Kuolema

Electrical Shaman

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
daredevil 02.08.2007
Hei vaan! Kyllähän tätä kuuntelee ja kyllä tällaistakin musiikkia pitää olla. Harmittaa vaan kun tämä saisi olla ehkä hivenen parempi laatuisen kuuloista. Jos sinulla on tämä koko biisi nuoteilla ja taburaaleilla niin se on jo aika kova juttu.
0   +1 +2
 
8
Fata morgana 02.08.2007
Jotain tatteja on kyllä täälläkin vedylty.. Kyllä tällä kappaleella varmasti jonkin näköistä hoitoa saisi. En kyllä sitä kannata, sillä saattaisi kadota tämä hullu luovuus sielustaan..
0   +1 +2
 
zenri 02.08.2007
Täytyy kyllä myöntää, ettei ihan kokonaan jaksanut kuunnella. Tässä oli jälleen paljon hyviä ideoita, mutta tällä kertaa eniten tökki vastaa soundimaailma, joka oli aivan liian kliininen ja muovinen. Vähän juurevuutta kaipaisi tällainen trippailu.
0   +1 +2
 
Meddi 02.08.2007
hehheh. sana on ainakin hallussa:) siirryin kyllä jossain vaiheessa 15minsan kohdalle. huono keskittymiskyky, katsos. kivaa kotikutoista psykedeliaa, mutta hiiitusen liian pitkä on mun tuomio
0   +1 +2
 
10
Finalize 01.08.2007
Ahhh.. Kyynel silmässä lähes kuuntelen tätä. Kitara-intro on jo niin oma maailmansa että sitä ei löydy edees etsimällä muualta kuin muusta. Aivan mahtavat "härö"saundit tulevat peliin loppupuolella introa ja mieleen tulee "Onko tämä maailman loppu, vai alku?". Mistä tämä "kauneus" on saanut alkunsa, ihan mahtavaa. Huih, en malta odottaa että tämä jatkuu. Ai ai kun lähtee käyntiin. Huiput synat ja fiilis on korkealla. En voi kuvailla tätä tunnetta jollaista ei saa muusta.. Wiiiirasrrr vf
0   +1 +2
 
No johan on pitkä biisi kyseessä. Pari minuuttia tuota kitaraintroa tuli kuunneltu ennen, kuin siirryin sinne 15 min kohdalle. Sinäänsä ihan hyvän kuuloista kitarointia tuo intro, mutta vähän turhan lofi. Ihan hyvän kuuloista tunnelmaa tässä olisi tuon intron jälkeen, mutta rumpujen puuttuminen häiritsee ihan liikaa.
0   +1 +2
 
Zagaar 01.08.2007
Soundit on kyllä pimeitä. joku synaefekti? onhan tää tavallaan ihan mielenkiintoista. 7 minsan kohdalla on aika hieno kohta. Välillä noi jutut toimii aika kivastikin, kun tähän vähän syventyy. Kun tarkemmin miettii, niin tää kuulostaa itse asiassa aika pitkälti siltä, että on just ostanu monta uutta efektiä ja sitten istuu kotisohvalla himassa ja sekoilee ja pitää hauskaa niiden efektien kanssa. Siltä tää kuulostaa. Välillä löytää jonkun hauskan jutun, jota hetken soittelee, ja sitten siirtyy taas tapailemaan jotain muuta. Aika usein yksi hyvä, pitkälle jalostettu idea on parempi, kuin helvetisti ideanpoikasia peräkkäin.
0   +1 +2
 
Guitarwall 01.08.2007
Jaa-a. En vain tajua. Ohan se jännää että kitarasta saa ulos ääniä mutta että 15 minuuttia?
0   +1 +2
 
6
mahan 01.08.2007
Juu ei, kyllä noutaja on aikas lähellä....hauska puolituntinen, kyllähän tänkin tuotoksen eteen on tyhty töitä, sitä kunnioitan, soitettu janauhoitettu ja miksattu. Se ettei se satu meikäläistä sytyttämään on sitten toinen juttu. Hauska kitara ja basso jammailu 23 minuutin kohdalla. HYvästä työstä 6 pojoa!

t. mahan
0   +1 +2