Kadonnut aika

Eki Pop

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

zenri 16.09.2007
Ei ole yhtään mun tyylistä juttua. Jotenkin niin huttua. Tämä maa on pullollaan tällaista musiikkia ja jostain syystä tällaiselle varmasti löytyy faneja melkoisestikin. Eli ehkäpä tälle kannatusta löytyy.
0   +1 +2
 
5
mahan 15.09.2007
Voi Eki!
Tätä en muuten kuuntelis, mut kun kommenttirinki sen eteen tuo niin....
En millään löydä positiivista sanottavaa, jotenkin säälittävää jos rehellistä lausontoa multa haet.
En voi mitään mutta mulle tulee paha olo kun kuuntelen, toivottavasti sulla on omat tukiajoukot jotka diggaa ja kannustaa! :)

t. mahan
0   +1 +2
 
Muistikuva 14.09.2007
Köh köh, iskelmää, no thanks. Kaipaa jotain lisää, työsähköä näin pelkästään.-K
0   +1 +2
 
Meddi 13.09.2007
gospel? onko tämä saarnava laulu? sävellys on ehkä vähän paikallaanjunnaava. olisi pitänyt kuunnella sanat alusta asti, kuullostaa siltä että runomiestä laulattaa
0   +1 +2
 
7
Iskelmä on aina jees. Tähän on saatu oikein semmoista "vanhan ajan" tuntua. Tyypillistä baarimusaa. Jossain kulmakunnan kuppilassa tällaiseen törmää usein. Ei siinä mitään. Massakamaa.
0   +1 +2
 
NEITHAN 29.08.2007
minun isäni kyllä tykkäisi tastä mutta onneksi sekin on kuuro.. ei tällätavalla ei.
0   +1 +2
 
apache 28.08.2007
Tässä on sellainen hauska kotikutoisuuden leima, jota taustalaulut ja rytmillisesti ailahteleva kitara korostavat. "oikeaksi" iskelmäksi tästä on vielä pitkästi matkaa mutta tällaisenaan tämä oli kuitenkin ihan hauska elämys.
0   +1 +2
 
Veneficus 28.08.2007
Kitaran ja basson taimit eivät kohtaa, tätä lienee yritetty peittää miksauksessa. Pinnalla leijuva laulusuoritus on hivenen liian epäpuhdas, mutta fiilis on kohdallaan. Retroa soundia tähän on haettu ja siinä on kohtalaisesti onnistuttukin. Epätarkka soitto vain valitettavasti pilaa fiilistä hieman liikaa. Biisistä tulee hieman mieleen muutamasta kohdasta "Summer Wine", aka "Kotiviini". Valitettavasti toteutuksesta puolestaan kyseisen biisin keskiverto karaokeversiointi puoli tuntia ennen pilkkua. Fiilispuolesta pisteet!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.08.2007
Mukavasti iskelmän merkeissä mennään. Biisi on suorastaan mukava ja tuo mieleen hiukan leeviä!!
0   +1 +2
 
9
thunderbaum 27.08.2007
Mahtavuutta! Juuri tuo fostexin äänenlaatu tuo sydäntä tähän kappaleeseen. Kiits -Jaw
0   +1 +2
 
7
engine 26.08.2007
Jahas, jälleen Eki Pop-biisi. Tämä on taas soundeiltaan hiukan heikompi kun tuo hyvältä soundannut Näin sun Itkevän -biisi. Tässä on hiukan ylikorostettu noita stemmoja, hiukan kevyempi miksaus niiden osalta sais tuon muutenkin hiukan kevyn kokonaisuuden toimimaan paremmin. sävellys itsessään on varsin mukava ja sanat toimii. Jotenkin kuitenkin tällaisessa yksinkertaisessa nauhotuksessa parhaita hetkiä ovat ne kaikkein yksinkertaisimmat. Biisistä saa enemmän irti kun kitarakarit ja muut kikat jäisi pois. Nyt tuo kunnon iskelmäkertsi jää noiden turhanrankkojen stemmojen alle.
0   +1 +2
 
8
Joo no ei nyt ihan mun musaa taaskaan... Aika tylsähkö omasta mielestäni oikeastaan... Mutta sanoitus oli ihan mielenkiintoinen... Nimi muistuttaa jotain muuta biisiä...
0   +1 +2
 
7
kimkorho 26.08.2007
Aika pateettista keinahtelua, keinahtelua, joka muodostuukin kokonaisuuden parhaaksi osaksi. Sovituksessa pisteitä stemmatyyppisestä taustalaulannasta, muutoin sovitus onkin melkoisen tasapaksu. Ehkä tosiaan rytmisoittimille (esim. rummuille) olisi tuossa enemmänkin tilausta.
0   +1 +2
 
8
Suudella 20.09.2007
Kivat synasaundit! Tulee eläkeläiset mieleen.. laulussa on kanssa mukava efekti, kuulostaa oikeasti vanhalta äänitteeltä. toimii tälläisessä musiikissa!
0   +1 +2
 
Zoidberg 20.09.2007
Tiedän tyylilajin -> paskaa. Tylsä biisi. Ei mitään uutta. Huonoa laulamista. Ei mitään omaperäisyyttä.
0   +1 +2
 
drlecter 27.08.2007
nyt ollaan sellasilla vesillä että en osaa tähän rakentavaa kommenttia kertoa..
jonkinlainen usvainen hääorkesteri tästä tulee mieleen.
0   +1 +2
 
Begemot 14.09.2007
Tälläkin teoksella pituutta riitti, vaikka ehkä pärjäisi vähemmälläkin. Stemmat jostain syystä hymyilytti. Jotenkin mua kiehtoo mielikuva vanhemmasta herrasmiehestä, joka äänittää kotona tälläistä musaa, josta huokuu jonkinlainen elämänkokemus. SUomen JOhnny Cash tai jotain;). Sinänsä outoa musaa, että tällä voisi olla jollekkin jopa camp-arvoa.

