After The Earthquakes

Sad Circus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Awenion 12.06.2008
Mukavan kuuloista. Laulussa on havaittavissa pieniä Björkmäisiä piirteitä ja musiikki on mukavasti progressiivista (poppia). Kokonaisuudessaan melko uskalias ja mielenkiintoinen biisi.
0   +1 +2
 
9
catmorbid 28.07.2007
Biisin tunnelataus on kohdallaan, sävelet tukevat toisiaan ja kokonaisuus resonoi selkärangassa kivasti. Melikes.
0   +1 +2
 
Pastori 27.04.2007
Oho. Todella valmiin kuuloista poppia. Soundipuoli kohdallaan ja orkesterin jäsenillä on taitoa. Laulajan ääni toimii oikein hienosti. Ei tästä oikein kritisoitavaa löydy. Hienoa. Jatkakaa valitsemaanne linjaa.
0   +1 +2
 
Bill Cosby 25.03.2007
Aika jännää kuulla noinkin herkkää tulkintaa mikseri-tasolla, siis mitä oli biisin lopussa. Mutta: juttuhan on juuri siinä, että en ole ihan varma uskonko tulkitsijaa. Aika lähelle päästään, mikä on sinänsä jo upea juttu. Lähentelee juuri sitä korniuden ihanaa rajaa, jossa kannattaakin taiteilla mikäli haluaa joskus herättää jotain mielenkiintoa ihmisissä tämäntyyppisellä, ironiaa pitää olla myös mukana.

Laulu menee muuten mielestäni ehkä liian kuiskailuksi, tarviin repäisyä. Mew tulee mieleen sävellyksestä, niillä on hyviä sävellyksiä, eli se on kehu. Säkeistö kuulostaa myös etäisesti siltä Kemopetrolin ekalta hitiltä (child is my name?). Enemmän persettä laulun alle, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan eli mulkkua lauluun, kaunis on ääni, tulkinta. Ja virekin vielä suurimmilteen kohdallaan.

Bändi soittaa varsin hyvin, bassolinjat on kivoja - svengiä löytyy, eka luulin että tämä on jotain saatanan Nightwishiä, mutta hoiditte homman kotiin. Tässä on tekemisen meininki.
0   +1 +2
 
8
Äänimaailma mielenkiintoinen, erittäin ammattitaitoista meininkiä. Laulajan tyyli laulaa ihan miellyttävä. Biisi itsessään jättää vain itseni kylmäksi, mutta nämä ovat makuasioita.
0   +1 +2
 
10
Arnaud 23.03.2007
Hyviä työ ootta! Kaikki osa-alueet toimivat symbioosissa toistensa kanssa.
Post-punk? En tiedä mitä tuo tarkoittaa, mutta trip-hop vaikutteita minä tässä kuulin.
Sävellyksellisesti/tuotannollisesti/toteutuksellisesti erittäin pätevää jälkeä.
Poikkeuksellisen hieno lopetus muuten tällä biisillä.
Jos kuuntelisin radiota, kuuntelisin sieltä tätä.
0   +1 +2
 
Begemot 23.03.2007
Post-punk? Kaikennäkösiä termejä sitä keksitäänkään:). Edelleenkin on miellyttävä huomata, että teiltä löytyy monipuolista matskua. Toisaalta tälläisessä satunnaisessa kuuntelussa on vaikea saada punaisesta langastanne kiinni.

En tiedä johtuuko tästä biisistä vai alkuinnostuksen hiipumisesta, mutta tää ei potkinut juuri lainkaan. Ehkä pitäisi kuunnella kuulokkeilla tai jotain, sillä paljon oli hiljasta sälää.

Mutta edelleen onhan tämä erittäin tyylikästä musaa. Loppu aika melodramaattinen:)
0   +1 +2
 
10
gonjo 23.03.2007
LIPLAPLIPLAPMÅNGÅFLICKORNALIPLAPLAPLIPLAP. Vähän tulee mieleen Mikko Alatalon kantaa ottavat sanoitukset.
0   +1 +2
 
10
Joylove 23.03.2007
Hyvin yhteen toimiva kokoonpano. Hyvää fiilistelyä. Pidän rummuista ja tyylitellystä laulusta, joissain kohissa pieni suhiseva ässä ja hengähdys sopivat tähän kappaleeseen kuin nyrkki silmään. Kyllä.
0   +1 +2
 
Juhgu 23.03.2007
Taas vaihteeksi Sad Circusta. No, tämä bändi on ainakin jäänyt positiivisella tavalla mieleen, tuotantojälki on tässäkin biisissä erinomaista.

Tässä on tuota lausumista enemmän kuin laulamista. Jälkimmäisestä pitäisin ehkä enemmän sillä laulajalla on hieno ääni, mutta toimii tämä näinkin. Ääntämisen pitääkin tällaisessa biisissä minusta olla vähän omaperäistä tyyliin Björk, mutta jotkut sanat siellä täällä särähtävät silti vähän korvaan. Eivät liikaa kuitenkaan. Erikoismaininta biisin lopetuksesta, joka oli aivan upea.

