Sweet Entwined Escape

Re-Pulse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Teawisher 14.10.2008
Mielestäni jonkun verran kekseliäämpiä, tai ainakin epäkliseisempiä riffejä kuin tämäntyyppisessä musassa yleensä. Liidi ja komppi toimii paikoittain tosi hyvin yhdessä. Laulaja on hyvä ja kuulostaa paikoittain positiivisessa mielessä Amy Leeltä(mun mielestä hyvä juttu). Soundit on ehkä pikkasen tylsät, vaikkei niissä mitään vikaa sinänsä olekaan, tosin johtuu varmaan vaan mun musamausta ja persoudesta rujompiin soundeihin.
0   +1 +2
 
8
sake85 12.08.2008
No, upea ääni laulajattarella, ei voi muuta sanoa. Paketti toimii ja on hyvin tuotettu, mutta biisi ei silti oikein jäänyt mieleen. Olis ehkä kaivannut jotain koukkua lisää.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 19.06.2008
Ei löydy hittikertsiä jolla menestyisi, saatikka mitään millä erottuisi tsiljoonista tämän lajin perässähiihtäjistä. Tuotanto hyvää demotasoa.
0   +1 +2
 
drlecter 19.06.2008
Jaahas. Diablon jalan jäljillä kuljeskellaan intron perusteella. Fiilikset tosin sammui kun naislaulun astuessa kuvioon.
0   +1 +2
 
Kallemania 17.06.2008
Tässä oli taas hyvää laulusoundia jne niinkun re-pulsella yleensäkin. Muutenkin toki hyvästi tuotettua tavaraa. Biisi itsessään aika tasapaksun olonen, riffeistä ei jäänyt paljon mieleen, laulustakin lähinnä tuo biisin nimi. Ehkä tämä onkin sellanen levyn täytebiisi ja sellaiseksi tarkoitettu.
0   +1 +2
 
9
petersadul 17.06.2008
Heti lähti tanakasti käyntiin. Helkkarin komeat skebasoundit! Laulaja on todella hyvä. Toki samantyylistä laulua/matskua nykyään aika paljon tarjolla. Anyway todella hyvin tehtyä musaa tämä on. 9
0   +1 +2
 
Snacke 12.06.2008
stemmat plussaa, naislaulaja rasittavan jenkkisoudinen, mutta hyvä laulaja. laadukas äänite, virveli vähä trigatun kuulonen mun makuun, sellanen konenapsu.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 25.03.2008
Tarkasti soitettua ja myös asiallisesti miksattua.
Laulajalla kaunis ja kuulas ääni. Tasapainossa hienosti järkälemäisen soitannan kanssa.
0   +1 +2
 
9
Veiled 24.03.2008
Mahtipontinen alku! :) Hyvä laulaja, kerta kaikkiaan!! Biisi ei ehkä ole maailman paras, mutta ei suinkaan huonokaan. Laulajan avuin tätä kyllä kuuntelee sangen mielellään :)
0   +1 +2
 
9
karateadonis 24.03.2008
Loistavat riffit ja tosi hyvä laulaja! Eikä ollenkaa sellasta ylityypillistä naislaulajaheviä...Oikeen kiva!
0   +1 +2
 
9
daredevil 22.03.2008
Tulee mieleen Evanescense (vai kuinka se nyt kirjotetaan). Laulaja vetää kyllä hienosti. Tässä on kyllä aineksia ja kuulosta jo aika kaupalliselta. Teiltä lienee tulossa CD ulos.. kyllä tälle varmaan löytyy ostajia.
0   +1 +2
 
9
mulsson 22.03.2008
Uljas meininki, soitto ja tuotantopolitiikka selkeästi hallussa. Komea laulu kruunaa potin. Eipä tämän edessä voi kuin nöyrtyä.
0   +1 +2
 
10
makes69 21.03.2008
Kautta jumittavan mikserin tää potkii.
0   +1 +2
 
esw 20.03.2008
Joo, hyvin on toteutettua. Soundimaailma tukee projektin tavoitetta. Biisi seuraa aika hyvin sen mikäs-sen-nimi-nyt-olikaan -bändin mahtipontista, heavymusiikin naisvokalismiin yhdistävää tyyliä. Onnistuu myös kohtuullisen hyvin. Vokaalit ovat hyvin hallussa ja soitantokin toimii. Biisi ei mitään maailmanhittitasoa ole mutta sävellyksenä kuitenkin täysin toimiva ja muutamia melodisesti erikoisia ja mielenkiintoisia ratkaisuja on saatu aikaan. Niistä plussaa. Hyvin rullaa ja mätkii.
0   +1 +2
 
8
MGynther 18.03.2008
Alku nappaa mukaansa. Mielestäni tunnelma laskee hieman kappaleen edetessä. Tässä otetaan aika varman päälle. Tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja ei kuulla. Sovitus on toimiva ja melodiat ovat iskeviä. Soitto sujuu hienosti mutta kuulostaa aika steriililtä. Laulu kuulostaa hyvältä. Tämä kappale on taitavasti toteutettu, mutta oma soundi ja tuoreet ideat puuttuvat.
0   +1 +2
 
