Fault

Blackout Order

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
hietzu 03.03.2008
Tarttuvaa tavaraa.Henkan keikka meni näköjään ohitse,olisi ollut mukavaa nähdä live-meininkiä.Musiikkia joka laittaa jalan vispaamaan ja kädet rummuttamaan.Kitarasoundit varsinkin erinomaisia.Laulajalla mukavan persoonallinen sävy äänessä.
0   +1 +2
 
9
Jaa-a... Tähän on jotenkin todella hienosti yhdistelty kaikkea erilaista, mutta silti tämä ei ole mitenkään täyteen ahdetun kuuloinen. Kertosäkeestä tykkäsin, se on myös hyvin tarttuva ja varmastikin radioystävällinen, kuten koko biisi.

Mielestäni tämä on enemmän musiikin kuin lyriikoiden ehdoilla tehty, ja perusteluna tälle on se, etten oikeastaan noiden sanojen kuulostelusta ja pohtimisesta niin välittänyt tätä kuunnellessa. Se, mitä sanotaan, kuulostaa hyvältä, sisältö taas on toinen juttu. Toivottavasti siis sanoman esiin tuominen ei ole pääasiana teidän musiikissanne, sillä näin "listahitti"-tyyppisissä kipaleissa se voi jäädä piiloon.

Äänitys- ja miksauspuoli ovat kunnossa, ja tämä biisi on kerrassaan valmiin kuuloinen. Myös bändin soittotaidot ovat reilassa, enkä löytänyt mitään sen kummempia epäkohtia.

Itse biisi on siis kokonaisuutena oikein hyvä - melkeinpä täydellinen. Voisin kuvitella kuuntelevani tätä aivan hyvin muutenkin, mutta en kenties kuitenkaan kovin isolle jalustalle tätä nostaisi. Toisaalta, löydän aika harvoin biisejä, joille suon tilaisuuden nousta korkeammalle kuin muut, joten tämäkin meriitti lienee siis aivan hyvä.

Numeroksi voin huoletta antaa kiitettävän, jo siksikin, että biisi pyörii päässä, eikä se häiritse minua yhtään. Très bien!
0   +1 +2
 
xXmissMurderXx 20.02.2008
Cool:) just jees
0   +1 +2
 
10
pipeweed 12.02.2008
kaverin suosituksesta tulin kuuntelemaan ja täytyy kyllä sanoa että kannatti. hyviä biisejä!
0   +1 +2
 
10
akikangasala 12.02.2008
oho hemmetin kova meiniki
0   +1 +2
 
9
1809 11.02.2008
Vallan hyvän kuuloista perusrokkia, joka ei kuitenkaan ole ihan perus-perus. Pidän kitaralinjasta, ja yleisesti kappale rullailee ihan kivasti, eikä junnaa paikallaan. Ehkä se ihan kirkkain terä jää näin nauhoitetusta versiosta uupumaan. Kuitenkin positiivinen yllätys näin mikserissä!
0   +1 +2
 
9
Osqizzle 11.02.2008
Nyt en kummempaa voi sanoa kun että hyvältä kuulostaa. (Y)
0   +1 +2
 
9
InviolateRose 11.02.2008
todella mielenkiintoiselta kuulostaa teidän musa :) olisi kiva nähdä teitä livenä.
0   +1 +2
 
9
Black Dog 21.12.2007
Pidin tämän biisin kitarasaundeista. Poikeuksena yleiseen linjaan niissä ei ole ylettömästi säröä. Muuten tämä on puhdasverinen ROCK-biisi! JEAH!
0   +1 +2
 
9
eevu 27.04.2008
Eikai tähän muuta voi sanoa ku että hyvä pojat ! Ehjä kokonaisuus; taitavat soittajat ja laulajalla pirun hyvä ääni. Kyllä teidät on livenä nähtävä vielä :D
0   +1 +2
 
9
xray 11.02.2008
Täällähän piilotteli oikein maukas ja räväkkä perus- rock'n roll biisi. Soitannollisesti ei moitittavaa ole, kuulee että pojat siinä suhteessa ymmärtävät toisiaan vallan hyvin. Itse tykkään kitaran varressa viihtyvänä kuunnella näissä biiseissä juuri omaa soitintani, ja hienostihan siellä peruskomppauksen lomassa tulee pientä soolon tynkää, ja muutakin kuin normaalin sointukulun paukuttelua. Laulusta tykkäsin, sekä äänestä että kertsin melodioista, eikä tässäkään suhteessa pahaa sanaa ole sanottavana. Jos nyt jotain omaa mielipidettä haluan tuoda huomio-suhteessa esille, niin itse kaipaisin enemmän näihin rumpalilta väliin (varsinkin kertsiin) fillien tapaisia, eikä "aina" pelkkää komppi+satunnainen pelti-isku tyylistä soitantaa. Mutta niinkuin aina, tällaiset rock-masiinat jos/kun asenne on kohdillaan toimii livenä taatusti vähintään tuplasti paremmin, jolloin rumpujen takanakin voi laittaa enemmän peliin soitannollisessakin suhteessa. Siispä jään odottelemaan saapumistanne tänne Savon karuhkoihin talvimaisemiin.
0   +1 +2