I'm On My Way

The BluesBakers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

jjlightning 05.12.2007
Näin sitä uptempoa skulataan! Suomiblues jää liian herkästi usein sinne kuuluisalle asemalle nyyhkimään, mutta tämä biisi todistaa, että osataan sitä bilettää täälläkin. Tykkäsin myös konventioista poikkeavista sointukuluista. Kliseitäkin mukaan mahtui, mutta hyvässä hengessä, ja se että lopetus on lopetus eikä mikään feidi on aivan savupiipunsalamointia.
0   +1 +2
 
10
Jay Rochas 26.04.2007
Aivan loistavaa meininkiä! Kitara soolot iskee kympillä ja laulu ääni on sopivan blues. Menee soittolistalle!
0   +1 +2
 
9
Teleskeba 25.04.2007
Biisi kulkee hyvin, soitto loistavaa, varmasti kuuntelisin keikalla, jos sattuisin paikalle. Jotain palautetta kuitenkin olis annettava, ettei menis aivan kehumiseksi, eli tätä on kuultu vuosikymmenet. Loistavia bluesinsoittajia on onneksi riittänyt täyttämään nälkää. Ei se siitä ole muuttunut enkä tiedä pitäisikään, mutta jotain uutta ja omaperäistä voisi pistää peliin. Joukosta erottuminen nostaisi tien tähtiin. Siitä ysi. En kommentoi muita biisejänne annan vain pisteet. Kunpa osaisin soitaa skittaa yhtä hyvin;). R&B:n soitto tuolla tempolla ja taidolla täällä Suomen niemellä on aina lippalakin noston arvoinen asia.
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 11.04.2007
Ja huh...aina vaan paranee. Jalat vatkaa ja käsi painaa kouristuksen omaisesti Repeat -nappulaa. Tätä on PAKKO päästä kuulemaan keikalle....
0   +1 +2