Crazy Sliding On The Ice

Dreamcase

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Niemelä 03.07.2009
Kävisi oikein hienosti elokuvan alkutunnukseksi. Tulee mieleen, että kamera lähentyy jostain kaukaa autoa ja sitten seuraa sitä autoa kierrellen kaukana.
0   +1 +2
 
maaninen 30.06.2009
Hyvää tunnelmointia. Ehkä vähän pitkä. Olis saanut jotenkin kasvaa loppua kohden muutenkin kun kitaran osalta. Muuten kelpo musaa.
0   +1 +2
 
BullHill mja 17.06.2009
Hyvin osuu tuo biisin esittely. Soundtrack arkiselle puurtamiselle päivä kerrallaan, kuukaudesta toiseen, vuosia takana ja toivottavasti vielä edessäpäinkin. Melankoliaa on tunnelmassa, mutta loppuun tulee sentään vihellellen toiveikkaampaa fiilistä
0   +1 +2
 
katara 25.05.2009
Tää nyt oli tämmönen tuotos, ei erityisesti herättänyt mielenkiintoa, mutta kyllähän tuon kuunteli. Elämä on joskus tylsää.
0   +1 +2
 
Dr.Groove 23.05.2009
Biisi alkaa hyvin: hallittua soundia ja teeman muodostamista.
Teemaa rakennetaan ja paisutetaan harkiten ja hitaasti, mutta liian hitaasti.
Kun kuulija huomaa, että biisissä on vain yksi neljän tahdin juttu, jota toistetaan (sinänsä taidokkaasti) paisutellen, pettymys on melkoinen.
Jään ihmettelemään miten biisi loppuu, mutta uteliaisuuttani jään sitä odottamaan -- ja toivon, ettei kyseessä ole fade out...
Tämä on hyvä intro biisille, ensimmäiset 4 tai 8 tahtia ovat tässä.
Lähetä viesti, kun biisi on kasassa -- tässä on oikein hyvää ainesta.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 21.05.2009
No on ainakin omaperäistä, meikäläisen makuun vähän semmoista tietokonepelimusaa, slidausten vireet pikkuisen hakee vielä. Utuinen, aavemainen tunnelma, hiukan jäin odottelemaan koska biisi "alkaa", rumpukomppia olis voinut jossain vaiheessa hiukan selkemmin muuttaa, lopussa kiva vislaussaundi.
0   +1 +2
 
Ekstaasi 06.05.2009
jotenki aika tyhjä ilman lauluja tai mitään, muuten ihan kiva biisi!
0   +1 +2
 
8
zargo_hellfuzz 03.05.2009
Taustat on ehkä jopa hämmentävän hyvät ja biisi itsessään on kuuntelemisen arvoinen. Vähän vaan jää semmonen fiilinki että tähän ois ollut tilaa ympätä ehkä toinenkin osa... Biisi kyllä kasvaa hienosti loppua kohden. Luotan siihen että tuon slidekitaran kuuluukin kuulostaa härskiltä :)
0   +1 +2
 
7
wennuII 28.04.2009
OK. Tämän tyylilajin musaa joskus ittekki harrastaa... valoa vaan kansalle joka pimeydessä vaeltaa... sitä tarvitaan.
0   +1 +2
 
Reettori 26.04.2009
Ihan tunnelmallista settiä. Kitaraliidit toimii nimen omaan kitaralla. Kappale jää loppujen lopuks kuitenkin vähän tyhjäksi, varmaan johtuu rumpujen yksitoikkoisuudesta ja mattojen jatkuvasta mukanaolosta.
0   +1 +2
 
8
PutteAtte 24.04.2009
Tämä on juuri oikean laista elektronista musiikkia. Skitta on todella hyvä täytyy sanoa. Samoin on myös toinen korkea vinkuva ääni, mikä se nyt sitten onkaan. Tausta ei oikein oikein uponnut, ehkä vähän variaatioita enemmän bassoraitaan? Rumpujen soundi oli loistava, mutta ehkä hieman puuduttavaa looppi. Mutta on kyllä melko omaperäistä ainakin minun korvaani, ja sehän on todella hyvä juttu. Ei tästä kyllä meikäläisen lempibiisi tule, vaikka instrumentaalisesta pidänkin.
0   +1 +2
 
