...And the Silence Came

Serpenthia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Occisorer 15.03.2008
Joo tämä iski kyllä ku metrinen halko, jotenki systeemit toimi hyvin.. soundi oli miellyttävä. Tähän asti paras dark metal biisi Mikserissä.
0   +1 +2
 
9
GoSu 03.11.2007
Alussa tuli mieleen että mitä helvetin reeninauhaa täällä taas kyseessä, mutta yllätys olikin posiitivinen. Tulee itselle Morgul paljolti mieleen yleisfiiliksestä ja voksuista eritoten, ja kyseinen bändi on parhautta. Mitäs tässä, helvetin hyvän vaikutuksen teki. En minä tästä rehellisesti mitään huonoa keksi.
0   +1 +2
 
9
Henzoman 31.10.2007
Helevetti soikoon!! Ja sehän soi! Kyllä täytyy sanoa, että todella onnistunut viisu on kyseessä. Saundit pirun hyvät ja muutenki biisistä jäi kokonaisvaltaisesti hyvä maku! Aavistuksen ollaan taidettu mennä melodisemman musan puolelle, mutta allekirjoittanutta se ei haittaa! Ilja ylittänyt itsensä ;D Ja koska täydellistä kympin biisiä ei ole olemassakaan niin arvosanaksi jää 9!!
0   +1 +2
 
8
jun_tune 11.03.2008
Alku lupaili paljon, mutta aika heviksihän tää meni, sellaisella Dimmu borgir otteella taas, ehkä se paremmin teihin istuu ku eka promon vahva C.O.F soundi, vaik täsä avaudun niin kyllähän nää tuotannoltaan on ensiluokkaisia tekeleitä ja tällä melodisentunnelmadarkmetallin saralla pesee kotimaset levyttäneet artistitkin mennen tullen. ROK!
0   +1 +2
 
8
Saakel| 27.08.2008
Alun soundit oli ihan perkeleen hyvät! :D
Makee kikka.
Ei oikein tällä kertaa napannut tämä biisi.
välillä tuli mukavaa tunnelmointa mutta se jotenkin katosi,
loistavat soundit on äijillä aina ollut ja varmasti paranee.
Seuraavaa lättyä odotellessa.
0   +1 +2