My anxiety

The Dead Musicians Society

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Omaperäinen, intro mielenkiintoinen. Naislaulajan ääni hyvä ja biisissä ihan kunnon ahdistunut tunnelma. Eli tulee semmoinen olo, että tässähän on vedetty tunteella.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 22.05.2007
Nam! Introssa oli sitä jotain... munaskuiksi kutsuttua. Laulaja osaa asiansa. Äänimaisemassa todella mukavasti kaikkea pikkusälää. Faniutuminen.
0   +1 +2
 
8
twisted 20.05.2007
Laulaja kuulostaa äärettömän tuskaiselta, hyvässä mielessä siis. Päivän agressiopala taisi olla tässä.
0   +1 +2
 
9
mooonis1 20.05.2007
Tää on piristävä kipale tääl soittoringis. Hyväl taval taiteellist tavaraa, mitä tääl kuulee. Musta toi huuto tos kertsin pinnal on vähä häirittevä, mut mieliasia, mut siit lähti yks piste =). Hienot saundit, hyvä nainen ja bueno bändi.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 20.05.2007
Aika paha mennä kommentoimaan kun en ole kyseisen genren miehiä. Saundit ihan mukavasti kohdallaan
0   +1 +2
 
ArseAssassin 19.05.2007
0:20 kohdilla clippaa pahasti. Alku pelittää muuten oikein hyvin. Ambienssia käytetty tyylikkään hillitysti kautta linjan, ja runttaukset toimii hienosti. Laulajalta mahtava suoritus. Äänenkäyttö ja laulutaito vähemmän perinteisiä tekniikkoja myöten erittäin hyvin hallussa, vaikka jälkimmäisten kohdalla miksaus ei aina ole onnistunutkaan. Muuten erittäin taidokkaasti tuotettua musiikkia.

Kuvauksena ahdistuskohtausten kanssa elämisestä ei paremmin olisi voinut onnistua. Musiikillinen anti jää kuitenkin vähäiseksi. Albumilla tämä saattaisi olla varsinainen kokemus, kommenttiringissä ei niinkään.
0   +1 +2
 
9
vamplobj 18.05.2007
good song, full of power, and good mix between melodies and desperation, paranoid, but in a way like a fairy tale, it gives me those feelings.good execution, Great ending
0   +1 +2
 
9
Jannuli 14.05.2007
Kovaa junttausta, mutta perseelleni lensin vasta kuullessani rehellistä naispuolista rääkyä. mmm. Loistavaa.
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 14.05.2007
Ensimmäisen tauon aikana naapurissa soi ovikello. Kuvittelin, että onpas hauskasti laitettu ovikelloa taukopaikkaan. Olis sopinut helvetin hienosti. Kokeilkaapa.

Olipas muuten aika valloittava naisääni vokaaleissa. Ja kuulostaa siltä, että myös nuo tausta kirjunnat ovat samasta neitosesta? Vakuuttavaa. Todella vakuuttavaa. Jopa kittien Morgan Lander kalpenee. Paitsi, että tämä nainen osaa laulaa myös cleania, jota taas Morgan ei oikein hallitse. Mahtavaa kamaa. Jotain vähän sellaisia irtiottoja tähän tavalliseen hardrock/heavyyn toivoisin enemmän. Jotain ihan absurdia, ja miksei abstraktiakin. Jotain täysin uutta. Vähän niinkuin tuon lopun hengessä, mutta keskelle kappaletta.