Paronie 05.04.2009
Hämyisen oloinen tunnelma tuli. Tulee mieleen hieman krapula-aamut... hyvässä mielessä... jatkakaa...
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 02.04.2009
Hifi/lofi - 50/60. Persoonallinen äänimaailma. Hyvät liukukepitykset. Alun oudoksuvasta fiiliksestä huolimatta biisi imaisee sisäänsä ja ympäröi kuulijan. Tämmöinen monotoninen, mutta silti jatkuvasti elävä tunnelmointi on taitolaji ja minusta tässä on onnistuttu oikein hyvin. Hei, erinomaista, hei!
0   +1 +2
 
9
jounikka 02.04.2009
En tiedä, oikeestaan toi kuvaus sai mut enemmän sekaisin kuin itse kappale, mut ei sekään huono ollu.
0   +1 +2
 
6
Helmut Peijooni 31.03.2009
Juu, jäällä liukumista. Soundimaailmaltaan melko köyhä viisu, meneekö huumorin piikkiin? Neljän minuutin kohdalla minimalistisesti toistuva riffilooppi ei enää jaksa naurattaa, olisi ollut aika lopettaa puoleen kappaleen pituudesta. Viiden ja puolen minuutin kohdalla naurattaa taas. Vitsiksi taitaa mennä. Ei kuitenkaan tarpeeksi koukkuja, että jaksaisi toisen kerran kuunnella kuutta minuuttia samaa monotoniaa.
0   +1 +2
 
7
WAARLOORD 30.03.2009
hassu biisi :D toistaaa ehkä vähän liikaaa itteäään mut muuten iha kivaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
Gravity 23.03.2009
Tosi vähän tämän tyyppistä meininkiä tulee kuunneltua. Slidekitaralla oli aika omintakeinen meininki tässä.
0   +1 +2
 
7
Holic 22.03.2009
Aika discoilla saundeilla lähdetään liikkeelle. Eipä siinä mitään. Rummut ovat jännän kuuloiset. Kun tuota nimeä rupesin miettimään ja kuuntelin kappaletta niin kyllä tämän liukumiseen voi yhdistää, tuoko tuo slide kitara liukumisfiiliksen. Jylhää liukumis musaa, jossa rummut kummallisen kuuloiset. Slideä tulee ehkä hiukan liikaa vingutettua minun makuuni, mutta mennään taiteen ehdoilla. Aika moista liukumista kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Tehän olette kamuja myspacessa, jois muisti ei petä. Tämä on sinänsä nerokas että nuo synamatot luovat semmoisen jäisen mielikuvan. Ja slaidaava sähkis luo sitten tämä "sliding" fiiliksen. Tämän jälkeen tulevan korkea vibrato kitara yhdistää nämä kaksi asiaa. Tällaisista leikistä pidän todella. Tämä voisi helposti olla soundtrack kamaa. Pituutta on kylläkin ihan kuuntelumielessä liikaa, tai sitten vaihtelua liian vähän. Tosin lopun kitaran melodinen rämpytys ja panorointi tuovat lisää maustetta pöytään.
0   +1 +2
 
6
Embio 22.03.2009
Éi oikein tarpeeksi koukkuja minulle instrumentaaliksi. Liian vähän vaihtelua mielestäni
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Kitarassa käytetty vähän liian paljon vibraattoa, tai siis tätä slidevingutusta, saa aikaan epävireisen tunteen. Alkuun olisi varmasti riittänyt vähempikin toisto, muuten kyllä vaihtelua mukavasti.
0   +1 +2
 
Zebhyr 14.03.2009
Messevä kokonaissaundi pitää muuten hiukan tasapaksun biisin hengissä. Mukavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
Tykkäsin tästä. Lieneekö jollakin trackerillä väännetty?
Hyvä tunnelma.
0   +1 +2
 
Olppa 07.03.2009
Mielenkiintoisen kuuloinen biisi, jossa ehkä hieman muovisen kuuloiset saundit. Ne eivät kuitenkaan ainakaan minua häiritse. Se mikä häiritsee, on biisin yksitoikkoisuus...
0   +1 +2
 
4
Argyle 06.03.2009
Taas niin valmissoundiulinaa ettei korvat kestä. Samalla teemalla juntataan niin kauan että tekee mieli vaan lopettaa kesken... Jos epävireinen kitaraulina hiukan päällä muuttuu, niin ei se vielä tee kappaleesta kiinnostavaa millään tasolla. Mä en nyt saa päähäni mitään syytä kuunnella tätä toista kertaa koskaan, vaikka kuinka onkin keksitty "nokkela" tarina millä musiikin itseään toistavuus ja sekoilu on saatu "selitettyä".

