Waiting

Multi Climex

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Zoidberg 17.11.2007
Ihan tiukka riffi tuossa alussa. Kärsii kuitenkin pahasti huonoista soundeista. Laulu liian pinnassa. Kontrabasso aika erikoinen veto, mutta mukavan omaperäinen ja erottuu mukavasti muusta soitannasta. Kitaran volyymia vähän kovemmalle!
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Iha ekasta riffistä tuli mieleen 8-bittisen Nintendon Megamanit :D. Kontrabasso on aika jännä lisä ja laulajalla on kunnolla asennetta. Nuotissakin kestää vielä pirulainen. Hyvä groove, mutta paskat soundit.. kitarasoundi varsinkin rikkoo konaisuutta muistuttamalla enemmän sirkkeliä kuin rokkikitaraa.
0   +1 +2
 
8
kimkorho 14.08.2007
Hyvin on perusasiat kaikilta osin mallillaan, mutta viimeinen kiitettävyyteen yltävä kimallus vielä puuttuu.
0   +1 +2
 
toveri Stahanov 13.08.2007
Soundi on hyvä, kertsi sopii kappaleen nimeen eli on odottavaisen tylsä, mainostettu kontrabasso kuuluu erittäin huonosti.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
kontrabasso on hyvä lisä mutta ei se nyt sovi tähän biisiin jotenkin YHTÄÄN. saleen ihan hyvä groovi livenä mutta toi laulaja ei nyt oikein miellytä ja yleisilme on tylsä.
0   +1 +2
 
8
Zagaar 04.08.2007
Nyt on kyllä miksattu kitarat liian alas ja rummut liian ylös. Kuulostaa ihan ufolta toi alku. Laulaja vetää helvetin hyvin. Ja biisikin potkii kivasti. Tempo on riittävän reipas. Kitarasoundit, jotka soolossa tulee enemmän esiin, kuulostaa aka muovisilta. Biisinä kommenttiringin keskitasoa korkeammalla.
0   +1 +2
 
Jep ainoa hieno asia oli toi basso... Mut muuten niin hohhoijaa kuin olla vaan... Nrj kanavalle vaan ja pitäkää hauskaa...
0   +1 +2
 
Coivisto 23.07.2007
Kuullosti välillä hieman ponnettomalta.
Sävellys ei ole mikään hirvitävän koukuttava tai mitään mieleenpainuvia riffejä ei oikeastaan ollut.
Bändi tuntuu nojaavan liikaa laulajaan mikä saa kuuntelijan kyllästymään nopeasti.
Kitara soolon aikana tuli selväksi se että se oli aivan liian alas miksattu. Vauhtelevuus puuttui ja se söi kappaleesta myös sitä vauhdin tuntua. Kun ei oikein meinata mennä minnekkään
0   +1 +2
 
8
Fata morgana 21.07.2007
Kunnon miksaukseen vielä niin sitten .. Muuten oli kyllä ihan hauskan kuuloista meteliä ja Laulajakin taitto tän hyvin ..
0   +1 +2
 
Abaddon 19.07.2007
Onpa jännittävä ralli. Todella hankala prosessoida tässä vaiheessa aamua. Miksaus on melko kehno, biisi kaipaisi yläpäähän täytettä ja leveyttä ja alas selkeyttä. Jokainen instrumentti laulu mukaanluettuna tuntuu soittavan aivan omaa versiotaan samasta kappaleesta, mikä on samaan aikaan hauskaa ja omaleimasta ja häiritsevää. Mukavastihan se loppujen lopuksi kuitenkin kulkee ja bändi soittaa etevästi.
0   +1 +2
 
8
Zebhyr 17.07.2007
Hyvin kulkeva ralli. Paketti pysyy hyvin lokerossaan. Kokonaisuus on lievästi keskeneräinen, mutta uskoisin kehitystä tapahtuvan rivakkaan tahtiin.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 16.07.2007
Tämän biisin varsinainen vetovoima piilee juuri tuossa kontrabassossa. Tuo mukaan pientä rockabilly-tunnelmaa. Tavallaan mieleen tulee Melrose, ehkä Nekromantix vielä enemmän. Aika naseva biisi, kunhan aluksi tottuu soundeihin (enkä nyt tarkoita, että niissä vikaa olisi). Tulipa avokätinen-fiilis, no ottakaapa siitä ysi.
0   +1 +2
 
