Kartta

Genever

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Joo, no ehkä tämä kipale, ja muutkin, on hieman liiankin iisiä kuunneltavaa minulle. Sanotaan nyt kuitenkin jotain...

Hieman häiritsee tuo c-kasetin kohina tuossa taustalla, kun se sotkeutuu jotenkin ärsyttävällä tavalla kaikkeen muuhun. Eipä sille kuitenkaan mitään taida mahtaa.

Laulusta en erityisemmin pitänyt - en muutenkaan yleensä pidä naislaulusta, vaikka tämän kyseisen neidon ääni onkin hieman maskuliinisempi. Ei tuossa äänessä sinänsä vikaa ole, mutta se tyyli jolla lauletaan ei ole mielestäni paras mahdollinen. Ensinnäkin tuo ääni on liian hiljainen ja ehkä jopa pelokkaan kuuloinen, kuin laulaja ei luottaisi tarpeeksi omiin taitoihinsa. Lisäksi tietysti äänityslaitteet ja -tyyli voivat vaikuttaa siihen, mutta epäilisin suurimman vastuun olevan kuitenkin laulutyylin puolella.

Soitannollisesti tämä ei kovin haastavalta kuulosta, ja kyllä se soitto tuntuu sujuvan hyvin yhteen. Tässä taitaa muutenkin tuo soittopuoli olla lapsipuolen asemassa, kun se on noin pelkistetty ja tehty todella taustamusiikkimaisesti, ja laulu taas taitaa olla enemmän se pääasia.

No, kokonaisuus ei kyllä minua lämmittänyt läheskään yhtä hyvin kuin villahousut talvipakkasella. Ensinnäkin luulisin sen johtuvan siitä, että minun on hyvin vaikea samastua tällaisiin rauhallisiin kipaleisiin muutenkin, ja tämä nyt sattui olemaan sellainen, johon en samastunut. Toiseksi tuo laulanta vaikuttaa mielipiteeseeni hyvin paljon, sillä se ei vain mielestäni toimi.

Harvoin olen tätä mieltä, mutta kyllä minä toteaisin tämän melko heikoksi vedoksi...
0   +1 +2
 
BullHill mja 12.06.2008
No tässä on magneettinauha tehnyt hallaa soundille, saattaapi miksauskin ja masterointikin olla pikkasen pielessä. Mutta itse biisistä tykkäsin eikä bändin esityksessäkään ole moitittavaa. Hyvä melodia ja svengaava rytmi.
0   +1 +2