Jos ite tykkää jammailla tollasen tasapaksun pohjan päälle himassaan samaa juttua minuutti tolkulla tötsypäissään, niin eihän siinä mitään väärää ole, päin vastoin, mutta pitääkö sitä ehdon tahdon muittenkin kommentoida...
0   +1 +2
 
Thego 05.03.2009
...kovasti jäin odottelemaan sitä pilkistystä. Tuntuu et voisin siteerata ton esittelytekstin muilta osin.
Jouduin pettymään kun biisi osoittatutukin puolivillaseks jamitteluks alusta loppuun. Teemaa sen kuin kehiteltiin ja kehiteltiin ja kehi...
Joku arvaamaton ja ehkä arveluttavakin sointu puoleenväliin olisi nostanut tän biisin arvoa huimasti.

Tän tyyppistä kamaa tykkäisin ittekkin kitaristina tehä olotiloissa, mut tällee "raakana" ei sisäisty.
0   +1 +2
 
A-X 01.03.2009
Mielenkiintoisen kuuloinen kappale. Saundeista en itse pidä yhtään, mutta tällä kertaa on kyse ehkä enemmänkin mielipidekysymyksestä. Onks tää tehty FL studiolla, ku tulee näistä saundeista jotenkin mieleen ajat jolloin itekin käytin sitä? Mut takasin biisiin. Alku vaikutti ihan hyvältä, mut nyt ku tää on vaan tätä samaa hyvin kauan niin ei tää toimi.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.02.2009
Melodiat ovat varsin nättejä. Soundimaailma on omaan korvaan vähän turhan "casiomainen" - jotain ytyä tuohon kaipaisi. Rumpubiitteihin kannattaa ainakin ettiä parempia sampleja...
0   +1 +2
 
7
Hillo-munkki 27.02.2009
Ihan menevää elokuvamusiikkia. Joku tässä häiritsee minua mutten tiedä mikä. Ehkä biisiin on laitettu liikaa kamaa, mutta toimii kyllä tämä biisi toimii.
0   +1 +2
 
8
mulsson 24.02.2009
Tunnelmallinen pala, hiljalleen rakentuva kokonaisuus. Lead-skitta käy pitemmän päälle hiemaan korvaan. Biisi ei oikein tunnu etenevän minnekään, mutta ei ehkä ole tarviskaan tämäntyyppisessä maalailussa. Lopun kitarateemaa olisi voinut rakennella enemmänkin. Ja joku iso pamahdus sinne loppuun ;)

Biisiä kuunnellessa ajatus harhaili minnelie Skotlannin nummille, joten kappale onnistunee tehtävässään.
0   +1 +2
 
pallomember 24.02.2009
Hapot haisevat ja vinkuvat leadit vievät mennessään. Erikoista tunnelmaa todellakin. Runsaammilla ja kovempiäänisillä perkussioilla olisi ollut kyllä parempi. Eihän tätä tosissaan montaa kertaa jaksa kuunnella mutta omassa lajissaan (mikä laji se nyt sitten onkaan??) mielenkiintoista ja stimuloivaa Zen-musaa.
0   +1 +2
 
7
Blondiapina 23.02.2009
Ehkä hieman liian tasapaksua minun makuuni. Kitaran vinkuva ääni ei oikein nyt iskenyt myöskään.
0   +1 +2
 
