Yövieras

Pääoma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
JohnSalute 19.11.2009
Vähän ehkä turhan pehmoa rokkia mun makuun. Kuuluu läpi ainaki Zen Cafen vaikutukset, onko kaukaa haettua? Sinänsä kuitenki siis hyvä biisi.
0   +1 +2
 
7
SHORTY RECORDS 21.10.2009
hyvältä saundaa, genre ei ole kovin lähellä sydäntä mut kuulee että äijät osaa hommansa!
0   +1 +2
 
7
Lesko 12.10.2009
Tuli mieleen välittömästi Happoradio ja muut sen kaltaiset. Hyvän kuuloista ja ihan hyvin tehtyä, vaikka voin kuvitella, että teette tämän myöhemmin vielä paremmin. Jotkut kohdat jotenkin tökki, kuten osa joistain rumpusovituksista. Laulusoundi on kertsissä hieno ja tunnelma on koko biisin jännä. Varmaan juuri sellainen kuin on haettu.
0   +1 +2
 
Transparent 05.03.2009
Ihan kelpo rokkia. Biisissä oli paljon hienoja koukkuja. Laulutyyli ei vain oikein mielestäni sopinut musiikkiin.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 04.12.2008
Eikö yövieraaksi kutsuta myös yökastelua? Jotenkin semmonen muistikuva jostain. "taisi se pikku pekalla taas käydä yövieras, heh heh". Sanotukset saa ihan uuden ulottuvuuden! Ei mutta, hieno biisi. Samanlaisia mökkihöperöitä ajatuksia liikkuu päässä kun syksyllä vain hibernoi menemään kämpässä.
0   +1 +2
 
Teawisher 16.10.2008
Tässä on jotenkin tosi outo pumppaava rytmi ainakin alussa. Laulaja vetää kyllä hyvin tuota normaalia laulutasoaan korkeammaltakin, oikeastaan näissä kohdissa se kuulostaa mielestäni parhaimmalta. Soundit on kanssa hyvät ja biisillä on aika sopivasti pituutta. Taustakoskettimet nousi pienenä positiivisena asiana vielä mieleen.
0   +1 +2
 
7
Lasa 27.09.2008
mulle ei oikeen toi suomirock kolahda ja tää biisi ei oo poikkeus. mutta kyllähän tää nyt kuitenkin ihan kuunneltava biisi on.
0   +1 +2
 
J.R No 17.09.2008
Laulun sanoista ei saa mitään selvää. Tai välillä saa mutta ei tarpeeksi usein. "Groovempi" säe ei oikein jostain syystä groovaa. Kertsi ei erotu tarpeeksi muusta, joten se ei pääse oikein lentoon missään vaiheessa. Biisin rakenne on kuitenkin kohillaan.
0   +1 +2
 
Toni Solo 01.08.2008
Tätä vaikeasti lokeroitavaa musiikkityyliä kuuli aikoinaan paljon rokin SM-kisoissa, aika monella soittajalla oli päässään silloin itsekudottu "niippapipo". Yritän unohtaa nämä assosiaatiot ja kuunnella neutraalisti esitystä. Itse asiassa kappale on aika kunnianhimoinen tekele, sanomaa ja soittotaitoa sekö näkemystä piisaa. Laulajalla oli äänessä virtaa, mutta kaipaisin siihen lisää sävyjä ja tunnetta, muuten homma menee liikaa huutamiseksi. Kielivalinnasta plusaa.
0   +1 +2
 
Pitk 05.07.2008
JOstain Zen Cfeen jäljiltä lähdetään liikenteeseen. Laulun "s" vähän tulee silmille. Biisissä aika hyvä poljento. Kitaroita voisi stydintää esim vähentämällä säröä ja muuta prosessointia.
0   +1 +2
 
Snacke 12.06.2008
laulusta ei ihan koko ajan saa selvää, hivenen kummallinen tulkinta lienee osasyynä. vähän ylipirtsakka hihhelihuhheli meno alkumetreillä. kertsiin laulu alkaa toimia mukavahkosti. biisi on liian pitkä. soolot turhia, kitaristit saa jo soittaa likkejä niin että riittää, joten perus AABABB rakenne ja listalle.
0   +1 +2
 