7
discordance 18.03.2008
Huippusoundit jälleen kerran. Laulu ja soitanto toimivat myös. Biisi on kuitenkin genressään todella tavanomainen, melkein tylsä. Kokonaisuutena kuitenkin ok.
0   +1 +2
 
solesurvivor 18.03.2008
Tämä biisi toimi kyllä meikäläiselle ehdottomasti parhaiten aiemmista arvostelemistani. Biisi alkaa mukavan tuhdisti ja jämäkästi, sitä jämptiyttä olisi vielä voinut jatkaakin. Aikalailla samanlainen tämäkin, vähän otti korvaan muutaman kielikuvat lyriikoissa, jotka taisivat jo esiintyä pienellä variaatiolla muissakin biiseissä. Mutta sekin otti korvaan vain siksi, että oli juuri kuunnellut niitä. Laulaja vetää edelleen pirun nätisti ja tässä tulee jo sitä tunteen paloa paremmin esille. Stemmat toimii pirun hienosti myös!
0   +1 +2
 
Toimivaa heavyä naislaulajalla. tälläsellä voi päästä viel pitkälle jos vaa onni osuu kohalle
0   +1 +2
 
9
Saundit toimii, very nice. Biisi kuitenkin vähän "laahaa", ehkä tuolla tausta/komppiosastolla pitäs tapahtua enemmän. Nyt rytmitykset on eri osien välillä sen verran samankaltaiset ettei semmosta kunnon kliimaksia oikein tule. Kitarasoolosta plussaa, hyvän kuulonen!
Laulajan saundi on kyllä tosi hyvin kohdallaan, sääli että sekin puoli vähän kärsii tosta taustan yksitoikkoisuudesta, ei pääse ihan täysin oikeuksiinsa. Ehkäpä siihen taustahommaan auttaisi jos käyttäisi rohkeammin noita kosketinsovituksia?
Toi kohta missä tulee laulua tomirömpöttelyn päälle on pirun hienon kuulonen! Stemmat hanskassa... Meinasin antaa kasin, mutta onhan tää nyt kuitenkin enemmän ysikamaa!
0   +1 +2
 
9
mustalitku 17.03.2008
Alku ei ollut niin mairitteleva (tuli mieleen vahvasti Metallica), mutta sitten kun laulu alkoi ja biisi lähti käyntiin, niin johan muuttui ääni kellossa! Tosi hyvä laulaja! Lauluääni on miksattu (tai sitten se vaan on oikeesti) sangen samettiseksi. Biisi on hyvä, mutta ei lajinsa paras - ja mitkäs orkesterit toimivat referenssinä tällaiselle kamalle.. no se Holopaisen bändi tietenkin, joten yleensä vertailukipaleet ovat melko kovia. Mutta kumminkin, tälle lauluäänelle soisi paremman ja idearikkaamman taustan -> parempi biisi vaan alle, niin johan mennään ja kovaa!
0   +1 +2
 
7
Bassotaiteilija 17.03.2008
Tavanomaista metallimusaa, ei sinänsä tarjoa kauheasti uutta. Naislaulaja sopii yllättävän hyvin kyllä soppaan, mutta kaipaisin sävellyksen puolesta jotain omaperäisempää, millä erottua massasta. Kaikesta huolimatta tsemppia jatkoon!
0   +1 +2
 
9
Freyelise 17.03.2008
Ankaraa riffittelyä heti alkuun, polkaisee biisin hyvin mätkeeseen. Laulu hiipii mukaan hienosti, ja stemmalaulut vievät biisiä aina vaan korkeammalle. Jonkun mielestä stemmoja saattaa olla vähän liikaakin, jonka takia niiden tehokeinoefekti vähän latistuu. Kuitenkin esim miksaamalla taustalaulut aika hiljaselle ne on saatu soimaan sopivasti alitajunnan tasolla :) Saundipuolella en keksi kitisemistä äkkiseltään. Hienosti jytää, nyt on kyllä jo minunkin aika faniutua. Jatkakaa hyväksi havaitulla tiellä!
0   +1 +2
 
8
Aikas perinteistä naislaulua heavy metalliin höystettynä... Laulaja laulaa kuin se olisi joku lisko joka kiertelee äänellään kaiken näköisiä muotoja pitkin... Siis toi oli posiitiivinen kommentti... (vertaa laulajaa liskoon no...). Koko biisi kiertelee ja kaartelee omassa muodossa suurta abstraktista ulottuvuutta jota kutsutaan musiikiksi... No joo, jännittävää oikeastaa oli huomata tuo jännä kiertelyn tuntu tässä teoksessa, muuten biisi on tyyliltään hyvinkin perus nykymetallia ilman oikeastaan mitään järin järisyttävän uutta ja mielenkiintoista... Perinteisiä riffejä perinteisiä jippoja noudattaen... Soundit ovat kunnossa, laulaja laulaa ihan hyvin, vaikka vähän persoonattomasti, mutta se ei yleensä haittaa jos kokonaisuus olisi mielenkiintoinen... Suurimmaksi osaksi aika massa tavaraa jännittävää oli kumminkin huomata tuollainen liskomainen ominaisuus tälle kappaleelle...
0   +1 +2
 