Sanat olisin mielellään lukenut jostain, sillä tästä tekstistä voisi löytyä jotain mielenkiintoista. Näin on vaikea seurata sanojen ajatuksen juoksua.

Tsemppiä vaan musahommiin ja hyvää syksyä:).
0   +1 +2
 
Jules Varjola 29.08.2007
Tässä on taas kivasti synnintuntoa soundeissa ja laulun värinässä. Tulee taas mieleen ne konservatiivien kesäkarkelot jossain maatalon navetan takana teltassa, jossa naapurin vanha isäntä kaivaa vanhan kitaran lehmänpaskasta ja esittää katkeran vuodatuksensa isä ajalle, joka ei sitten hellinytkään vaikka lupasi.

Noh, soundeihin. Periaatteessa ajatus tulee julki. Komppikitara saisi olla kovemmalla ja bassossa joitain muitakin taajuuksia kuin sitä keskialuetta noin kapealta alalta. Jää vähän orvoksi. Koskettimissa kyllä on oikeastaan aika mukava perus soundi, joka sopii vähän kaikkeen. Laulut ei sinänsä ole huonot, mut soundi on vähän mikä on. Perus vanhaa suomalaista iskelmä kauraa. Vähän liikaa vibraa minun makuuni. Ja nuo taustalaulut on vähän liian kovalla.
0   +1 +2
 
6
discordance 27.08.2007
Ei nyt oikein iskenyt. Soundit olivat mukavan tunkkaiset, sopivat biisiin. Itse biisi taas ei toiminut yhtä hyvin, varsinkin lauluosuudet alkoivat nopeasti ärsyttää. Omassa genressän kuitenkin ihan passeli ja suhteellisen omalaatuinen.
0   +1 +2
 
Airola 28.08.2007
aijaijaijai! INHIMILLISTÄ musiikkia!

Kaihoisaa sointukuviota ja kivoja melankolisia melodioita. Laulu vedetty kunnolla vibraa hyödyntäen. Ja kiva pienenpieni käheys lauluäänessä.

Tätä pitäis kuulla tanssilavalla... Iltahämärässä, auringonlaskussa.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 26.08.2007
Hieman välillä tahti heittelee, efektejä oli mun makuun ylikäytetty ja rumpuja jäin kaipaamaan. Stemmat oli todella hallitsevat, niiden miksausta kannattaisi ehkä miettiä uudelleen. Soundit on aika kotikutoiset, mutta sitä on todennäköisesti haettukin. Ja suomen kielessähän ei ole sellaista sanaa kun "enään"... Oli tässä paljon hyvääkin, melodia oli toimiva, soolosoundi kaikessa kummallisuudessaan hyvä. Paremmalla toteutuksella uppois muhun paremmin, nyt jäi syystä tai toisesta sellanen "Rampe & Naukkis"-fiilis.
0   +1 +2
 
10
((((-!-)))) 26.08.2007
Jonkinlaista rosoista vetovoimaa kuultavissa. Tämä toimii oikeastaan yllättävän hyvin. Arvostus biisiä kohtaan kasvaa ajan kuluessa. Eräänlaista ojanpohja-psykedeliaa sekoitettuna perus Suomi-iskelmäralliin. Siis tämä jos mikä on nerokasta. Kyllä se on kymppi, tämä kappale on hyvä juuri näin. Ei kaipaa lisäyksiä, ei poistoja, ei isoja studioita. Jatka ihmeessä.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 26.08.2007
Jumanklekka kun o karseat saundit. Öööh... hyvin hyvin perusiskelmää... ei oikein kolahda millään tasolla. Lisää panostusta tuotantoon ja sisältöön. Laulakaa vaikka kriittisesti jostain :D
0   +1 +2
 
7
Art Alta 26.08.2007
Minua vain tämä tekninen puoli tässä häiritsee, vaikken mitään sliipattua kamaa vaadikaan. Biisissä ei varmaankaan omassa lajissaan ole suuremmin vikaa, jos ei nyt mitään kovin poikkeuksellistakaan. Höh, nyt tuli yhtäkkiä Ruusu-laulu mieleen... Ei ole iskelmä minun lajini, ei.
0   +1 +2
 
Täytyy myöntää etten mikään maailman suurin iskelmäfani ole, joten ehkä vähän väärä henkilö arvostelemaan tätä. Nuo saundit joilla tuo tausta on tehty ovat aika kehnot, mutta laulaminen luonnistuu.
0   +1 +2
 
MKDELTA 28.08.2007
Tätä taiteenlajia ei olekkaan kait vielä tullut vastaan ringissä. Kappale on jotenkin rauhoittava mutta tunnelmaltaan ankea. Kiintoisaa. Sanat oli hyvät, sen takia olisi toivonut että laulu olisi tullut voimallisemmin esille.
0   +1 +2