8
Eversincetheday 17.05.2008
Kunnon biisi lähtee aina käyntiin ilman turhaa johdattelua, ja niin tämäkin. Soitanto on hienoa, ja kitaroinnille voikin antaa erityis maininnan. Kertosäkeen melodiat menee hiukan sanoituksen ehdoilla, joten mistään tarttuvimmasta kertsistä ei ole kysymys. Mutta säkeistön kitarointi laittaa kyllä jalan nytkymään.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 17.05.2008
Osa kitarajutuista oli sangen viihdyttäviä. Muuten sovituksesta ja yleisestä meiningistä tuli Martti Vainaa & Sallitut Aineet soittamassa suomiheviä, eli en kauheasti tykännyt.
0   +1 +2
 
7
Martti Pop 29.03.2008
Välillä joutuu pinnistelemään, että saa sanoista selvää. Hieman sekavan oloista soittoa toisinaan. Kertosäe on tosi hyvä ja tykkäsin kun laulaja veti yllättäen korkealta yhdessä kohtaa. Hyvä sävellys, mutta olisin ehkä pikkasen lyhentäny biisiä.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 28.03.2008
Tykkäsin kun biisi alko sopivan vauhikkaasti. Laulu oli hyvänkuulosta kuten soittokin.
0   +1 +2
 
esw 23.03.2008
Kohtuullisen siistit ja selkeät soundit. Vokalistin tyyli on mielenkiintoisen vähäeleinen eikä käy päälle. Se toimii kontekstissa. Laulusuoritukselle tarjotaan riittävästi materiaalia tulkintaan ja siinä onnistutaankin keskimääräistä paremmin. Melodiat ovat siis riittävän rikkaita ja dynaamisia. Muun bändin osalta soitanto toimii hyvin eikä siitä negatiivista sanottavaa löydy. Ehdottomasti hyvin toteutettua suomenkielistä rockia.
0   +1 +2
 
mustalitku 22.03.2008
Laulajasta tulee heti mieleen Zen Cafe :) On sellainen hytkyvä soundi. Homma kuitenkin sujuu hyvin. Itse biisi ei ärsytä, mutta eipä toisaalta rokkijätkää kovin paljoa kosketakaan - erästä arvostelijaa lainatakseni.. Skitta-soolo kuitenkin löytyy ja se on aina plussaa! Keikoilla kuitenkin varmaan ihan toimiva ralli, koska kertsi on sellainen hyvin rullaava. Biisin loppu on hyvä kaikkine kilkatuksineen ja hässäköineen!
0   +1 +2
 
solesurvivor 19.03.2008
Tasokkaan kuuloinen kappale soittoineen ja lauluineen. Laulajan tulkinta välillä vähän ärsytti, kun mennään tuonne korkeammille nuoteille, mutta toisaalta se on hyvä merkki että herättää tunteita. Muuten laulaja vetää hyvin, biisi on sovitettu hyvin ja sävelletty. Soittokin toimii. Lyriikat olivat ehkä vähän liian elämän läheiset minun makuun..
0   +1 +2
 
6
Bassotaiteilija 17.03.2008
Nyt ei kyllä laulu oikein toimi. Vireeseen tulisi kiinnittää enemmän reilusti enemmän huomiota, sekä monotonista soundia kehittää ja hakea sitä omaa saundia rauhassa. Soitannollisesti biisi pysyy kasassa, mutta itse sävellys ei tarjoa mitään uutta genreen.
0   +1 +2
 
6
kilkka 15.03.2008
Laulaja melkoisen keskinkertainen. Soitto menee ihan jees. Biisi ei kummempi ole. Ei kolahda.
0   +1 +2
 
8
Hyvä modernimpi suomirock-meininki, pidin kertosäkeestä enemmän kuin säkeistöistä.
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Soundillisesti ja tuotannollisesti tämä menee kirkkaasti keskivertoa korkeammalle täällä Mikserissä. Biisissäkin on kivasti ideaa, mutta kyllä tässä moni juttu vähän tökkiikin. Laulajan ulosanti ei mitenkään vakuuta ja soitto kulkee paikoin vähän turhaa samoilla raiteilla, kun voisi välillä revitellä enemmänkin.
0   +1 +2
 
jepujee tällästä suomi meisinkiä! ylpöt ja zen cafet tulee mieleen. ei siin mitään. taidolla tehty.
0   +1 +2
 
8
MGynther 05.03.2008
Laulaja on vähän ärsyttävän kuuloinen. Se on hyvä, koska silloin laulu jakaa mielipiteet. Minun mielestäni laulu on vähän liian tukkoisen kuuloinen. Hyvin soitettu, mutta bassoon toivoisin tiukempaa timea ja aksentointia. Omassa tyylissään varsin toimiva kappale, joka ei kuitenkaan tarjoa mitään kovin uutta ja omaperäistä.
0   +1 +2
 