8
kilkka 17.03.2008
Diablo tosta alkuriffistä mieleen tulee... Laulaja ihan hyvä. Nuottiin vetelee. Miinuksena pitää sanoa että biisi ei hirveemmin mitään uutta tarjoile.
0   +1 +2
 
Daimonion 17.02.2008
laulajalla on ihan upia ääni, ei mitenkään persoonallinen. laulumelodia sopis johonki radiopoppisbiisiin paremmin. aika perusjees meininkiä.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.02.2008
Kuulostaa ihan evanesencenecenen laulajalta. Biisillä hieman liikaa pituutta. Ehtii kyllästyä moneen kertaa.Saundit ovat suhteellisen hyvät. Laulaja pysyy nuotissa. Periaatteessa kelpo, mutta hieman kyllästyttävä. Enemmän koukkuja mukaan!
0   +1 +2
 
9
Kyllä se näin on että teillä on mikserin paras hevi-naisvokalisti! en tiiä olenko sen jo aikaisemmissa kommenteissani maininnut, mutta kyllä se kannattaa mainita toisenkin kerran. Ihan perhanan hyvältä kuulostaa. Hiukan tulee mieleen se Evanescence-laulaja, paitsi että teidän laulaja kuulostaa ihan vitusti paremmalta.

Biisi on muutenkin kovin toimiva ja varsin lupaavan kuuloinen. Toivoisin kuitenkin että vähentäisitte vielä joskus tuota jynkky-riffittelyä ja mukaan ilmestyisi joitain loistavia, yksinkertaistettuja, älyttömän tarttuvia riffejä. Mutta ei siinä mitään, tämäkin tyyli toimii teillä varsin mainiosti ja kuunteluelämys on aina taattu kun teidän musaanne tulee ringissä vastaan. Onnea jatkossa!
0   +1 +2
 
7
SirKeke 15.02.2008
Kelpo biisi, periaatteessa kaikki palikat hyvin kasassa. Soitto toimii,laulaja vetää hyvin,biisi on melko tarttuva ja miksauspuolikin toimii. Kuitenkin jotain tästä kaipaamaan...jotain todella yllättävää ehkäpä. Sävellyksenä turhan peruskauraa ja perinteistä omaan makuuni. Varmasti eväitä riittäisi lisätä omaperäisyyttä.
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 14.02.2008
No mutta tämäpäs onkin teknisesti hyvä! Jälleen kerran tulee evanescense ja vastaavat artistit mieleen. Ei ehkä kuitenkaan sävellyksenä yllä aivan "Moment in ecstasy"n tasolle. Toisin kuin siinä, tässä tuntuu olevan ongelmana hieman se, että tämä kuin "putkijuoksu". Tässä biisissä ei oikein tunnu olevan minkäänlaista huippukohtaa ja nyanssitkin ovat melko vähäiset. Jonkilainen väliosa onneksi kuitenkin löytyy.

Laulu on tässäkin teoksessa täydellisesti kohdallaan ja tuntuupa jonkinlaista stemmalauluakin löytyvän -kuulostaisi tosin kuitenkin olevan saman laulajan laulantaa. Soitto on myös hyvän kuuloista: Rummut pysyvät tahdissa ja kitara on vireessä. Vaihtelua soittamisesta löytyy myös mukavasti. Siis soitosta, ei itse biisistä.

Tämä on teknisesti erittäin hyvin soitettu ja laulettu kappale, mutta jotenkin tämä aiheutti sellaisen olon, että bändi olisi viimekuuleman jälkeen vedetty muutamaan kertaan kaupallistamisen koneiston läpi ja sitten hiottu täysin radiosoittoon kelpaavaksi kappaleeksi. Saattaa olla tämän sisältämä tasapaksuuskin laski arvostustani. Monipuolisuutta sävellykseen ensi kerraksi niin hyvä tulee (jälleen). Ysin saatte tällä kertaa kuitenkin soitosta. 9
0   +1 +2
 
9
Paronie 14.02.2008
Jälleen loistava kipale re-pulselta. Alun melodia oli erittäin lämmittävä. Laulaja veti taas hyvin (näitä harvoja naislaulajia, jotka eivät meikäläistä tunnu haittaavan). Tiukka paketti. Ei muutakuin jatkakaa..
0   +1 +2
 
9
Animal 14.02.2008
Hyvä soundi! Laulaja yltää hyvälle tasolle. Periaatteessa ainekset kasassa. Ei mikään valtavan erottuva biisi mutta tykkään kyllä..
0   +1 +2
 
7
-Z- 13.02.2008
Ei ihan tarpeeksi raskasta minun makuuni. Lauluääni oli ihan mukiinmenevä, ja kitaransoitantakin aika taidokasta.
0   +1 +2
 
