Under the Total Control

Dreamcase

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Modnar 25.09.2008
Mukavan kevyttä ja melankoolista tunnelmointia. Toimivaa eetteriä iltamusiikiksi. Jokseenkin elokuvamaiset sävyt kappaleesta löytyy. Miellyttävää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
7
Lasa 24.09.2008
Hyviä melodioita. Alussa biisi junnaa vähän paikallaan, kaipais vähän enemmän vaihtelua.
0   +1 +2
 
Zim0 20.09.2008
äänen voimakkuus on jotenkin todella hiljanen ainakin minun kaijuttimista >_> pelkästään tuon teksin perusteella odotin innolla mitä tuleva pitää sisällään, mutta en näe tuota teksitä tässä biisissä. enkä tunne. ehkä se johtuu vain minusta. perjaatteessa tämä on hyvä kappale. liikaa tosin ehkä vain saman kierrätystä. toki se kantaisi oikeanlaisessa tunnelmassa. mutta vain yhdellä väli hiljennyksellä sama melodia alusta loppuun. se on ehkä vähän liikaa.
0   +1 +2
 
8
rene 13.09.2008
Hyvä perusmelodia, mutta siihen olisi hyvä saada vielä toinenkin osio perään. Kitaravalli oli vaikuttava.
0   +1 +2
 
J.R No 11.09.2008
Oletan ettette puhu big brotherista :P Kasarimaiset saundit on ja jotain kantaaottavaa tässä on kyllä. Melodiat on hyviä, konerummut on pahoja, mutta minkäs teet jos ei rumpalia ole ja inspis päällä. Ok tasoista menoa, ei suuria fiiliksiä kumpaankaan suuntaan.
0   +1 +2
 
Toni Solo 31.07.2008
Rauhallista konesoitantaa ja sounditapailua. Aika monta instrumenttia ja ääntä on finaaliin löytynyt. Ilmavan esityksen parasta antia oli omaääninen laulu, sitä kannattaisi viljellä jatkossa enemmänkin.
0   +1 +2
 
Pitk 05.07.2008
Aika kökköä konesoundia. Lead-kitaran yliprosessointi ei toimi alkuunkaan. Syvä kannanotto jää valitettavan kaukaiseksi.
0   +1 +2
 
Killing Kind 21.09.2008
vähän on tollnen miami vice fiilis tässä. ja jotenki spanish tyyppinen kitara paikka paikoin.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 17.05.2008
Hmm. 60 luvulla kannanottoja tehtiin laulamalla hiukan nuotinvieressä, nykyään siihen ilmeisesti riittää instumentaalibiisi, Mikäs siinä, sanoma vaan ei irtoa ihan helposti. Noh yllätyksetöntä soitantaa, mutta ihan hienoja juttuja sinne on sijoitettu. Ihan hyvä, ei kuitenkaan saa meikäläistä barrikaadeille. Ei edes keskelle tiedon valtatietä.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 17.05.2008
Toisti itseään kuin isoveljen jinglet. Kansanmusiikkielementtejä sävellyksessä, enpä pahemmin diggaillut. Katkeaa 2 minuutin kohdilla aika omituisesti.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 07.03.2008
Kohtuullisesti toimii, vaikka välillä taustalla kuuluu jotain epäilyttävää kissan rääkkäystä. Varsin hauska pätkä, jotain selkeää melodiakuviota kaipailee.
0   +1 +2
 
7
MGynther 05.03.2008
Tässä on lähdetty kasvattamaan biisiä uusia elementtejä lisäämällä. Mielenkiintoinen ratkaisu käyttää vain kahta sointua koko biisin ajan. Käytetyillä sovitusratkaisuilla ja samoilla soinnuilla ei saada tällä kertaa aikaan toimivaa kokonaisuutta. Yllätyksellisyyttä jäin kaipaamaan. Melodiat ovat toimivia, mutta eivät järin omaperäisiä. Kappale on pelimusiikkimainen. Kiipparisoundeista pidän. Biisistä on kuultavissa potentiaalia.
0   +1 +2
 
8
Biisissä on suurin piirtein onnistunut äänimaisema, pikkaisen tässä on jopa sellaista pink floydmaista kitaran soittoa... Vahvoja vetoja sinne tänne kitaralla... Erittäin hyvää... Pikkaisen on jopa melodioissa kuultavissa sellaista sankari heviä... Mutta silti vaikka suurimmaksi osaksi kaikki on hyvin, biisi jää pikkaisen leppoisaksi... Ensiksi 3.55 minuuttia on liian lyhyt, ehdottomasti pituutta enemmän jos halutaan tehdä erittäin tunteellinen ja vaikuttava intsrumentaali ja mielummin vähän enemmän jippoja ja kikkoja musaan...

