Enslaved By The Machine

Violencer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kempura 09.12.2008
Hiiskatin toimivaa rässeliä! Oli sopivasti tunnelman poikastakin seassa. Basso oli mukavasti pinnassa ja muutenkin laadukkuudeltaan levytysvalmista tavaraa.
0   +1 +2
 
8
Nasic 19.10.2008
Vähän erilaista tää uudempi nyt, mutta hyvältä tääkin kuulostaa. Taitaa mennä paremmaksi nää biisit koko ajan :>.
0   +1 +2
 
9
Epoche 09.08.2008
Varsin perinteistä mättöä hyvin toteutettuna. Soitosta tai miksistä ei pahaa sanottavaa löydy, kuuntelisin helposti enemmänkin. Tässä biisissä hienosti sotkettu Testament tyylistä junttausta hieman jopa itämais-sävytteiseen kitarasekoiluun - loppua kohti levottomuuteen nojaten..

Pirun hyviä biisei!
0   +1 +2
 
9
Frozenb 01.08.2008
Tämähän jytää! tää biisi oma suosikki. Old school megadeth riffittelyy, höystetty hieman uudemmalla sukupolvella :D
0   +1 +2
 
9
BC Rich Beast 30.07.2008
Alkaa hyvin mielenkiintoisesti ja kuulostaa ihan hyvältä tuo kokonaisuuskin. Laulu tuntuu alkuun lähtevän vähän huonosti, mutta onkohan tuo nyt kertosäe, niin siinä kuulostaa hyvältä. Oikein taidokasta soittamista ja hyvän kuulosta.
0   +1 +2
 
7
Havok 26.07.2008
Tempo olisi saanut olla mielestäni pari astetta nopeampi, tämä siis täysin mielipidekysymys. Soitannollisesti ok-tasoa, ei oikeastaan mitään maailmaa mullistavaa ilmennyt, eikä toisaalta kyllä korviin särähtänytkään.

Kärsii hieman eräänlaisesta hissimusiikki-ilmiöstä, kyllähän tätä Doomin intromusiikkina kuuntelee, mutta ajatuksen kanssa kuunnellessa tuo tietty itseään toistavuus häiritsee.

Soundipolitiikka hyvillä kantimilla.

Aineksia olisi parempaankin, ehkä se oma juttu ei vielä ole täysin löytynyt. Näillä eväillä päästään seiskaan. Palataan asiaan uuden materiaalin muodossa :)
0   +1 +2
 
10
NapalmChrist 30.01.2008
Ohoh, onpas harvinaisen laadukasta metelöintiä päätynyt tänne. Riffit, vokaalit, soundit, rummut, kaikki jyrää yhtä hyvin. Ostaisin.
0   +1 +2
 
10
Upea sähkö kitara soolot ovat aika upeita. bassoa ei oikein kuulunut mut se taitaa johtua vaan minun huonoista kaiuttimista muuten hyvä ja näin.
0   +1 +2
 
9
Misenippu 28.07.2008
Jälleen miksaaja saanut saundit kohilleen. Soitto kulkee ja pysyy kasassa.
Laulu ihan hyvä. Kappale melodialtaan mielestäni jotenkin mielenkiintoinen,siis hyvässä mielessä..Ei ehkä mikään kovin ihmeellinen,mutta jotenkin vain se herättää mielenkiintoa,varsinkin loppuosassa biisiä.
Ei aivan kymppiin yllä,mutta kyllä tästä ysin voi antaa.
Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaista matskua on tulossa.
Olisi myös joskus mukava päästä kuuntelemaan,miltä bändi kuullostaa livenä ;)
0   +1 +2