10
Exera 13.02.2008
hyvältähän tää kuulostaa. omaperäisyyttä löytyy vaikka tyyli on noinkin suosittu kun hevi. vähän tarttuvampaa melodiaa ja potkua niin allekirjottaneeseen uppoaa paremmin mutta kyllä tää sen 10 saa kuitenki. hienova
0   +1 +2
 
nitrokiss69 12.02.2008
Evanescenceä tultu kuuneltua. ;) Biisi snadisti tylsähkö, kitaran juntta toistaa itseään. Komian kuuloista joka tapauksessa. Mikserin ehdottomasti parhaaseen kolmannekseen.
0   +1 +2
 
Rehvake 11.02.2008
Hyvin tuotetun ja hyvänkuuloista tavaraa. Eniten pidän tuosta intro/väliosasta. Komeaa kuunneltavaa niin soundillisesti kuin soitollisestikin. Laulu ei valitettavasti oikein minulle iskenyt.
0   +1 +2
 
8
Turbosaatana666 09.02.2008
Hyvä biisi, hyvät soundit ja laulaja kuulostaa hyvältä.. Jotain jäin vielä odottamaan, mutta kokonaisuutena hyvää settiä.
0   +1 +2
 
10
element of peace 08.02.2008
Alku pirun hyvä. Laulajalla oikeen nätti ja hyvänkuulonen ääni. Mukavan kuulosta settii, ei voi muuta sanoo.
0   +1 +2
 
9
kristian_horna 07.02.2008
vaikka en ole tämän metalli musiikin kuuntelija mut tämä silti oli hyvän kuulonen biisi. Laulajalla on hyvä ääni..
0   +1 +2
 
10
Sental 06.02.2008
No tämä oli kyllä ihan pirun hieno veto! Ei häpeä radiosoitossa oleville yhtään tämä biisi. Onnea vaan teille tästä!
0   +1 +2
 
9
kimkorho 05.02.2008
Mainiota menoa! Tyylikkästi tuotettua, huolella esitettyä ja sovitettua tavaraa. Lienevätkö esikuvia, mutta väistämättä tulee väkeviä mielleyhtymiä parinkin bändin suuntaan. Solisti esiintyy todella edukseen, biisikin on selkeästi parempaa puoliskoa mikserin tarjonnassa - vaikka ehkä se timantein koukku vielä jäi uupumaan. Selkeästi kiitettävän ansaitsee tämä pläjäys.
0   +1 +2
 
10
MastaC 05.02.2008
ai saatana. mageen kuulosta musaa. tosi taidokasta menoa. älyttömän lahjakas laulaja! oikeen mukavaa kuunneltavaa... hyvän laatuista jälkeä. hienoa musiikkia kerrassaan. keep it up!
0   +1 +2
 
7
MeloDeeli-Psy 04.02.2008
Hyvälaatuiset äänet ja siistit rummut, hyvä lauluääni, mut kuulostaa vähän joltain nightwishiltä, hyvää taustamusaa, tuntu vaan että oon kuullu tän ennenki vaikken kyllä oo..
0   +1 +2
 
9
kake1962 04.02.2008
Vahva "rauhallinen" biisi. Ei mitään turhia koreiluja vaan selkeää materiaalia pienin maustein! Erinomainen rytmitys!
0   +1 +2
 
9
Asse 03.02.2008
Naisääni on aivan mahtava. Ehdoton bonus ja lisä tasasen tappavan taka taka meiningin ylle. Sävelet ei kauheesti jää junnaa, menee ohi korvien. Mutta yritys on kova ja mikseritasoa huomattavasti parempi!
0   +1 +2
 
9
electrichaos 03.02.2008
Hyvää metallia. Melodiat ok ja soundit hyvät. Laulaja hoitaa hommansa hyvin.
0   +1 +2
 
10
Pekuzi 02.02.2008
Alussa hieno vanhan hevin riffi,,, siistii. Varsinkin, kun kuuntelen muutenkin tällaista musiikkia. En ole pitkään aikaan täällä mikserissä ollut, mutta teidän uudet biisit oli pakko tulla kuunteleen,,, , , ETTEKÄ pettäneet minua. JES!!! Hyvä meininki. Jos jotain on pakko sanoa huonoa, niin, ehkä toi kertosäe on liian pitkä tai jotain,,,, en tiä, mä vaan kuuntelen. Ehkä liian blissu, kaipais enemmän munaa laulajalta. Soolot kivat ja silleen. Revittäkää vaan enemmän, järjen merkeissä? Jes! Hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Grazy Mama 02.02.2008
Saatanan hyvä. Laulu toimii kympillä, ja tukee bändin hyvää soundimaailmaan. Todella laadukkaan kuuloista materiaalia ja hyvin on toteutettu. Saatanan hyvä. Olen kuullut bändin tuotantoa aiemminkin, mutta tämä on jotain kovempaa mitä aiemmat kuulemani.
0   +1 +2
 
