Snow Covers Your Sleep

Drown Me Blue

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Azag 02.07.2008
Äänimaailma sopii tähän teidän tyyliin hyvin. Jotenkin koen että tässä on jopa semmone pieni hilpeyden meininki, ei mitenkään loukkauksena:D mutta tuli semmoset fiilikset. Soitanta on kyllä tarkkaa, eikä laulussa valittamista ja kipalekkin on ihan ok. Ei vaan tämän veijarin kovaan päähän niin kolahtanut.

Kokonaisuus on mielestäni hyvä, mutta ei sen loistokkaampi. Tästä on toki hyvä jatkaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Johann 06.08.2007
Olipas muhkeat soundit. Plussaa niistä todella. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
westis 27.07.2007
Tarttuva ja tasaisenvahvasti soitettu biisi. Laulu ei ehkä henkkoht. ole mieleeni mutta muu puoli biisissä osuu nappiin.
0   +1 +2
 
Zebhyr 25.07.2007
Hätäisenoloinen riuhtaisu. Rumpalin maneereja olisi syytä karsia ja hänen pitäisi keskittyä olennaiseen. Vokaaleista ei voi kehuja levitellä.
0   +1 +2
 
8
Tässähän on menoa ja vipinää... En vain saa siitä mitään irti... Vedättekö samaa juttua koko biisin ajan? En mää tiiä tää on ihan vaan mösssöööööö...
0   +1 +2
 
zenri 24.07.2007
Tämän tyyppinen meininki ei kyllä uppoa mulle yhtään, mutta voin sanoa soiton olevan varsin timmin kuuloista. Soundit ovat vähän liian pistävät. Laulu ärsyttävää kihinää omiin korviini, mutta uskoisin tämän joillekin uppoavan hemmetin hyvin, sillä tässä on varsin vakuuttava sävy kumminkin.
0   +1 +2
 
8
Joonas Y 23.07.2007
Hyviä riffejä tässä kyllä oli paljon ja vaihteluakin mukavasti. Viulut kuulostaa aika konemaiselta (johtuen varmaan siitä että ne on tietokoneella tehty). Laulajasta en oikein tykännyt. Melkein olisi instrumenttaalina toiminut tämä paremmin. Soundit potkii ja muutenkin on hyvä meininki. Soitto on tarkkaa ja taitavaa. Kyllähän tällaista kuuntelee mielellään. Hauskan kuulonen toi juttu tossa 1:50 kohdalla. Tuli aika paljon norther tästä mieleen.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 20.07.2007
Parasta synan käyttoä mitä olen ylipäätänsä kuullut. Tälläisiä sävellyksiä ei tunnu joka tuutista tulevan. En tiedä miksi mä tykkään tästä ihan vitusti mutta niin vaa on. Tässä on enemmän potkua ku missää metalli bändissä mikserissä.
Lyriikat sopivat sävellykseen saumattomasti. laulu oli taas sitä hieman trolli örinän kuulloista poljentaa. Mistä mä en yleensä pidä mutta yhdistettynä tohon äänimaailmaan se on kuin kotonaan.
0   +1 +2
 
8
Taakka 02.03.2007
Hyvän kuuloista menoa! Soundit kohdallaan, synat tuovat biisiin mukavasti ilmettä, kitaroiden tukiessa koskettimien luomaa tunnelmaa. Bassokitaraa ei juuri kuule, mutta rumpujen miksaus on kohdallaan. Vokalistikin hoitaa hommansa hyvin, tosin ääni saisi olla asteen matalampi, ja vokaalit miksattuna hieman ylemmäksi. Nyt ne jäävät ikävästi kaiken muun taustalle. Kokonaisuutena mainio kappale pienillä puutteilla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Paronie 26.07.2007
Olipas oikeasti hyvä biisi. Soitanta ja kaikki kohdallaan. Ei mitenkään yllätyksellinen biisi, mutta ketä se oikeasti kiinnostaa. Hyvää kamaa jatkakaa samaan malliin...
0   +1 +2
 
rumpoint 29.07.2007
sankariheviä jee!!!! nojoo... laulussa ei kyllä oo mitää järkee mut soitollisesti ihan hyvää musiikkia
0   +1 +2
 
8
mahan 31.07.2007
Hiukan hankala näin Kommenttiringissä arvostella kun ei mitään infoa liitetty mukaan. Mutta voisin arvailla ettei kyse ole mistää pojanklopeista vaan enemmänkin ammattitaitoisista soittoniekoista. Kuulostaa niin valmiilta, radiokamalta. Hieman tasapaksu, vois olla joku yllättävä B-osa jonka muistais vielä kun biisi on loppu, nyt ei jäänny paljon takaraivoon muutakun että kuuntelimpa jotain hyvää metallia. Kon onaisuus kohallaan, hyvä!

t. mahan
0   +1 +2
 
Kitarat kuulostavat hyvältä. Syntikat ärsyttävät minua jostain syystä tälläisessä musiikissa, eikä tämänkään kappaleen kohdalla tuo synailu toimi. Nuo örinätkään ei oikeen innosta.
0   +1 +2
 
Haava 02.08.2007
Nuo vokaalit tuntuvat jäävän ihan tuon biisin jalkoihin. Sinällään ihan kunniahimoinen idea yhdistää tuollaiset poppisynat ja tuollaiset voksut. Siitä ideasta plussaa. Toteutus ei silti ollut minusta vielä täysin onnitunut. Jotenkin se voksujen raakuus ei päässyt esiin ja vaan jäi noiden syntsojen alle. Jollain tuotannopllisella kikalla nuo vokaalit pätäisi saada kuuntelijan pärställe. Saada niistä esiin se raakuus, joka niissä kyllä periaatteessa luulisi löytyvän.

+ Poppimelodiat
+ Ideointi

- Tuotantotekninen hienosäätö
0   +1 +2