All Systems Go!

Rattle Machine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tommy Loose 22.06.2007
Täshhä mennään mukavalla drivellä eteenpäin. Kitaroissa mukava ote ja biisissä kivaa oooo koukkua!!
0   +1 +2
 
8
Joylove 21.06.2007
Ihan jees kappale. Vähän tätä vaivaa se, ettei erotu mitenkään tuhannesta muusta samanlaisesta. Laulusta puuttuu mielestäni edelleenkin hiukan särmää joka toisi lisää potkua tähän pakettiin. Ei mitenkään huono tuotos kuitenkaan.
0   +1 +2
 
Phunck 21.06.2007
Great piece to get the crowd going. perfect for singing along. Reminds me of slightly of the 80s (in a good way).
0   +1 +2
 
9
Rehtiä rokkia. Mä alan lämmetä lauluäänelle tässä, oon jo muutamaa biisiänne tainnut kommentoida. Hyvin stemmat kohdallaan nyt. Laulaminen kehittää ääntä, eikä tässä ole lähtökohdat huonot ja itse soundi on oma niin että kun varmuus lisääntyy on tää täyttä rautaa, oikeesti. Hei, taidatte olla ensimmäinen poppoo jota haluan mikserissä fanittaa (ja olen nyt kuunnellut ja arvostellut useita kymmeniä). Paljon on parantamisen varaa, mutta hyvä meininkin on.
0   +1 +2
 
8
Paronie 20.06.2007
toimiva ralli kaikin puolin. Laulu vähän ponnetonta, mutta kyllä se siitä. Soolot potkaisi tyylillä ja niitten aikana tuli aika siisti olo. Keikalla varmasti mukava biisi huudattaa...
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 20.06.2007
Mitäs mitä. Huomasin tossa että jalka polkee kompin tahtiin ja pää väähn heiluu. Tämähän on hyvää! Tuossa alkupuolella kun tuli tota whouwhou niin odotin että tuleeko se jo sieltä se all systems go. Ihmettelin vähän että tuossako se kertosäe oli? Kyllähän se onneksi sieltä kokonaisena sitten tuli :) Biisi kuulostaa jotenkin hyvin täyteliäältä, hyvästä miksauksesta varmaa johtuen, hienoa! Kitarasoolot oli nättejä myös.
0   +1 +2
 
8
Perusrokki tavaraa ihan menevää kyllä, tällä kertaa vaan mulla menee aika ohi. Tämä samanlainen juttu on tehty vaikka kuinka monta kertaa ja itseni mielestä tämä alkaa olemaan jo aika kulunutta musaa...
0   +1 +2
 
Äänimaailma semmoista "hyvä meininkii"-tyyliä. Jotain tarttumapintaakin tässä. Itsellä pisti silmään sanoituksen runomittaa ja tavumäärää ajatellen tuo tavumäärä "when all the indifference in his smile" joka näytti aika hankasti istuvan noihin tahteihin.
0   +1 +2
 
Meddi 26.05.2007
ei, kyllä partyrokkikin on jees. tässä hyvä bändin ja biisin nimi, mutta itse sävellys on kuitenkin aika lattea
0   +1 +2
 
7
popovan 26.05.2007
Sitä perinteistä rockia. Ei oikein jaksa sytyttää. Tämän olen ehkä kuulut sataan kertaa. Ei muuta vikaa kuin, että omaperäisyys puuttuu, jotta olisi huomioarvoa.
0   +1 +2
 
mooonis1 26.05.2007
Jotenkin jäi vähän laiskan kuuloiseksi. Saundit oli mun makuun vähän mömmömäiset ja laulun istutus biisiin oli vähän vajaavainen. Laulajalla oli kiva ääni, mutta sais rohkeemmin käyttää sitä.
0   +1 +2
 
8
Trize 26.05.2007
Rockiahan tämä.. Noissa Woo-oo-ooissa on aina se hyvä puoli, että biisiin pääsee jotenniin helpommin kiinni. Laulut oli mukavan kapinallisen kuuloset, kitarat rokkasi hommansa. Rummut ja basso oli rummut ja basso.
Kokonaisuus hyvä mutta ehkä erikoisuutta jäi puuttumaan..
0   +1 +2
 
