Every Breath Chokes(destroy-versi on)

DISTRACT RESORT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Veritaikina 10.04.2007
Kyl jyrää!! Tiukka meininki, ei oikeen muuta voi sanoo.
0   +1 +2
 
8
carciello 10.04.2007
Aika räyhäkkää meininkiä,saundit ja soitto toimii ja tuotannossakin ideoita mukavasti.Ei meikäläisen suosikkimusaa mutta omassa genressään aika valmista kamaa isompiinkin ympyröihin.Kritiikkiä sen verran että välillä laulusta puuttui voimaa(parissa kohdassa).
0   +1 +2
 
Muistikuva 09.04.2007
Hyvät soundit ja toteutus. Rummut jäävät hieman alle, tosin on paskat kaiuttimet. Melodia hieman suora minun makuuni. Normaliveto lajityyppiin.
0   +1 +2
 
Zoidberg 09.04.2007
Mageet saundit soittimissa. Laulu välillä määkimistä, mutta välillä todella hyvää (muistuttaa maple cross -bändin laulajaa). Kokonaisuus on hyvän ja todella hyvän välillä.
0   +1 +2
 
9
jaskak 08.04.2007
enpä keksi juurikaan valittamista. tuntuu homma olevan hansikkaassa enemmän kuin hyvin!
0   +1 +2
 
9
slvs 08.04.2007
Vaikutteet ainakin lupaa hyvää.. Introriffi hieno. Pätevä biisi, mutta vokalistilta olisi odottanut vielä hiukan munakkaampaa tulkintaa.
Ei kuitenkaan suurempaa ruikuttamista.
0   +1 +2
 
6
TLaamanen 08.04.2007
Kitararoissa on hyviä juttuja ja mukavaa murinaa. Muuten ei herättänyt isoa mielenkiintoa. Perusrunttausta.
0   +1 +2
 
raiwoband 08.04.2007
Hyvä biisi, mutta aivan liiallinen efektien käyttäminen syö melko paljon tehoa. Suoraviivaisempi ja puhtaampi lähestymistapa olisi mielestäni enemmän kuin kokeilemisen arvoinen. Perusasiat kuitenkin kunnossa, selkeä laulu sekä hyvä sävellys.
0   +1 +2
 
9
Cazeus 08.04.2007
Alku tykittää kympillä! Pää rupeaa heilumaan väkisinkin. Mutta sitten lähti laulu, not hyvä. Lähinnä tuli rasmus mieleen ja ei kovin hyvä tässä tapauksessa. Myöhemmin laulukin kehittyy huomattavasti mutta alun teini viritys ei toimi. Muuten biisi on hyvä ja toimiva, lähestulkoon kympin arvoinen mutta laulu kaukana siitä. Ysin arvoinen kuitenkin.
0   +1 +2
 
Giuse 08.04.2007
Vikassa kertsissä tuli hyvä laulumelodia ja sävyjä mukaan paletille, se oli yllättävää. Energistä musaa.
0   +1 +2
 
Juhgu 07.04.2007
Biisi turahtaa oikein mainiosti käyntiin. Alku lupasi jotain enemmän minun makuuni, mutta muuttui kuitenkin aika pian melko perinteiseksi metalliksi - vaan mikäpä siinä, toimiihan tämä näinkin. Ehkä ihan aavistuksen tunkkainen miksaus mutta ei häiritsevästi, ja soundeissa on kyllä oikein mukavasti munaa. Hyvin potkii, ja soitto/laulu/karjunta on myöskin mallikasta. Nais(?)laulajalta odottaisin vielä vähän rankempaa otetta ja fiilistä, mutta muuten tämä on kyllä kaikinpuolin toimiva paketti. Rokrok.
0   +1 +2
 