9
Thimns 02.02.2008
Alkaa lupaavasti ja täyttääkin lupauksensa. Naislaulaja tuli vähän yllätyksenä, olisin odottanut jotain thrash-rähinää, mutta hyvä näin. Kertsi lankeaa kyllä minun makuuni vähän liikaa sinne listahittien tyylin suuntaan. Väliosa on juuri sopivasti erilainen kuin muu kappale ja sitä seuraava soolo ihan mukiinmenevää peruskamaa, ei mitään älytöntä tilutusta mutta ei mitään "soitanpa nyt viisi helvetin tarkkaan mietittyä nuottia" -meininkiäkään. Soundimaailma on minun mielestäni vähän liian puhdas ja "kiltti", mutta sitä on kyllä selvästi haettukin.
0   +1 +2
 
8
satakatinen 02.02.2008
Hienoja diablotilutuksia heti alkuun, ja makee naislaulaja vaikkei mikään omaperäinen ääni olekkaan. Biisi itsessään jotenkin keskinkertainen. Kokonaisuus on todella ammattimainen.
0   +1 +2
 
8
Intohimo 01.02.2008
Alkusahaus - tension/koko riffi ajatus ei hmm stonemaisuudessaan mun makuuni, mutta sitten ku siitä päästään eroon, niin biisi alkaa scrollaamaan mukavasti tuplaspedun rullatessa ja riffittely säestää mukavasti laulua.

Naislaulajat tuntuvat osaavan englanninlausunnan jalon taidon. Ääni on hyvä ja puhdas.
Soolo on taidokasta soittoa. Ehkä olisi kaivannut jtk muita juttuja sahauksen lisäksi, mutta iha jees.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.01.2008
Tukevaa, iskevää, julmaa ja tyylikästä mettallia. Tätäpä voisi suositella jopa ettenpäin.
0   +1 +2
 
9
nätit soundit ja laulu on komeaa, hieno stemma alla heti alusta. täytyy sanoa, pidän kovasti laulusoundista ja siitä tietystä keveydestä joka sointuu teikäläisten raskaasta merallistanne. sanoitus (take my breath away jne) vaikuttaa hieman tavanomaiselta. ehkä myös biisi sovituksellisesti kaipaisi jotain uutta. olisiko siinä mitään että komea laulu kaikuisi puolikkaan a-osan verran ilman komppia tai jotain? tai pelkkien viulujen kanssa? tai saisko skittasoundista hieman räkäisemmän, nyt tää on vähän kallellaan sellaiseen kiiltokuvaheviin, sori jos tää kuulostaa ikävältä, vastapainoksi: mä oikeasti pidän todella paljon tuosta laulusoundista.
0   +1 +2
 
10
vasara1 31.01.2008
perhana että on sitte hitti, vittu( sori kielenkäyttö, mutta tätä tuumasin ensimmäiseksi) Laulajan äänenväri/soundi on aivan parasta a-luokkaa.
0   +1 +2
 
9
ronne 31.01.2008
Vahva sisään tulo kappaleella. Passarit lätisee mukavasti. Laulaja on bra. Kitaroihin orginaalimmat saundit niin tää kolisee. Kiitos.
0   +1 +2
 
Meddi 30.01.2008
aika perinteistä hevimetallia. voisi olla vähän rajumpi tämä meno, nyt jää valjuksi
0   +1 +2
 
9
Ton'gha 29.01.2008
Hienot alkuriffit, jousimatto turvaa taustalla. Odottelee vain minkälaista laulua ilmaantuu, jännityksellä..
Yllättäen tuleekin hienosti tuplattua naislaulua! Wou. Olen myyty. Jotenkin vielä korosti tuota kaunista lauluääntä, että odotin jotain ihan muuta.. jotain karvaista setää karjumaan.. Mutta sitten pamahtikin tämä eteen.
Hieman kun kehittelisi melodisia elementtejä koskettimilla, niin tässä olisi uusi suosikkini!
0   +1 +2
 
8
Guitarwall 29.01.2008
Ihan mukavat pikkuprogeilut tekee kyllä tehtävänsä niin kuin koukkujen pitääkin. Kuitenkin muuten aika tasapaksu kappale, ei huono, muttei yllä loistavalle tasollekkaan. Jotenkin jää odottamaan että biisi nousee lentoon kertsissä, tai viimeistään soolossa. Tasaisen varmaa matskua niinkuin ennenkin Re-Pulselta, mutta jotain lisää jäin vain odottamaan!
0   +1 +2
 
Alcoholica 29.01.2008
Biisi toimi paikoin oikein hyvin. Laulu oli taitavaa ja hyvä soundista, siihen vaan olisin kaipanut ehkä hieman lisää koukkuja niin erottuisi massasta hieman
0   +1 +2
 
gayliz 29.01.2008
Taitavaa ja tiukasti soitettua, mutta näitä bändejä on viisitoista tusinassa, naislaulajaa myöten. Komppikitara säkeistössä jotenkin töksähtelevä ja rumpukomppi levoton.
0   +1 +2
 
9
maestroxxx 28.01.2008
Hyvin tuotettua matskua. Saundi- ja miksauspuoli hyvin kuosissa. Tarkkaa laulantaa ja soitantaa. Ongelmana on ehkä se, että saman genren edustajia on tällä hetkellä pinnalla niin monia. Tää hukkuu helposti siihen massaan. En edes mainitse, mikä artisti tästä tulee mieleen, kun se on varmasti hyvin tiedossa. Noin 2:50 paikkeilla ollut lyhyt siirtymäosa sai jopa pieniä väristyksiä aikaan eli eihän tälle voi mitenkään ysiä huonompaa arvosanaa antaa ;-)
0   +1 +2
 
