Vanhus

TURISTI

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JD 26.03.2008
Alun "balladi"mainen osuus on loistava. Ja Laulajien äänet loistavat.
Jotenki oisin toivonut tän jatkuvan akustisellaskitalla soitettuna,
mutta kyllä se sähkökitarallaki menee.

Sanat on hyvät myös.

Rummut ei jotenki toimi. Melkein ainoaa miinusta biisissä.
Mutta älkää kuitenkaa rumpalia pois potkiko.

Jatkakaa samaan malliin. :)
0   +1 +2
 
stenman11 26.03.2008
stenman moi. kivaa melodista poppia. tykkäsin laulusta, kiva melodia. sounditkin oli hyvät.
0   +1 +2
 
pyrski 17.03.2008
Ihan musiikilta kuulostaa. Jousista nyt tykkään aina. :) alun e-piano saundi olisi saanut olla hitusen pehmeämpi. Laulu loistavaa ja stemmat hyviä. Noi rumpujen tomibreikit on mauttomia. Sanotusten aihe aika jännä. Tai siis vanhus on aiheena melko konservatiivinen ja valitettavasti ainakin mua työntää vähän kaus. Mutta vanhuus kunniaan!
0   +1 +2
 
8
MassAsster 17.03.2008
Jaa, kommenttia?

Laulu oli alussa todella intiimi ja siten erittäin hyvän kuuloinen. Itse biisihän on sama kuin Titanicin tunnari, mutta huonompi :D. Nimenomaan syntikoihin kannattaa kiinnittää huomiota, ne on 1) huonosti soitetut ja 2) huonon kuuloiset. Ilmeisesti on vähän jännättänyt studiossa? Koskettimissa kannattaa jättäytyä noista halpasaundeista, joko hommaamalla aidot soittimet ja soittajat studioon, tai muovaamalla synaefektit niin tunnistamattomiksi että ne kuulostaa hyvältä.

Karusta kommentista huolimatta kehoitan vaan jatkamaan, nimittäin kysehän ei ole muusta kuin nuoren bändin peruslastentaudeista.

MassAsster kiittää ja kuittaa
0   +1 +2
 
9
bränski 15.03.2008
Hienon rauhallinen fiilistelykappale! Laulajilla mahtavat äänet ja kappaleen kokonaisuus on loistava. Entäpä mitä huonoa? Varsinaisesti mitään Huonoa ei ole, MUTTA pienen pientä hienosäätöä olisi. . Kertosäkeen alkaessa saisi olla hieman kovempi "täräys" koskien rumpuja. Rummut ovat muutenkin liian vaisut. Niihin siis lisää ääntä ja terävyyttä. Hienon säväyksen vielä antaisi jos laulajat laulaisivat (jos mahdollista) stemmassa joitain pätkiä.
Kappale täyden yhdeksiön arvoinen! Voisin kuunnella jopa radiostakin jos kuuntelisin enemmän tämän tyylin musiikkia.
0   +1 +2
 
9
Kirwes 14.03.2008
Kaunistahan se on kun nainen laulaa hyvin. Ihan hirveän tarkkaan en tässä ehtinyt kuunnella, mutta voin kuvitella kuuntelevani toistekin. Arvosanan annan sitten toisen kuuntelun jälkeen...
0   +1 +2
 
9
Rutja 14.03.2008
Biisin sanoista tuli mieleen Sentencedin No One There video... Ihan toimivaa ja melankoliapoppia. Me likes.
0   +1 +2
 
9
djNK 14.03.2008
juups.. kaunis sävellys.. ihmiset ovat kommentoineet jönnittyneisyyttä laulussa... itse en vetäisi sitä jännityksen piikkiin, omaan korvaan kuullosti ehkä hieman raaásti käsitellyltä tuo laulu.. tai että vähällä kaiulla olisi saattanut saada vähän pehmeyttä siihen...

itse biisistä ei ole mitään pahaa sanottavaa. sävellykset ja sanat toimii hyvin yhteen ja tunnettakin biisissä on ..
kertosäkeessä tuntuu ajoittain esiintyvän hienon hienoa epävireisyyttä..
sitä mietin ja tulin siihen tulokseen että ykköslaulu se ei ole vaan joko sähkökitara tai sitten stemmalaulu.. tai sitten korvaani on juurtunut sammalta joka taittaa ääniaaltoja.. on tapahtunut ennenkin.. vuonna 1723... kanadassa... no ei vaan..
jos biisin sointia pitää arvioida niin kokonais-saundiltaan tuntui olevan hieman karkeahko.. sanotaanko että muuten hyvä mutta se lopullinen hiominen puuttui... liekö studioaikaa ollut liian vähän tai sitten kiire saada biisi purkkiin... sanotaanko että keski-ylä taajuuksien suhde alataajuuksiin oli turhan voimakas.. todettakoot vielä että omat kaijuttimeni ovat aika kovalla tällähetkellä ja hieman hiljaisemmalla en tuota olisi varmaan edes noteerannut..