9
kolhoosi 07.04.2007
Helvetin hyvin jyrähtää biisi käyntiin. Soundit toimii ja biisi muutenkin iskevä ja tarttuva. Tiukkaa tavaraa täytyy sanoa. Kympin arvoinen suoritus jos laulajana toimisi joku jolla on jo häpykarvoitus alkanut kasvamaan. Loppupuolen rankempi lauluosuus kuullosti hyvälle, mutta toi teinipoikamainen laulusuoritus vähän suoraan sanottuna v***tti koska se pilasi muuten loistavan biisin. Ysi biisistä!
0   +1 +2
 
9
rawhead 06.04.2007
Tiukkaa tykitystä. Laulu kuullosti alussa paikka paikoin hieman väkinäiseltä, mutta kuin lähti sitten kulkemaan paremmin myöhemmin. Kitara efekteineen kulki taustalla kivasti. Aika persoonalinen biisi mielestäni, harvemmin tälläistä kuuntelen, mutta ei tästä kyllä tullut mieleen mitään jonkun kopiointia.
0   +1 +2
 
9
mulsson 06.04.2007
Intro herätti mielenkiinnon, luulin että sieltä tulee jonkinlaista industriaalihuttua, mutta luureista pärähtikin sitten jymäkkä rockbiisi. Soundipolitiikka kohdallaan ja maukasta kitaranvingutusta kautta koko kappaleen. Laulu sopi hyvin tän tyyppiseen kamaan. Aika samantyyppistä kamaa Sub-Urbanin kanssa, mutta en muista heidän tehneen näin freesiä musiikkia ihan vähään aikaan.
0   +1 +2
 
wjr 05.04.2007
Aika peruspaahtoa. Efektoitu kitara olisi tosiaan saanut olla enemmän pinnassa. Ensimmäiset 30 sekuntia lupasivat hyvää, mutta sitten kitaravalli jyräsi fiiliksen. Toinen teiltä kuulemani kappale (Freak Me?) jäi paremmin mieleen.
0   +1 +2
 
DJ Spora 05.04.2007
Aikamoista mättöä. Ihan hyvin toteuttu. Asiallista.
0   +1 +2
 
tep 05.04.2007
Hieno korina-ja-surina -intro. Hälyäänet, kierto ja muut kuulostavat aina makeilta. Biisi meni sitten aika nopeasti eri linjoille. Hyviä kitarasoundeja, vaikken periaatteessa tuollaisen soundin ystävä olekaan - mutta flangeriskeba (vai oliko se phaser?) kuulosti aika helkkarin hyvältä. Olisin itse miksannut sen ehkä pikkasen enemmän pintaan.

Biisinä ei ihan ominta tavaraani, tai oikeastaan ei biisinäkään huono, mutta örinävokaalit ja vähän turhan metallinen tatsi ei itseäni hirveästi miellyttänyt. Hieman ilmavampi ja kirskuvampi soundi ja sovitus olisivat olleet enemmän mieleeni. Biisissä oli kuitenkin sangen innokas meno päällä, ja energiahan on aina hyväksi. Ja vokalisti osaa asiansa ja bändi soittaa hyvin. Sävellyksenä ehkä kuitenkin ihan pikkasen tasapaksu, muttei kuitenkaan huono.

Jonkun toisen biisin muistan teiltä kuulleeni, mutten enää muista miten se meni. Tämä oli parempi.
0   +1 +2
 
8
Begemot 05.04.2007
Vaikka genreä ei ollut laitettukkaan, niin ihan pätevää raskampaa rokkiahan tämä on. Ei mitenkään vallankumouksellisen uusi lähestymistapa, mutta toimii näinkin.

Sopivan melodista, ei kuitenkaan aivan purkkaa, sillä kertsi ei jäänyt mieleen ensi kuulemalta, mikä on toisaalta hyvä juttu.