Transparent 23.02.2009
Hieno synamelodia taustalla. Rummut on vähän nuhaisen oloiset tähän biisiin. Mielikuva ajomatkasta kesän aamuyössä yksinäisellä maantiellä tunkee väkisinkin verkkokalvolle (vaikka nimi antaakin ymmärtää, että biisin tekijällä on ollut eri vuodenaika mielessä=)). Puolet lyhyempi kappale voisi kuitenkin olla. Rupeaa puolen välin jälkeen vähän tylsyttämään.
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 04.03.2009
Katoppa, tuli k-ringissä nyt melko tuttuja naamoja vastaan. Vat, onko tuo slideskitta. vau. Hienosti murisee slidellä nuo matalemmat nuotit. On tää dreamcase aina soundannu hyvältä, tuttu biisi tämäkin. kaunista kamaa juu. kohdassa n. 3:11 ajattelin että ois voinu alkaa jotakin muutosta, no kyllä siellä tulikin jotain, ei ehkä tarpeeksi, ja viidessä minuutissa alkoi puoli vuosisataa kestävä loppufeidi, se sopi hyvin kyllä. tunnelmafiilistelyä; ois pitäny ehtiä käydä siellä viinakaupassa ;) sitten vaan kynttilät palamaan ja sohvalle röhnöttämään viinaksien kanssa.
0   +1 +2
 
zenri 17.12.2008
Vähän alkaa elementit toistamaan liikaa itseään, mutta muuten tunnelmaltaan varsin mukavaa instrumentaalimusaa. Soundipuolesta kuulee tietokonesoundit aika selvästi. Olisi siisti kuulla tämäkin viisu orgaanisemmilla soundeilla ja "oikeilla" soittimilla soitettuna. Voisi toimia ihan hemmetin hyvin.
0   +1 +2
 
DJ Spora 17.12.2008
Kaikenlaista tilutusta tähänkin biisiin mahtuu. Soittimet tuntuvat pysyvän hyvin näpeissä, mutta ihan täysin en tähän biisiin päässyt sisään, vaikka kuuntelinkin sen useampaan kertaan. Taustamusiikkina ihan kelvollista.
0   +1 +2
 
SirKeke 17.12.2008
Instrumentaaliksi turhan yllätyksetön mittaansa nähden. Eipä tuo kitaralirputuskaan nyt suuria myötätuntoja herättänyt. Ei vain uppoa.
0   +1 +2
 
marccus 17.12.2008
Taustan looppeja olisi voinut varioida edes hiukkasen. Idea on hyvä, mutta toistoa on liikaa. Ahdistus on kyllä hyvin osattu kiteyttää tähän teemaan.
0   +1 +2
 
itsrecording 16.12.2008
*Hyvät viulut taustalla
*Moottorisahainen skeba oli hieno, slideputkella tehty ilmeisesti
*Hyvää maalailua
-En ymmärrä miksi tämä teos on annettu kommenttiringin raiskaamaksi
-6 minuuttia on varmasti jopa vähän tässä genressä, mutta pitkäpullaista tämä on
-Korvia raastava kitarasoolo

Arvostan kuitenkin biisin laadukkuutta!
0   +1 +2
 
9
louis 16.12.2008
Milenkiintoista instrumentaalia, taustalla hurisee, hienosti toteutettu kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Guitarwall 15.12.2008
Itse asiassa elämä oli erittäin kiinnostavaa, mutta tämä biisi oli tylsä. 6 minuuttia tismalleen samaa taustaa, muutamat kitaraluritukset siihen päälle? Ei näin.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 15.12.2008
Kitarassa on loistosoundi, oikein sellanen mielipuolinen olo tulee siittä. Taustan basso ja rumpukuviot groovaavat mukavasti. Oikein pahis biisi. Ainoa miinus tulee pituudesta, toistaa liikaa itseään. Yleisesti ottaen sanoisin tästä teidän rojektista että teillä on sävellyksen taito hallussa.
0   +1 +2
 
7
daredevil 14.12.2008
Tervehdys kake ja Mr Fobias. Biisi tuli vastaan täällä kommenttiringissä. Tällä biisillä on aika hauska nimi täytyy sanoa "hullua luiskahtelua jäällä" siitä plussaa. Mutta biisi muuten on mielestäni aikalailla itseään toistava, koska tuo tausta ei muutu ollenkaan. Soolottelu ihan ok mutta rupee meneen vähän hulluksi loppua kohti. Biisi saisi olla lyhyempi tai siinä pitäisi olla vähän vaihtelua, joku b- tai c-osa.
0   +1 +2
 
kilkka 14.12.2008
mukavaa slaidailua. mitä nyt vähän välillä vire heittelee. Biisi olis kyllä voinut olla puolet lyhyempi tai tuohon kuuteen minuuttiin olisi pitänyt sisällyttää jotakin yllättävää.
0   +1 +2
 
