Aamu

Jupiter 2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Käytöshäiriö 29.01.2007
hei mukavalt poppis piisilt kuulostaa:) käykää ihmees kommentoimas meitsilt elämä voi olla kipaletta jos aikaa yhtää löytyy:D
0   +1 +2
 
8
zargo_hellfuzz 09.02.2009
Onpas mukavan tunnelmallinen rallattelu. Kieltämättä puhutteleva aihe :)
0   +1 +2
 
9
tinu 23.08.2004
Erittäin mukavaa soitteloa,piristi kummasti..
Sanoitus on aika vahvasti luultavasti monien suomalaisten elämään jossain vaiheessa kuuluva..Tällä hetkellä toi mieleen epämääräisiä muistoja savuisista illoista..Aika surumielinenhän tämä on..Hyvä ääni laulajalla tämmöiseen.. :)
0   +1 +2
 
9
ocean 04.05.2004
Aivan mahtavia sointuja. Soundit on kohdillaan, särökitaraa myöten. Lauluääni on juuri sopiva, tosin laulumelodia on hieman yksitoikkoinen. Ainoa asia, jota jäin kaipaamaan, on taustalaulut! :)
0   +1 +2
 
10
rawhead 03.05.2004
Aah, tämä on huippu. :) alku jo lupasi jo jotain jota en uskaltanut uskoa, mutta laulun alettua sen uskoin. hittibiisi! :) kaikki soittimet hyvänkuuloisia, etenkin rummut "pehmeät" ja solokitara sopivasti säröllä.
0   +1 +2
 
konemies_ 03.05.2004
Hyvin soljuva kappale, äänitys ja miksaus aikalailla kunnossa.
Laulu voisi olla vähän enemmän "tunteella" ja hieman rosoisemmin.
Harvemmin suomen kieliset lyriikat kuullostaa hyvältä, mutta tässä ollaan jo aika lähellä.
0   +1 +2
 
8
twisted 03.05.2004
Tuotanto on pro. Mikserissä ei ole ainakaan liikaa hyvin tuotettuja/äänitettyjä/miksattuja rockbiisejä! Biisissä on postiviista rentoutta ja piano tuo mukavan bluessimaisen lisän. Kitarasoolo olisi ehkä voinu olla räväkämpi. Laulumelodiat eivät kertosäettä lukuunottamatta saa vetovoimaa aikaiseksi.
0   +1 +2
 
8
Cerefi 02.05.2004
Tosi ihq fiilisttely. Lauluääni on ehkä vähän liian pienellä, mutta niin on monilla muillakin, jotenka en jaksa siihen nyt puuttua.

Tämä koskee varmasti monia mikserilaisia. Aivan, seuraava aamu on aika kamala. Tästä jäi jotenkin vajava fiilis, en osaa selittää, ei ole luultavasti teidän vika.
0   +1 +2
 
kudusai 02.05.2004
Hanhiniemen Pauli kyllä tulee mieleen, no ei liikaa kuitenkaan. Soundit kyllä miellyttävät korvaa. Kitarasoolo oli oikein mukava, hieman pidempikin olisi voinut olla. Hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
Jurvanen 26.04.2004
Jotenkin kitara kaipaisi munaa astetta enemmän.Rummuista kanssa puuttuu se "jokin". Lisäksi sanoisin, että sanat ovat liikaa painotettuja ottaen huomioon niiden "keveyden" (Rasittavan mitäänsanomattomuuden)
Mutta... Oikeastaan "Whinetän koska en osaa" kuten kuuluisat kreikkalaiset mikserihopparit tapaavat sanoa. Ei tästä osaa mitään sanoa muuta kuin että "ihan kiva, mutta se jokin puuttuu". Kai se pieni munanpalanen tuohon kitaraan lisää, niin kyNppi naksahtaa. Nyt katkeran irvistyksen jälkeen 9+.
"Tallenna kappale" Kiitos biisirinki
0   +1 +2
 