Pääskynen 27.01.2008
Suomen Evanesence. Todella upea ääni laulajalla. Rumpalillakin on hyvä meininki mutta biisi itsessään on melko ennalta arvattavissa, todella hyvä mutta moneen kertaan soitettu. Ois voinut toivoa kertsiltä jotain eroavaisuutta muusta biisistä.
0   +1 +2
 
7
Pohjois-Korea 26.01.2008
Ihan virkistävä tällänen vanhemman koulukunnan metalli (pahoittelen, jos määritelmä meni väärin) siis musiikiltaan, voisiko sen laulajan heittää pois koko projektista? Ärsyttävän kuuloista, kuulostaa siltä, kuin laulaja oltaisiin revitty jostakin toisesta biisistä.
0   +1 +2
 
10
rene 26.01.2008
Soundit ja soitto virheetöntä sekä sovitus toimii hyvin. Kertösäe kaipaisi ehkä hieman nostetta, jotta erottuisi selkeästi muista osista. Basisti voisi kertosäkeessä ehkä muuttaa rytmiikkaa suoriksi kahdeksasosiksi ja rummuista voisi jättää ehkä aksentoinnin pois, jolloin perusfiilis muuttuisi. Muuten kyllä hieno biisi.
0   +1 +2
 
10
Lenno 26.01.2008
Oi, tää on niin parhautta. Juuri sopivan raskasta. Lähti samantien iPodiin kaikki muutkin bändin biisit. Jouset vielä paransivat. Onhan tää aivan levykamaa, mutta tällaisia bändiä on kyllä muitakin. Faniudun ehommasti.
0   +1 +2
 
10
Shadow_fox 26.01.2008
Hyvin tasapainoisen kuuloinen äänitys, ja soittokin kulkee erittäin mallikkaasti. Laulajan ääni muistuttaa hiukan nykypäivän vastaavaa valtavirtaa, mutta sitä ei voi kaiketi lukea huonoksi ominaisuudeksi. Plussaa ainakin siitä, että laulutaitoa todellakin löytyy.

Ei muuta kun maailmankiertueelle!
0   +1 +2
 
8
Art Alta 26.01.2008
Tyylikäs lähtö, mutta jotenkin lässähti meininki heti sen jälkeen varsinkin, kun pelkät naisvokaalit eivät itsellään nykyään riitä tekemään hommasta erityistä. Kivaa metallipoppiahan tämä silti on, ei siinä mitään. Tällaiseksi kevyehköksi tavaraksi kuitenkin olisin toivonut jotain oikein tarttuvaa melodian pätkää, kertsiä, riffiä tai ihan mitä vain, mikä olisi jäänyt ärsyttävästi päähän soimaan. Tyylikästä ja sinänsä taitavaa menoa silti, ei käy kieltäminen.
0   +1 +2
 
9
Mynthoon 26.01.2008
Taidolla tehtyä tavaraa, kaunis ääni laulajalla, hieno lievästi eteerinen tunnelma.
0   +1 +2
 
6
herra y 25.01.2008
omassa genressään ihan toimiva kipale, mutta ei tuo siihen mitään uutta...
0   +1 +2
 
Jules Varjola 25.01.2008
Kitarasoundit on minusta vähän liian kevyet, "kikkelit" niin sanotusti. Ne kyllä ajaa asiansa, mut tästä sais niin paljon enemmän irti kunnon munakkailla säröillä. Kappaleessa on kivasti ilmaa ja soittajat osaavat asiansa mukiinmenevästi. Ja vaikka laulajan ääni onkin aika perus kauraa tälläiseen menoon, se silti jaksaa miellyttää olemalla aika pehmeä ja kuulas.

Puolen välin paikkeilla nuo kliiniset soundit rupes sitten oikeasti häiritsemään.Vähän jotain rosoa ja riskiä niin pysyy mielenkiinto yllä pidempään.

Kokonaisuutena kappale on aika mitäänsanomaton. SOundit on hyvät, soitto kulkee jne. Tällä saa paljon uusia ystäviä, mutta minä en ole yksi niistä. Tämä ei anna minulle mitään. En muista kappaletta, tai sen esittäjää sen jälkeen kun olen lisännyt kommentin. Paha paha tauti. Ja niin yleinen nykyisellään.

