By Your Side

Without A Fear

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
DeManic 25.07.2008
Laulu kuullostaa vähän epävireiseltä tai epävarmalta. Ääni on kyllä kaunis. Kappaleen miksaus on hyvä. Kokonaisuutena ihan nätti kipale ja varsinkin melodioiltaan, mutta joku kunnon koukku puuttuu.
0   +1 +2
 
8
merri- 06.03.2008
Tämän biisin perusteella tulisin kyllä tämän proggiksen keikalle! =) Nightwish/Lullacry-tyyppistä, kolahtaa minuun ainaki. Biisi oli helppo kuunnella, ja hyvin soitettu. Kiva kun laulut oli miksattu silleen että sai sanoistaki kunnolla selvää.

Laulajalla kaunis, puhdas ääni, joka sopi A-osiin loistavasti, mutta kertseissä olisin toivonu ehkä vähän enemmän menoa ja meininkiä, enemmän munaa toisin sanoen, kurkunpään käyttöä ja vähän dynamiikkaa sun muuta. Tuosta jäi vähän sellanen olo, että laulajalla jännittää kauheasti eikä oikein uskaltanu laittaa kaikkea peliin, vaikka tuntuu että tekniikka ja osaaminen olis kyllä riittäny paljon enempäänki.

Miinuksena ehkä se, että oli aika peruskauraa, tätä on tehty jo paljon. Mutta kuuntelen/kommentoin kyllä lisää jahka aikaa on tulevina päivinä, sen verran tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
Damriel 10.02.2008
Mukavan rokkaava, kovasti, hyvin positiivisessa mielessä, vanhempaa Entwinea/uudempaa Lullacryta muistuttava biisi. Laulusolistilla mukavan "helppo" ääni. Kelpo melodioita pullollaan. Alkoi allekirjoittaneen jalka vipattamaan heti alkusekunneista lähtien. Jos olisi hattu päässä, nostaisin sitä. Huonommallakin materiaalilla levytetään. Tämä on se lähes kympin biisi. Ehkä aavistuksen kaipaisi omaa ilmettä biisiin, mutta hyvinhän tuo toimii näinkin.
0   +1 +2
 
8
Metaleagle 10.02.2008
Juuh aika popahtava biisi meikäläisen korvaan.. Solistilla on mukava ääni, mutta hieman oisin revittelyä kaivannut (powermetallisti kun olen >.>). Saundit on kyllä mukavan kohdallaan kaikin puolin. Sävellyspuolelta nyt täytyypi sanoa että aika varman päälle vedetään.. Kuitenkin mukavan rentouttava biisi ja todella ammattimaista jälkeä. Kyllä tällä kasi irtoaa.
0   +1 +2
 
9
Jodi 08.02.2008
Kerrassaan hieno kappale, kaikki toimii oikeasti hyvin! Laulajan ääni on hyvä, mutta siitä puuttuu hieman särmää, jonka seurauksena se kuulostaa välillä melko tasapaksulta ja pitemmän päälle tylsältä.
0   +1 +2
 
Timo JM 07.02.2008
Jaa, mutta kuinkas paljon tässä olikaan soitettu itse? Hmm, no mutta erittäin hieno meininki silti!
0   +1 +2
 
Timo JM 07.02.2008
Ensin ajattettelin, että prkl kuka kehtaa mainostaa. Sitten kurkkasin ja totesin, että noin nuorikin. Voisin olla vaikka faija. Grrr! Tulin kuitenkin bändin sivulle ja kun huomasin, että on äänitetty studiossa niin soundit on varmaan edes siedettävät - se kun on mulle erittäin tärkeä puoli.

Melodic Metal sun muut nykyiset metalligenret on jotain sellaista mikä saa tällaisen vanhemman polven rokkimiehen niskakarvat pystyyn. Vaan mitä ihmettä!? Tää imaisi heti ensi tahdeistä mukaansa! Musta tää oli erinomaisesti toimivaa rockia mitä en kyllä mielelläni lähtisi haukkumaan millään metallinimityksillä.

Nuorelta laulajalta en uskaltanut odottaa mitään ja yllätyin erittäin positiivisesti. Tosi kiva ja vilpitön soundi. Ei mitään yliyrittämistä tai falskia teatraalisuutta. Homma kotiin hyvällä perusosaamisella.

Soitto toimii aivan älyttömän hienosti ilman ylimääräisiä kikkailuja tai soittotaitojen esittelyitä. Näin se pitääkin tehdä. Luotetaan omaan osaamiseen ja siihen, että se on se minkä pitää riittää. Antaa amatöörien pullistella kun eivät muuten pärjää - eivätkä sittenkään. Voi pahus, täytyy pistää vielä kolmannen kerran pyörimään.