Hieno veto. Tämä pitää laittaa korvan taa tämä bändi.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 12.05.2007
Kyllähän lähti lupaavasti käyntiin. Aika jännä säkeistö. Yhtään en myöskään osannut odottaa naislaulua. Enkä örinähuutoa kertsissä! Eli aika yllättävää ja omaperäistä matskua! Siitä isot plussat.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 11.05.2007
Metallista rouhintaa. Laulajalla on kaunis ääni, mutta kuulenko lausunnassa aika ajoin onnuntaa? Ei mitään suurta kuitenkaan. Soitto toimii ja kappaleessa on saatu hienoja harmonioitakin aikaan. Henkilökohtaisesti en välitä puhtaan laulun ja ärjymisen sekoituksesta (mieluummin 'joko-tai'), mutta tässä kontekstissa se toimii häiritsemättä pahemmin.
0   +1 +2
 
mr4 08.05.2007
alun sample oli aika helmi :D piti kuunnella mielenkinnosta se uudestaan...tosi makee intro, taukoineen kaikkineen :) saundit on ihan mukavasti saatu nauhalle ja nyt ollaankin aika omaperäsen tekeleen kimpussa...säkeistön hiljanen osio ja sitä seuraava ördäys/kiljuminen toimivat aika kivasti biisin rakenteen kannalta...soittotaitoa ja omaa tyyliä löytyy...vokalisti uskaltaa rohkeasti heittäytyä tulkitsemaan kappaletta...se on tosin makuasia miten hyvältä tuo kiljuminen kuulosta, puhdas laulu ainakin toimii hyvin. Muutama viskipaukku tai jotain vois tehdä hyvää, sillä toi ääni särkyy liian nopeasti tuollaseks "tytön kiljumiseksi" :) mutta pisteet kotiin tästä loistavasta tulkinnasta silti :D ei huono biisi ollenkaan ja lopun sämplet toimii tosi mainioisti
0   +1 +2
 
bize 07.05.2007
Meinasin jo lopettaa ringin kuuntelemisen, mutta bändinne nimi herätti mielenkiinnon. Onneksi en lopettanut. Soitto on tiukkaa ja ammattimaista. Naislaulaja oli yllätys, synkkää tunnelmointia omaperäisellä otteella. P.J. Harvey ja Janice Joplin tulee vähän mieleen laulajastanne. Karismaattista ja rohkeaa äänenkäyttöä!

Hatunnosto ja kumarrus!
0   +1 +2
 
9
Cazeus 28.04.2007
Tässä on todella toimivaa settiä niin sävellyksenä kuin myös soitettuna. Naislaulaja oli lievä ylläri tähän tyylilajiin. Ainoastaan "rääkymis" kohdat särähti pahasti korvaan. Muuten täytyy sanoa että eipä ole paljonkaan parannettavaa. Toimii.
0   +1 +2
 
9
Carbon 24.04.2007
Aivan hemmetin hyvän nimen ootte kyllä valkannu :) Plussaa siitä. Alku etenee oikein mukavasti. Laulajalla on hyvä ääni. Muutenkin laulajien taso on noussut mikserissä aivan valtavasti viimevuosina.
0   +1 +2
 
9
Teitähän on täs bändissä ihan helvetin monta! Ei onnistuisi keikkaileminen yhdellä Saabilla :DDD

Mutta kappaleeseen. Tässähän on raivokasta naislaulantaa, joka lämmittää sydäntäni suuresti. Biisirakenne kaikessa kieroudessaan ja outoudessaan on melkoisen hienosti toimiva. Mutta juu, vokaalit kyllä ovat tässä sen verran vakuuttavat, että väkisinkin ysi pamahtaa, vaikkei tämä nyt ihan lempigenreni musiikkia olekkaan. Taitavaa soitantaa ja hyvät soundit myös löytyy. Biisin loppuäänähtelyt loppuivat hieman oudosti, eipä tuo minua haittaa.
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 21.04.2007
Aika karsea tuo laulunlurittelu tuossa alussa. Karsea tai pikemminkin HIRVEÄ tuo laulunrallattelu tuolla karjumisen taustalla. Liikaa noita hitaita kohtia, heivatkaa ne helvettiin ja vetäkää koko biisi täysillä. Karjuminen kuullostaa sitä paitsi metalcorepaskakarjumiselta. Ottakaa mallia Guano Apesista ja/tai Arch Enemysta. Kyllä tästä kuunneltavaakin saisi kun uudestaan suunnittelisi ja leikkelisi.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Aika metallisissa soundeissa tässä mennään, vaikka genrenä onkin tuo hard rock, ja hyvä niin. Naisvokaalit olivat iso positiivinen ylläri, onpahan tunnelmallista tulkintaa. Nuo rääyt taas eivät istu biisiin niinkään hienosti. Komian synkkä biisi.
0   +1 +2
 