Dexteri 14.12.2008
Jotenkin tulee jopa aavemainen tunnelma. Kitara osuuksille on maltettu jättää riittävästi tilaa. Muutoinkin biisi natsaa ihan kiitettävällä tavalla.
0   +1 +2
 
Maxhine 23.02.2009
Instrumental musa ei oo mitenkään lähellä sydäntä, enkä mä tästäkään sillai mitään tajua. Rummut on vähän kehnon kuuloiset ja noi kimeet äänet ärsyttää. Mutta teema muuten ihan tollee menevä
0   +1 +2
 
axismundi 08.06.2009
Mitäs ihmettä? Hissimusaa? Ei kuulosta valmiilta, eikä oikein miltään muultakaan. "Instrumental" on huono tekosyy.
0   +1 +2
 
9
Ilakoiva Peku 23.06.2009
Pakko myöntää, pelkäsin alkuun, että nyt tulee taas sellaista itseään rakastavien kitaristien instrumenttinsa runkkaamista, mutta onneksi olin väärässä. Soundi on mukavan eteerinen ja sankarillinen. En oikeasti mikä minua varsinaisesti eniten viehätti kappaleessa. Tekee vaan mieli mennä pihalle heiluttamaan nyrkkiä ja varastaa joltain larppaajalta miekka, jotta sitäkin voisi heilutella vimmatusti. Mainiota.
0   +1 +2
 
Black Dog 01.02.2008
Kappale tuli hieman hiljaa kaiuttimiin. Särösoundit herättelivät taustasyntikoita mukaan. Hieman kaipailin ala-/bassosoundeja lisää biisiin. Slidesoitto alleviivaa "jään hullua liukkautta".
0   +1 +2
 
Spitfire 20.01.2008
Duo Tremolo Teboilin aulassa with a twist. Kaihoisaa mutta niin koskettavaa. Tuli 80-luvun kuusnepan pelit mieleen tuosta lead-soundista.
0   +1 +2
 
Alcoholica 18.01.2008
Vähän ehkä pitkäveteistä mutta ihan kivaa maalailua
0   +1 +2
 
RaunoP 17.01.2008
Vaikuttava tunnelma pläjäys. Slidehuikat ovat oivallisia ja tässä kappaleessa aika ylivertaisia. Parasta neljännestä.
0   +1 +2
 
repulse 14.01.2008
Ihan hyvän kuuloinen biisi. hyvät melodiat ja biisi kuulostaa yhtenäiseltä. Good work
0   +1 +2
 
7
electrichaos 14.01.2008
Mitäänsanomatonta fiilistelyä kitaran kanssa. Taiteilijan näkemykset eroavat varmasti suuresti kuuntelian kanssa biisin kokonaisolemuksesta. Parasta biisissä taustan laukkakomppi kitarat. slide melodiat on vähän katollaan.
0   +1 +2
 
Linkless 12.01.2008
Vaikka kokonaisuutena tykkäsinkin, niin jotenkin jäi sellainen fiilis että kaikista osa-aluesti jää se viimeinen 25% puuttumaan. Tuohon valittavaaan kitarasoundiin kyllästyin aika nopeasti vaikka siihen oli haettukin variaatiota.
0   +1 +2
 
Mukelo 13.03.2009
Hyvä teema, mutta alkoi vähän puuduttamaan biisin puolivälissä. Mulle musiikissa on tärkeintä se miltä se kuulostaa, eikä se miten se on tehty. Voin kitaransoittajana kuitenkin kuvitella että oli kivaa heittää nuo jutut tuonne :) Ja varmaan jaksais pitemmänkin ajan vingutella tuohon taustaan..
0   +1 +2
 
Begemot 17.12.2008
Tilitys vai biisin kuvaus, molempia?:). Ihan kivaa perinteikästä synasoundia. Slidekitara on ovela lisä, se tuo tähän biisin sitä jotain / persoonallisuutta. Ehkä soolon olisin jättänyt pois ja tehnyt tästä sittenkin enemmän elekrtovetoisemman.
0   +1 +2
 
Coivisto 24.07.2007
Kuin moottori sahalla sahaisi. Kitara saundi on ainakin yksi rouheimmista mitä olen kuullut. Kaikki ei ole tässä biisissä aivan kohdallaan mutta silti siinä on jotain omaa jännää tunnelmaa.