Olette pikaviestimainoksen ( :/ ) perusteella osallistuneet ylex:n demoskabaan - jos teillä on radiosoittoon pyrkimys niin toivotan vilpittömästi onnea. Saattaisin kuunnellakin radiota jos sieltä tulisi enemmän tällaista hienoa musiikkia :)
0   +1 +2
 
10
Paradigma 23.03.2007
Mukavasti tuotettua musiikkia tämä! Tän tyylinen musiikki kaipaakin vähän parempia soundeja toimiakseen ja tää toimii mun mielestä. Laulaja vietteli, ja rytmiryhmä taustalla anto vielä lisäpotkua! Ei mitään moitittavaa, tän kuuntelee mielellään moneen kertaan uudestaankin! Tosin biisin lopussa laulajan "hajoilu" tahto hieman hymyilyttää :)
0   +1 +2
 
9
Eerik 23.03.2007
tunnelma aika haikea koko kappaleenläpi, Alun kitaroista pidin sekä laulusta. En oikein keksi mitään parannettavaa. Tämän tyyliseksi kappaleeksi erittäin hyvä!
0   +1 +2
 
tep 22.03.2007
Ah, taas tämä bändi. Post-punkahtava meno kieltämättä tuli biisin introriffistä. Biisin edetessä minulle tuli mieleen Kemopetrolin vanhempi tuotanto, mutta kyllä tämän siitä silti vielä erottaa.

Kuten muissakin teiltä kuulemissani biiseissä, oli tässäkin sangen komea moderni tuotantojälki, jossa kaikenlainen pieni rutina ja efektointi kohtasi oikein hyvältä kuulostavan bändisoundin. Soundien, sovituksen, tulkinnan ja tuotantojäljen puolesta ihan pro-tasoa mennen tullen.

Siitä huolimatta täytyy todeta, että jostakin syystä tykkäsin enemmän teidän hitaammasta tavarastanne. Tästä ei ihan yhtä hyvin välittynyt "se jokin", mikä noista aiemmin kommentoimistani biiseistänne. Eipä silti, olihan tuo viimeinen puoli minuuttia harvinaisen koskettavan kuuloista; homma olisi ollut helppo ryssiä falskiksi, mutta tuo itku-kurkussa-tuskailu toimi tässä vallan mainiosti.
0   +1 +2
 
10
Panda Storm 22.03.2007
Tää on niin perkeleen ihanan psyykkavaa! Tulee ehkä vähän hulluksi. Vapise Kemopetrol!!!! Ipen kannuosuudet toimii todella hyvin, niinkuin kaikki muukin kyllä.
0   +1 +2
 
10
Hmm... Rankkaa ei mikään oikeasti ole okei... Se on totuutta joskus, mut pakko on jaksaa... Ei voi mitään muuta sanoa, kuin koskettavaa...
0   +1 +2
 
9
Telaketju 22.03.2007
Laulajalla edelleen mieletön ääni mutta lausumisreenit pystyyn, siitä huolimatta laulu on mielestäni liian kovalla (se on vain minun mielipide) Musiikissa yleensäkkin soundit muuten on hyvin kohdallaan. Tunnelmallisen biisin olette saaneet aikaan, ei tätä haukkuakkaan voi.
0   +1 +2
 
Nahkaturbaani 22.03.2007
kyllähän tuota tuon verran kuunteli. ehkä hieman itseään toistava mutta kyllähän tuo puras.
0   +1 +2
 
9
ROM 21.03.2007
loistava oli kun duunissa kuulin ylex:ltä. Ehkä aksenttiin kannattaa kiinnitää hippasen huomiota, tosin björkilläkin on aika persoonallinen aksentti. Etenkin lopun itkun sekainen hokema kulki täysin kehoni läpi se pysäytti mut aivan täysin. sitten jäin vain ihmettelemään ja aloin melkein itsekin itkemään. Noin kovasti mikään bändi eikä biisi ole säväyttänyt muutamaan vuoteen. Olen todella hämmentynyt,
0   +1 +2
 
10
C-Thru 21.03.2007
Mahtava biisi. Täytyy myöntää, että jäi soittolistalle niin että paukahti. Ihmettelen, jos ei levydiiliä ala kohta kuulumaan.
0   +1 +2
 
9
Sami^ 17.03.2007
tää on hyvä
0   +1 +2
 
10
Janne T 13.03.2007
olen lähes sanaton... Mutta sen verran sanon, että tämä on millä mittapuulla hyvänsä mitattuna poikkeuksellisen kovatasoista settiä.