7
Vähän menee nyt perurokiksi... Sellaiseksi mitä nyt monet turhat suomi rock pop bändit tekevät... Tylsähköä jossa on niitä perinteisiä kuvioita... Monessa mielessä toisaalta positiivisia asioita... Soundit ovat hyvät... Soittajat soittavat "oikein" laulajassa ei ole haukkumista, mutta se mitä he tekevät vain ovat liian kuluneita... Radio soittoa teille on luvassa, mutta tämä biisi ei ainakaan muhun kolahda, koska en kuule mitään uutta...
0   +1 +2
 
8
Carpenter 29.02.2008
Saundit ja soitto ovat toimivia. Alun kiipparit luovat biisiin hienon tuunnelman. 0:30 alkava bassokuvio on hieno ja tuo hieman progahtavan vivahteen biisiin. Kertsin tarttuva, joten siitä tulee plussaa. 2:30 väliosa tuo hyvän lisän biisiin ja siitä seuraava soolo oli hyvällä saundilla tyylikkäästi soitettu. Lopun wahittelut toimivat myös hyvin. Kokonaisuutena ehyt ja toimivat kipale.
0   +1 +2
 
8
Lenno 26.02.2008
Pelkkää örinämetallia oon joutunut tässä kommentoimaan, tämä on mukava vaihtoehto. Mukava soundimaailma ja hieno kitarasoolo. Laulajan ääni on vähän turhan ohut, mutta kyllä se tällaiseen musiikkiin sopii ihan hyvin. Soitto toimii yhteen hienosti. Ongelma on vain, että tällaista musiikkia on nykyään vähän (lue: ihan) liikaa, joten tämä olisi kaivannut jotain "omaa juttua", esim akustisia kitaroita tms. Mutta hyvin toimii genressään.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 19.02.2008
Sopivan rokisti soitettu, ei liian liukuhihnatuotantoa. Hyvät soundit ja aika tasapainoinen miksaus. Ei kovinkaan iskevä biisi, mutta ei huonokaan.
0   +1 +2
 
Daimonion 17.02.2008
ihan jees rokkimeininkiä, laulajan ääneen pitäs saaja vähä jotain munaa.
0   +1 +2
 
Zoidberg 17.02.2008
Jep Jep. Taas tätä suomirokkia.... Mikseri onkin täynnä tätä. Omaperäisyydet pyöreät nolla pistettä. Saundit ovat suhteellisen hyvät. Laulaja vetää ihan hyvin. Biisi jää kaipaamaan myös koukkuja.
0   +1 +2
 
SirKeke 16.02.2008
Menevä biisi. Toimii hyvin kokonaisuutena ja soittokin kulkee. Vauhti kasvaa mukavasti loppua kohden. Vaikea mitään kovin rakentavaa sanoa tästä...hyvällä mallilla hommat.
0   +1 +2
 
8
Mitenkäs tätä nyt taas tulee vastaan ringissä... Noh, samapa tuo. Vokalistin ääni ei vieläkään hyväile korviani, mutta musiikki alkaa olemaan jo enemmän mieluisaa minulle. Hyvä meininki tässä on ja kovia riffejä. Soolo on tässäkin kappaleessa kovin toimiva. Ja rumpalikin vetelee asenteella, hyvä hyvä. Tämä on hieman liian kevyttä rockia makuuni, mutta toimii kyllä ihan mainiosti.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.02.2008
Hassua, mutta samalta bändiltä kaksi peräkkäistä biisiä kommenttiringissä. Sopivasti sellaista omaperäisyyttä ja tarttuvaa melodiaa.
0   +1 +2
 
10
Guitarwall 15.02.2008
Piti pari kertaa hieraista silmiä ja kattoa bändin nimi uudestaan - alusta tulee nimittäin melkein erehtymättömästi mieleen Zen Cafe - etenkin laulaja kuulostaa hämäävän paljon Putrolta! No, kun kappale edistyy, vetää laulaja etenkin korkeammassa rekisterissä eroa.

Nyt huomasin, että parikymmentä minuuttia sitten kommentoin tuota "Vapaa"-biisiä, enkä meinaa uskoa että näissä kahdessa biisissä on sama laulaja. Tämän biisin suoritus on nimittäin hurjasti vakuuttavampi veto laulajalta kuin tuo "Vapaa"! Toisella kuuntelukerralla parissa kohtaa säkeistössä tuota voimaa soisi olla enemmänkin, mutta kertsin korkeammalta menevät jutut ovat komeaa kuultavaa.