Suuri fanikanta orkesterille on kyllä melkein taattu. Ja oikeutettu. Kaikesta huolimatta. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Zebhyr 24.01.2008
Raikkaat naislaulut nostavat biisin tavanomaisuuden ja merkityksettömyyden kurimuksesta haukkomaan henkeä. Biisi elää juuri lauluista, jotka ovatkin komeaa kuultavaa.
0   +1 +2
 
7
phuuskon 23.01.2008
Menevä kappale, mutta mutta... jotenkin ei vaan jäänyt mitään mieleen. Se omaperäinen koukku jäi puuttumaan, joka olisi herättänyt mielenkiinnon. Tekninen toteutus hyvällä tasolla. Ehkä olen kuullut näitä samantyylisiä orkestereja liikaa radiosta viimeaikoina.
0   +1 +2
 
9
katara 23.01.2008
Ihan tasapainoinen kokonaisuus. Laulaja on parempi kuin evanescencellä (tai mikä se nyt ikinä olikaan)...
Eli edellytykset ois kaiketi hyvinkin pitkälle, mutta kappale kaipaisi enemmän "tartuntapintaa".
Lisää dynamiikkaa.
0   +1 +2
 
8
jaacob 22.01.2008
Onneks ei ollut ihan tappomättöä, hyvin toimii. Tää tietsikan kautta kuuntelu varmasti vähentää intensiteetin tuntua, tai sit sitä sais olla hiukan lisää. Menee vähän välijutskaks, kun kuitenkin lauletaan, et teik mai breath away. Mutta muuten oikein hyvää.
0   +1 +2
 
8
Nauticus 22.01.2008
Laadukkaat saundit! Kaunis laulu! Hyvät soittajat. Jotain omaperäisempää pitäisi vielä keksiä, koska tämän tyylisiä bändejä on maailmalla paljon ja hypetetty jo jonkin aikaa.
0   +1 +2
 
MacFly 22.01.2008
Pakko nostaa hattua huikean hienosta tuotannosta johon on selkeästi panostettu - ja siellä kaikki on kohdallaan, soitto pelaa niinkuin pitää ja laulaja hoitaa hommansa mainiosti. Muuten biisi ei oikein vakuuta, kun tarttuvat kertosäkeet ja huikeat riffit loistavat poissaolollaan - melodiatkin suhteellisen tylsähköt. Vähän turhan tyhjänpäiväinen tekele biisinä, toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään. Mahtipontisemmalla sovituksella olisi ehkä saanut jotain eloa tähän lisää. Soolo oli täysin turha. Väliosa kappaleen hienoin anti, kivat syntikkasovitukset siinä ja melodisempi kuin nuo muut osat.
0   +1 +2
 
Begemot 22.01.2008
Eipä mun näkökulma hirveesti ole muuttunyt: kuulostaa erittäin pätevältä, mutta tällänen musa ei tyyliltään kiinnosta juuri lainkaan. Laadukas äänitys, tätä voisi erehtyä luulemaan Evanesenceksi (miten lie kirjotetaan). Tosin vaikka on särökitarat kehissä, niin kai soitossa on jotain vivahde ero jota en näin heviamatöörinä erota.

Onnea ja menestystä vaan!
0   +1 +2
 
10
evinrude 22.01.2008
Tämä on ehkä parasta Re-Pulsea mitä olen tähän asti kuullut...10 points
0   +1 +2
 
Steven Riekki 22.01.2008
Ihan hauskaa riffittelyä... silleen aika perus ja tulee vähän vaikka mitä näitä mieleeen...
Hyvä silleeen fiiilistelynä, mutta biisinä ei nyt ihan iske ehkä.. hyvä laulaja ja hyvät soundit. En tykkää sooloista enää ..... myöskään tän biisin.
0   +1 +2
 
8
beatsteaks 21.01.2008
Ei ole minun genre mitä tykkään kuunnella .
Mutta homma on hyvin hanskassa immeisillä.
Loppuun asti viety kaikin puolin.
0   +1 +2
 
cheez 20.01.2008
Soundeista plussaa. Laulu tuli hiukan puskista, eli en odottanut naislaulajaa. Selkeästi edukseen harmaasta massasta erottuvaa ja biisissä on monta tarttumapintaista kohtaa...ei ole aivan se meikäläisen juttu, mutta uskoisin tavoittavan kohdeyleisönsä suhtkoht tehokkaasti.
0   +1 +2
 
7
Martti Pop 04.02.2008
Mahtipontinen alku! Konerummut ei potki yhtään. Kaipaisin murhafillejä ja enemmän kikkeliä siltä suunnalta. Laulajalla todella hyvä ja ihana ääni ja loistava tulkinta. Stemmat ovat kivoja. Aika pitkälti lepää laulajan varassa tämä biisi. Tilutussoolo ihan jees, mutta muuten biisistä puuttuu kunnon koukku.
0   +1 +2
 
Dexteri 18.11.2008
Jumalauta kun jytisee ja kunnolla, alusta tuli mieleeni Terminaattorien tunnari:) Asiaan laulusolistinne pärjäsi oiken hyvin ja bändinne kokonais soundi oli aivan uskottavaa kuuneltavaa .Tykästyin noihin kitara soundeihin jatunnelma oli biisissä muutenkin tainomainen.Hyvä veto !
0   +1 +2
 