Rakenteellisesti melko ennalta-arvattava, mutta ei häiritsevän kaavamainen. Kyllä tästä ihan hyvä jälkimaku jäi. Kasi siitä.
0   +1 +2
 
Meddi 05.04.2007
siisti intro, hyvä alku. sitten jotenkin biisi lässähtää. tuo alun kreisikitarointi antoi odottaa enemmän kokeellista. kitaroilla kyllä siistit soundit kauttaltaan, biisi ei ole ihan minun makuuni kuitenkaan
0   +1 +2
 
9
par_sakaali 05.04.2007
Aika häiriintynyt alku biisillä. sitten lähtee kunnon ryskäys päälle. Pidän laulajan äänestä ja biisin ahdistuneesta tunnelmasta.
0   +1 +2
 
malvo 05.04.2007
Lupaava alku, sopivan kaaos-ujellus, ja kun biisi pyörähti ni kylai. Hyvä draivi. Monipuolisista vokaaleista iso plussa, soittopuoli toimii junan vessan lain. Eip mittää valittamista.
0   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Stadionjyrärockia nu-metallihengessä tässä paukutellaan, hyvä meno tuntuisi olevan päällä pitkin matkaa. Biisi on simppeli ja sitä kautta kertakuuntelulla omaksuttavissa, hiotumpana voisi mennäkin pienessä mittakaavassa radiosoittoonkin?

Miinuksena ehkä hienoinen nyanssien puute, päätä paukutetaan kyllä hyvin kivijalkaan mutta pienellä hiljentelyllä c-osan paikkeilla olisi saatu kunnon tehot irti loppurytinästä.
0   +1 +2
 
9
MacFly 04.04.2007
Intro on aika miehekäs kaikkine elementteineen - siitä plussaa. Toimii. Laulajan sisääntulo taas toi sellaisen ikävän waltari/sub-urban efektin mikä omaan mieleen on vähän - noh - blaah. Laulajan ääneen lisää tunnetta - nimittäin kun tuo kertsi on melodisesti sekä menevyydeltään _todella_ hyvä (suorastaan hittikamaa), se ei tunnu nousevan laulajan ponnettomuuden takia niihin korkeuksiin mihin olisi mahdollista. Toi pitää vetää sillä 'perkele' asenteella! Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 04.04.2007
pekele edelleen!!! sillai hyvällä edelleen...
0   +1 +2
 
9
Modnar 04.04.2007
Intron hämyiset ääniefektit ovat lumoavia ja genremäärityksen uupuessa odottelin jotain ambienthuminaa jatkoltakin, mutta sitä isketäänkin täyslaidallinen alternativemetallia todella iskevillä saundeilla. Tässä on voimaa kitaroissa ja todella iskevä rokkifiilis peitettynä raskaisiin kitaroihin. Vokaalit toimivat myös erittäin hienosti. Kaiken kaikkiaan todella seisahduttava teos!
0   +1 +2
 
9
Epoche 04.04.2007
Pelotti hetken kun ei tienny mitä odottaa, mut täähän on ihan reteetä..Tommonen rasmusmainen laulu kyllä ei sovi sitten olleskaan sekaan, mut örinä kuulostaa ihan mukavalta. Soundit kuulosti jyhkeiltä, oikeestaan aikas destroiereiltä..Tässä on vaan niin paljon tutulta kuulostavaa kikkailuu seassa et ei sitä omaa juttuu meinaa löytyy..Mut ei kyllä mitään erityistä valitettavaakaan, eli tykkäsin! Miksaus on hetkittäin aika levoton mut toisaalt se sopii hienosti biisin tunnelmaan..
0   +1 +2
 
10
sadcircus 04.04.2007
TOD magee toi introsoundi... (skittako se oli) okei, paljon mageita soundeja!! (poikkeuksellisen toimivia phaser-kikkailuja)
laulajakin vetää hyvin! tulee vähän vanhat kunnon Kyyria-ajat mieleen... ...vanhat hyvät ajat...
Hieno sovitus, mugavan epäsovinnainen soundimaailma!
Stemmat kertsiin, ja kauppoihin!
0   +1 +2
 
