Taakka

Kirofoni

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Necrobatallion 03.04.2010
Perkeleen hyvä yhtye!
0   +1 +2
 
8
J.Partanen 26.08.2007
Ihan toimiva biisi, "runttaus" kohdat toimii mainiosti. Minullakin särähtää korvaan "mä sä" kohdat, mutta mistäpä minä mitään tiedän.
0   +1 +2
 
10
the rudi 15.08.2007
Aivan helmi biisi, kaikki toimii hyvin.
0   +1 +2
 
Mätti 31.05.2007
Sairaan hyvät laulut ja rankka meno soittajilla. Sanalla sanoen erinomaista. Rumpujen "double time feel" ja pieni akustinen pläjäys on onnistuneita väriläiskiä kappaleeseen. Yhdistelee hyvin eri soundimaailmoja.
0   +1 +2
 
9
ricinova 08.05.2007
Juu, kotiteollisuutta tästä ei saa millään ja stam1na on ainakin musiikillisesti tästä hyvin kaukana.. Laulajan ääni tosin muistuttaa stam1nan laulajaa hyvin paljon rankoissa osuuksissa. Mutta mielestäni bändillä on oma tyyli tehdä musaa. Hieman koukutonta meininkiä tää biisi ja pidemmän päälle aika uuvuttavaa.. En tiedä onko se mikään peruste olla antamatta täyttä kymppiä mutta ysiltä kuulostaa mun korvaan.
0   +1 +2
 
9
Onpa hauska bändi, biisiä kuunnellessa tulee mielleyhtymiä Apulantaan, CMX:n ja Stam1naan, mutta silti bändi onnistuu kuulostamaan omanlaiseltaan. Laulaja vaikuttaa kovan luokan tekijältä. Biisin rakenne on toimiva, vaikka olisin kyllä toivonut tuon väliosan akustisen kitaran renkutuksen toistuvan muutamman kerran. Jep jep, hittiainesta.
0   +1 +2
 
9
rokkineiti 08.04.2007
Ihana alku.
Tykkään vaihtelevasta laulannasta ja tässäkin sitä on, ja se toimii.
Ihan toimiva kertosäekin soundeineen, ja muutenkin tässä biisissä on
mitä parhain lyriikka.
0   +1 +2
 
9
kake1962 08.04.2007
Hyviä sanoituksia, ei mitään helppoja! Mielenkiintoista musaa! On hienosti tehty rauhallisemman ja raskaamman erot. Hyvät laulut, varsinkin stemmat.
0   +1 +2
 
9
Audrey4 04.04.2007
Oikeen vaikuttavan kuulosta kamaa, omaan korvaan otti kyllä toi muutos tossa nopeemman temmon ja sit ton rauhallisemman osuudessa..sit se kappale niinku kerkes loppua jo ennen ku mitään kerkes ees aatella..;) mut muuten oli kyllä oikeen miellyttävän kuulonen.
0   +1 +2
 
9
Koka 04.04.2007
Ehdottamasti paras biisinne. Kunnon junttarunttausta, joka kyllä sisältää melko lailla erilaisia kohtia, mutta jotka sopivat yhteen yllättävän hyvin, tai oikeastaan paremmin.

Alun Hr. Ylppöilyt lupailevat jo hyvää, mutta sitten laulutyyli muuttuu taas hieman pariinkin kertaan. Toisen kertsin jälkeen lahjanne kuitenkin astuvat esiin ja tätä todellakin lisää. Kunnon mättöä, joka kestää valitettavan lyhyen aikaa, jota seuraa liian odotettavissa oleva rauhallisempi osuus, joka hieman rikkoo muuten mahtavaa kokonaisuutta.

Omperäisin rallinne ja sen huomaa myös sanoista, sillä näissä on sitä jotain, joka pistää oikeasti miettimään biisin tarinaa ja kun biisi kertoo tuon tarinan näin hyvin, niin kyllä tällä ollaan lähellä kymppiä.
0   +1 +2
 
Muovinen 04.04.2007
Raskasta runttausta löytyy tästäkin biisistä. Hieman mietityttää että onko riffittely tarpeeksi kekseliästä, jotta tätä jaksaisi esim levyllisen kuunnella. Ehkä mulla vaan vanha progepeikko kummittelee korvakäytävässä ja odotan aina että tällaisessa rytmisessä riffittelyssä lähdettäisiin hurjempiinkin rykäisyihin nimenomaan rytmin puolesta.

Onneksi laulupuoli toimii ja sieltä löytyy sekä tyylitietoista että melodista kliiniä, sekä hieman äkäisempää ilmaisua. Jos vokaalit toimii joka biisissä näin hienosti niin biisien kulutuskestävyys nousee välittömästi.

Niin ja hieno säröbasso.
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 16.01.2008
Helvetin hyvää!
0   +1 +2
 
9
Coivisto 02.05.2007
No johan on tuli mieleen että sitte ku teidän levy tulee joskus ulos ni sehän pitää käydä ottaas haltuun. jos se tulee olee täynnä edes puoleksi näin hyvii kappaleita niin ei olisi turha ostos.

Vaikka tässä on se Thrashi kohta ni tuntuu olevan kauempana mokomasta ja stam1nasta kuin nuo kaksi muuta. Hitaasta kohasta tulee yrjänän kovin "sarkastinen" laulutyyli mieleen, mutta tämä onkin paljon uskottavammin vedetty.

On hyvä merkki kun bändiä voi verrata moneen eri bändiin kuten
CMX, Kotiteollisuus ja Swallou the sun. Silloinhan bändi kuullostaa
omalta itseltään.
0   +1 +2
 
9
KerryKing 09.04.2007
Välillä särähtää ikävästi korviin noi Mä sä jutut kun yleensä porukka vetää nää Minä sinä jutuilla mutta, tää on hyvä
0   +1 +2