Huomiseen

Taiunta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
tyhjännauraja 27.11.2009
Aivan loistavaa triphoppia... tulee hyväl taval ceebrolistics mieleen :)
+1   +1 +2
 
10
janppa- 27.01.2008
Taustan alusta tulee hirvee spooky fiilis. Plussaa siitä, että tausta pysyy taustana eikä nouse liikaa esiin niin kuin itelläni käy. Sanottava meinaa loppua... Siis joo räpit on mpirun taidokkaat, ite en pysys biitissä varmaan millään. Sanat muodostaa mieleen yhtenäisen tarinan jännällä tavalla. Pystyy kuvittelemaan omien juttujensa kautta hyvin elävän tarinan.
0   +1 +2
 
9
_Haven_ 04.11.2007
Yhdyn pitkälti Shaahin kommenttiin, mutta tykkään kyllä tästä, kuten aiemmistakin. Sanoja täytyy - ja kannattaa - kuunnella tarkkaan, ja ne ovatkin mielestäni näissä biiseissä se kantava voima, mikä tekee niistä niin hyviä. Loistavia ajatuksia!
0   +1 +2
 
10
Pros 29.10.2007
ouh, täähän on mahtava. isot prosit miksaajalle ja yms säätäjille. tausta on on jotain tasolla ihan toiselle - elämääkin erikoisempi. kyl tää nappas nätisti. en nyt enemmin ala hifistelee - nätti.
0   +1 +2
 
10
Scion 07.10.2007
Oiva aloitusraita, kuvaa hyvin mitä levyltä odottaa.. painostavaa taitavasti luotua äänimaailmaa sekä hienoa riimittelyä jollaista vastaavaa en osaa itse nimetä. Mitä tähän sanoa muuta kuin että kehittämäsi juttu toimii!
0   +1 +2
 
9
Winter84 16.09.2007
tosi hyvät lyriikat..
hyvä kertsi..
toimiva biitti!!
0   +1 +2
 
Rasaari 17.09.2007
Njuu.. tää ei nyt ihan auennyt mulle kun oma musiikkimaku on niin erilainen mutta teknisesti vaikutti silti aika laadukkaalta
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 17.09.2007
Ihmeellisyyttä. Hyvä kokonaisuus, hyvä tuotanto. En välitä hipedihopedista pahemmin, mutta tää nyt oli ihan piristävä poikkeus. Jätän epäilykset huomiseen ja annan nyt ysin.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 17.09.2007
Mahtavaa! Äänimaailma pelotti ja karvat nousi kirjaimellisesti pystyyn. Sitten teksti rupes uppoomaan. Upeeta positiivisuutta, mahdollisuuksia, oppimista ja uskoa tulevaan. Tämöstä tarvitaan lisää, tästä tuli hyvä mieli.
Soundisysteemeistä jotakin. Löytyi vintage vinyliä, surinaa, pörinää ja efektiä jotka oli samalla kontrastissa lyriikan kanssa, mutta aika ovalasti ne kuulijan päässä muotoutui oikein miellyttäväksi kuuntelukokemukseksi.
En tiedä voiko sattuman toistaa uudestaan ja uudestaan, vai voiko puhua jo taidosta? Tämmöselle masentuneisuuteen taipuvalle, oiva potku persuksille!
0   +1 +2
 
9
viimeinen_eläin 17.09.2007
Aika taidokasta transsiin vaivuttamista. Tämä lofistinen äänimaisema on suuri plussa, tekee luomastasi illuusiosta todellisemman ja käsinkosketeltavan, on jotain mihin tarttua matkan aikana.

Minua innostaa tällainen ug-kama ja juuri nuo sanailusi, hypnoottiset. Tämähän on manaus, mutta valoisa, mua usein pelottaa tällaiset tripit, mutta tässä oli kontrasti sanojen ja äänimaiseman välillä, hieno visio!

Mun makuun tossa äänessäsi on fysikaalisesti liikaa "äijäilyä" tai jotain uhoa. Kappale toteutukseltaan ja visioltaan kuitenkin ihailtava, joskin ihan liian lyhyt!
0   +1 +2
 
10
Ank3rias 18.09.2007
Ei voi kuin hämmästellä moista riimittelytaitoa.
Kympin kokoisen vaikutuksen tämä teki meikäläiseen.
0   +1 +2
 
Siddhartha 18.09.2007
hhmmm.. en tiiä mistä alottas.
otin tuossa muutaman kuuntelun jotta saisin kaikista sanoista selvää.
Ei tällanen vanha liimanhaistaja pysty muuten hahmottamaan, mitä tapahtuu.
mulla pyöri ihme visio päässä kun kuuntelin tätä, rytmiikan ansiota lienee tuo. aika metrip hop-mainen äänimaisema, sellasta tuetaan täällä päin.
sanoista en sano mitään koska oon niin *negativisti* , et se menis vaan väittelyks ja vänkäämiseks.