Guitarwall 04.04.2007
Ihan pätevän kuuloista menoa, tosin liika konemaisuus jäi häiritsemään. Myös laulajana puhtaiden lievä honotus häiritsee. Menee aika kaavojen mukaan biisi, ei mitään yllättävää. Tuttua huttua.
0   +1 +2
 
8
Alussa homma tuntu tosi mahtavalta... Mut sitten homma ehti tylsistymään... Mut sitten taas kun koko biisi oli kuunneltu loppuun niin tuli mieleen, että hei täähän täytyy kuunnella uusiks! No sitten kuuntelin ja sama juttu... Eli mitä tästä nyt sanois... Hmm... Ihan kova meno!
0   +1 +2
 
8
Telaketju 03.04.2007
Alun meiningeistä tulee kovasti mieleen Rob Zombie mutta kun laulaja avaa suunsa niin se mielikuva häviää samantien, ehkä tulee enemmän taas Suburban Triben meiningit. Soundit ovat ihan pätevää tasoa eikä valittamista löydy. Tällaista menevää rokkiahan tämä on, joskin toistaa itseään mielestäni jonkinverran
0   +1 +2
 
Piru Kange 03.04.2007
Tiukaa tykitystä. Pelkäsin jopa pahempaa örinää kuin mitä tässä tuli. Olihan tässäkin öriseviä vokaaleita, mutta ei haitaksi asti. Sanoisinko, että soitanta ja tuotanto ovat hallussa ja muutenkin ihan valmiin kuuloista materiaalia. Kitaroinneissa muutama maukas ja hyytäväkin juttu. Kappale ei ihan genrestään johtuen iskenyt täysillä, mutta oli silti ihan kuunneltava kappale. Omassa lajissaa pätevää kamaa.
0   +1 +2
 
9
semisuper 03.04.2007
Onpa tymäkkä soundi ja tiukka meno. Hyvää kamaa. Toisin kuin toisessa arvostelemassani biisissä, tässä on ihan oma meininki. Ei nolota yhtään. Menkää enemmän tähän suuntaan. Poppikertosäe nimittäin toimii hienosti jyräämisen keskellä, kunhan ei ole geneerinen ja arvattava. Nyt ei ollut, jee.
0   +1 +2
 
Muovinen 03.04.2007
Alku hämäsi ja jäin odottelemaan jotain industrial melua mutta sieltähän lähtikin bändi möyryämään. Pääriffi on aika jännä - metallinen mutta rokkimausteilla. Oikeastaan sama pätee koko biisiin ja se antaa tälle omaa leimaa. Hyvä että on maustettu peruspakettia hieman erilaisilla soundeilla ja ratkaisuilla mutta ihan kaikki niistä ei toimi. Laulaja kuulosti biisin alussa oudon hapuilevalle mutta meno parani loppua kohden. Hieman ääni rikkoontuu paikka paikoin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2007
Niin on kova meno että hiki ihanlentää. Rokki soi ja kaikilla on hauskaa!!! Soundit ok ja rytisee kunnolla.!!
0   +1 +2
 
Jimmy_1 03.04.2007
Siistin kuuloista musaa, tulee jollaki tavalla mukava industrial-mieleen. Mut laulajasta en oikein perusta. Kitar<a pauhasi hyvällä fiilarilla taustalla.
0   +1 +2
 
9
rene 03.04.2007
Biisi tuntuu toimivan muuten hienosti, mutta laulaja vaan ei oikein yllä muun bändin tasolle. Ei lasten laulu sovi kunnon mättöön, jossa pitää olla testosteronit kohdallaan. Pisteet ainoastaan biisistä sekä bändistä.
0   +1 +2
 
repulse 04.04.2007
Hyvin paukkuu menemään. Hyvät ja selkeät saundit ja kaikki osaa hommansa!
0   +1 +2