8
NEITHAN 06.02.2008
Diablohan sielt räjähti silmille mut tuo laulajan kaunis ääni muutti tilannetta. Hyvän kuulonen radiossa joka päivä soivabiisi.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Liidikitarat toivat välittömästi mieleen Utriaisen ja Diablon, laulupuolella hommaan tuli sitten isolla kauhalla omaa tunnelmaa. Within Temptationin ja hevijamppojen kimppaprojekti, pirteä ilmestys.
0   +1 +2
 
zenri 21.11.2008
Tuo alun riffittely on tosi hyvänkuuloista. Laulu on omaan korvaani aivan liian muoviseksi tuotettua ja jotenkin tuo mieleen niin selkeästi muut tämän genren bändit. Riffiosasto kuitenkin toimii hyvin.
0   +1 +2
 
NapalmHead 06.06.2008
Laulajan ääni toimii mainiosti ja kannattelee muilta osin melko anonyymistä biisiä. Sävellyksellisesti biisissä ei siis tapahdu kovin paljoa, ja laulusovituksilla on päärooli. Biisin suurin vika onkin se, ettei siinä ole mitään vikaa; auttamaton massaan hukkuminen tekee siitä nautinnollisen korkeintaan yhden kuuntelun ajaksi.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 04.06.2008
Olenkin kullut jonkun teidän aiemman biisinne. Bändin nimi ja laulajan ääni ovat niin tuttuja. Mutta siis kuitenkin, todella taidokasta meininkiä! Kitarat pauhaavat mukavasti ja kaikki tuntuu toimivan. Itse biisi taas ei mielestäni ollut niinkään kummoinen, mutta ei siis todellakaan mikään huono. Se ei vain tehnyt niinkään kunniaa bändin ja laulajan taidoille. Hienoa matskua joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
bize 06.02.2008
Hienolla riffillä alkaa ja rytmipuoli toimii mahtavasti. Todella ammattitaitoista meininkiä kaikinpuolin. Erityisplussa viulusovituksista biisin keskivaiheilla. Hyvä!
0   +1 +2
 
Black Dog 21.01.2008
Heti alusta kuulee, että kappaleen äänittämisessä on ollut tekemisen meininki. Laulajan äänelle on löydetty äänityksessä ja miksauksessa juuri sopiva soundi, ja kun laulukin toimii näin hyvin niin mikäs on kuunnellessa. Taustat ovat maltilliset ja hatun noston arvoiset.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 21.01.2008
No olipas hyvän kuuloinen biisi. Oikein miellyttävää naislaulajan ääntä oli kiva kuunnella ja taustalaulut "stemmat" on siististi toteutettu. Loistavan melodikas kertsi ja muutenkin eteenpäin rullaavaa perusrakenteellista heviä ilman suurempia kikkailua. Soittajat, hyvillä saundeilla, pitävät biisin hyvin kuosissa ja tekevät kipaleeseen yhtenäisen kuuloisen tunnelman. Loppuunasti hiotun kuuloista soittolista kamaa on tämä.
0   +1 +2
 
9
sami_anttila 21.01.2008
Tämähän kuulostaa varsin hyvin tuotetulta ja ammattimaiselta matskulta.
Hukkuu genreensä kyllä pahasti, koska täysin samantyylisiä pop-metal bändejä tuntuu löytyvän maailman listoilta useita. Kaikki muu tuntuu olevan harvinaisen kohdallaan.
Näppärä kitaraleadi josta lisäpisteitä.
0   +1 +2
 
marccus 25.01.2008
Melodista ja sopivan rentoa menoa. Elementit on pystytty pitämään särökitaroista huolimatta selkeinä. Kautta linjan ammatttitaidolla toteutettu kipale.
0   +1 +2
 
9
Muistikuva 09.02.2008
Tarkkaa tiukkaa soitantaa. Soundit ja tuotanto laadukasta ja laulajakin on varsin taitava. Melodisesti ei niin mieleenpainuva, mutta keskivertoa parempi ja kertsi on hyvä. Kokonaisuus on kuitenkin erittäin ammattitaitoinen.
0   +1 +2
 
CinE \,,/ 09.06.2008
Vau! Toimii! Biisi kun alkoi en osannut kuvitella että alkaisi naislaululla, mutta kun alkoi niin tuli kyllä hyvät vibat! Ilmoitelkaa jos tulette Kuopion suunnalle keikalle, minut löytää eturivistä hyvin todennäköisesti! :)
0   +1 +2
 
Phunck 24.01.2008
Excellent and highly professional production like always. Keep it up guys.
0   +1 +2
 
9
VekkaK 11.02.2008
Hyvää soittoa ja laulua, jota kuulisi mielellään myös livenä tämän biisin perusteella. Kertsi maalailee ihan ison maailman mukaisesti ja tämän genren ystäville varmasti nannaa. Kovin on nättiä läpi biisin ja kaipaisinkin pientä yllätyksellisyyttä peliin, jotta erottuisi vielä paremmin edukseen.
0   +1 +2
 
Abasso 08.02.2008
Ensimmäisenä korvaan osuu hyvät saundit ja ennenkaikkee hyvä kitarasaundi.Mukavasti rapsakan kuivakka.Tasaista poljentoo ja tuntus, että vois hyvinki kestää pitemmän kuuntelun.Ja aah tuo naislaulu.Kyllä kuulostaa kivalta.Jos keikki ois Joensuun hoodeilla nii kyllä mie siellä oisin.
0   +1 +2