Itse biisi ei ollut ollenkaan huono kuuntelukokemus... me elämme maailmassa jossa hyvät sävellykset ovat katoamassa ja niitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. saa ilmoitella kun uutta materiaalia tulee ...
0   +1 +2
 
9
The_Rauhala 14.03.2008
Ohho! Yllätyinpä positiivisesti :)
Jos nyt oikein ton historiikin ymmärsin niin bändi on lähes kokonaan tyttöbändi, joka ehkä on plussaakin (?). Tarttuvia melodioita, jotka on myös erittäin hyvin laulettu/soitettukin.
Miksauksesta en nyt ala ollenkaan höpisemään, koska se olisi voinut olla paljonkin parempi :)
Ei voi sanoa muuta kun että biisi on kaikenkaikkiaan hyvä, 8½ paukahtaa että jytisee 9 asti =)

T : Henkka/Dreadful
0   +1 +2
 
9
RaimonD 14.03.2008
Kaunista!!
0   +1 +2
 
9
verppaa 14.03.2008
Todella nätti biisi ja tosi ihana lauluääni laulajalla. :)
0   +1 +2
 
9
~Pale~ 13.03.2008
Kaunis biisi, kaunis lauluääni laulajalla ja tuo kitara tuossa alussa kuulostaa tosi hyvältä! (: Ei tästä mitään huonoa osaa sanoa..
0   +1 +2
 
8
Ezgou 13.03.2008
Laulaja laulaa todella kauniisti ja onkin siis mukavaa kuunneltavaa, rummut soi kivasti vaikka mitään liiallisia hienouksia sieltä ei kuulu(eipä aina tarttekkaan, pari säväyttävämpää filliä ois voinu ottaa) Kitara kuulosti hyvältä ja siltä että soittaja osaa hommansa. Basso jäi häiritsemään, ei sillä ettei soittaja osaisi soittaa vaan välistä mielestäni basso kuviossa oli muuhun biisiin sopimattoman korkeita nuotteja. Kokonaisuudessa biisi on oikein hyvä mutta ei mahtava, jotenkin liian tylsä. Eli varmaan ois tarvittu niitä säväyttäviä fillejä :D ja pitempi kitara soolo ja miksauksessa soolon ajak siihe kitaraan ääntä.
Toivottavasti saatte tästä sotkusta jotain irti :D
0   +1 +2
 
9
Holic 13.03.2008
Jenni Vartiaisen salainen projekti, olivat ensimmäiset mieleeni tulevat sanat. Intro ja verse laulu kuulostaa mallikkaalta(tämä 1. verse siis) Kertsit hiukan sekavan tuntuisia, mutta mitä minä näistä nuorison villityksistä ymmärrän. Laulu tosiaan erottuu edukseen, nyt mieleeni tuli tämä Movetron vai mikä pentele se oli joka laulo sitä Romeo ja Juulia... Päivi Lepistö. Takaisin sorvin ääreen. Soolo\bridge kohta toimii ihan kivasta, vaikka hiukan hiljainen ja seesteinen onkin, mutta ei tähän mikään Ynkkä Malmsteeni kyllä sopisikaan. Toinen kuuntelukerta. Alussa on kummallisen hiljaista, ihmettelin jo että onko yhteydet katkennu. Sanat tosiaan kuulostavat erittäinkin koskettavilta, jotenkin toi eka säe kuulosti kaikkein koskettavimmalta, Anteeksi ihmiset. Eihän tämä kertsi niin sekava olekaan, nyt kun toisen kerran kuuntelen. Saankohan tästä jotain järkevää pisteytystä aikaiseksi? No yritetään. Hienot laulusuoritukset, varsinkin eka säe, sitten oli suomenkielisyys ja vielä soolo. Jenni Vartiaisen, Päivi Lepistön ja joidenkin muiden projektille annan pisteitä häkellyttävät kahdeksan ja puoli(8½) Pyöristetään ysiksi(9) Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
AJ DJ 09.03.2008
Tämä oli kyllä miellyttävän pehmeää kuunneltavaa. Ja solistikin osaa hommansa mukiinmenevästi. Rauhalliset kohdat kuullostavat hemmetin hyvältä mutta kertosäe on ehkä hieman vaisu. Mut täytyy sanoo et ihan kaunis kappale kertosäkeitä lukuunottamatta. Ja jotenki noi viulut vai mitkä oli hieman epämääräsen kuuloset mut mut... Vähä iskua lisää nii tämmönenhän menee pian listoille. :D
0   +1 +2
 