8
Cranky 20.04.2007
Mehevät kitarasoundit, eikä rummuissakaan mitään vikaa. Intro tuntui jotenkin liian irralliselta. Olisi kaivannut jotain bridgeä siihen että sopisi paremmin ekaan säkeistöön.

Vokalistilla kivasti munaa vaikkei niitä jalkojen välissä heilukaan. Silti osittain lauluosuudet kuulostavat vähän liian poukkoilevan. Vähän niinkuin teatterimusikaalia kuuntelisi. Toimisi paremmin livenä varmasti. Ensikuulemalta kappale kuulosti pysähtelevän hieman liikaa kun vauhtiin oli päästy. Ei mitenkään huono silti.
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.04.2007
Hieno alku! Valitettavasti tuo karjunta on kauhian kuuloista. Tämä on jotenkin maaninen ja ahdistava veto. Jos se on tarkoitus, niin olette onnistuneet hyvin.
0   +1 +2
 
10
jaskak 08.04.2007
nykyään kuulee tätä osastoa liiankin kanssa. nythän kuitenkin tuo naislaulaja tuli ja pelasti, se toi tähän just sitä kaivattua omaa-juttua.eli ei se perinteinen äijäörinä sieltä tullutkaan. siitä kymmenen pistettä.
0   +1 +2
 
Giuse 08.04.2007
Alun rauhallinen osa on tyylikäs ja laulu kaunista. Kertsin räksytyksestä en tykkää, mutta kun kerran käsitellään ahdistusta...
0   +1 +2
 
10
kolhoosi 07.04.2007
Tykki biisi. En oikein osaa mitään rakentavaa sanoa, koska mielestäni tämä toimi vaan niin perkuleen hyvin näin. Ainoa mitä itse ehkä olisn tehnyt toisin, olisin örinälaulua käyttänyt harvemmalti niin se olisi toiminut paremmin tehokeinona biisissä. Silti kympin suoritus mielestäni.
0   +1 +2
 
10
par_sakaali 05.04.2007
Lähtee kivalla rytmityksellä käyntiin. Mielenkiintoisia kitaraharmonioita biisissä ja laulaja(t) ovat todella hyviä. Ei mitään turhaa teeskentelyä tässä biisissä. Mahti. Lopussa siisti härösirkusmusa kohta..
0   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Hard Rock ei nyt ihan heti ensimmäiseksi tule tästä möyryytyksestä mieleen, jotenkin mielikuvaksi välittyy silloin punaiset nahkahousut ja tuunatut kutrit.

Eipä mittään, aika mukavan kuuloinen biisi - rikotaan kuitenkin sitä ilmeisintä kaavaa aika mukavasti ja angstiakin kyllä löytyy, myös ilmavuuttakin on uskallettu laittaa mukaan mistä pointsit kotiin. Vielä kun tuohon viimeiseen kertosäepätkään heittäisi loppuun pätkän blastbeatia, niin tulisi alleviivattua oikein kunnolla yrmy yleistunnelma :)
0   +1 +2
 
MacFly 04.04.2007
Sanotaanko nyt vaikka näin, että tuon huutamisen voisi tuolla äänellä jättää vähemmälle. Joku tuossa huutelossa ärsyttää aivan suunnattomasti! Rääkymistä, ja huonoa sellaista. Biisissä muutenhan nyt oli yhdistelty vähän kaikenmoista elementtiä, mikä on tietty ihan jees.
0   +1 +2
 
