan. Se ei siis välttämättä ole mikään ei-toivottava asia tässä tapauksessa.

Kitarat kuulostavat hienoilta. Niissä on tarvittavaa kirkkautta ja heleyttä sekä wah-wahin läiskettä taustalla. Muutenkin tämä on miksattu varsin mallikaasti ja biisin bassolinja potkii munille juuri sopivasti. Hyvää popitusmusaa, toisin sanoen. Vasket nyt toki kuulostavat synteettisiltä, mutta sitähän ne ovatkin. Ehkä kaipaisivat pientä rytmin kvantisointia tosin, mutta ei kuitenkaan mitenkään erityisen häiritsevällä tavalla.
0   +1 +2
 
theplan 28.01.2007
Bändi kuulostaa aika samalta kuin ennenkin vaikka kokoonpano on uusi. Hyvä niin, mutta onhan tässä sentään jotain uuttakin. Laulajan äänessä on hyvä soundi sekä tiettyä uskottavuutta.

Biisi on bändille uskolliseen tyyliin aika iskelmällinen, koskee sekä sävellystä, sovitusta. Ei siinä mitään jos sellaisesta tykkää. Torvet tuovat kivaa lisäväriä. Kertsi on iskevä niin kuin pitääkin.

Yksi asia mistä en oikein tykännyt oli introsäkeistön ja bändillä soitetun säkeistön siirtymä, joka oli mielestäni jotenkin tönkkö. Osittain tää liittyy kenties laulajan hivenen haparoiviin sisääntuloihin, joihin Dr.Groovekin tuossa edellä viittaa.

No, oikein hyvää tasoahan tää biisi kokonaisuutena kuitenkin edustaa, myös tuotannollisesti. Lykkyä vaan uudelle Divarille! :)
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 27.01.2007
Biisin sovitus on oikein hyvä ja soitto rikasta ja tarkkaa. Melodia on menevä ja tarttuva, joskaan ei kovin erikoinen. Dynamiikkaa ja meininkiä on tässä hyvin mukana. Tarkka, napakka ja hyvä biisi.
Sanat istuvat tähän hyvin. Ne toimivat paremmin kuin tässä genressä yleensä.
Soundeissa on kuitenkin jotain outoa: instrumenttien balanssit ovat hieman erikoiset. Basso tulee ajoittain liikaa esiin, samoin rummut (C(?)-osa kohdasta 2:20 alkaen). Intron kitaran soundit ovat kovin hennot ja muoviset. Kokonaissaoundi on aika hento ja minun korviini hieman liian "kihisevä".
Laulajan sisääntulot ovat alussa hieman haparoivia, mutta lopussa moista ei havaitse kun biisi on päässyt vauhtiin.
Biisi on pitkähkö, mutta sovituksen mielenkiintoisuudella ja torvien käytöllä biisi kuitenkin kantaa itsensä hyvin.
Kokonaisuus on kuitenkin erittäin, erittäin hyvä. Kudos for you.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 25.01.2007
Mjaah, saan tästä aika ajoin vahvoja Suurlähettiläät-fiiliksiä. Se ei kuitenkaan ole huono asia, sillä hyvä orkkahan tuo on. Torvet soivat kyllä mukavasti ja tamburiini rapisee hienosti. Toki täytyy sanoa, että koko orkesteri vetää homman kotiin kiitettävästi.

Laulajan saundi on myös asiallinen, joskin ehkä pykälän turhan iskelmällinen ainakin meikän makuun. LIsää semmosta röyhkeyttä tähän kaipasin. Sanoitus harvemmin herättää minussa suurempia tunteita, joten jätetään se analysoimatta sen kummemmin.

Ihan mukavaa kesäpoppista automatkalle. Hyvin tehty ja soitettu, joskaan ei suurempia väristyksiä aiheuttanut.
0   +1 +2
 
9
JM 24.01.2007
Pop -genre ei ole yleensä minulle mikään hyvä lähtökohta biisiin tutustumiseen.. mutta toisaalta pyrin välttämään genreen tuijottamista.. ja tämähän rullaa kivasti. Pieni rouheus saundeissa saa hiukan rokkisävyä mukaan mikä miellyttää minun korvaani oikein suuresti. Pieniä kliseisyyksiä on kyllä sanoituksissa lyriikkakorvaa tökkimässä.. kertsikin aluksi on vähän häpeilemättömän tyypillinen suomipoprock -juttu, mutta toisaalta kertsi alkaa toistuessaan muuten vain iskemään ja kuullostamaan hyvältä, joten sallittakoon tuo..=)
sooloista en pidä normaalisti, mutta tässä tuo paikka on ainakin ihan ok, ei sillai tyhmästi kesken biisiä niinku turhan usein käy.
Niin ja olen suuri wah-renkutuksen ystävä! Mukava saundi.

Tykkäsin. Vois vaikka ladata talteen tän biisin.
0   +1 +2
 
iso j 21.01.2007
Hieman voisi tarkastaa tekstejä..välillä tuntuu hieman "väkinäisiltä" ei oikein solju silleen kivuttomasti..
0   +1 +2
 
9
kimkorho 21.01.2007
Melko lailla valmiin oloista menoa! Itse kuulen tuossa sävellyksessä pop-rockin elementtien lisäksi aimo annoksen iskelmällisyyttä ja saman suuntaisia kaikuja on myös sovituksessa. Soitto kulkee hyvin, ja palaset kaiken kaikkiaan hyvin paikoillaan, erityisesti miellytti kertsiin sovituksella saatu hieno noste. Kiitettävää jälkeä.

Jäljelle jää yksi kysymys: kuka kumma soitti koskettimet? :)
0   +1 +2
 
9
themielisairaala 20.01.2007
Joo, kyllä tämmöstä voi kuunnella. Kiva kappale ja hienot soolot skitalla ja synalla.valmiinkuuosta kamaa. Eiku demoa levy-yhtiöille vaan.
0   +1 +2