9
Timpi 26.04.2004
Ooh miten hyvä ja puhdas soundi! Soittajat vetävät kyllä homman kotiin sataprosenttisesti. Laulajan äänestä pidän ja se sopii tähän täydellisesti. Sävellyksenäkin tämä biisi toimii oikein hyvin. Kuitenkaan en kymppiä tohdi antaa kun se jokin puuttui. Mutta oikein mallikas suoritus!
0   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 26.04.2004
Hyvä ja kevyt rock-biisi. Vokaalit hiukan vielä haussa, mutta jos pikkuisen vääntäisi hanhiniemen väännöksiä messiin, niin kyllähän se olisi sitä itseänsä.
0   +1 +2
 
8
WACS 26.04.2004
*kommenttiringistä*

Intro on tälläiseen biisiin juuri se oikea.
Siitäkin eteenpäin soitto on hyvää, mutta laulajan äänestä/laulutyylistä en liiemmin pitänyt... Plussaa biisin loppupuolesta, jossa vedetään korkealta (laulaja hallitsee tämän paremmin ja se kuullostaa ihan hyvältä).

Sanat nyt olivat ihan ok, mutta nekin aika klassista suomirock kamaa. Kitarasoolo oli aika tavallista meininkiä, mutta ihan tätä biisiä pukeva.

Kyllähän tätä tämän tyyppisen musiikin suurkuluttajat varmasti kuuntelevat useampaan kertaan.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 23.04.2004
Mukavan möreä soundi kitarassa. Olen varmaan ennenkin verrannut kyseistä yhtyettä Kolmeen Naiseen... Jep jep.. morkkiskrapulalaulu.. Jokaisella rockbändillä semmoinen pitääkin olla. Tämä on toimiva sellainen. Pitääkin ladata levylle tämä ja kokeilla seuraavana paha aamuna toimiiko tämä tosi tilanteessa... ;)
0   +1 +2
 
9
Twight 23.04.2004
Hyvä biisi. Kappale rullaa hyvin ja varsin laadukkaalta kuulostaa. Sanat ovat hienot ja sopivat passelisti biisin luonteeseen.
0   +1 +2
 
9
Samu2 23.04.2004
Juuri sellainen "aamuinen" meininki.. ei liikaa puristusta, ajatukset hieman sekaisin ja katkonaisina. Jees! Tyylikäs sujuva poprock-kappale, kivasti kulkee ja kivasti sointuu... ehkä laulusoundiin voisi hiukan tasaisuutta? Toisaalta tuo kyllä sopii nimenomaan tähän kappaleen ja sen käsittelemän aiheen piiriin ;)
0   +1 +2
 
Jadyley 22.04.2004
hauska biisi. arvostelin juuri, toivottavasti ei tule kahtena...välillä laahustavaa meininkiä, joka sopii "aamu" -aiheeseen, mutta silloin tällöin yllytään myös piristävään nostatukseen.
0   +1 +2
 
BX 22.04.2004
Oikein mukava musiikki tausta ja hyvin soitettu kaikin puolin. Suorastaan piristävää. Laulu ei toimi hirmu hyvin ja lyriikat ei nappaa hirveesti. Tulee joku Pauli Hanhiniemi mieleen laulajan tyylistä pikkasen, mikä ei sinänsä ole huono asia. Tuo laulu on tuollaista selittävää puhetyyliä ja ehkä se tarkemmin ajatellin sopii biisin kontekstiin kuitenkin. Tuo tausta vaan oli niin pirteä, et ehkä vähän enemmän ja vahvempaa melodiaakin ois voinut olla mukana.
0   +1 +2
 
10
Rain Song 23.04.2004
Tässä voisi olla hitin poikasta, samaistumisen aihetta löytyy itse kultakin.
0   +1 +2
 
9
tammina 21.04.2004
Mukavan rouheaa suomirokkia tämä. Hanhiniemi ja Perunakellari
tästä tulee välittömästi mieleen..muttei mitenkään negatiivisessa hengessä.
Tarinaa jää kuuntelemaan. Soitto kulkee ja laulaja on sanojensa mittainen.
Näin hevimiehenä olisin kaivannut tiukempaa kompressointia, vähän on
voimaton mix. Hyvä loppu biisissä.
0   +1 +2
 