9
Modnar 04.04.2007
Intro tykittää kyllä täysillä. Raskaat kitarat ovat voimakkaat ja vastapainoksi nuo tauot saavat odotuksen tunnetta kehiin. Rosoista miesääntä odotin, mutta sitten lähteekin jazzaavalla taustalla laulavaa naisääntä. Toimii pirullisen tehokkaasti. Rääkynävokaalit hieman yllättävät, mutta nekin toimivat hyvin. Tässä on hyvät kitarasaundit ja soitannat. Pidän kovasti.,
0   +1 +2
 
Guitarwall 04.04.2007
Onkos nimi otettu siitä yhestä leffasta, olikos se "The Dead Poet Society" tms.? Meno on ihan hyvää siihen asti, kunnes kirkunat tulevat mukaan. Laulu on siinä kohdin pahasti epätasapainossa, tuon kirkunan tulisi olla paljon enemmän taustalla, ja puhtaat edessä. Ehkä hieman tasapaksua menoa, ei mitään yllättävää.
0   +1 +2
 
Piru Kange 03.04.2007
Oli hankala biisi kuuntelijalle. Piti oikein kuunnella pariinkin kertaan. Kappaleessa oli paljon kiehtovaa, mutta myös paljon häiritsevää, enkä oikein tiedä, kummalle puolelle rajaa päätyisin. Hyvää oli soitanta ja sävellys. Sovituksestakin löytyi mukavia elementtejä ja joissain kohtia mentiin oikein sielukkaan ilmaisun puolelle. Örinästä en sitten pitänyt taas alkuunkaan. Lisäksi soundit olivat minun makuuni hieman turhan pistävät ja "rumat". Vähän pehmeämmällä otteella ja hieman inhimillisemmällä rääynnällä oltaisiin saatu tästä paljon enemmän minun musiikkimakuani miellyttävä tekele. Mutta sehän ei ikinä saa olla visiona. :)
0   +1 +2
 
Muovinen 03.04.2007
Oho, onneksi ei nimetty yhtä bändiämme The Dead Rockers Societyksi, olisi ollut turhan lähellä ;)

Biisi starttaa tiukalla ryminällä ja laskeutuu hiukan yllättävästi kuulaaseen naislauluun. Laulu on ehkä hiukan liiankin pinnassa (?) mutta ainakin koko tulkinta ja nyanssit tulee selvästi esille. Puhtaasti laulavalla leidillä on kyllä kantava ja kirkas soundi, tunkee läpi hienosti. Soundipoliittisesti rummut tuntuu hieman irralllisilta, liian kolisevat.

Koska biisi kertoo ahdistuskohtauksista niin ymmärrän biisin pätkivän ja palapelimaisen rakenteen, vaikka se ei välttämättä ole tälle biisille täysin eduksi. Ratkaisu kuitenkin tukee teemaa ja bändi suoriutuu kaikista u-käännöksistä mallikkaasti. Bändi on iso mutta jokainen pysyy tontillaan maltilla. Aika valmiin ja mietityn kuuloista kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
esw 02.04.2007
Hyvin tunnelmallista ja paikoin varsin tyylikkäästi toteutettua rokkia. Vai metalliako lie? Biisin dynamiikkavaihtelut ja pienet yksityiskohdat siellä-täällä sekä vokalistien laaja ekspression kirjo tekevät tästä biisistä hyvin mielenkiintoisen kuunnella, vaikka henkilökohtaisella tasolla tämä sisältääkin paljon sellaista, josta en yleensä innostu. Vokalismisuoritus tässä on kyllä eritisesti mainitsemisen arvoista, hyvin emotionaalisesti latautunutta. Tästä genrestä vähemmän kiinnostuneelle tämä biisi on sangen positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 02.04.2007
Päivän kohokohta! Tosi makeaa rytinää ja laulajalla/laulajilla tarpeeksi persoonallinen ote ahdistuksen käsittelyyn. Tässä biisissä sovitus kohtaa tekstin ja niin pois päin.
0   +1 +2
 
9
psiren 01.04.2007
Laulajalla erittäin (!) asiallinen ääni! Hyvin sovitettu biisi, en valittaisin ollenkaan jos kuulisin tämän biisin radiosta!
0   +1 +2
 
9
semisuper 01.04.2007
Onpa koukkuista. Hienoa, että tällaista tehdään. Mietityttää vaan, jaksaisiko tällaiseen myllytyksen keskittyä koko levyn mittaa. Mastodon osaa pitää otteessaan, mutta osaatteko te? No, tämä nyt ei kuulu tähän.