Tässäkin biisissä on todella letkeä meno, rumpalin lopun ridekomppi on hienon kuuloinen lopetus! Groovea on tähän löydetty runsas määrä, edustaa Mikserin suomirock-puolen ehdotonta kärkeä. Radiovalmista matskua, toi kertsi on sellainen joka jää soimaan helposti päähän.
0   +1 +2
 
Paronie 14.02.2008
Mukavasti kikkailua säkeistöissä. Perus pop/rock biisi kyseessä. Laulaja kaipaa hieman fiilaamista soundiin. Hieman tuntuu siltä että pidätellään turhia. jatkakaa...
0   +1 +2
 
cheez 14.02.2008
No jopas teidän biisejä paukahtelee vastaan. Hyvä biisi tämäkin on, eipä käy kieltäminen. Ei aivan se meikäläisen juttu, mutta se ei ole lainkaan teidän vikanne; päinvastoin. Tämä on hyvää tavaraa kommenttiringin "harmauden" keskellä
0   +1 +2
 
9
kimkorho 13.02.2008
Mukavasti rullaavaa menoa. Laulajakin suoriutuu tehtävästään selvästi keskimääräistä mikseri-artistia paremmin. Erityisesti a-osien sovituksissa on maukkaita kuvioita. Sävellykseltä jäin vielä kaipaamaan sitä timangia tarttumapintaa joka saisi kuuntelemaan biisin yhä uudelleen. Paketti kuitenkin hyvin koossa, ja ansaitsee siksi kiitettävän.
0   +1 +2
 
8
kake1962 13.02.2008
Yöllistä mystisyyttä tähän on onnistuttu saamaan. Kitaroista pidän eniten. Todella pätevää soittoa, loppupuolen pellin kilkattelu täydensi biisin!
0   +1 +2
 
Jules Varjola 13.02.2008
Olen melko varma että kommentoin tämän projektin samaa kappaletta tässä lähipäivinä. Noh, menköön uudestaan jos menee. Periaatteeessa samat sanonnat pätevät tähänkin kappaleeseen. Laulajan äänestä ja artikulaatiosta en pidä. Mutta pitää sanoa että kertosäkeiden kunnon revittelyosioissa vokalistin ääni pääsee oikeuksiinsa mukavasti. Persoonallinen, ei huono. Minä vain en pidä. Ja kitarasoolo vaikutti todella turhalta. Vähän sellainen "katsokaa minua, minä osaan" juttu mikä ei vakuuttanut. Vähemmän ääniä ja enemmän tunnetta.

Muutenkin tässä on vähän sellainen kitaristien show meininki koko kappaleessa, mikä ei sinänsä minua vakuuta. Hyvin tehty ja kaikesta kuitenkin kuulee että ammattitaitoa on. Nyt vain pitää saada sitä malttia olla vähän takakenossa ja vetää tunteella eikä nopeudella. Ajatusta kappaleessa on kyllä mukavasti ja varsinkin lopun fiilistelevä runttaus istuu minun mieleeni mukavasti.

Kelpo popitus tämä kokonaisuutena kuitenkin on. Hyvä.
0   +1 +2
 
kristian_horna 12.02.2008
ja taas no alku vaikuttaa hieman paremmalta. biisissä on enemmän meininkiä mukan..
0   +1 +2
 
nitrokiss69 12.02.2008
Reipasta settiä tossa säkkärissä, mutta kertsi petti odotukset pahasti. Laulu painuu pahasti samoille taajuusalueille kuin skeba ja molemmat syövät toisiaan.
0   +1 +2
 
7
VekkaK 11.02.2008
Taitaa olla toinen Pääoman biisi johon törmään kommenttiringissä. Nyt jäi hieman valju maku, vaikka potentiaalia tässäkin osoitetaan. Laulaja hieman vaikeuksissa Yövieraan kanssa, siellä alla on piilossa tätä versiota parempi biisi.
0   +1 +2
 
8
Mynthoon 07.02.2008
Asiallista suomirokkia. Erityisesti tykkäsin koskettimista ja rumpalin peltityöskentelystä.
0   +1 +2
 
6
NEITHAN 06.02.2008
Just.. Tuo edellinen biisi oli parempi mut tuo laulu häiritsee tälläkin...
0   +1 +2
 
vasara1 05.02.2008
Soittopuoli on tosi vahva. Laulajan soundi parani huomattavasti ku joutuu vetämään vähän korkeammalta, varsinki kohdassa missä lauletaan "pysähdyskuvia videolta jne"
0   +1 +2
 