9
marccus 21.04.2004
Tuli mieleeni Cream noin hyvässä mielessä. Sointukuluissa ja soundivalinnoissa oli jotain samaa, mikä viittaa tähän 60-luvun lopun bändiin. Ihan miellyttävän kuuloinen kokonaisuus. Vokalistin ääni muistuttaa Pauli Hanhiniemeä, muttei kuitenkaan liiaksi. Sovitus- ja soittopuoli toimivat myöskin moitteetta.
0   +1 +2
 
9
Phadej 21.04.2004
instrumentalista tykkäsin, sanojhin en kiinittänyt sen pahemmin huomiota, mutta ihan jees nekin.
tällä biisillä lähtee kyllä päivä aamulla hyvin käyntiin :)
0   +1 +2
 
8
jmm 20.04.2004
Mukava groove, mut mun mielestä vois olla hieman enemmän munaa. Sähköpiano on hyvä lisä hyvin toimivaan soitantoon. Sanoista en hirveästi tykännyt. Muuten ihan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
OnZa 19.04.2004
Hyvä ääni laulajalla. Soittokin on taitavaa vain kolmestä jäsenestä huolimatta ;) Noh, soittihan Neil Youngikin uudella levyllään kahden miehen edestä. Osuvat sanat, aihe on varmasti monille tuttu omakohtaisesti tai kuulopuheista. Muutenkin olette saaneet ihan mukavan svengin vetovoiman tuohon kertsiin, ja etenkin biisin huipentavaan c-osaan. En näe syytä miksei teitä kattelisi juhannuslavoilla jos soittaisitte.
0   +1 +2
 
4
louis 19.04.2004
Ei puhuttelel minua. Voisi toimia paremmin Englanninkieliesena. Silloin voisi seiska tipahtaa multa. Sori ei ole mun musaani. Masennun tälläisesta. En tarkoita pahalla.
0   +1 +2
 
8
Zachary 19.04.2004
Rapulaisen raukeaa meininkiä on joo. Ahdasmielistä ehkä, mutta minusta tuo viinasta, krapulasta ja naisista laulaminen kuuluu ilkikurisille teini-ikäisille. Todellisen elämän maku noissa sanoituksissa toki oli, mutta kyllä se darra varmasti itse kullekin on niin tutuksi tullut, ettei siitä raportoivia biisejä enää tarvitse kuunnella. Ellei niihin sitten saa sisällytettyä jotain suurempaa asiaa (vrt. Kolmas Nainen: "Äiti pojastaan pappia toivoi").

Biisi itse oli mukavansoljuvaa keskitien rockia, jonka tämä porukka on jo moneen otteeseen todistanut osaavansa. Ihan jees. Se kai on se sanapari, joka tähän sopii parhaiten. Kaljakuppilassa livenä kuultuna varmasti toimiva paketti, ja tuo oli positiivissävytteinen kommentti.
0   +1 +2
 
9
Ihmissoihtu 05.04.2004
Hieno kappale ja lyriikat toimi. Tykkäsin lisäksi retrosaundista kitara-piano -yhdistelmässä. "Järki katosi ja sinä lähdit. Mitä tapahtui aiemmin?" Heh. "Kauhea aamu" -pätkän riitasoinnut olisivat vaatineet mun mielestä lisää huutamista lauluun.
0   +1 +2
 
7
Aleksis XVI 02.04.2004
radiossa jos soisi´niin voisin vaikka kuunnellakkin,mutta muuten ei tule soitettua missään.aika yksinkertainen biisi.tykkään enemmän siitä salainen agenttimies biisistä(kuulin kerran yhellä mun kaverilla).tää ei yltäny yhtä hyvälle tasolle.
0   +1 +2
 
8
Botro 02.04.2004
kuulostaa ihan siltä perunateatterin vokalistilta, eeeei hyvä, jotain omaperäistä pitää olla.. taso on kyllä samaa mutta ei iske. ei huonosti tehty kuitenkaan ei vaa kertakaikkiaan iske
0   +1 +2
 
Snoze 02.04.2004
Ihan laadukkaan kuulosta miksausta mielestäni... kuulostaa joltain suomalaiselta rokyhtyeeltä.. oisko eppu tai joku tms :D ... Ryyppäys on kyllä turhaa.. Biisi ei oikeen säväyttänyt mihinkään suuntaan, tosin en ole tämän musiikkilajin harrastaja.. mutta ihan ok kuulosta.
0   +1 +2
 