Biisi itsessään on hieno ja ehjä kokonaisuus. Melodia tarttuu ja osaset seuraa loogisesti toisiaan kuten kunnon radiohitissä pitääkin. Erittäin tasapainoinen paketti! Hyvä hyvä, ja menestystä bändille!!!
0   +1 +2
 
9
myrsky 07.02.2008
kaikin puolin varsin mukiinmenevä kipale. laulaja osaa hommansa kiitettävästi ja koko biisi on täynnä tarttuvia melodioita jotka saavat sen kantamaan alusta loppuun. Yleensä en niinkään kiinnitä huomiota tuotantopuoleen mutta mainittakoon nyt että sekin asia on tässä hoidettu hyvin.
ainoa asia josta biisi kärsii on lievä persoonattomuus. lisää mielikuvitusta biisirakenteeseen ja pari koukkua matkaan niin avot!
0   +1 +2
 
9
Henzoman 07.02.2008
Täytyy heti kärkeen kehua upeita kitarasaundeja!! Todella massiivista särötykitystä, mistä allekirjoittanut pitää erityisesti!! Melodia biisissä hyvin rakennettu ja toteutus on sanotaanko nyt että onnistunut. Laulajalla oikein pehmeä, hyvä ääni, jota kuuntelee mielellään!! Rumpuihin jäin kaipaamaan enemmän sitä kuuluisaa "munaa". Eli hieman rumuja esiin enemmän ni hyvä tulee!! Kaikin puolin onnistunut teos!!
0   +1 +2
 
10
paste 07.02.2008
Raikasta, Raskasta, kaunista...
0   +1 +2
 
9
sandman178 07.02.2008
Plussaa hyvästä miksauksesta, soundeista sekä tietenkin laulusta. Omaperäisyyttä saisi ehkä olla hieman enemmän, tämäntyyppistä musiikkia kuulee nykyään kuitenkin aika paljon. Mutta muuten tasapainoinen ja miellyttävä kokonaisuus. :)
0   +1 +2
 
10
Iced_Earth 22.01.2008
Tää biisi kyllä toimii, varsinkin nyt kun kaunis naislaulu täydentää jo täydellisen kokonaisuuden :) Helvetin hyvää duunia, keep up the good work!! 10 tuli :)
0   +1 +2
 
9
Kimble82 07.01.2008
Tässä huomaa hyvin sen että kun menee sinne studioon ja satsaa pikkasen, niin tulos on erittäin miellyttävää... Tykkään vokalistin äänestä henkilökohtaisesti. Ei ole biisistä tai sen kokonaisuudesta mitään valittamisen aihetta. Hyvin toteutettu ja omalla tavallaan kaunis kappale... Hyvät uudet vuodet!
0   +1 +2
 
9
endz 05.01.2008
Mahtavuutta! Kaunis lauluääni ja toimiva melodia kaikinpuolin. Pitää kuunnella useempaan kertaan, jotta biisi aukeais. Aijai, tykästyin tähän biisiin kyllä nyt kovasti, ekä noissa muissakaan valittamista ollut ;P
Hie-no-a!
0   +1 +2
 
9
Ank3rias 05.01.2008
Tätä on jo odotettukin ja hitto vie tämäkin ralli toimii. Pidin kovasti näistä riffeistä ja yleensäkin koko biisistä sävellyksenä.
Ainoa mikä tässä vähän harmitti, oli että laulaja ei nyt tuntunut vetävän ihan yhtä paljon tunteella, kuin aiemmissa biiseissä.
9½ antaisin, jos mikserin systeemillä voisi.
0   +1 +2
 
10
Vincenso 04.01.2008
Kerrassaan mainiota taas kerran!
Tykkäsin riffeistä ja melodiasta tosi paljon. Kaikki instrumentit loksahti mukavaksi nipuksi ja kuulosti tosihyvältä, ja kun päälle iskettiin vielä Haitzun mainiota mainiompi lauluääni niin kyllä täytyy vaan sanoo et "Kyllä tää vaan on niin vitun hyvä". Aivan mainiota! Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
The Kaamos 03.01.2008
hieman sama konsepti joka biisissä kyllä,niinkuin joku sanoi,mutta tietty omasta genrestä on jossain määrin pidettäväkin kiinni.Biisi on silti jälleen uusi luomus,minä pidän.onnea ja menestystä jatkoon.
0   +1 +2
 
9
MareZ 02.01.2008
Kyllä vaan oli kaunis lauluääni tytöllä ja biisikin oli erittäin hyvin duunattu soundeja myöten.Tosta ei voi muuta kuin jatkaa ylöspäin!
0   +1 +2
 
