Sermon

Andy Livid

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

trikrank 20.07.2007
Otanpa nyt itseäni niskasta kiinni kun tätäkin projektia on pitänyt kommentoida jo aikaisemmin.

Siis tässähän on nyt käsillä kappale jota kuuntelee ihan mielellään. Alussa mua häiritsi vähän turhan kliiniset soundit, sillä pidän itse sellaisesta likaisemmasta, säröisemmästä äänimaailmasta, vaikkakin tällaiseen EBM:ään nämä aivan hyvin sopivatkin. Laulu toimii kyllä, mutta toisaalta se puhdas laulu lisäelementteinä olisi kruunannut tämän. Tuli muuten laulusoundista heti mieleen Die Sektor :)

Iloinen yllätys oli tuon kitaran mukaantulo. Toimi erittäin hyvin. Hienoja melodioita, eikä kappale pääse muuten kertaakaan puuduttamaan, joka itselläni tulee harmittavankin usein eteen tiettyjä EBM-pumppuja kuunnellessa. Taustan synkeästä bassosta myös erityismaininta.

Kyllä sulta tyylitajua löytyy. Ei ehkä ihan ominta EBM:ää itselleni, mutta paha tällaista on alkaa haukkumaankaan. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 03.06.2007
No nyt mennään mielenkiintoisesti. Ihan loistavaa vetoa, raivostuttavan kuunneltava biisi "ärinähevin" merkeissä. Käsittämätön tunnelataus purkautuu mikin kautta kuulolleni ja nuo siistit efektit meinaa jäädä huomioimatta tuolla taustalla. Tykkään tuosta "acid" sysmistä tuolla taustalla, aiheuttaa ristiriitaa positiivisesti. Toi skitta, en tiedä tuleeko koneelta, toimii loistavasti. Mahtavaa omaperäistä tuotosta.
0   +1 +2
 
8
HMm... Mielenkiintoinen... En itse vaan erityisemmin saanut mitään irti... Olihan tässä aika hieno meno... Mut silti tää on vähän tylsähkö... Rakentavaa en osaa sanoa... Tavaraa lisää biisiin niin luulisin sen olevan mielenkiintoisempi sitten...(?)
0   +1 +2
 
zenri 11.03.2007
Tämä on kyllä ihan jännä konsepti yhdistää tätä koneellista meininkiä black metal -kihinään, kuten olen jo aiemmin sanonut. Kertajuttuna toimii loistavasti, mutta varmaan pitemmän päälle tämä alkaisi itseäni rasittamaan. Ehkä noita kihinälauluja voisi olla vähän vähemmän, kun nyt jotenkin niitä on niin paljon, että biisi menee vähän tukkoon. Silti propsit mielenkiintoisesta yhdistelmästä.
0   +1 +2
 
Begemot 10.03.2007
Sulla on aina ollut hyviä juttua - tai paremminkin tyylissäsi on joitain munkin musamakuun sopivia juttuja.

Tämä voi olla yksi parhaimmista vedoista on synat ja skebat hyvin tasapainossa. Vokaaleista on juuri tykännyt, liian epäselvää ja liian pinnan alla, sillä nyt ei kyllä melodiasta saanut mitään selvää.
0   +1 +2
 
10
Cloom 09.03.2007
Kuten jo aikaisemmin pohdin, tämä versio on jotenkin edellistä "vakavampi" jollain tavalla tuon soundin vaihdon myötä. En tiedä kuvittelenko vain, mut korvani väittää myös pientä muutosta miksauksessa, kun nuo rummut ovat kuin kirkastuneet. Edelleen loistava biisi ja siinä määrin onnistunut päivitys, et tästä ei voi kuin antaa kybän. Kiitos siis tästä!
0   +1 +2
 
9
jere|korva 09.03.2007
Mun tosi herkkä sävelkorva ei huomannu pahemmin eroa tohon edelliseen versioon, mutta toisaalta meitsin mielestä kaikki linnutkin on saman näkösiä.

Iste viisusta semmosta, että toi basso tossa taustal on ihan überi. Mul tuli tästä vähän semmonen terminaattori-fiilis, eli joku masiina vetelee pimeellä, tuhotulla ja romun täyttämällä kentällä, mutta ihan vaan sillai ettei räiski ketään, pelkästään tsibbailee.

En tiiä oliks sulla tässä tarkotuksena saada noi sanotukset esille, mutta mun skobeilla ei ainakaan tälläi normisti kuuntelemalla saanut selvää... eikä se kyllä tässä haittaa.

Piis aut.
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2007
Tämähän oli enemmän heavyä kuin klubia...no hyvä näinpäin...enemmän minun makuuni...toimii ja tykkäsin
0   +1 +2