Scared For Years

Rabble At Therapist

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Hra. Kinnas 03.01.2008
Tykkäsin tuosta bridgeosasta tidudduudu tidudduudu. Mielestäni tämä on melkein jopa enemmän hard rockisti laulettua sk8ipunkkia, kuin hard rockia. Sinänsä hyvä kappale, mutta pomppaisiko teidän biisinne esiin radion soittolistalla? Kyllä tällaiselle kuulijansa löytyy, vaikka minä en niihin lukeudukaan.
0   +1 +2
 
8
VonBlofeld Sr 10.12.2007
Asennetta on ainakin tonnikaupalla. Soundeista: Rumpujen soundit on aika kliinit, niihin olisin toivonut vähän enemmän punkhenkisyttä ja ilmaa. Kitarat oli miksattu "loudness" meiningillä ja jäivät jalkoihin ohuella soundillaan. Marsussa on magea keskiääni rocksoundi, sitä enemmän mukaan niin saa semmoista meininkiä. Ja se basso, klonksua ja enemmän etualalle! =)

Biisi oli musta ihan menevä, mukavasti sovitettu unohtamatta semmoista punkhenkistä "viimeistelemättömyyttä" joka tuo eloa biisiin. Tykkäsin kovasti. Laulajan perfomanssi oli tatsiin sopivan hiomaton ja huolimaton, mutta johtuen siitä että miksauksen ohut ja kliini kokonaisuus pompsautti laulajan ihan liian etualalle niin ne "epäpuhtaudet" hyppivät silmille ja niihin tli kiinnitettyä tarpeettoman paljon huomiota, vaikka todellisuudessa syytä siihen ei ollut.

10 asenteesta, 8 biisistä, 8 laulajalle ja 6 miksaukselle=8.
0   +1 +2
 
9
Black Dog 04.12.2007
Soundit on hiton hyvät! Soitto on kuosissa ja biisissä hyviä koukkuja. Laulajalla aika rock-särö äänessä. Soolokitaran tuplaus oli hyvä juttu. Biisi oli juuri sopivan pituinen, kuten hard-rock zipale pitää ollakin.
0   +1 +2
 
Markus Y 04.12.2007
Hyvän kuuloista hard rockia. Soundit hyvät ja kokonaisuudessaan toimivan kuuloinen paketti.
0   +1 +2
 
9
Rixeri 03.12.2007
Tää biisi on toimiva ja sanat on todella raskaat.
0   +1 +2