8
Tantsku 08.03.2008
Tätä mä oisin tanssinut hitaasti ja hellästi ala-asteen diskossa. Voi voi kun tuli ihan nyyh-olo kun rupes muistelemaan niitä aikoja. Mutta siis, biisissä on potentiaalia varsinkin tällä (näillä) lauluäänellä, se oli mun mielestä biisin paras osa, eli kuunnella puhdasta laulua. Mun mielestä siinä vaiheessa kun se pimpelipom-urkupimputtelu alkoi, eli kahden tahdin jälkeen, biisi meni mönkään. Urut pompsahti heti korvaan ärsyttävänä musakerhon pakollisena lisäjäsenklisee-äänenä, joka pitäisi mielestäni miksata juuri niin hiljaselle kun pystyy. Kivankuuloinen akustinen kitaralinja ois voinut jatkua vaikka koko viisun ajan. Se ois mun mielestä sopinut melodian ja sanojenkin kanssa yhteen ja tuonut herkkyyttä biisiin. Mulle sopii paremmin sellanen hiljaa kasvattaminen kuin se, että heti ensimmäisessä kertosäkeessä soitetaan just eikä melkein samalla tavalla kun viimisessäkin. Mutta eihän sille mitään voi jos tytsyt(kö?) haluu rokata. Mutta hyvähyvä.
0   +1 +2
 
[taru] 22.02.2008
Toi akustinen alussa on kyllä ihana (:
Mulle tulee ko. biisistä kyllä liikaa mieleen Jippu, jota en oikeen voi sietää =p
0   +1 +2
 
8
onnettomuusaltis 12.03.2008
tää oli ihan hyvä mut lopusta mä olisin oottanu parempaa mut sanat oli kivat jä rytmin vaihetelu kertsin alussa oli paras! :DDDD jatkakaa samaa tahtia. onko teillä muita biisejä??
0   +1 +2
 
8
Jykä44 19.02.2008
Kuulosti laulun osalta aika paljon Tik Takilta mutta hyvässä mielessä. Mukava poppis pläjäytys. Ja Tik Takit:han ovat lopettaneet paikka on auki. Onnea matkaan....
0   +1 +2
 
10
ipikka 15.02.2008
loistava laulaja todella hyvä ääni rauhallinen ja rentofiilis tässä biisisä,myös soittajille täydet pisteet,faniudun oitis.!
0   +1 +2
 
9
vjr1970 12.02.2008
jaha, no wanhus sanoo pari sanaa Vanhuksesta; naislaulusta ISO plussa ja muutenkin kaikinpuolin genressään, mikä se ikinä onkaan niin hyvinkin pätevää :)
0   +1 +2
 
10
Tsuki 11.02.2008
sain jonkun ylitunteellisen väristyksen tästä biisistä. mahtava sovitus. ja kaunis ääni.
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 08.02.2008
Ihan samaa mieltä, eli tietty rentous muuten kovin mallikkaasta laulusuorituksesta puuttuu. Tai sitten ihan puhdas kokemus. Mutta varsin jännittävä sovitus on, biisissä ei varsinaisesti ole mitään vikaa :)
0   +1 +2
 
8
Alkaline 06.02.2008
Laulaja kuulostaa jännittäneen aika paljon, mutta lauluääni on kyllä hieno. Kappale sinänsä on kuultu jo tuhannen kertaa. Melodiat aika peruskamaa mutta kertosäettä edeltävä bridge oli ihan hyvä yllätys. Ihan kehityskelpoista tavaraa, lisää vaan narulle...
0   +1 +2
 
