Brainbird

Johannes Laitila

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Fritzu 29.01.2008
kuuntelin ny si tämänkin... uudempi biisi oli tähän verrattuna pettymys, paitsi laulullisesti.elä jännitä!

yksinkertaista taustaa, mukavan kuuloista, mutta kuulin joukossa virheitä pianon soitossa, jotka häiritsivät korvaani, ex-pianisti kun olen. tai no selkeytetään, ei virheitä, mutta vierestä lisäksi iskettyjä iskuja. lisäksi piano ei ole volyymiltaan tasa-painossa muiden soitinten kanssa, ja lopputulos on hieman sekamelskainen. kuten totesin edelliseen biisiin, totean saman tähänkin: tasapainoitusta.

sitten se laulu. lyyrisesti huomattavasit parempi kuin uudempi bisusi, riimittelyä havaittavissa jollainlailla. lisäksi monotonisuus tämän lyriikoista puuttuu, mikä on siis hyvä asia mielestäni. alkuun laulu lähti hyvin epävarmana ja jotenkin värisevänä. vedä ennen nauhoituksia biisi muutaman kerran taustan kanssa läpi, jolloin saat varmuuden ja voit niin sanotusti chillailla biisin nauhoituksen läpi. lisäksi treenaa itse ääntäsi, jotta löydät varmasti sopivat stemmat ja voit leikitellä huoletta. pidä kuitenkin sopivan simppelinä, äläkä lähde liikaa kikkailemaan.

humm.. nyt alkaa kai olla jtn niistä ajatuksista tässä kasassa mitä mielessä pyöri.. älä ota haukkumisena, vaan rakentavana kommenttina. itse vaikeampi kuulla suoraan mitä korjata ja kehittää, mutta muiden annettua kommentinsa, voi kiinnittää huomiota mainittuihin seikkoihin yksi kerrallaan ja alkaa työstämään asiaa, jotta oma musiikki kuulostaisi entistä paremmalta. itse olen niin tehnyt, vaikka välillä masentanut, ja eteenpäin mennään ko mummo lumessa:D

joten tsemppiä ja kiitän ja kuittaan.
0   +1 +2