Mielenkiintoisia ratkaisuja, yllättävyyttä ja isoja kontrasteja. Eipä ole monella ns. hevibändillä näin laaja dynamiikka.

Hienosti soitettu, vai pitäisikö sanoa editoitu. Jäin kaipaamaan pientä inhimillisyyden kosketusta myös soittoon, nyt oli niin kovin täydellistä että kävi jo hieman kylmäksi. En tarkoita, että pitäisi soittaa tahallaan väärin tai jättää selviä mokia, mutta enemmän vaarallisia tilanteita kun saisi..
0   +1 +2
 
9
HollowOne 01.04.2007
Aikasmoisen hevit soundit hard rockiksi. Suorastaan julmat. Odotin kuulevani jotain pallit murskaavaa miesmurinaa, joten heleä naisääni pääsi hieman yllättämään :)
Hmmm, mielenkiintoinen kontrasti naislaulajan ja "Filth"-mäisen (ei nyt tullut parempaakaan vertailukohtaa mieleen) kähinän välillä.
Vaikutteet on tunnistettavissa, mutta niistä osataan keittää omannäköisensä soppa. Biisi on erittäin hyvä, musiikki suht minimalistista mutta silti voimakasta antaen laulu(i)lle enemmän tilaa. Paikoitellen häiriintyneeksi yltävät vokaalit onnistuvat tehtävässään. Pidin siis erittäin kovasti!
0   +1 +2
 
8
Telaketju 31.03.2007
Hetken kuuntelun jälkeen kun kaikki soittimet lähtee mukaan niin itselläni pistää samantien korvaan: Järjetön munan puute kun passo ei ole tarpeeksi kovalla/ei tarpeeksi alakertaa eli toisinsanoen "jytinä" puuttuu, ahdistaa kun Kitarasoundi on melko pätevä mutta se kuulostaa äkkiä munattomalta sekin, Tosin otetaan myös senverran takaisin että kaiuttimissanikaan ei ole kehumista. Puhdas laulu erittäin laadukkaan kuuloista ja tulee paikoin Ram-Zetin Sphinx mieleen lauluäänestä. Biisi olisi ehkä voinut olla monipuolisempikin
0   +1 +2
 
10
Tero-Antero 31.03.2007
Tämä biisi lähtee aika rankalla otteella, Joka tempaisee heti kuuntelijan mukaansa. Laulajan ääni on kyllä loistava. Eihän tästä voi kuin tykätä.
0   +1 +2
 
9
Nahkaturbaani 31.03.2007
Mahtava alku oli tässä piisissä, pakotti kuuntelemaan pitemmälle. Jonkun verran tulee ram-zet niminen orkesteri mieleen. joka johtunee oletettavasti laulusta ja rytmittelystä. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
slvs 30.03.2007
Onpa hyvä kitarasoundi heti alkuun..
Mitä kettua! Tulipa ylläri fiiliksen ja laulajan suhteen. Positiivinen sellainen.
Osui!! Täytyy varmaan mennä nurkkaan istumaan ja tärisemään. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Phunck 30.03.2007
I like the breaks. Dont be offended but it reminds me of old-skool hip hop - Good vocals and interresting throughout. Must be great on stage.
0   +1 +2
 
Luopio666 30.03.2007
Onhan tässä mukavan melankolinen meininki.. Kyl tätä vois joskus nousuhumalassa kuunnella. Ehkä.
0   +1 +2
 
tep 29.03.2007
Oho. Alku sai pelkäämään taas jotain turhauttavaa altsumetalli-tekelettä, mutta biisi osoittautuikin sittenkin sangen mielenkiintoiseksi raivopurskausten ja hissuttelujen yhdistelmäksi.