MeloDeeli-Psy 04.02.2008
Tää ei oo mun juttu, mut annetaan kaikkien kukkien kukkia eiks jeh
0   +1 +2
 
9
Phunck 04.02.2008
Really nice composition. I really like your work in general. Vocals are really good in general, but what happens at 2:31?
0   +1 +2
 
Begemot 04.02.2008
Lisää Pääomaa eetteriin. Tässä oli hieman vaativampi voksusuoritus kuin aikaisemmassa, mutta hyvin skulas. Tästä olisi mukava lukea sanat jostain. Soitto ttoimii hyvin.

Tässä oli hieman symmetrisempi rakenne kuin edellisessä, ja se toimi mulle. Lopussa alko kertsikin laulattamaan kuulijaa. Jäänee mieleen?

Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen yhtye.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 04.02.2008
Vähän sellainen Zen Cafe fiilis tuli alusta mieleen. Muuttuihan se sitten. Bändi soittaa hyvin ja laulaja vetää suhteellisen ok. Suhteellisuus tulee siitä, että saman äänisiä kavereita on aika paljon, joten vaikeata on erottua suomi rock kentällä. Biisi on hyvä ja mielellään tätä kuuntelee, mutta se jokin puuttuu. Liian laskelmoitua hiouttua minun mieleen, mutta kyllä tämän voisi ratiosta kuunnella.
0   +1 +2
 
satakatinen 02.02.2008
Laulaja on 5 pisteen arvoinen, bändille sentään voi antaa ainakin 9. Biisi itsessään on keskinkertainen. Miksaus ja soundipuoli on aikalailla kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Grazy Mama 02.02.2008
No perkele, tämähän toimii ihan yhtä hyvin kuin edellinenkin tuotos. Vitun hyvää kamaa. Tälle annan jo ysin.
0   +1 +2
 
ronne 01.02.2008
Tiukka meno, tässä oli ehkä Ultra bra mainen ote. Edellisestä johtuen olisin kaivannut nais ääntä stemmoihin. Muuten rakenteellisesti mielenkiintoinen ja kuuntelunautintoinen piisi. Kitarointi on vahvaa, niin kuin aiemmillakin piiseillä, hyvä, jatkakaa samaan malliin. Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Black Dog 25.01.2008
Tässä on sellainen iskelmällinen-rock tunnelma. Soundit vetää linjaa rock-puoleen ja laulu on puhtaudessaan melkeinpä poppiin. Laulajasta ja osaksi musasta tulee mieleen takavuosien Claudia bändi.
Tasapainoista musiikkia, jossa on tietty hieno fiilis...
0   +1 +2
 
8
Dexteri 20.11.2008
Suomirock on vaikeaa tehdä uskottavasti, lähinnä sanoitus on vitun vaikea asia, mutta sanoitus on varsin kelvollista. Suurempi ongelma on laulusolistinne epävireys. Muuten bändinne soitossa ei ole moittimista.
0   +1 +2
 
8
Sikakreisi 10.03.2008
Ihmettelinki vähä hähä siistii iitsiis siis jos kiinnostais nähdä myös laulua hiljemmalle ja kitaroita ja rumpuja ja helistimiä joissa on vitusti lössii.
0   +1 +2
 
Paulus 02.06.2008
Ei nyt pitäisi verrata, mutta vertaan silti. Aluksi tuli mieleen Zen Cafe, mutta kyllähän tässä on selvästi jotain omaa, pääomaa. Toimiva rokkiralli jota voisi kuunnella uudestaankin. Kiitos.
0   +1 +2
 
Axmanic 16.04.2008
Musiikki on ok. Laulut on heikoin osuus biisissä ja myös bändissä. Kohdassa "pysäytyskuvia, jottain diipadaapaa, kuva kuvalta ja jottain määkinää" laulu on parhaimmillaan.
0   +1 +2
 
maaninen 10.07.2009
Laulajalla hyvä persoonallinen ääni. Sanat vähän ontui paikoin. Biisi toimi muuten hyvin.
0   +1 +2
 
jun_tune 16.03.2008
Mitähän tää oikein yrittää olla ku ei auennu? Aluks kuulosti joltain dingo-meiningiltä mut sitte maalailtiin vähän tollaista masentavaa fiilstä ja kokonaisuutena ei oikein löytyny sitä juttuu - tarkoitusta.