voittaa tavanomasuudet omissa kirjoissa 10-0
0   +1 +2
 
yollu 17.09.2007
Kerranki vähä erillaista mikserissä. pitäs iha hiljaa jossain sängyllä maata ja rentoutua ja kuunnella tätä ehkä avautuis vähän paremmin sillä tavalla..
hyvin toimi kokonaisuudessaan mitä nyt tällä kuuntelulla voin sanoo.
0   +1 +2
 
10
gorgonoidi 28.09.2007
Huomiseen avaa Korkeammalle levyn loistavasti. Tykkään erityisesti saundeista. Kaikki ne kaiut, rumpubiitit, muut omituiset äänet ja tietenkin hieno ja omaperäinen tyylisi räpätä rakentavat jälleen kerran kokonaisuuden hienosti.
Sanoituksista on tietenkin pakko sanoa sen verran että ihan järkyttävän hyvää kuunneltavaa siinä vaiheessa kun ei oikein jaksaisi tehdä mitään, vaikkapa silloin kun palaa linkillä koulusta kotio...
Olen väsynyt ja en jaksaisi oikein juuri mitään, silloin pistän tämän soimaan ja kuuntelen sanoituksia, toivo palaa samantien ja näen kaiken positiivisena. :) Terapiaa.
Kuten jo sanoin, biisi avaa levyn hienosti, pituus ja rakenne sopii juuri loistavasti tähän tarkoitukseen.
Loppu riimittelyt ovat loistavia, hienoja kielikuvia, kuten tuo huomisen tapa sekoittaa palaset uudelleen. Loistavaa, tulee hyvä fiilis!
0   +1 +2
 
9
marienna 21.09.2007
ihan mielenkiintonen.
sä viestität tällä lähinnä.. muusiikkia, not.

aika ahdistava vaikutelma.. mä en niin tykkää tällasesta, mutta
ihan .. saa hulluksi :P
0   +1 +2
 
9
Satta Timo 17.09.2007
Biittiä olen ihastellut kauan ja pitkään ja aina. Lyriikat ovat hiipivät ja samalla outoudessaan loistavat.

Efektointi on onnistunutta ja soundimaailma toimii, kaikki instrumentit ovat tasapainossa.

Erittäin herättävä ja päräyttävä biisi, varsinkin kun kuuntelee oikeassa mielentilassa oikeaan aikaan.
0   +1 +2
 
9
Imp 19.09.2007
ihan toimivaa lajissaan.erikoista ja sen takia jaksaa kuunnella loppuun astikkin.hyvin miksattu mielestäni..noh pitäähän se olla jos levyllä on :D good job ^^
0   +1 +2
 
Talonmiäs 14.10.2007
Tää on ehkä paras näistä biiseistä täällä. tausta on ihan toimiva mutta ei kummemin iske. en tiedä onko tää nyt räppiä vai mitä mutta tyyli millä laulat on kyllä ihan hyvä,lyyrikat on ihan jees kun pariin kertaan tän kuuntelee ja fiilistelee asioita :D.Mut miinusta tästä sun artikulaatiosta,sitä sais vielä kehittää,joka biisis ehkä suurin miinus mun mielestä.
0   +1 +2
 
Gotton Noo 21.11.2007
Taas toimii omalla tasollaan. Hyvä homma. Hienoja just mun makuun ääniä taustalla. Räpit heiluu ja huojuu melodisestikin jopa välillä.

Näistä remiksaamalla vois tehdä jopa aika tykkejä dubsteppi grime tahi drumbu basso rraitojakin, ehkä.. en ihan niin paljon vielä tiedä.

Hienoja ääniä joka tapauksessa löytyy tästäkin.

Vähän liian absirakktia mun makuun silti. Mutta jatkakaa ja jalostakaa linjaanne jos siltä vaan tuntuu. Kyllä tälläselle varmasti löytyy kysyntää aina jostain. Englannin kielellä heitettynä vois olla tietysti toinen homma, mutta se vaatii hyvää lausumista ettei kuulosta paskalta. Vois kokeilla muutamaa tälläistä raitaa enkuksi ( jos taitava vokalisti löytyy ) jossain kansainvälisillä sivuillakin.

Itse ehkä kaipaisin jonkin näköistä ambientin rikkovaa rumpuosiota, esim keskelle , loppuun tai ennen viimeistä kertsiä, verseä, tai jopa kertsi vois olla omanlaisensa esitys , tyylilajin vaihdos.

Työstämään sellaisia kokeilevia sekoitelmia, vois onnistuakin teiltä. Ambient abstraktio hiphoppia miksattuna blin-bling-yo-yo - hiphoppiin ja muihin hiphop tyyleihin. Ei ehkä ois hassumpi. Nyt jää hieman liian haaveileviksi ja liian painottomiksi nämä mun makuun.

Jokainen omalla tavallaan, sehän se on pelin henki.

Arvosanaa en jätä, ei ole mun tapani.
0   +1 +2