Of All Disgrace

Crisis Degree

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
leopeo 26.03.2007
Ensinnä toki positiiviset asiat. Laulajan ääni sopii mainiosti kyseiseen musiikki tyyliin ja tulkinta on hyvää. pari mainiota kitaraosuuttakin on biisiin ujutettu.
negatiivista sitten viellä. joka minuun itseeni eniten herätti huomiota oli kitaran haparoiva komppaus silloin tällöin. Kitaran soundi ei minuun iske, jotenkin liian ohut tälläiseen yhtyeeseen, mutta sehän on ihan miksausasia. rummut ja basso voisivat muodostaa niin sanottua pohjaa enemmän niin kappaleesta tulisi paljon tiukempi, mutta kyllä jossain kohdissa harmoniaa löytyy, sitä vaan pitäisi olla paljon, paljon enemmän. Osista seuraaviin siirtymistäkin voisi hioa jotenkin ne tuntuvat vaan liimatuilta, eikä sitä olisi sen enempää pohdittu.
yhtyeen oikea paikka lienee livenä ja pienissä punk-luolissa, joissa kolikoita poimitaan tiuhaan tahtiin ! Onnea jatkoon !
0   +1 +2
 
8
Steve 26.03.2007
Iha hyvä.. rähinä ja asenne kohillaan. soittopuolessa vähä hiomista. murinat on mukavan kuuloset mun mielestä
0   +1 +2
 
9
rickhard 23.03.2007
Meikä diggaili tota laulua.. Brutaalia, niinku pitää ollakki. Kitarasoundit oli kyllä vähän liian surisevat. Ei sekään kuitenkaan niin paljoa haitannut loppujen lopuks. Eipä se antipop studio ookkaa sit niin hyvä. Heh. Tohon ylempää vielä..taidetaa nousta kaikki kolme bändiä samalle lavalle. Heh. Sitä odotellessa. moshmosh.
0   +1 +2
 
10
JMak2 18.03.2007
Hienoa matskua ootte kyl äijät vääntäny! Kovasti tahtoisin nähdä meidät molemmat nousevan saman illan aikana lavalle. Ja sehän taitaa perkele onnistuakin! :D
0   +1 +2
 
9
pettONE 18.03.2007
Jep samoilla linjoilla mennään eli laulussa olisi ehkä vähän jotain hiomista. Ja kunnon studiotahan tää kaipais
0   +1 +2
 
9
virtapiiri 13.03.2007
jeh :) yhdyn ylempiin viisauksiin^^ ! laulussa pikkusen hiomista ,vaikka räkänen soundi toimiikin tässä!! rahaa kasaa ja kunno studioo kiroilemaan ja viskiä vitusti:D
0   +1 +2
 
10
musicman85 12.03.2007
Perkele tehän mätätte kuin hullut mutanttiporot!! Soundipuoli on vähän liian diskanttia ainakin kitaroiden osalta mutta kyllä se toimii tällaiseen biisiin mainiosti. Murisija vetää mahalaukkunsa pellolle asiallisesti! Tätä voisi paremmin fiilistellä viskipullo kädessä kun oikein on vitutus päällä, johan siitä lähtis vitutus!! Taidan kuulkaas faniutua.
0   +1 +2