Näin sinun itkevän

Eki Pop

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Rojola 06.09.2007
kun näin ton genren, niin odotin toiveikkaana jotain tietynlaista musiikkia. tää kappale on ehk vähä liia omaperänen ja raskas iskelmäksi, menee paremmin tohon light rock genreen. todella piiiiiitkä kappale... ehkä rakenteessa olis voinu olla enemmä muutoksia ku tää meina olla aika väsyny koko ajan. lopun feidaus vaan lisää tätä mielikuvaa, "nyt ei jaksa enää masteroijakaan..." mä en nyt kauheesti pääse tähän sisään, phuuu...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.09.2007
Mukavaa rauhaisaa ja hyvin tehtyä pop-slovari. Biisi etenee mukavasti ja melodiat ja harmoniat kivoja! Sellainen kesä sade biisi.
0   +1 +2
 
MKDELTA 01.09.2007
Paras tähän asti kommenttiringissä kuulemistani Eki Pop kappaleista. Tunnelmaa riittä ja tällä kertaa toteutuskin on kohdallaan. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 02.09.2007
Surullisen haikea meininki. Sanoitus kuljettaa biisiä eteenpäin. Taustat tukee hyvin sanomaa. Pientä ontumista kokonaisuutena - vaikea sanoa onko se tämä 'kotiviini'mäisyys. Hiukan vanhahko soundi, ja tempo on pikkasen laahaava. Kyllä tämä iskelmästä menee.
0   +1 +2
 
Piru Kange 01.09.2007
Allright, varsin maukas keitos. Tällaista Agents-tyyppistä rock-iskelmää. Soundeista ainakin tykkäsin kovastikin. Samaten laulajan ääni sopii tähän hyvin. Biisi itsessään on sävellyksenä aika perinteinen ja koukkuja on käytetty varsin mallikkaasti. Biisi on minusta hitusen liian pitkä - tai ainakin menee vähän liialliseksi itsensätoistamiseksi. Jotain pientä variaatiota kaipaisi siinä mielessä rakenteeseen?
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 30.08.2007
Eki Pop on kova, mutta ei ehkä tämä kipale ollut ihan yhtä hyvä kuin aikaisemmin arvostelemani Kadonnut aika. Ehkä tämä oli liian pitkä. Hyvää mieleen jäi yllättävä tomikomppi. Muutamia hyviä leijuvia basso fillejä. Taustalaulut. Kiits -Jaw
0   +1 +2
 
7
katara 30.08.2007
Iskelmässä laulajan ääni ratkaisee. Tässä tapauksessa laulaja oli hyvinkin keskinkertainen. Kappale on myös turhan pitkä, kuusi minuuttia toistellaan samaa juttua, kun kolme olisi hyvinkin riittänyt.
0   +1 +2
 
8
Joo en itse tosta iskelmästä paljoa tykkää mutta olihan tässä ihan mielenkiintoisia juttuja välillä.. Astetta parempaa iskelmää, mutta silti se tuntuu iskelmältä... Vähän kokeellisuutta mukaan niin olis hieno juttu...
0   +1 +2
 
Bluefever 30.08.2007
Aika perus suomi-iskelmää. Sopivalla melankolialla ja hiukan laahavalla biitillä. Laulajan ääni sopii kappaleeseen, sopivan tumman maalaavaa meininkiä. Suomalainen kesäyö ja lähiöterassit tästä tulee mieleen (ei siis negatiivisella tavalla). Vähän pitkä tämä kyllä on tällaiseksi iskelmäralliksi, olisi voinut ehkä supistaa lopusta vähän pois? Nojoo se on makuasia. En ole mikään suuri iskelmädikkari, joten jätän antamatta arvosanaa.
0   +1 +2
 
8
Art Alta 30.08.2007
Olin melkein varma, että olisin jo arvostellut, mutta enpä näköjään ole. No, taisi olla joku toinen tekijän biisi. Lauluäänestä ja -tyylistä on kyllä hankala erehtyä. Tuntuu, että tämä toimisi paremmin, kuin se toinen biisi. Ei ole edelleenkään mielimusiikkia, mutta kyllähän tässä sellaista melankolista tunnelmaa on. Tyylisekseen hyvä biisi, eikä nyt mitenkään karsea ole esityskään.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.08.2007
Toivottavasti en törmää tähän uudestaan.
0   +1 +2
 
8
engine 26.08.2007
Tämä on biisinen pikkasen kauempana radioiskelmästä kuin aikaisemmin kuuntelemani ostoskeskus-biisi. Kokonaisuutena tämä on kyllä parempi. Stemmat on todella hienosti toteutetti, ja tossa parin minuutin jälkeen tullut rumpukompin rohkea vaidos on kyllä todellinen plussa, tosin sen pituuutta olis voinut lyhentää puoleen ja keksiä jotain muuta toiseen puolikkaaseen.
0   +1 +2
 
7
kimkorho 02.09.2007
Iskelmä ei musatyylinä allekirjoittanutta keskimäärin lämmitä, eikä siihen pysty tämäkään viisu. Kokonaisuus on kyllä parempi kuin Eki Popin aiemmin kuuntelemissani biiseissä, siitä kehut. Pateettista ja tylsää tämä kuitenkin minun korvaani on.
0   +1 +2
 
8
Oscar R 02.09.2007
Iskelmääpä ei tule hirveesti kuunneltua, mutta täähän kuulosti ihan hyvältä materiaalilta. Kunnon fiilistelybiisi!
Enpä mä tästä paljoa osaa sanoa risuja enkä ruusuja, mutta kyllä tätä kuuntelee vaikka en iskelmää tosiaan kuuntelekaan! Kasin annan, kiva kappale :)
0   +1 +2
 
Begemot 17.09.2007
Mikä iskelmä kestää 6 minuuttia? Ja vielä syksyn sävel -kompilla, voiko enää suomalaisempaa olla:).
Tässäkin on hassut stemmat.

