Yksinäinen

Trionesse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
xray 01.09.2007
Hienoa, miltei loistavaa! Juuri tällaista olen mikseristä etsinyt ja löytyihän täältä jotain harvinaislaatuisen kaunista kuunneltavaa (kiitos Jarkko Martikaisen vaikutteissanne). Eikä pelkästään sävelkulun tai lyrikoinnin puolesta, soitannollisesti tämä on jotenkin niin rentoa ja rauhallista, vaikka sointukulku taustalla on suhteellisen "yksinkertaisen" kuuloinen. Ja se juuri kertoo jotakin mm. onnistuneesta miksauksesta sekä jousisoittimien tarpeellisuudesta tässä nimenomaisessa kappaleessa - vaikka taustalla toistettaisiin vain kahta sointua, se voi kuulostaa erinomaiselta, niinkuin tämäkin.
0   +1 +2
 
sir.henry 10.08.2007
Kevyessä musassa on aina hienoa jos lauluäänessä on hengitystä ja tiettyä hentoutta. Se oli nyt se koukku, joka sai keskittymään ja kuuntelemaan koko biisin alusta loppuun. Sävellys jousisovituksineen on kypsän tuntuinen. Mielestäni solisti voisi helposti pysyä alemmassa rekisterissä, se toimii nyt parhaiten. Intro/outro valinnoista plussaa.
0   +1 +2
 
Mariko 09.08.2007
Kuuntelin sekä Yksinäisen, et Auringonlaskun jälkeen. Kauniit piisei kummatki, mut samat miinat myöski... taustojen, eli kitaran ja sellon tuhnunen soundi sai kokonaisuuden kuulostaa suttuselta. Lyriikat ja laulu on hyvii, mut ajoittainen epävireily oli turhaa, koska sun taidoilla se on selkeestikin vältettävissä...

Jos et o viel Dave Lindholmin tuotantoon tutustunu ni ota välittömästi kuunteluun.
0   +1 +2
 
9
Johann 20.06.2007
Olihan tämä toden totta kaunista tunnelmointia. Laulajan ääni oli todella hyvä ja kappalekin pelitti mainiosti. Näin hienolla suorituksella saatte uuden fanin ;)
0   +1 +2
 
9
slvs 16.05.2007
Kaunis biisi kaikin puolin. Toimisi vielä paremmin illan pimetessä, vaikka nyt aurinko paistaakin niin toimii silti.
0   +1 +2
 
9
Isefenoth 23.04.2007
Erittäin kaunis kappale ja biisin pehmeä saundi sopii siihen mainoisti.
0   +1 +2
 
9
rokkineiti 21.04.2007
No vau, laulajan ääni on mielettömän kaunis.
Sanoitus on ihanan koskettava. Hieno lopetus kappaleessa.
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 17.04.2007
Jokin tässä biisissä koskettaa. En tarkalleen osaa sanoa mikä, mutta tästä tulee mieleen jotain tuttua. Ehkä juuri asia jota biisi käsittelee. Lyriikoiden miettimiseen on uhrattu paljon aikaa ja se on hyvä! Taustalla oleva sello soittaa mukavia yksityikohtia säestämisen lisäksi.

Kuuntelin biisin läpi kaksi kertaa ja toisella kerralla luin sanoja mukana. Hieman jää vaivaamaan että kappaleesta ei löydä selvää kertosäettä ainakaan näin parin kuuntelun jälkeen. Tekee kappaleesta vaikeamman hahmottaa. Kappale ei anna mahdollisuutta hengähtää välillä, mutta kun keskittyy kuuntelemaan tarkkaan pääsee kyllä jyvälle ja huomaa että kertosäe on tavallaan sulautettu säkeistöjen loppuun. Ehkä Yksinäisyyden ei olekaan tarkoitus olla ihan helppoa purtavaa kun ei yksinäisyys muutenkaan ole.
0   +1 +2