Pari ihan mielenkiintoista kohtaa, mutta kokonaisuutena ei toiminu.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Aikas perinteistä suomirockia, pienillä proge- ja hevivivahteilla. Soitto soi hienosti, mutta ei vaan ole mun matskua tämä.
0   +1 +2
 
evinrude 12.05.2008
Hyvän kuuloista suomirokkia...hyvät melodiat ja sitä rataa...kyllä tämä kaikki maaliman Yöt pesee mennen tullen
0   +1 +2
 
7
katara 06.03.2008
Ok. Alku tuntuu jotenkin pidättyväiseltä, mutta kertosäkeen jälkeen alkaa päästä kiinni tähän juttuun. En ehkä ole aivan kohderyhmää tälle, mutta omassa genressään tämä varmasti svengaa. :D
0   +1 +2
 
Ihan ok biisi. vähän tylsä kylläkin ja tasapaksu mutta tästä on hyvä sitten jatkaa.
0   +1 +2
 
7
Akeli 08.02.2009
Eka täytyy kyllä valittaa laulusta. Vähän on paikoitellen epäpuhdasta, ja ei tuo laulusoundikaan kovin persoonallinen ole, IMO. Biisikin on vähän keskinkertainen.
0   +1 +2
 
MeloDeeli-Psy 06.02.2008
Huhhuh tää on varmaan koko maailmankaikkeuden paras biisi, tää on ihan täydellinen, huhhuh mikä nerokas musiikkikappale,, varmasti mikserin paras biisi..
0   +1 +2
 
9
Fillari 09.04.2009
Hyvää suomipoppia, tät voitais soittaa jo radio suomipopilla, laulajalla riittää äänialaa. Ihan hyvä ja teknisesti ok piisi, ei ihan hitti, mutta teillä on talenttia tehdä se hittikin, jos ei sitä jo ookkin. Pistä ysin ja ehdottomasti tämä on ainakin sen arvoinen.
0   +1 +2
 
7
katara 01.04.2008
Mukavaa letkeetä poppista =D
0   +1 +2
 
Kongir 18.08.2009
Hyvä kappale, hauska säkeistö, etenkin rummuilla. Soittajat ovat hyviä.
0   +1 +2
 
8
Muistikuva 09.02.2008
Biisissä hienoja rakenteita ja ideoita. Laulaja on kuitenkin hieman persoonaton, ylääänet toimii paremmin. Sävellys ei melodisesti kovin mielenpainuva, mutta ideat siis hyviä.
0   +1 +2
 
8
Animal 04.03.2008
Jotenkin laulajalla on vähän sellaista Putromeinkiä, ei kuitenkaan ihan yhtä vakuuttava. Biisi on hyvin toteutettu, aika peruskamaa, mutta toimii
0   +1 +2
 
sake85 20.08.2008
Soitto kulki. Toteutus yes. Mutta kappale ei erotu massasta.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 18.04.2009
Tarttuva on.. Ei voi mitään.. Tykkäsin laulajan äänestä ja siitä miten tulkitsee kyseisen biisin. Bändi soittaa varsin mallikkaasti ja soundit toimii. Ei muuta kuin levyttämään.
0   +1 +2
 
7
Ibanez man 14.04.2009
Kuulostaa jotenkin yö yhtyeeltä... Olli Lindholm yhdistettynä popedaan.... Tää on aivan uskomaton keskimääräinen biisi, sille keskimääräinen arvosana. Ei ärsytä ei sykähdytä.
0   +1 +2
 
8
Abasso 08.02.2008
Parempi tää oli kun tuo "vapaa" biisi.Kertsi toimi kivasti ja säkeen olohuoneen matto, viiltävä syna siellä keskellä yhistettynä kitara/rumputyöhön oli hianova kuunneltavaa.Kyllähän tätä jo pystyy kuuntelee.Sävyjäkin enemmän mitä tuossa "vapaa" biisissä.Rupes jopa pää nyökkää samaan tahtiin :)
0   +1 +2
 
9
rene 08.02.2008
Biisin alussa on hyvä hiipivä ote. Rumpujen humppakomppi ei oikein toimi. Puolitempoon menevä suora komppi voisi ehkä toimia paremmin. Muutenkin rumpujen ilotulittelun voisi jättä enemmäkin livekeikalle. Laulu voisi olla tässäkin biisissä alarekisterissä rohkeampi. Riffit ja muu osasto on oivallista. Hitaan osan sovitus sekä kertosäe on myös hyvä.
0   +1 +2