Isoimmat propsit menevät tietenkin laulajattarelle, joka sai itsestään irti kiitettävän monenlaista keuhkoamista. Tosin vaikka raivo olikin vakuuttavaa, niin se kuulosti silti hieman enemmän tulkinnalta kuin aidolta sekopäisyydeltä. Itse olisin ehkä toivonut vielä hieman kajahtaneempaa meininkiä, etenkin noihin hissuttelevimpiin kohtiin. Mutta hyvin toimi näinkin, ja myös tuo kertsin toinen naislaulu toimi mainiosti luoden pehmeää kontrastia raivoon.

Myös bändin soitto ja erittäin rikas sovitus ansaitsee kaikki kiitokset, koska homma olisi voitu helposti ryssiä turhan tunkkaisella soundilla ja soitolla, mutta tässä pidettiin hienosti ilmavuutta mukana, ja kuorrutettiin hommaa pienenpienillä nyansseilla, kaikenlaisella huminalla ja rahinalla.

Eli joo, vallan mainiota kaikenkaikkiaan. Parilla kuuntelulla biisistä jäi ehkä pikkasen (tarkoituksellinen) sillisalaattifiilis, mutta luultavasti enemmänkin kuuntelemalla biisistä saa nopeasti otteen.
0   +1 +2
 
10
performanssi 29.03.2007
Taidokasta soittoa jokaisella osa-alueella. Biisi alkaa todella mielenkiintoisesti kuten jatkuukin; mitään ei ole ennalta-arvattavissa. Kaunis naisääni sekä kaunis naiskurkkuääni sekaisin on vaan niin hieno asia. Perkele tamä vaan potkii kovemmin kuin leka takaraivoon; voisin vaihtaa sieluni tuohon kertosäkeeseen. Kokonaisuudessaan biisi on todella vaihteleva sekä arvaamaton, mutta toimiva paketti. Plussat myös hyvästä miksaus- ja masterointityöstä sekä laulajan tulkinnasta puhumattakaan lopun äänimaisemasta.
0   +1 +2
 
10
Epoche 29.03.2007
Aika omalaatuinen alotus hard rockiks, mutta sitähän tämä ei ole..Itse asiassa kuulostaa oikein hyvältä, pitää laittaa nimi muistiin..Soitosta en mitään isompaa löydä, ja lauluista kokonaisuudessaan tykkäsin paljonkin..Biisihän on kyllä aika yksinkertainen, mut mikäs siinä.
Rumpusaundeihin ehkä vois vähän paneutuu enemmän, nyt virveli puskee vähän ärsyttävästi läpi ja basaria ei kuule oikein. Myös basso on hiukan kadoksissa, soittaa unisonoa? Ei kyllähän se siellä hiljasis kohis kuiskii hennosti..
Mutta mahtava rykäsy! Tykkäsin paljon
0   +1 +2
 
9
Tku BandStand voittajat vuodelta kettu ja muna! Ekaksi pitää sanoa, että soundit ovat kohillaan ja tuoksahtavat musamuusan ja auran panimon sekoitukselta.(?) Diggaan teidän laulajan äänestä, se on vangitseva, mielestäni hänelle voisi antaa enemmän tilaa musiikissanne, eli enemmän sellasta fiilistelyä, jossa voisitte nostaa hänet loistamaan. Tosi hyvää musaa kyllä. Ehkä vähemmän hard rockia ja enemmän riffiheviä. :)
0   +1 +2
 