Mutta idea on hyvä, kehitä sitä pitemmälle....
0   +1 +2
 
8
Grazy Mama 02.03.2008
Tää kuulostaa rumpuja lukuunottamatta varsin hyvältä. Kitaroista tykkään kosolti. Hyvä biisi kyllä, toimii! Rumpusoundit vaan kuulostaa aika paskalta. Muuten toimii kyllä täysin. Ehkä särökitaran soundia vois vähän paksuntaa ja pehmentää.
0   +1 +2
 
Carpenter 29.02.2008
Omaperäistä matskua. Kiipparisaundit ovat kivoja, kitarasaundeihin taas olisin kaivannut lisää munaa, koska nyt ne jäävät hieman ohuiksi. Rumpujen ohjelmointiin olisin kaivannut hieman enemmän syvyyttä esimerkiksi monimutkaisempia fillejä. Kokonaisuutena biisi oli monipuolinen ja mukava kuunnella
0   +1 +2
 
9
Lenno 29.02.2008
Tykkäilen. Toki midisaundit ovat melko epämiellyttävät, mutta eivät sentään häiritsevät. Toki tuota basaripaukuttelua voisi vähän hillitä. Sävellyksellisesti hienoa tavaraa. Kitarat on hienot. Vähän vaikea päättää minkä tälle antaisi, mutta toisen kuuntelukerran jälkeen päädyin kuitenkin ysiin.
0   +1 +2
 
SirKeke 24.02.2008
Hieman hajuton ja mauton kipales. Periaatteessa toimiva mutta ei missään vaiheessa napannu mielenkiintoani kunnolla. Vaihtelevuutta kaipaisi ehkä enemmän...
0   +1 +2
 
cheez 19.02.2008
Kyllähän tässä kieltämättä mukavat äänimaisemat on ja biisissä on ideaa. Toteutuspuoli tottakai tulee paranemaan kun noita soittovuosia ja kokemusta kerääntyy vielä tuonne plakkariin. Kyllä sävelkynän takaa kuitenkin tuntuisi jo nyt löytyvän potentiaalia. Lycka till!
0   +1 +2
 
Guitarwall 17.02.2008
Onpas hienon maalaileva toi intro. Sen jälkeen lähtevä melodia oli myös ihan hyvän kuuloinen, eikä nää konemeingit haittaa tällaisessa ympäristössä, kun seassa on paljon oikeitakin instrumentteja. Hienoja osioita löytyy, lieneeköhän takana jonkinlainen tarina ollu mielessä tätä tehdessä, johonkin peliin voisi hyvinkin sopia.
0   +1 +2
 
Daimonion 17.02.2008
odotin jotain sanoja tai tunteita jos tämä on joku kannanotto. jää jees rallatteluksi.
0   +1 +2
 
Zoidberg 17.02.2008
Nuo konerummut pistää aika pahasti korvaan. Musiikki olisi sata kertaa mielenkiintoisempaa, jos siinä olisi laulaja. Ihan kivoja melodioita kitaroilla.
0   +1 +2
 
8
Marjamaa 16.02.2008
coolin paksu basso soundi hyvä timing instrumenteissä!! soundi ´kuullostaa selkeästi siltä että kyseiseen biisiin ollaan käytety cubasea tai sitten Ei loppuen lopuksi ihan mukiin menevä melodinen suru pläjäys ainakin tälläsen piimeeseen tuijjottajan korvaan
0   +1 +2
 
Paronie 15.02.2008
Hyvin pimeä ja ehkä jopa pelottava tunnemlointi. Hyvin tehty kyllä. Soundeihin vaan viel kiinnittää huomiota ja jättää ne konehommat pois ni aina vaan parempi. jatkakaa...
0   +1 +2
 
maestroxxx 11.02.2008
Biisi maalasi ilmaan kuvia jostakin mystisestä. Minua eniten häiritsevä asia tässäkin biisissä olivat konerummut. Ne eivät oikein toimi. Sama komppi toistuu liian samanlaisena ja saundit ovat synteettisen pliisut. Biisi oli ihan mukavaa kuunneltavaa, mutta ei kuitenkaan ihan valmis tuotos vielä.
0   +1 +2
 
