Lower Nose

Aeiouaih

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Dahlia 16.06.2009
Pidän äänestäsi. Biisissä on muutenkin hyvä, aika leppoisa tunnelma. Haa, onko tuo huilu? Nokkahuilu? Luulin ainakin kuulevani jotain sen tapaista.

"seasons change, yesterday it started to snow
and still they're building castles"

Ihan mahtavaa.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 02.09.2007
Alempi nenä? Huiluttelu voisi olla enemmän pinnassa. Laulu kenties vähemmän. Biisi rupeaa edetessään vetoamaan enemmän. Ihan jees, ihan jees. Ei se nyt kuitenkaan loputtuaan jättänyt vahvempaa muistikuvaa. Sellasta hyvää perushuttua.
0   +1 +2
 
JaDubb 31.05.2007
Raa'asti lähden kommentoimaan ihan muutamalla kuuntelukerralla. Tämä minulle annettakoon anteeksi.

Mukavalla kitaroinnilla lähdetään matkaan ja laadukas laulanta tukee tyylikästä linjaa vahvasti. Taustalla, laulussa ja kitaroinnissa on käytetty paikoin todella makeita efektejä ja tyylikeinoja. Näin kappaleen soundiin tulee hyvin omaperäinen fiilis, väittisin jopa Aeiouahin trademark-soundiksi. ;)

Alusta loppuun asti poljetaan mainitulla tyylillä, eikä meininki anna moitteen sijaa. Toki kuulen, että tämä kappale vaatii 10+ kuuntelukertaa avautuakseen täysin, mutta kyseessä on oltava upea tekele, jos jo ensimmäinen kuuntelukerta sai kuulijan pauloihinsa.
0   +1 +2
 
8
Valandir 09.05.2007
Ensinnäkin pahoittelen kommenttini huomattavaa myöhästymistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain?

Muutaman kerran tämän artistin pyynnöstä olen kuunnellut läpi. Lauluäänestäsi pidän vieläkin tosi paljon ja muutenkin noin musiikillisesti ääni on nuotissa pysyvä ja edistyvä. Kivasti on noita lauluja pistetty päällekkäin, antaa sellaisen kivan lisän tuolle itse biisille, sellaisen fiiliksen, että laulajia olisi enemmänkin. Biisi on muutenkin ihan kiva, mutta siihen se sitten oikeastaan jääkin, eikä oikeastaan ole minun lemppari Aeiouaih -tyyliä. Biisi kuitenkin jaksaa innostaa alusta loppuun eikä sen kuunteleminen tuota mitään ongelmia. Äänenlaatukin on tunnetusti kohdillaan ja sellaisia kivoja pikku ääniä on taustalle pistetty. Kiva biisi kaikenkaikkiaan :)
0   +1 +2
 
9
tortu 05.05.2007
Ensi- ja keskivaikutelmat olivat parhaat, loppua kohden mielestäni laimeni hiukan. Efektoitu laulu toimi todella hyvin. Olisin kenties kaivannut tähän laajempaa dynamiikkaa, nyt tuntui kappale loppuvan täysin samalla tavalla kuin alkoikin, mikä ei tietenkään ole universaalisti huono asia, mutta häiritsi tässä kappaleessa. Keskivaiheilta mukaan tuoduista elementeistä, noista efekteistä ja semmoisista, olis voinut kasvattaa jotain vielä suurempaa. Tai sitten alusta olisi voinut tehdä vaisumman, jotta tajunnanräjäytys olisi tapahtunut lopussa.

Nyt kun toista kertaa kuuntelen, tuntuu tämä biisin keskikohta-keskiloppu tosiaan kliimaksilta. Pienillä yksityiskohdilla luotu kasvattelu kokee huipennuksensa näillä main, enkä oikeastaan enää kaipaa loppuun tajunnanräjäyttäjää, koska kappale leijuu mukavan rauhallisesti loppuun. Ei ollenkaan huono suoritus.
0   +1 +2
 
10
P-Mies 02.05.2007
kerrassaa loistava biisi =)) mahtavaa
0   +1 +2
 
Shitstormer 27.04.2007
jee. oon nyt kuunnellut tän muutaman kerran läpi, ja joka kerralla vaan tuntuu paranevan, vaikka aluks ei ihan tuntunu aukeavan.

bassot tosiaan kantaa tätä piisiä, jotenkin pitää tän koossa kokonaisena pakettina. kitarointi myös rytmikkyydellään antaa tähän semmosen selkeen pohjan. siihen on sitten hienosti lisätty kaikkia taustaluritteluja, jotka toimii hienosti tunnelman luojana ja tuo monipuolisuutta.

laulut oli kyllä tosi mahtavaa kuultavaa, omaperäistä tulkintaa ja tykkään kyl tosta laulusaundista tosi paljon. taustalaulut toi hienoo syvyyttä ja leijumisfiilistä, sulautu tohon soittoon mukavasti.

ja sanat oli taas niin hienot. ei valittamista, osaat hommas kyllä juu.
0   +1 +2
 