Toimii!!
0   +1 +2
 
10
Quarius 12.03.2007
Mahtavaa!
Sanat, laulajan tulkinta, soitanta - kaikki nuo ovat jotenkin sopusoinnussa keskenään. Tämä tuntuu sellaiselta kappaleelta, että sen pitääkin mennä juuri näin!
Ääh.. Vaikea kirjoittaa mitään kun tämä biisi tuntuu koko ajan vievän minut mukanaan jonnekin muualle.. (Ja tuo oli siis ihan positiivisessa mielessä). Jotenkin tämä onnistuu ihmeellisesti maalaamaan kuvia minun päähän.. Kerrassaan loistavaa!
En tiedä tuleeko se laulajan äänestä mutta tässä on jotain niin kaunista ja sadunomaista.. Ja lopun itkunsekaiset kuiskaukset rehellisesti sanoen nostivat ensikuuntelukerralla ihon kananlihalle..
Miksaukseen sun muuhun en aio puuttua kun se ei jotenkin edes kiinnosta tätä kuunnellessa.. (sekin positiivinen juttu)
Taisi tulla oudoin kommentini ikinä! :) Toivottavasti sen verran edes kävi selväksi että tykkäsin - ja paljon!
Ei voi muuta sanoa kuin että... pitää kuunnella loputkin teidän biisit!
0   +1 +2
 
9
mulsson 25.03.2007
Erittäin pro-touhulta kuulostavaa toimintaa. Biisi on tarkkaan harkittu ja pieteetillä rakennettu, tunnelma syntyy yksityiskohdista eikä paahtamalla kolmea sointua säröpedaalin läpi. Loppu oli komea, aivan se lopun itkuisuus herätti hämmennystä.
0   +1 +2
 
10
raiwoband 25.03.2007
Tämä on hyvä! Varsinkin kun tämä genre sattuu oleman vielä lähellä sydäntä, niin ei voi muuta kuin kehuja antaa! Aika hämyisää meininkiä itse asiassa. Sopivan hillittyä.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 27.05.2007
Oikein tunnelmallista musaa, niin kuin jossain esittelyssä lupailtiinkin. hienosti sävellettyä ja sovitettua kamaa. Taustoissa sopivasti eloa, siellä täällä ehkä vähän hassuja dynamiikkaheittoja. Laulu sopi oikein hyvin kokonaisuuteen. Varsin monipuolista ilmaisua. Joissakin kohdin tyylistä toiseen siirtyminen tosin tapahtui hieman horjahtaen, ehkä tarkoituksella, mutta itse olisin valinnut "hillitymmän" tyylin joihinkin paikkoihin, makunsa kullakin.
Se lopun itku-juttu...noh...ehkä vähän överi. Kyllä te osaatte luoda herkkiä tunnelmia vähän vähemmän melodramaatisemminkin. Kappaleen sanat luettuani tuli mieleen, että "ulkopuolisella" soundilla laulu, mikä hallitsi suurinta osaa biisiä, toimi niidenkin siis sanojen kanssa paremmin yksiin, kuin lopun vetistely.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.03.2007
Hyvin toteutettua ja leijuvaa materiaalia. Vokalisti omaperäinen ja kokonaisuus kohtaa kuulijansa. Sellainen kivan kantava beat rummuissa..
0   +1 +2
 
10
zood 25.03.2007
Melodioiden ystävänä pelästyin jo kun luki punk tossa että jotain kitaranhakkausta ja soittotaidottomuutta tulee sieltä, mutta voin kyllä rehellisesti sanoa että tämä oli aivan jumalattoman hyvä biisi, ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan kommenttiringissä tulee vastaan jotain joka todella kolahtaa. Siitä en tiedä mitä post-punk edes tarkoittaa, mutta jos kaikki post-punk on tällaista pitääkin enemmän tutustua. Todella laadukkaasti tehtyä musiikkia, taidanpa faniutua. Tässä on niin kaikki palaset kohdallaan että harvemmin edes levyllä törmää tällaiseen materiaaliin, älkääkä nyt antaka tässä pissin päähän nousta, kommenttiringissä vain niin usein tulee sellaista sontaa vastaan että tämä totaalisesti pudotti minut tuolilta tullessaan, varsinkin kun aluksi vielä karsastin tuota punk sanaa tuola.
0   +1 +2
 
8
kristian_horna 26.03.2007
eipäs ole tullu vielä vastaan mitään tällaista..on mukava kuulla jotain uutta. onnistunu biisi kaikinpuolin. ei valittamista..
0   +1 +2
 
9
Sambou5 04.04.2008
Olipa.Hyvin.Väsätty.Biisi..:) Erittäin tunnelmallinen.. Laulu oli kyllä mieleen painuva ja kappaleen synth lisäykset on hienojaja erillaisia.
Erittäin hyvin onnistuttu luomaan oman kuuloista j erikoista musiikkia.
Niin kuin sanoin jo hyvä biisi ja loppuun viilattu.
Toimii ja tykkään.
0   +1 +2