10
DevilHippie 28.03.2007
Aika hämyn kuulosta settiä, erilaista.. kiva kuulla välillä jotain omaperäistäkin, vitun hienoo raivoamista, tulipas sairas olo, mahtavaa!!
0   +1 +2
 
wjr 28.03.2007
Jeah! Vaihteeksi jotain piristävää kommenttiringissä! Sopivan kiero ja vaihtelua tarjoava piisi. Vaikka huutovokaalit eivät yleensä miellytä täytyy sanoa, että tällä vihaisella naisella on homma hanskassa.
0   +1 +2
 
9
rene 27.03.2007
Sovitus on hyvä ja vokalisti(t) hoitaa tontin hienosti. Ehkä biisi voisi olla hieman vähemmän vuoristoratamainen, eli lopussa voisi antaa mennä kun biisi lähtee vauhtiin. Erityisplussat "tehosteista"
0   +1 +2
 
9
malvo 27.03.2007
Repivä alku jumaliste, diggailin noista rytmityksistä ja tauoista. Ja 'rääky'huudot. perhana! Ny alko potkimaan! Monipuolisia osuuksia biisi täynnä. Sirkusoutrostaki pointsit.
0   +1 +2
 
Juhgu 27.03.2007
Kas, kaksi biisiä peräkkäin samalta bändiltä kommenttiringissä. No mikäs tässä kuunnellessa, laadukasta matskuahan tämä on. Tästäkään ei tuotantopuolelta mitään valittamista löydy, ääni on ehkä aavistuksen tuhnuinen, mutta hyvä kuitenkin. Sävellys on vähintäänkin mielenkiintoinen ja laulaja tunteikas, sekä positiivisessa että negatiivisessa merkityksessä. Positiivisessa sikäli, että tämä on heti huomattavan paljon kiinnostavampaa kuunneltavaa kuin mitä kommenttiringissä tulee yleensä vastaan, ja negatiivisessa sikäli että välillä menee karjunta ja tyylilajista toiseen hyppelevä pauke vähän överiksi minun makuuni. Taidolla tehtyä kuitenkin, joten pointsit kotiin siitä.
0   +1 +2
 
8
raiwoband 26.03.2007
Brutaalia menoa :) Kuulostaa paikka paikoin jopa melko pelottavalta. Soundit ehkä hieman ohuet, muttei liikaa.
0   +1 +2
 
10
Zebhyr 26.03.2007
Raivoisat rytmitykset suorastaan repivät biisin käyntiin, mutta säkeistön pienuus hämmensi intron jälkeen. Jälleen laulu dominoi biisiä, kuten muissakin bändin tuotteissa ja niin pitääkin. Tämä biisi on selkeästi agressiivinen verrattuna aiemmin kuulemaani bändin tuotantoon. Tunteita kuvaileva laulu on onnistunut sataprosenttisesti ja biisi alkaa edetessään houkutella faniutumaan. Pitkästä aikaa pysähdyin OIKEASTI kuuntelemaan keskittyneesti, sillä My anxiety todella pysäytti. Uudelleen kuunnellessa ihoni nousi kananlihalle, mikä on merkki täydellisestä kuuntelunautinnosta. Todella orgastinen kokemus.
0   +1 +2
 
Meddi 26.03.2007
Ai Ai, ei se ole teidän vikanne, mutta tämä tulee nyt heti toisen biisinne perään... Ja taas - melkein huimaavia melodioita ja pikku ideoita. No, täähän on mieleenkiintoinen kappale. Laulajatar pistää kyllä itsensä likoon, hieno asia! Parasta oopperametallia mitä olen kuullut.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2007
Mukaavaa ja ajatuksella tehtyä hard rokkia. Nimen omaan ajatuksella kun biisin erillaiset nyanssit suorastaan seisauttavat verenkierron.
0   +1 +2
 