9
Scion 26.04.2007
Rouhea basso, kulkee mukavia linjoja. Kitarat komppaa hyvin, taustalta löytyy kaikenlaista, mutta jäävät ehkä vähän taustalle, laulukin tuntuu jotenkin taipuvan basson taakse. Voi olla että se johtuu näistä luureista millä kuuntelen. Mut eipä tuo mua haittaa kun oon basisti. :) Oivallinen kappale.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 16.04.2007
"täytyy puuttua rytmin puuttumiseen" Aika erikoinen kommentti rytmimieheltä. Itse totta puhuen pidin juurikin biisin rytmityksistä. Nuo kitaroiden komppaukset yhdistettynä tuohon basson tuuttaukseen toimii mielestäni hyvin ihan ilman mitään varsinaista rytmisoitintakin. Puhaltimet tuovat uusia tuulahduksia biisin soundimaailmaan ja sopivasti miksattu juuri tuonne taustalle leijumaan... Muutama hieno vokaalikaiutus oli myös saatu mukaan soppaan hämmentämään psykedeelisesti kuuntelijan matkatoiveita. Tunnistettavaa tyylitaitoa jälleen, eikä minulla ole tähän mitään enempää lisättävää.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 14.04.2007
Tämän projektin äänimaailmassa on jotakin joka uppoaa meikäläiseen. Vähäeleisyydestä ja jonkin "puuttumisesta" kai johtuu että piisiin tulee joku energiaa antava jännite. Kun ekakerran kuuntelee odottaa että jotakin tapahtuu mitä tämän tyyppisissä piiseissä pitäis tapahtua kun ei sitten tapahdukkaan tai tapahtuu jotakin muuta, pitää piisi kuunnella toisenkin kerran, ja kolmannen.....

Hiano!
0   +1 +2
 
10
Outo tunne tuli, kuin maailma soisi yhtenä kappaleena.

Biisissä liukuu ja soljuu mennyt ja ikiaikainen, ja tämä päivä, sulavasti toistensa lomassa, vierekkäin, sylikkäin, selittäin, ja kiertäen toisiaan kuin puukatti kuumaa puumaljaa :)

Ihastuin, ei mikään ihme, hmm, ei ole, joo......
0   +1 +2
 
10
Zha 14.04.2007
Siddhartan kanssa samoilla linjoilla siinä, että nuo säestävät elementit olisivat saaneet olla enemmän pinnassa. Laulu on niin painokasta, että se olisi kaivannut seurakseen voimallisia juttuja. Tai sitten laulu olisi voinut olla hempeämpää. Välillä siinä onkin hyvin koskettavia sävyjä. Uskallatko herkistellä kunnolla, I dare you!

Tykkään tuosta loppuun jätetystä kitaran kolahduksesta, tuo sellaista rosoista elämänmakua, kuten puolihuolimattomasti soitettu nokkahuilukin. Sävellyksenä kelpo ja kohtalaisesti mieleen junnaamaan jäävä.

Sanoista tuli mieleen ilmastonmuutos ja Ixtab-jumalatar, tiedä sitten olenko aivan metsässä, (mutta mikäs siellä ollessa). :D
0   +1 +2
 
Siddhartha 13.04.2007
mä olisin kans laittanu tähän kilkutinta ja kolinaa...enemmän. tahi sit vaan kovemmalle niitä.. hmm.
nokkahuilu soolon puolessavälissä napsahtaa ekan kerran ja sit lopusahan on oikea kolinanmeri... eritoten mua hämää se yks soitin siellä lopussa ja lähinnä sen takia kun en saa selvää mikä se on. se on toi vasemmalta tuleva "kieli" ? -lirkutin
Kyllä mä tästä löydän psykedelisiä vivahteitakin tuon muoden mainitseman progression lisäksi.
Kelpo ralli.
0   +1 +2
 
9
Jay Rochas 12.04.2007
Hienoa vähän progemaista tyyliä tässä biisissä. Kokonaisuudessaan hieno teos. Yksinkertainen mutta toimiva sävellys.
0   +1 +2
 
8
Digibath 12.04.2007
loppujen lopuksi hieno kappale. rytmimiehenä täytyy puuttua rytmin puuttumiseen! ei! missä? se huutaa suorastaan rytmiä. toisekseen välillä lausunnassa olisi treenattavaa lausut englantia välillä hieman "överisti". mut iha jees biisi :)
0   +1 +2
 
Sheena Wicked 08.06.2008
Tämä on sitä sunnuntain vastaisen yön musiikkia. Laulu on mukavan rentoa ja ei liiallista faseerausta (vaikkakin hieman, ei paljoa) Ainoa mikä häiritsi oli se huilu kappaleen alkupuolella. Se kuulosti neljännen luokan nokkahuilukokeelta mutta loppua kohden se tasoittui ihan miellyttäväksi.
0   +1 +2
 
10
gorgonoidi 05.09.2007
Tästä diggasin todella paljon, hieno ja omaperäinen saundimaailma, joskin mielestäni välillä hitusen liian tunkkaisen kuuloinen. Laulat loistavasti, kitara soi hyvin, basso kuulostaa hyvältä ja piano myös!
Huiluakin siellä taisi olla, mutta monet soittimet hukkuivat helposti kaikuijen ja vokaaliesi alle, mutta näin ne kuitenkin luovat hienon kerrostuman hienoja ääniä.
Kitaraan en olisi itse änkenyt noin paljon tuota efektiä, mutta hyvältä se kuulostaa näinkin. Muutamat ambien tyyppiset kohdat ovat hienoja ja kaiut luovat jälleen hienoa tunnelmaa. Isompia ongelmia mitkä minua häiritsisivät en löydä, loistava biisi kerta kaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
vonNokelainen 12.04.2007
Samat sävelet kuin ylläällä.
0   +1 +2