Esim soolo kitara on miksattu liian kovalle muihin nähden. tai sitten muut on miksattu liian alas... Tässä kappaleessa taas oli se vikana että pituutta riitti mutta vaihtelevuutta ei ollut tarpeeksi. Vinkuva soolokitara toimisi paremmin pienellä vaihtelevuudella. Se oli myös välillä liian viheltävä.
0   +1 +2
 
9
Ktaemsshar 21.07.2007
Aikas hienoa musiikkia, kitarat sopii hyvin taustoihin ja päinvastoin.
Tulee välillä vähän sekava fiilis kappaletta kuunnellessa, kuin tungettaisiin lämmintä jääpuikkoa selkärankaan. Mukavan pimeähkö kappale. Pituuskin on kohdallaan.
0   +1 +2
 
Muovinen 02.06.2009
Todella innottomat ja muoviset soundit. Tässä on tällainen hissimusa fiilis tai sitten tää sopis jonku urheilumakasiinin taustalle, kun näytetään hidastuskuvia. Ei maistu nyt, ei.
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 13.04.2007
Liukuvaa menoa on,Hienot skittasoundit,lipuvaa miellyttävää soitantaa.Taidokas hieno vähän erikoinen biisi.Onneksi poikkeaa kaavoista.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 16.01.2008
Kivoja ideoita tässä pläjäyksessä on kohtalaisesti. Valitettavasti tuo leadkitaran soundi ei jaksa miellyttää korvaa sitten tippaakaan ja konerumpujen köyhähköt soundit vievät vähän lisää tehoa pois kappaleesta itsestään. Elämästä kertoo sekin että liian pitkään luistellaan sitten vielä, ennenkuin maltetaan maan multiin torkahtaa. Lopussa tuleva teema on mukavan ilmava ja siitä saisi pienellä kehittelyllä ihan kelvollisen osion johonkin ihmisläheisempään.

Ajatusta on. Hyvä.
0   +1 +2
 
Snacke 09.01.2008
-viulumaista kitaraa, himmailua, fiilistelyä
-näin 6:34 aamulla pienessä sievässä ei oikeen riittävän irstasta/iskevää
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 07.04.2009
Hienoja melodioita ja soundeja! mitä muuta voisi edes kaivatakaan!
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 22.04.2007
Yksinkertainen tausta (kuka lie tehnyt), mutta niin moniuloitteista kitarfiilistelyä soitettuna päälle ja vielä niin toimivaakin, että ei voi olla pitämättä. Ja taustalla oleva kitarkomppi ai ai...
0   +1 +2
 
mojoswing 03.06.2009
Luulis et on tullu pink floydia kuunneltua jossain vaiheessa elämää, tulee jotenkin tuo "obscured by clouds" levy mieleen, johtunee slidesooloista. Hyvältähän se kuulostaa. Jäihän tästä kaipaamaan jotain muutosta tohon pohjaan
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 25.03.2009
Asiallisen kuuloista musiikkia. Ei mikään ärsytä, mut toisaalta ei nyt mitään älyttömiä tunteitakaan herätä.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 25.03.2009
Täytyy myöntää et tän tyylinen instrumentaali herkistely on itselle täysin uusi tuttavuus. Mut todella rauhoittavaa ja mieleenpainuvaa musaa kun laittaa silmät kiinni ja menee makuulle jonnekin missä tuntuu tuuli kasvoilla. Sellaiseen sopii mainiosti. Harmi et nyky ajan yhteiskunnassa ei tälläisia hetkiä enää ole olemassakaan..... Tää on mun mielestä myös kolme minuuttia liian pitkä mihinkään tarkoitukseen :/ harmi...
0   +1 +2
 