8
Badmad 02.04.2004
Mukavaa suomirokkia, hyvällä laululla ja tasapainoisella soitolla. Kitarasoundeihin oisin kaivannut vähän lisää särmää, nyt oltiin liikkeellä aika pehmeillä soundeilla. Laulussa oli jotain, mikä jäi häiritsemään.. en oikein osasa eritellä, se ei vaan ihan istunut miksiin. Mutta kuten sanoin, hyvin vedetty. Kokonaisuus on rento kipale, jonka voisi livenä rykäistä asteen verran rankemmin?!
0   +1 +2
 
9
Sateentekijä 01.08.2003
Tykkäsin. Kiva reno meininki. sanat toimii, hyvä äänitys, Laulu toimii. Poijjaat sai tästä poijjaasta yhden uuden "fanin".
0   +1 +2
 
Juha Kiili 31.07.2003
Vokaalisoundi on taas vähä hakusessa ja se sama ärsyttävä kaiku on jälleen läsnä. Samaten ohut dynamikin soundi. Jotenkin laulusuoritus tuntuu kaikissa piiseissä olevan sellanen "yhdellä otolla vasurilla sisään". En oikein diggaa kun äänitteeseen asti tulee lauluvirheitä. Urku loistaa jälleen hienolla groovillaan ja muhkealla soundillaan. Urku ja kitara pelaavat kaikissa piiseissä todella mukavasti yhteen. Jotenkin kertseihin voisi panostaa moninverroin enemmän kuin mitä on nyt on panostettu. Ne eivät missään piisissä nouse sellaiseen kertosäkeen kukoistukseen mitä kaipaan. Lisää koukkuja ja sen sellaista.
0   +1 +2
 
9
-juhani- 30.07.2003
Ehdottomasti ehein biisi näistä kaikista, niin rakenteen, sovituksen ja miksauksenkin puolesta. Laulu on myös vakuuttavinta tässä biisissä, hyvä Michka! Myös bändi jyrää mukana varsin ammattitaitoisesti. Meitsi diggaa.
0   +1 +2
 
8
Uninalle 17.07.2003
Semmosta musiikkia että voisin kuvitella kuulevani sitä radiosta....teillä on viellä suuri tulevaisuus edessä jos jaksatte panostaa vain!
0   +1 +2
 
9
Stocco 11.07.2003
Eilen luulin kuuntelevani radiota, mutta enpäs sittenkään. Omassa lajissaan loistava biisi. Tykkään erityisesti tällaisesta leppoisemmasta lauleskelusta ja rokituksesta, jos nyt satun rockia kuuntelemaan. Vaikka en olekaan genren asiantuntija kehtaan antaa tälle hyvän arvosanan. Ei tässä varmastikaan paranneltavaa löydy(?)
0   +1 +2
 
Nyhde 10.07.2003
Tähän aikaan aamusta tämä kappale toimii kieltämättä todella hyvin. Tunnelma on omalla tavallaan mukavan raukea ja erittäin aamuinen. Lämmittää mieltä vaikka omat fiilikseni ovatkin äärimmäisen väsyneet. Kertosäkeessä oli mukavan sekasortoinen meininki. En nyt oikein saa ajatuksiani kasaan, mutta siitä huolimatta tämä oli oikein onnistunut kappale ja teknisesti varmasti teidän parhaanne. Jatkakaa samaan malliin. Vaikuttaa oikein lupaavalta.
0   +1 +2
 
8
Tumppi 09.07.2003
Alku on ehkä vähän liian samallainen kuin tuossa Pieniä Tarinoita kipaleessa. Sanat on ihan veikiän mukavat.
Nyt ei oikeen just heränneenä osaa sanoa muuta.
Mutta kasipuhukoon puolestaan. Että ihan hyvä biisi. :)
0   +1 +2
 
8
Tumppi 09.07.2003
Alku on ehkä vähän liian samallainen kuin tuossa Pieniä Tarinoita kipaleessa. Sanat on ihan veikiän mukavat.
Nyt ei oikeen just heränneenä osaa sanoa muuta.
Mutta kasipuhukoon puolestaan. Että ihan hyvä biisi. :)
0   +1 +2