Pitk 26.05.2007
Garagemaisen pohjan päällä lakonista laulua. Ei toimi meitsille. Jotain seiskaripunkkia tavoitellaan oo-oo-o-o-o-ou-jutuilla, mutta nehän tehtiin jo silloin. Tämä kaikki on jo tehty ja kuultu.
0   +1 +2
 
tep 26.05.2007
Biisin intro kuulosti tuskaiselta Hellacopters-kliseekimpulta, mutta bändillä olikin oma ilmeensä, joka paljastui oitis kun vokalisti avasi suunsa. Aika metka kontrasti tuollaisen pikkasen herkän ja hennon vokalisoinnin ja katurockisti jyräävän soiton välillä. Laulumelodiat olivat muutenkin biisin parasta antia, koska ne eivät olleet ihan tavanomaisimmasta päästä mutta toimivat hyvin yhteen musiikin kanssa.

PIenehkö tasoero on kuitenkin vielä aistittavissa, koska bändi soittaa röyhkeästi ja pikkasen kukkoillen, mutta laulu ei tule ihan yhtä uskottavasti. Ajan mittaanhan siitä päästään, mutta toivottavasti prosessissa ei huku tuo mainitsemani laulun herkkyys ja kuulaus kuitenkaan.

Mutta muuten on hyvin pullat uunissa. Kuluneeseen genreen on osattu tuoda pikkasen jotain omaakin sekaan, se on jo paljon. Ja olihan tämä ihan kiva rallatus.
0   +1 +2
 
7
Tomi Luoti 25.05.2007
Laulaja voisi laulaa topakammin. Aika tavallisen kuulosta rokkia, ettei tätä ole jo soitettu.. Kertsissä mukava kitarointi, jujua löytyy, mutta laulu ei osu oikein tarpeeksi.
0   +1 +2
 
Begemot 25.05.2007
Johtuu varmaan ihan viboista, mutta tämä uppos mulle paremmin kuin se edellinen. Ja gangvocalssin toi kasarihymyn huullille:). Hyvät rouheet soundit. Bridgessä vai oliko se nyt se c-osa, mutta kuitenkin yhdessä kohdassa oli erittäin mielyttävä melodian pätkä.

Tämä oli oikeastaan piristävä veto.
0   +1 +2
 
8
fheratus 25.05.2007
ihan jees rock settii toimii.jaksoin jopa kuunnella loppuun asti
0   +1 +2
 
marccus 25.05.2007
Hyvin peruspoljentoinen Rokkibiisi, soitto vastaa energisyydellään lähes live meininkiä. Laulu on sen sijaan hiukan laiskan oloista, eikä pääse soiton tasolle. Tästä pääsemme myös seuraavaan ongelmaan: sanoista ei saa mitään tolkkua, koska lausuminen on paikottain niin epäselvää.
0   +1 +2
 
Modnar 24.05.2007
Mukavan vivahteikasta rokkia minun makuuni. Soitossa on rouheaa saundia ja sävellys monipuolinen ja otteessaan pitävä. Laulut potkivat.
0   +1 +2
 
vamplobj 24.05.2007
dark sound, and it rocks, good chorus, it catches and the song itself has many good changes, good job keep on doing!
0   +1 +2
 
A.S.H 12.05.2007
Aluksi. Lyriikat näkyviin. Ne saa näppärästi sieltä biisin hallinasta. Ainakin mä oon kiinostunu niistä ja siks toisekseen se nopeuttaa omaksumista, jos on tarpeen kuunnella analyyttisesti.
Asiaan. Sohvin mielestä te häviitte Lordille pystyyn. Mut auto musana menee.
Etenkin Give it a rest. 4-vuotiaan lahjomaton mielipide.
Omani tulee myöhemmin sillä kirjoitustyön keskeyttää...nuoren kriitikon allergia kohtaus...jatkuu...
0   +1 +2
 
7
Zebhyr 24.06.2007
Perinteisen hardrockin peruskivi kuullostaa tältä. Tiukka bändi, jolla on taito hyppysissä. Lisää kipinää ja kiukkua, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
mhotby 25.05.2007
Laulajan äänestä puuttuu potku, liekö miksauksesta kiinni. Kappaleeseen ei pääse ensimmäisellä kuuntelukerralla millään sisään. Ainoa toimiva osa on porukalla huutamiset.
0   +1 +2
 
^jjh^ 25.05.2007
rocki rockia asiaa ollaanko tullossa sime rockkiiin
0   +1 +2