10
rawhead 07.04.2007
Tiukkaa settiä heti alkuun. Laulusta kyllä isot plussat. Ei ole tyydytty vaan helppoon hittikaavaan, jossa nainen laulaa klassiseen tyyliin. Jolloin haettaisiin ehkä hittihakuisesti Nightwishiksi Nightwishin paikalle. Vaan on uskallettu revitellä ja otettu mukaan punkvaikutteitakin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Asiallisen kovaa. Nautin alun kikkailusta rumputykityksen ja lähes hiljaisuuden välillä. Kaunis naislauluääni, silloin kun lauletaan selvää. SMuutenkin mielestäni kappaleessa on hyvät vokaalit. Hienoa fiilistelyä ja kontrastin luontia, kyllä tästä välittyy sellainen ahdistunut fiilis. Oikein hyvä, oikein hyvä.
0   +1 +2
 
9
mulsson 25.03.2007
Omaperäistä. Ei teiltä ainakaan kunnianhimoa puutu, haasteellisia sovituksia ja mietittyjä pieniä nyansseja. Laulu yltyy välillä suorastaan apokalyptisiin mittoihin. Ei todellakaan mitään kolmen soinnun säröpedaalirokkia. Lisää tälläistä!
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Lupaava alku, hyvät, potkivat saundit... mutta jotenkin tän biisin kokonaisuus ei silti toiminut. Ehkä vähän turhan repaleinen? Vuorottainen kaunis laulu ja karjuminen on mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
9
Jusa83 27.05.2007
Lisää pelottavaa musaa Dead Musiciansilta. Hieman tuli joku Cradle of Filth mieleen, mutta tämä pysyi mielestäni siistimpänä ja kuunneltavampana. Laulaja(t) ovat hyviä, ja nuo puhemaiset osatkin sopivat hyvin ja loivat tunnelmaa. Biisi oli osittain hieman kuunnelmamainen mikä oli hauska lisä. Ihan mielenkiintoinen biisi.
0   +1 +2
 
8
DJ Spora 28.03.2007
Kokonaisuutena oikein miellyttävä tekele, jossa kaikilla soittajilla sekä naislaulajalla oli hyvä ote ilmaisussaan. Mieslaulajan suoritus oli taas sellainen, etten pitänyt siitä pätkääkään. Se rikkoi tämän biisin tunnelman.
0   +1 +2
 
repulse 04.04.2007
Räsäkkää menoa, tunnetta on pelissä enemmän kuin Suomen jääkiekkomaajoukkueella loppuottelussa...
jatkakaa samaan malliin!!
0   +1 +2
 
9
Begemot 25.03.2007
Onnistunut nimivalinta yhtyeellä. Eri vaikutteiden yhdistäminen on yleensä vaikeaa, mutta tässä se mun mielestä toimii. No okei, mun puolesta tuon kurkkurääkymisen voisi feidata pois, mutta kai se on oleellinen osa teidän näkemystä.

Alku oli sellasta Metallica-henkistä hevimäiskettä, jota siirryttiin bondtunnarimaiseen fiilistelyyn, se osio toimi kai parhaiten mulle. Välillä biisi muuttui ehkö liiankin sekavaksi noissa huutokohdissa, mutta vaatii kai enemmän kuuntelua.

Vaikka en ihan kympillä tähän lämmennyt, niin täytyy myöntää, että mielenkiinto yhtyettä kohtaan heräsi. Sopivassa suhteessa omaperäisyyttä ja tarttuvuutta.
0   +1 +2
 
8
Ihan menevää tykitystä... Hmm.. soundit on kunnossa... Tykitys on vähän sellasta, että tempokin vaihtelee joka tekee tästä mielenkiintoisen ja tosi kova lauluaääni naisella!
0   +1 +2
 
8
kristian_horna 26.03.2007
ihan hyvän kuulosta..laulajalle pisteet laulun äänestä..
0   +1 +2
 
9
beepo 06.05.2007
Jännä soundimaisema. Puhdas laulu toimii. Pitäiskö ördät vetää mieluummin matalalta? 'Mukavan' tuskainen tunnelma. Hyvä sovitus ja hyvin soitettu. Tuotantoon on selvästi panostettu. Ei tosin sitä helpointa pureskeltavaa, mutta ei sen sitä pitänyt ollakaan?-)
0   +1 +2