6
Abasso 10.02.2008
Olipa kohtalokasta tavaraa.Ois ehkä saanu enemmän irti jos ois enemmän ollu "oikeita" soittimia.Menettelee, mutta en kovin montaa kertaa kuitenkaan jaksas kuunnella.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 04.02.2008
Mukava hevi-instru sävellys. Hienosti sovitettu syntikat ja kitarat sekä rauhallisten ja power osien vaihtelu. Hyvin soitettu ja soundimaailmasta tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
vasara1 12.01.2008
Alku intro tarttuva ja kasvoi koko ajan. Rauhallinen kohta piisissä teki hyvää vaihtelua, rauhoittaa. Mietin tässä jos tän olis tehny oikeilla rummuilla, olis ollu aika massiivinen kipale. Kitara melodia on kyllä tarttuva ja se on hyvä siitäkin että sen voi hyräillä.
0   +1 +2
 
Begemot 12.01.2008
Heh, juuri luin "Vuonna 1984" -kirjan:). Musa on tällästä hevi-instrumentaalia, joka on ilmeisesti väsätty ihan kotitietokoneella. No tällänen visio tuli. Demokratiaa vaan musantekoon.

Vähän tällänen kliininen soundimaailma häritsee instruissa. Vaikka balansoida kitaroitten ja koneiden välillä.
Soitto ja harmoniataju sinäänsä mielyttävää.
0   +1 +2
 
8
Wersus 11.01.2008
Loppua kohden parani biisin mielenkiinto, mutta alku tuntu instrumentaaliks melko tylsältä. Kaipais ehkä vähän enemmän sitä ihmisääntelyä biisin varrellekkin.
0   +1 +2
 
zenri 11.01.2008
Biisi on sävellyksellisti melkoisen hyvä, mutta soundipuoli ei toimi yhtään. Saisi olla orgaanisempaa meininkiä heti kerrassaan enemmän eli jostain sieltä midiavaruudesta vaan lisää pöhinää kaivamaan.
0   +1 +2
 
Gartza1962 10.01.2008
No ei voi olla tottakaan! Mr Fobias on tietenkin laittanut tämän rinkiin kommentoitavaksi ja nyt napsahti kohdalleen tähänkin sairaaseen yhtyejäseneen...

Antaa palaa sitten todella tiukkaa itsekritiikkiä kun sitä ei muuten maailmassa pääse eteenpäin!

Konerummut konemaisuudestaan huolimatta kuulostaa melko hyvältä varsinkin menevimmissä osuuksissa. Klassisen kitaran soundi ja soittoetäisyys mikistä olisi voinut olla tarkemmin kokeiltu ja mietitty. Kaikua voisi olla hieman vähemmän sekä em. skitassa ja varsinkin hoilotuksessa, jonka olisi voinut "kuorottaa" enemmän (tarkoitus olikin ha-ha!). Kuitenkin sen kaiun merkitys on jotain vapauden kaihomielisyyttä kuvaavaa ja sitä rataa...

"Soolo" olisi saanut olla huomattavasti omaperäisempi ja tiukempi jälkimmäisessä teemaosassa. Välikohdan rauhallisuus tasoittaa biisiä eikä ne Stealth Plugin häiritsevät kohinat niin pahasti tässä kuuntelutilanteessa niin häirinnytkään.

Biisin yksitoikkoisuus johtuu täysin kyseisestä aiheesta, aatelkaa ite ittenne tylsään elämään, jossa kontrolloidaan kaikkea, jopa hengittämistä...

Lopun leikkaus on biisin tärkein elementti, mutta sen peloitustekninen epäonnistuminen ei saanutkaan sävellystä vaadittavaan täydellisyystasoon.

Miksaus ja masterointi vaikuttaa olevan vielä pahasti hakusessa, mutta ainahan voi kehittyä ja edistyä, jos halua ja uskallusta riittää eikä mahdolliset piiloon jääneet taidot kohtaa täysstoppia.

Tämä kommentti saattaa aiheutta virtuaalibändin keskinäisen riitaantumisen ja loistavaa musiikkiuraa syvästi haaveilevan yhtyeen valitettavan hajoamisen. Toivottavasti ennustus ei käy toteen vaan kehitetympiä kappaleit a vielä ilmestyy sivustolle.

