The Highest Level

Elements Of Ecstasy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Salminen 15.08.2004
Mukavan chilliä materiaalia, ehkä vähän isompaa äänimaailmaa olisin toivonut mutta ajaa tämä erittäin hyvin asiansa näinkin. Stringit erityisesti olivat mieleeni eteerisyydessään, samoin kuin tuo puhesample joka toi hieman sitä kaipailemaani laajuutta soundeihin. Tätä kuunnellessa tosiaan tulee kiireetön olo, mutta mihinpä sitä näin yömyöhällä toisaalta kiire olisikaan. Miellyttävän leijuva ja rauhoittava tunnelma.
0   +1 +2
 
8
INTRIGA 19.06.2003
Hauskaa, chilliä...
Ehkä skidisti syvempää vois olla, mut mulla on kertakäyttökupin pohjan kokoinen "skobe" mistä mä tätä kuuntelen että se tiputtaa "pikkuisen" tätä elämystä...
Ei mitää ihan jees...
0   +1 +2
 
9
kontaktor 18.06.2003
Hienoa, tyylikkään retrohenkistä fiilistelyä! Tällaiseen tavaraan törmää Mikserissä aivan liian harvoin...
0   +1 +2
 
9
Nebula_Meltdown 17.06.2003
Just sellaista laatua, mitä odotinkin. Jotain pienenpientä shponglemaisuutta oli havaittavissa. Toi acidleadin äänenvoimakkuus oli just sopivasti säädetty, jos olisi ollut voimakkaampi, olisi alkanut häiritä. Vallan mainiota tavaraa taas kerran! Kellonaikakin on just passeli kuunnella tätä. =) Ainoa, mistä voisi napista hiukkasen taas on tuo biisin lyhyys. Kuuden minuutin pituisena tyylikkään lopun kanssa saisi kympin.. =)
0   +1 +2
 
9
Apo 16.06.2003
Hyvältä kuulostaa, biisi voisi olla vähän pitempikin. Biisi sopisi omaan makuun paremmin ilman sitä särötettyä acidleadia.
0   +1 +2