Rum Zone Showdown

Suburb Abyss

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Rappio&Kaaos 08.05.2012
Rane: Ihan kipee setti!!
0   +1 +2
 
daredevil 04.10.2009
Satuin tätä biisiä kuuntelemaan ja tämähän kuulostaakin todella hyvältä, mielenkiintoinen teos. Bassosoundit on todella mielenkiintoiset, kumimaiset, tuolla välissä. Tykkään tuollaisista syntsasoundeista. Hieno ska kitara riffi taustalla.
+2   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Mielenkiintoisella saundimaailmalla lähtee. Jotenkin futuristisen ja tehdasmaisen kuuloista, mutta kuitenkin dubia. Basso saisi olla syvempi, tuntuu että se soi kovaa joillain nuoteilla ja joillain taas jää jonnekin kauas ja taakse. Jokin bassokorostusplugari voisi tehdä terää tarkemman equtuksen lisäksi.

Hyviä ideoita, jotka eivät aivan pääse oikeuksiinsa karun tuotannon vuoksi. Esimerkiksi tuo kitarasoolo joka tulee vasemmalta, olisi voinut tulla keskeltä, koska siellä ei varsinaisesti ole mitään saman taajuusalueen olennaista soitinta. Rummut ovat höttöiset, kovasti jossain taustalla. Pieni särötys ja iskuja esiintuova kompurointi tekisivät niille ihmeitä, samoin enempi variaatio, ghostnotet ja muutenkin velocity-ohjelmointi.

2:50 tienoilla tuleva sankarikitara-juttu, mikäköhän ton nimi nyt lienee, tommoinen lähestyvä ja säröinen, on hauska bonari.

Jännittävä kokonaisuus, jota todellakin häiritsee tuo toteutuspuoli sekä ehkäpä tietynlainen kylmyys ja punaisen langan puute. Hyviä fiiliksiäkin tuli, ja mieleni osoitteli vähän amigan lotus 2 -pelin musiikkien suuntaan.

Hauska tuo projektikuva, kivat värit ja tuo teksti on hieno.
+2   +1 +2
 
10
TomyS 25.09.2007
Tässä on varmaan yksi koukuttavimmista melodioista. Olin kuunnellut tätä jo aikaisemmin ja sitten oli mukava yksi yö saada unta, kun se kohta soi koko ajan päässä. Todella hienot bassot on kappaleessa. Vaikka hieman oudompi genre minulle, niin tässä on niin kivoja rytmejä ja soittimet on mukavan kuuloisia. Hehe, voi ei.. tästä kahdesta minuutista se lähtee. Jessus mikä kuvio, jos nyt sammutan kappaleen niin pystyn toistamaan tämän päässäni, no problems. Pisteet tekijälle tästä tempauksesta, tosi mainio kohta. Alkupuolella oli kiva se kitara ja niin on täällä loppupuolellakin kun nousee mukaan meininkiin. Mukava että on oikein huolellisesti melodiat tehty ja äänet säädetty. Kappale vie kyllä kuuntelijan mennessään.
+2   +1 +2
 
10
digius 14.09.2007
Olematta todellakaan mikään dub-ekspertti jätän vaatimattoman kuvaukseni soivasta teoksesta. Eka kuuntelun jälkeen olin sikäli hämmennyksissäni, että jos tää olis tehty vain trackerillä ja kitaralla niin, niin voi miten loistavaa!
Sitten vilahdukselta olin näkevinäni jonkun aika oudon (mulle) urku/syna-merkin jolla olis osuutta soundeihin..
Uskomaton loikkaus joka tapauksessa taas uuteen genreen! Se mikä ei enää tule yllätyksenä on tekijän loppumaton kyky yhdistellä juttuja taidokkaasti: pohjalla energinen rytmi-basso-ilottelu ja sekaan tyylikkäästi efektoituna mainioita urku/syna soundeja ja melodioita.
Tyyliin ei kai kuulukaan vokalismi kovin yleisesti, mutta nuo kitara-osiot kyllä tuovat väriä just tarpeeksi. Ja tuo reggae komppaus on kyl hauska. Juuri se, ja nopea tempo yhdistettynä sovituksellisiin oivalluksiin tekevät tästä täyden kympin arvoisen!
+2   +1 +2
 
Siddhartha 13.09.2007
kylläpäs menee letkeesti...täähän on ihan tanssi kamaa. mikäs ghoulille on tullut??
eipä siinä,eipäs siinä....meitsille kyllä putoo tällanen ska-painotteinen humppakin vallan mainiosti.
se kitara liruttelu oli kumma kyllä just niin hyvä ja mellevä kun odottaa saattaa siinä paria minuuttia ennen....kaikessa lyhykäisyydessäänkin siis.

Musta tässä tapahtuu aika paljon, vaik aluks ei siltä tuntunu, eli siinäkin mielessä mellevä veto. Tää on tällanen piri-poikain ralli minkä voi tietenkin päätellä kyllä nimestäkin...no okei vähän liioteltua, mut reipas marssi- tahti enivei..."nyt mennään et päästään joutuin!!"
Manu mulle tulee tästä mieleen.
mii laiki...
+2   +1 +2