8
myohanen 23.08.2007
Kyllähän näistäkin löytys kehittelemisen arvosta kamaa. Jos resurssit riittää, niin eiku kahlaamaan. Oikeilla soittimilla ja esimerkiksi bassolla noihin sais ihan erilailla syvyyttä lisää. Enemmän tilaa sovittamiselle.
0   +1 +2
 
cheez 21.01.2008
Vähemmälle on jäänyt tällaisen koneellisesti tehdyn musiikin kuuntelu. Hatunnosto ketkä näitä värkkejä osaavat käyttää, hienoa maalailua on saatu aikaan.
0   +1 +2
 
esw 29.03.2009
En ymmärrä noita snareja, joihin on lisätty phaser-efekti. Se on väärin. Toisaalta se on omiaan lisäämään tuotantoon kieroutunutta fiilistä. Biisissä onkin omituisen vinoutunut tunnelma ja kitaran melankolinen - suorastaan hypnoottinen - vingutus on omiaan viemään kuuntelijan psykedeeliseen transsiin. Tavallaan ihan mukavaa kuunneltavaa näin lauantaiyönä.
0   +1 +2
 
8
renegaderide 21.04.2009
Paisuttelevan bassosynan saundi on makea ja riipivä liidiskitta tosiaan lipsuu suuntaan jos toiseen :) Snaressa oleva phaseri tms. ei oikein toimi mutta muuten fiilis kohdallaan.
0   +1 +2
 
pertsa109 30.05.2009
Mielenkiintoisen kuuloista, mutta vähän sävelkulkua ylemmäs tai alemmas niin saa lisää vaihtelua biisiin. Nyt menee ehkä liian kauan samalla tasolla.
0   +1 +2
 
7
rene 06.06.2009
Basso kulkee omia polkuja ja riitelee väliin pahasti sointumaton kanssa. Biisi on aivan liian pitkä ja sitä pitäisikin lyhentää tai sitten keksiä jotain uutta.
0   +1 +2
 
Needless 09.04.2009
No tää biisi kuvas hyvin tota stoorii tais olla se valonpilkistys
0   +1 +2
 
Lenno 12.06.2009
Öhm. Ihan kiva.

Jotenkin tää ei o musta ihan tarpeeks biisi. Vähän enemmänkin ylipitkä kitarasoolo. Slaideilu sujuu kyllä ihan pätevästi kunnes jostain 4:20 kohdilta lähtee mopo käsistä. Ei tää nyt ihan toimi. Joku kappalerakenne ei haittais... joku kokoava elementti... enmää tiiä, kunhan höpisen

Toi päämelodia on ihan hyvä. Mutta se ei sais olla biisin ainut "juttu"

Tai ehkä tää on vaan mulle liian taiteellinen.
0   +1 +2
 
fluffyband 17.03.2009
Jotenkin halvan kuulloiset soundit vievät vähän fiilistä ja toisaalta taustaan kaipaisi jotain vaihteluakin tämän mittaisesa kappaleessa. Kyllä tässä kuitenkin jotain on, koska tuon kuusi minuuttia jaksoi kuunnella ongelmitta, mutta viimeinen silaus uupuu.
0   +1 +2
 
Nacho19 15.06.2009
Pientä vaihtelua olisi kaivannut vaikka tässä kai on tarkoituksena vain nostaa tunnelman tasoa biisin edetessä. Virvelin joka toisessa iskussa on efekti joka särähtää ikävästi korvaan vaikka ei pitäisikään tarttua yksityiskohtiin. Joka tapauksessa, 6 minuuttia on kyllä liikaa jopa tämän kaltaisen musiikin fiilistelyssä.
0   +1 +2
 
Artturi 20.03.2009
Pidin syntikka saundista. Siinä oli jotain outoa tunnelmaa mielestäni. Vähän turhankin pitkään liukastellaan nyt jäällä. Kyllähän tämä biisi tarjoili pieniä nyansseja mutta jotenkin kaipaan enemmän dramatiikkaa
0   +1 +2
 
Piru Kange 18.12.2008
No niin... instrumentaalia pukkaa. Näissä on aina yksi ongelma: miten ne jäisivät kuulijalle mieleen, eivätkä vain soljuisi toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos käymättä välillä tajunnassa? Tätäkin kuuntelin pariin otteeseen, mutten oikein saanut otetta. Ei tämä siis mitenkään huonolta kuulostanut, mutta en myöskään sitä punaista lankaa oikein löytänyt. Ehkä joku elävä kuva auttaisi asiassa? Eli jonkinlaisena soundtrackinä tämä voisi toimia oikein hyvin.
0   +1 +2
 
