Allright

Pouta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
R V E K 10.02.2011
Aika liikahti 30 vuotta taaksepäin. Aivan vitun hyvä!
0   +1 +2
 
8
Ihana
0   +1 +2
 
7
{Tappio} 29.09.2007
Lepposta poppia, ihan kiva kuunnella tämmöstäki väliin.
Toimii hyvin vaikka kertosäkeessä sais olla hiukka enemmän tunnetta pelissä.
Mutta hyvä oli.
0   +1 +2
 
9
Karisma1 23.03.2007
Todella hieno biisi, ei voi hattuillakseen muuta sanoa. Hyvin sovitettu, laulettu ja mieleenjäävä melodia, hyvää työtä. tuosta ccr kommentista sen verran ettei minulla ainakaan tullut viboja siihen suuntaan. biisissä oli jotain tuttua, muttei kuitenkaan niin, etteikö se olisi teidän omanne. kaikkihaöhan me lainataat muilta jossain määrin. mielestäni valmista kamaa ja hyvä veto. pitää käydä kuuntelemassa teidän muutkin biisit. Mielellään kuuulisin teidän ajatukset mun biiseistä osoitteessa www.mikseri.net/karisma
0   +1 +2
 
9
Draamajumala 20.02.2007
Ensimmäiset 2 sekuntia luulin että tämä on hitaampi versio Creamin "Crossroads":ista mutta olin onneksi väärässä. Tämän lauluista tuli selkeiten mieleen Poudan vanhemmat kappaleet. Tunnelma on tässäkin kohdallaan ja henki on hienon 60-lukulainen. Jostain syövereistä tulee mieleeni CCR, koska pientä country-vivahdetta tässä minun korvaani on. Hieno kappale tämäkin.
0   +1 +2
 
9
jussial 22.10.2007
Onpa kivan kuulosta musaa! Oikein lepposaa, saa mielen kevyeksi :) Olin kuulevinani epävireisyyttä kitaroissa, jos oli tarkoitettu jonkinlaiseksi tehokeinoksi niin ei ainakaan mulle menny läpi. Laulajan ääni sen sijaan miellytti korvaa, omaperäistä tulkintaa. Välillä kiva kuunnella tällasta, mistä ei suoraan tuu mitään bändiä mieleen, ootte saanu omaleimaisen soundin kyl haettua. Kertsi kyllä tarttuu mieleen, mukava melodia! No kyllä, tulipa lepposa mieli, vois lähtee suihkuun lauleskeleen!
0   +1 +2