7
Jahman 16.07.2007
Yeehaaw,huolet ei paina ku läskibasso nakuttaa!Go basso,gooooo! Tulee mieleen et jos kitarassa on pienempi toi särö ni skitan saundi ois paljon tukevampi,nyt se vaan todellakin surisee,ihan liikaa gainia.Soolo gain on ok,mut kompissa ei oikeen lähre.Kiva biisi tää muuten on.Saundit ihan ok,laulu hyvää,hyvä miksaus .
0   +1 +2
 
7
Joonas Y 16.07.2007
Olen itsekkin joskus ajatellut että voisi käyttää kontabassoa jossain rock biisissä. Harmi vain että se oli tässä miksattu niin hiljaiselle että sitä ei oikein tahtonut kuulla sieltä. Aika perinteinen kappale, joka suuremmin säväyttänyt. Kappaleen introsta kyllä tykkäsin. Ihan hyvä laulja teillä.
0   +1 +2
 
tep 15.07.2007
Kontrabasso on aina poikaa. Tässä se tosin jäi vähän muiden soittimien jalkoihin - olisin itse antanut reilusti enemmän tilaa tumppusoundille. Muuten soundi oli samanaikaisesti sekä ihan asiallista psykobillykamaa, että toisaalta taas vähän modernimpaa: särökitarasoundi kuulosti korviini enemmänkin powermetallilta kuin rockilta, enkä ole ihan varma olenko tästä havainnosta pelkästään ilahtanut.

Biisi itsessään oli kuitenkin ihan hyvää perinnerokkia. Kun kuulin kertosäkeen ekan kerran, muistin että olen kuullut ja tainnut kommentoidakin tästä biisistä jonkun toisen version - olisiko ollut joku treenikämppätaltiointi tai vastaava? En muista, mitä siitä sanoin, joten keskitytään tähän. Bändi soitti todella hyvällä fiiliksellä, ja myös vokalistin tulkinnassa oli hyvää särmää. Vaikka biisi ei mitään uutta tai mullistavaa tarjonnutkaan, niin pätevää soittoa ja laulua kuuntelee aina mielellään. Hyvällä menolla pääsee yllättävän pitkälle.

Eli joo, ei valittamista. Veikkaisin, että tämänkin bändin olennaisin ympäristö taitaa kuitenkin olla lavalla yleisön edessä, eikä välttämättä levyllä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 25.08.2007
Tämähän kuulostaa jämäkältä. Tykkään laulajan äänestä. Kokonaisuutena hyvinkin toimiva biisi.
0   +1 +2
 
thunderbaum 17.09.2007
Luulin että nyt sieltä tulee jotain speedmetallia mutta rokkimeininkiähän sieltä pamahti. Ja hyvä niin. Kontrabasso toimii, tosin alkaa vähän puuduttamaan tuo sama pompotus, voisi olla kertsissä vähän suorempi ja muuten varioivampi. Laulajassa potentiaalia, kertsi stemmoineen toimii ja näköjään tarttuukin:). Vaikka on meininkiä noi kurkkurevittelyt ottaa kyllä vähän korvaan...Sopivan pitunen biisi, ei liian pitkä eikä lyhytkään. Pientä tuottamista ja kunnon studio niin kovaa kamaa tulee. -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
9
rene 17.07.2007
Biisissä on hyviä elementtejä, kuten laulajan suoritus, hyvä kertosäe, slap basso sekä toimivat stemmat. Myös soitto on hyvin kasassa. Biisin intron sekä A-osan sointurakenne kuulostaa ehkä hieman kuluneelta.
0   +1 +2
 
MKDELTA 07.09.2007
Kontrbasso on kiva mauste, ja muutenkin oikein menevä kappale. Tykkään.
0   +1 +2
 
8
jabsonik 19.08.2007
Pirun hyvin rullaavaa psykobillyn suuntaan kumartavaa poppia. Erittäin hyvä laulaja.

Soundit sotkuiset, mutta hyvä groove korvaa paljon.

Turskahevikitarat eivät oikein istu kokonaisuuteen.
0   +1 +2
 
Art Alta 27.08.2007
Ttu, onko mun pakko nyt kommentoida tätä...? Noh, kai se on, kun kerran ringissä vastaan tuli. Soundit on kyllä vähän tumput ja jotenkin varovainen tulkinta. Livenä vedätte paljon paremmin: sen saman intensiteetin kun tähän olisi saanut niin avot. Rockrock.
0   +1 +2
 
9
eRZu 28.08.2007
Ei voi olla huonoa musaiikkia, jos on kontrabasso mukana ;) Mahtavaa, tätä vois jammailla autoa ajaessa ja kotona ja.. Rrok \o/ Vähän livesärmää lisää tähän nauhotettuunki nii on nam.
0   +1 +2