6
Soulgas 15.05.2009
Veikeä kuvio ei siinä mithään mutta pirusti toistoa... Kasvaa ja hulluuntuu kyllä kivasti loppua kohden.
0   +1 +2
 
rleinone 09.03.2009
Pääosin koneella tehty musiikki on aina vaikeaa, erityisesti instrumentaalina. Sävellyksenä tämä ei minua vakuuta, mutta tunnelma voisi sopia elokuvaan.
0   +1 +2
 
Fillari 30.03.2009
Olen huono arvioimaan instrumentaaleja, en saa niiden sanomasta kiinni.
0   +1 +2
 
6
kraku 09.03.2009
Biisi kuulosti siltä että se olisi koko ajan ollut juuri lähdössä kunnolla käyntiin, mutta sitä ei sitten tapahtunutkaan. Samaa teemaa toistettiin alusta loppuun ilman suurempia variaatioita. Enemmän variaatiota kehiin niin uppoaa paremmin.
0   +1 +2
 
ratpatbat 14.04.2009
Teos oli sitä kun "automaattinen tietojen käsittely" kohtaa rautalangan teräsputkella. Pointzit siitä että tekele oli erilainen ja erottuu edukseen. Erikoisuus alkoi kuitenkin tympiä ennen kuin ehdittiin maaliin. Jokin temaattinen vaariaato olisi ollut poikaa sovitukselle ku toi slidellä maalailu ei ihan kestäny vaikka ihan hyvin yritti
0   +1 +2
 
Akeli 26.03.2009
Kysynpä tyhmiä: Onko kappaleessa kysymys "Hullusta jääslaidailusta", vaiko kenties "jäällä slaidaavasta hullusta?" :D Oli miten oli, ensimmäinen minuutti meni kuulokuvan säätämiseen, kun ei alkuksi oikeesta kuulunut mitään. Seuraavat puolitoista minuuttia menikin sen pohtimiseen, että voisikohan vaihtaa pohjaääntä kenties? Tai jotain edes uutta keksiä? 3 min kohdalla olin päässyt kommenttini tähän vaiheeseen, ja olen nyt valmis siirtymäänr. Kiitos mutta ei kiitos
0   +1 +2
 
8
olli.teirikko 09.03.2009
Hämy saundimaailma. :) Mukavaa, kun on annettu aikaa päästä tunnelmaan. Metkaa tunnelmointia slaidilla. Tausta ei tietysti ole pääosissa tässä, mutta se alkaa kyllä jomottaa loppuvaiheilla. Leadpanoroinnit toimii hyvin. Saundit sulla on muutenkin mielenkiintoiset.
0   +1 +2
 
9
Longshank 19.04.2009
Varsin koukuttava sävellys ja siisti fiilis. Slideskitta kuulostaa orgastisen hyvältä. Vaikka looppaava tausta kuvaakin tasapaksua elämää, alkoi se rasittaa melko nopeasti. Saundit voisivat olla paremmat - varsinkin basson vähäisyys jättää äänikuvan kokonaisuudessaan hiukan kolhoksi. Kakkosversiota odotellessa...
0   +1 +2
 
maestroxxx 08.02.2008
Ensi alkuun pitää kommentoida, että soundit ovat vähän ohuehkot ja tunkkaiset. Biisiä voisi vähän lytätä, että soisi kovemmin. Biisissä on kuitenkin hienoa kehittelyä ja mukavaa kitaran kidutusta ;-) Suurin ongelma tässä oli se, että biisi ei kehittynyt mihinkään. Tuo alun kehittely oli sen verran lupaavaa parin minuutin ajan, että se on sääli. Lopussa mennään vähän metsikköön... Tämä biisi jäi tylsäksi hyvän alun jälkeen.
0   +1 +2
 
9
Jussi Huhtala 19.04.2009
Hans zimmerimäisiä otteita höystettynä mukavilla melodioilla, lähentelee hieman omaa sävellystyyliäni.
0   +1 +2
 
5
Telaketju 16.06.2009
Alapäätä tarvitsee lisää, biisi ei avaudu sitten yhtään, samaa juttua on jauhettu jo 3minuuttia eikä mitään ole tapahtunut vieläkään ja eikä loppupuoliskostakaan ole kovin suuria odotuksia, eikä tuo slidevingutus oikeen hivele korviaarghhh.... 4½minuutin jälkeen alkanut kitalead kuulostaa lähinnä "soitetaanpa tähän tämmönen juttu"-meiningillä tehdyltä.
0   +1 +2