10
halen_ 29.12.2007
Pitkästä aikaa taas kirjauduin Mikseriin sisään ja mitä näenkään! Uutta Without A Fearia! JES!:P Tää teidän kama on kyllä jotain niin tuttua ja turvallista mutta samalla myös niin erilaista ja uutta. Ei perse, pakko se on 10 antaa vaikka se kovin kliseistä onkin! Hienoa!;)
0   +1 +2
 
9
-phoenix- 27.12.2007
Hiton loistava biisi, mut teet liika samalla rakenteella näitä.. kuulostaa samalta lähes kaikki.. mut silti, iha saatanan hienoa musiikkia..
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 27.12.2007
ai tää on tää!
Vittu tää on kova biisi.
Tuo laulu on kyllä kivan pehmeetä ja sopii tähän ku nyrkki persesilmään ;D
hihi.
mulla ei ole valittamista oikestaan mistään ku nää biisit on aina ollu sellasia että nousee niskakarvat pystyyn.
0   +1 +2
 
Matias Kupiainen 01.05.2008
Hieman yllätyksetön, suora kappale. Jäin kaipailemaan jotain harmonista/rytmistä koukkua/yllätystä. Nyt mennään biisi alusta loppuun samalla kaavalla, mikä on kuultu jo tuhat kertaa aikaisemmin. Sovitusta miettimällä kappaleesta olisi varmasti saanut enemmän irti. Soundit ja kokonaisuus miksauksessa on oikein mallillaan. Hyvin on saatu liidilaulu ja bändi toimivaan kimpassa, mutta välillä lauluääni jää ponnettomaksi, eikä aiheuta ainakaan minulle suuria tuntemuksia. Myöskin fraasien loput on taidettu autotunettaa robottimaisiksi, mikä tuo kuunteluelämykseen tietynlaista kylmyyttä. Tällä yhtyeellä olisi mahdollisuudet huipulle saakka jos vain saisivat sävellys/sovituspuolen toimimaan. Tuotannosta ei ole pahaa sanottavaa!
0   +1 +2
 
10
Mynthoon 08.02.2008
Aivan loistava meininki, tässä on kaikki kohdallaan ja valmiilta kuulostaa. Hieman olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa laulajan äänestä, mutta siihen varmaan tulee lisää särmää kokemuksen myötä. Kaunis ääni joka tapauksessa :)! Kyllä kympit paukkuu!
0   +1 +2
 
HW 08.02.2008
Ensin yksi juttu kaikille biiseille yhteisesti. Näissä oli kaikissa käytetty hyvin yksinkertaisia juttuja, sointukulut olivat simppeleitä ja perinteisiä, rakenteet pelkistettyjä. Kaikki oli tehty kaavan mukaan minkä myötä kappaleet vaikuttivat kliinisiltä ja persoonattomilta, kasvottomilta ja esikuvien kunnioitukseksi tehdyiltä. Kaipasin tavattomasti sitä omaa ääntä, persoonallisuutta ja särmää, ihan mitä tahansa joka olisi erottanut bändin omaksi itsekseen.

Sitten kappaleeseen itseensä. Otetaanpa laulu ensinnä. Tytön ääni oli hyvin kaunis, lempeä ja maalaileva mutta valitettavan ulottuvuudeton. Olisin kaivannut vähän enemmän riskinottoa. Nyt tuntui siltä että mentiin yli siitä missä aita on matalin. Oli helppoja melodioita jotka tulkittiin niin täydellisesti kuin mahdollista ja draamaa joka oli siloiteltu niin somaksi että siitä tuli itsensä parodia. Moni osaa laulaa kauniisti ja juuri siksi se ei ole kovin kiinnostavaa. Eli in conclusion sanoisin että lauluhomma vaatii itsensä likoon laittamista, tunteeseen heittäytymistä, ei vain sitä että kuulostaa kauniilta.

Soittopuoli tuntui olevan hallussa oikein hyvin. Tosin sekin kuulosti siltä että tehtiin vain ja ainoastaan sitä mikä on sovittu etukäteen biisiä kirjoitettaessa. Missään ei ollut kipinää. Kaikki oli hiottua ja suunnitelmallista ja täsmällistä ja kaunista ja siksi oli liian helppo alentaa tämä taustamusiikiksi.

Paketti oli kokonaisuudessaan hieno ja kaunis, teknisenä suorituksena täydellinen. Inhimillisyys sen sijaan tuntui olevan ihan ja kokonaan hukassa. Tällaisella tehdään paljon rahaa mutta ei tämä kuulijan sielua lämmitä.
0   +1 +2