Kai tämä on sitten uusi Martti Servo tai jotain vastaavaan. Ehkä noi välitilut olisi voinut editoida pois, biisin sanojen jännite kärsii ylipitkistä instru-osiosta.

Sorry, tällä kertaa tämä teos ei saa musta irti mitään rakentavaa kommentia. En tiedä on vika minussa vai biisissä.
0   +1 +2
 
zenri 17.09.2007
Iskelmä ei ole minun lajityyppini laisinkaan eikä tämä ole niin timmiä edes, että pääsisi nauttimaan soitosta tai laulusta. Kuitenkin varmasti tällekin kuulijoita riittää.
0   +1 +2
 
Zoidberg 17.09.2007
Älä perkele kähise siihen mikkiin. Tahdomme kuulla sinun laulavan ei hengittävän. Perkele. Liian hidasta, tempon kuuluu alkaa kakkosella ja siinä pitää olla kolme numeroa. Sinänsä kappaleessa on kyllä ihan hyvä äänenlaatu. Siitä kommentin ainoat plussat. Sitten laulun aihe. Näin sinun itkevän. Ketä vittua kiinnostaa? Mielestäni rakkaus on aika kulunut aihe. Tämä kappale ei erotu edukseen iskelmätaivaalta. Jos haluat erottua, mutta tehdä silti täysin samanlaista musiikkia kuin kaikki muutkin... laula vaikka kuolemasta, saatanasta tjs. Saatananpalvontaiskelmä. Ja kuuluisuus olisi taattu.
0   +1 +2
 
7
Joylove 18.09.2007
No hiukan on pitkä iskelmä-kappale. :) Vaan mikäs siinä, jos maistuu. Valitettavasti tämä nyt ei maistunut ihan loppuun asti. En tiedä mikä siinä on, mutta tästä tuli jotenkin mieleen joku keskikaljakuppila aamu kymmeneltä. Tietyllä tavalla turhan apaattinen fiilis tässä kappaleessa.
0   +1 +2
 
Snacke 20.09.2007
iha pop tyyppinen alku, tosin laulu on jo parodioivaa iskelmä menoa. kertsiin ois voinu mennä vaiks normaaliin peruskomppiin ni ois tanssijalkaa vipattanu enemmän, nyt tää jäi vähä boring balladiks. koittakaapas!
0   +1 +2
 
7
Miellyttävä äänenlaatu. Häiritsee jonkin verran tuo laulajan äänen värinä, mutta se taitaa olla aika tyypillistä iskelmälle. Kuunneltava biisi, mutta ei nyt erityisemmin iske.
0   +1 +2
 
Embio 07.09.2007
Iskelmä aina iskelmää..

Laulun vibrat vetää jotenki yli tai kuulostaa jotenki pahviselta/teennäiseltä.
0   +1 +2
 
10
((((-!-)))) 02.09.2007
Juu, juu-u. Se on aikas toimivaa iskelmää. Huomattavsti keskivertoa parempaa. Se on tuo huuruinen ja trippaava fiilistely, mikä puree. Kyllä tästä täytyy nyt kymppi antaa, vaikken ihan ole vielä myyty. Kenties kolmas kerta toden sanoo ja liityn faniksi.
0   +1 +2
 
9
Suudella 19.09.2007
Onko sun sukunimi oikeesti Pop?
saundit on siistit, ja laulajan ääni on samettia.
toivottavasti radio 99 ottaa soittoon.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 05.09.2007
Nyt on soundi parantunut jo aika selkeästi noihin aijemmin kuulleisiini verrattuna. Laulussa on sama maanläheinen vibra ja tumma soundi, mut noi muut instrumentit ovat nyt paljon siedettävämmin esillä, eikä äänet enää kuulosta halvoilta. Parempaan suuntaan siis. Tokihan se vähän syö sitä telttatunnelmaa, mut jostain pitää aina nipistää.

Kappaleena tästä en osaa sanoa juurikaan, menee niin kauaksi mieltymyksistäni. Ihan basic iskelmältä kuulostaa, sen mitä siitä tiedän. Toisaalta tuttua ja turvallista, mut ilmeisesti suomessa vielä tekemisen arvoista.
0   +1 +2
 
Muistikuva 17.09.2007
Voihan kettu, olen jo kertaalleen yhden Eki Popin biisin aiemmin kommentoinut, enkä meinannut keksiä siitäkään mitään sanomista, kun se ei säväyttänyt minua millään lailla. Eikä kyllä tee sitä tämäkään... -K
0   +1 +2
 
8
discordance 17.09.2007
Iskelmäbiisiksi ihan miellyttävä. Mukavaa, rauhallista menoa ja soundit huippuluokkaa. Sanoitukset melko masentavat, tosin sopivat näin syksyyn.
0   +1 +2