Arvosanaa ei voi missään nimessä antaa, se olisi jo anteeksiantamatonta, enkä lisää itseäni fanaatikoksi laadukkaan hysteriajoukon jatkeeksi!
0   +1 +2
 
bize 10.01.2008
Pikkuveljeys kunniaan! Sävellys on hieman itseääntoistava ja tylsä pidemmän päälle, mutta espanjalaistyyliset kitarajutut olivat ajoittain hyvinkin nautinnollisia. Toisaalta juuri toisto on biisin vahvuus.
0   +1 +2
 
9
Jebusa 08.01.2008
Proletaarianarkistien yhteisjodlaus barrikadeilla. Soitto on ainakin täysin kontrollissa midisoittajia myöten. Rallatus jäi muuten soimaan päähän. WAR IS PEACE!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 08.01.2008
Syvällisen leijuvaa ja mukovaa soetantaa! Kivoja kitaroita ja hyviä melodioita!
0   +1 +2
 
Linkless 07.01.2008
1:57 alkava hiljainen osuus tuli ehkä vähän liian myöhässä, edeltävä pätkä kun alkoi vähän jo puuduttaa. 2:50 asti olikin sitten todella letkeää melodiaa, mikä erityisesti miellytti. Olihan siellä lopussa jotain houkailuakin.
0   +1 +2
 
Black Dog 03.01.2008
Pidin noista akustisen kitaran soundeista. Kappale kasvaa hitaasti isommaksi ja teemaa olisi voinut viedä vielä pidemmälle. Keskivaiheen seesteinen osuus on myös hieno.
0   +1 +2
 
9
_IQ_ 01.01.2008
Mainio maalaileva biisi! Päämelodia toistuu koko biisin läpi ja kasvaa hienosti alusta loppuun saakka. Biisi lähtee hyvin käyntiin ja kitarat soi kauniisti. Loppu tulee vähän liian yllättäen - muutaman sekunnin rauhoittuminen olisi sopinut tähän mainiosti ennen "totaali stoppia". Rummut soi mukavasti, snare voisi tosin olla vahvempi - voisivat ehkä olla vähän kovemmallakin niin korvat soisi biisin jälkeen? Toisaalta tämä ei varmaankaan ole tarkoitus vaan tässä maalaillaan enemmänkin kitarasoundia. Soittimien panerointi on hyvin tehty - päämeloidia on tukevasti keskellä ja soi selvästi. Muut kitarat hyvin reunoilla. Pysähdys on mukava yllätys ja biisi lähtee hienosti taas kasvamaan pysähdyksen jälkeen. Tätä olisi kuunnellut kauemminkin!!! Seuraavaan lisää vokaalia ?
0   +1 +2
 
7
electrichaos 01.01.2008
Leijailevaa matskua. Biisi leijailee hiukan ohi korvien olemalla tylsä.
0   +1 +2
 
RaunoP 29.12.2007
Kyllä tässä jotain veljeyttä ja jaloa on löydettävissä. Olisin toivonut hieman laulua, mutta tällaisenkin yltää hyvälle tasolle.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 29.12.2007
Kantaaottava tunnelma tästä ainakin välittyy. Miksaus on hieman laimea, muttei varsinaisesti haittaa kuuntelua. Kivasti tuo pääidea saa lisää sisältöä loppua kohden. Ihan mukiinmenevä instrumentaalibiisi, joka ei kuitenkaan onnistunut täysin sytyttämään.
0   +1 +2
 
8
Tri P 28.12.2007
mikä on kantanne isosiskojen suhteen? mukavasti elektronista soundia ja nylon kielistä kitaraa sekotettu. lopun kitaratuplausket kivan paksuja, jolloin soundi muuttuu synamaiseksi jotain pienen pientä epävierisyyttä niissä oli. t. pikkuveli
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 28.12.2007
Midirummut hyihyi.. Pahimmillaan niin monta raitaa päällekäin että mössöksi menee. Miksauksessa harjoteltavaa vielä, soolokitara ois saanu ehkä olla pinnemmassa. Jäi vähän mitäänsanomaton olo tästä.
0   +1 +2
 
Ktaemsshar 28.12.2007
Menevä kappale, sellaanen sujuva. Taustasta pidän oikein paljon, kun se on vähän tummempi ja hämärävärisempi. Kitarat on puolestaan sitä soittamaan innostavaa luokkaa.
Kontrolloinnin ootte kyllä saaneet tässä hyvin kuvattua, varsinkin alussa. Mun mielestä.
Kohta ennen keskiosan rauhottumista kuulostaa irrottautumisyritykseltä.
Kappale sopis myös kuvaamaan jotain nopeasti ohikiitävää maisemaa. Biisin hengessä se maisema luultavasti ois kuitenkin vaan pelkkää lumetta ja propagandaa(?)...
0   +1 +2
 
Animal 05.03.2008
Mukava harmoninen intsrumentaali, mielestäni ainakin toimi hyvin kaikilta osilta, enkä kokenut mitään vääriä väristyksiä koneintrumenteistakaan...
0   +1 +2
 
8
Mynthoon 18.02.2008
Instrumusa putoaa kyllä meikäläiseen, ja nimenomaan sellainen maisemallinen ja maalauksellinen, jota lajia tämäkin kyllä edustaa. Ehkä kaipaisi vielä enemmän sellaista jylhyyttä ja teoksellisuutta.
0   +1 +2
 
