Alkoholi

Blue Pillow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
FtL 04.10.2007
Jumalauta. :D Hyvä meininki.
0   +1 +2
 
10
Dexteri 13.07.2007
Eniten minusta tässä kappaleessa luo tunnelmaa tuo aito ilo ja soittamisen riemu joka välittyy hienolla tavalla. Täydellisyyden tavoittelu ei myöskään ole kyseisen genren itse tarkoitus. Tuosta suomenkielisestä sanoituksesta ..toimii tosi hyvin ja sai aikaan muutaman hymyn häivähdyksen...hienoa :-)
0   +1 +2
 
10
Wow, johan irtoaa.

Mainiota tunnelmointia.
Jotain lähdönelkeitä ja muuta erosuruaporua, tuskaa.
Kyllä tuska puhdistaa tulen lailla sielun ja sydämen.

Ajatuksia herättävää, solistin tulkinta on mielenkiintoisen kyynistä, raakaa jopa. Upeat kitarat, koukuttavat kuuntelijan keposesti.
0   +1 +2
 
10
digius 08.07.2007
Ukko on oikeassa, toimii erinomaisesti!
Meikä diggaa kun genrejä rikotaan, tässähän oli tuotu blueskaavaan kaikkea kivaa, ja jopa tuo kotimainen tekstikin, joka harvoin toimii plyysissä, toimi tässä aivan suvereenisti. Hyvällä tavalla tuli mieleen J.Karjalainen, tai jopa Hande Nurmio.
Bassossa oli tosi munakas soundi sekä svengi!! Kitaroissa paikoin hienoja sävyjä, ja laulaja teki mielestäni loistavaa duunia. Ainoo miinus menee rumpuohjelmoitsijan liiallisen kräsh-pellin viljelemisestä..
Mut sen verran loistava veto, että kymppi tippuu. Parhaat bluussit näköjään syntyykin yhdessä illassa, ja vähäsen kieli poskella! :)
0   +1 +2