Snacke 09.01.2008
pling plong sanoo intro. kivat viiveet rummuissa. onko teemamelodia tehty synlla vai kitaralla, vai jollakin em. yhdistelmällä? jäi kiinnostamaan.
0   +1 +2
 
Paulus 02.06.2008
Tyylikästä ja tummia pilviä maalailevaa tunnelmointia. Loppupuolella hieno melodianpätkä. Toimii!
0   +1 +2
 
Shit_happens 13.01.2009
Tämähän toimii ihan kivasti. Kivat melodiat.
Rumpuohjelmointi oilisi voinut olla parempaa (Käyttäkää addictive drumssia tai ezdrummeria?)
Kuuntelin tässä ihan huvikseni taas kaikennäköistä mikseripaskaa ja tämä tuli vastaan niin oli ihan pakko kommenttia heittää.
Kivan rauhallinen biisi. Nam tykkään.
0   +1 +2
 
8
Hyvä yhdistelmä konesoundia ja oikeita soittimia, kitarat taas tosi hienoa kuultavaa ja melodia elementit varsin kauniita ja niitä on yhdistelty hyvin taidokkaasti. Lähentelee omiin korviin jo heviä.
0   +1 +2
 
8
Axmanic 16.04.2008
Pienehkö Ozric Tentacles -fiilis, ei tosin samanlaisella meiningillä. Kaikenkaikkiaan ihan mukiinmenevä väkerrys.
0   +1 +2
 
9
Intohimo 19.12.2008
Tässä on jännä tunnelma: tulee jotenkin joku western leffa mieleen. Hieno kitaralead ja tuo alun akustinen oli myös hyvä. Kepeä särö on myös tyylikäs.
Ei sitä laulua ole pakko kaikissa biiseissä olla:) Ja kivat teknonyanssit myös välissä pilkahtelee.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Masterointia kaipaisi tämä kipale, eli vähän sitä lisäpotkua soundeihin. Melodioissa on jylhää otetta.
0   +1 +2
 
evinrude 12.05.2008
Olipas hienot melodiat ja toteutus erittäin hyvä...ei tästä voi sanoa kuin, että erittäin hyvä kappale
0   +1 +2
 
7
katara 06.03.2008
Kirjoitus virhe totaalirasismissa ;) Kone rumpuja ja trakkia... En ehkä pudonnu ihan kohderyhmään. Pikkasen kuulkaas laittaisin tempoa lisää ja särösäksätystä taustalle, niin homma alkais varmasti pelittää. Tykkään kyllä muutenkin enemmän live-instrumenteista, heitetään silti arvosanaksi 7. guud..
0   +1 +2
 
10
Kallemania 20.04.2008
Hienoa, tyylikästä. Basso ja rumpusoundit olivat tuhdit ja pehmeät, tykkäsin. Muutenkin soundien tasapaino oli kunnossa, ei pistäny mikään ärsyttämään. Vielä kun melodiatkin olivat hyviä ja jylhiä. Väliosion vaisu kohta oli herkkä ja tarttuva. Ihanaa!
0   +1 +2
 
sake85 20.08.2008
En digannut rumpusoundeista, mutta kitaroista kyllä. Tässä on potentiaalista materiaalia, mitä kannattaisi vielä työstää.
0   +1 +2
 
biisi toistaa aivan liikaa itseään tuossa joissain kohdissa. itselleni ei iske tuo konesyntikka tai miksikä sitä kutsutaan. biisissä liian vähän ideaa. pitäisi monipuolistaa paljon äänimaailmaa. biisi alkoi ihan hyvin mutta sitten loppu oli täyttä kuraa
0   +1 +2
 
8
Jusa83 01.05.2008
Mukava tunnelmapitoinen kappale. Kitaroista tykkäsin erityisesti, niissä oli toimivat melodiat. Hieman variointia olisin niihin kuitenkin toivonut, kun puolet kappaleesta mennään samalla melodialla. Ihan hyvä biisi joka tapauksessa. Tästä tuli oikeastaan hieman Iron Maiden mieleen :)
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 01.05.2008
Pari mahtipontista rumpufilliä oikeisiin kohtiin niin se ois siinä,Bassosta +aa,Mukavasti jamittaa,kun toivois että saispa lujemmalle.Ainoa häiritsevä tekijä tosin pieni sellainen on tunne että loppui kesken.Tehokeinona kyllä hyvä kun pistää kuuntelemaan uudestaan,vähän kuin soolossa ei palattais (kotiin).
0   +1 +2