8
Alkaline 06.02.2008
Laulaja kuulostaa jännittäneen aika paljon, mutta lauluääni on kyllä hieno. Kappale sinänsä on kuultu jo tuhannen kertaa. Melodiat aika peruskamaa mutta kertosäettä edeltävä bridge oli ihan hyvä yllätys. Ihan kehityskelpoista tavaraa, lisää vaan narulle...
0   +1 +2
 
SNATSA 06.02.2008
Voi, onpa nätti biisi! Ihan niin nätti että pakko oli faniutua. Todella kaunis ääni laulajalla :)
0   +1 +2
 
8
onnettomuusaltis 12.03.2008
ja laulajan ääni on ihana! :D
0   +1 +2
 
8
Balladi, puoliballadi - mikä tämä nyt on? Joo, se alkoi, se kului, se YRITTI, mutta sitten se loppui. En osannut käsitellä tätä näin rauhallisena kuin tämä on, kun ensimmäistä kertaa kuuntelin tämän läpi, ja siksi jäi hampaankoloon kaivertelemaan se, ettei sitä mahtavaa kliimaksia sitten tullutkaan.

Jees, no onhan tämä päällisin puolin aivan ok kunnossa, vaikkei äänitys nyt niin täydellistä ehkä olekaan. Soitannolisesti tämä on jotenkin liian helppo... Ehkä yhtye onkin halunnut korostaa enemmän biisin sanomaa kuin sen taustaa; siinä tapauksessa soitannollisen "köyhyyden" voi antaa anteeksi. Laulajalla on hyvä ääni ja selvästi lahjoja hommaansa, joten biisin sanomaa on aivan miellyttävää kuunnella.

Sanoitukset ovan hyvin koskettavat ja todentuntoiset, vaikka sanoja onkin käytetty suhteellisen vähän. Tämä aihe olisi siinä mielessä hyvin herkullinen sanoittajalle, että tästä voisi keksiä vaikka kuinka paljon sanottavaa. Kuitenkin tähän on valittu hyvin suppea näkökulma, ehkä liiankin suppea. Kaikki vain tuntuu tapahtuavan hieman liian nopeasti...

Kokonaisuus on liikuttava, mutta se on rakennettu niin sovinnaisesti, että se saa kuuntelijan vain hiljaa hyväksymään sen, mitä kappale tuo tullessaan. Biisi on ehkä hiukan puuduttava, joten parhaimillaan uskoisin sen olevan illalla väsymyksen tunteiden aikaan, jolloin biisin aihe olisi myös helppo kuvitella tarkasti mieleen.

Ei ehkä maailman paras balladi minun mieleeni, mutta laitan silti numeroksi kasin.
0   +1 +2
 
10
Hullu-Juha 09.04.2008
kyllä...juuri näin tytöt..:D
0   +1 +2
 
9
Kuzimus 14.04.2008
Pidin tästä poplaulusta aika paljon.
Aika kapinallinen laulunaihe "Vanhuus" tässä nuoruutta
ja kauneutta palvovassa maailmassa.
0   +1 +2
 
8
Mika =) 22.04.2008
Lauluääni on hyvä ja lauluskaa ei oo mitää moitittavaa.
0   +1 +2
 
tiituli92 11.02.2008
tosi hyvä ääni laulajalla :)
0   +1 +2
 
Janne T 12.03.2008
ihan jees. Olishan tässä soitantapuolella aika paljon parannettavaa.

Laulu on ehdottomasti parasta antia tässä. Laulu on kauttaaltaan kaunista ja stemmat toimii, niitä kannattaa viljellä jatkossakin.
0   +1 +2
 
9
TunnotOn 16.03.2008
joo en itekkään pahemmin tämmöstä kuuntele mutta kaveri tuolla takana diggas ainaki..:D En tiiä onko tää vähä huono laatunen vai onko mulla vaan nii paha krapula et kuulen omiani?..:D ja lauluääni on kyllä hyvä..
0   +1 +2
 
10
Nina-- 11.04.2008
Ihana biisi. Mielettömän hyvä. Tykkäsin tosi paljon. Hienoo työtä!
0   +1 +2
 
8
Haarni 12.04.2008
No niin, pyynnöstä on kutsuttu todistamaan..=D Elikkäpä siis, turisti ei ihan osu mun musiikkimaun ytimeen. Mutta, tällaiseen yksinäiseen lauantai-aamuun tämä eittämättä sointuu mainiosti. Kyllä tällä uskoisi pärjäävän.
0   +1 +2
 
9
christoart 15.04.2008
Jeei, hyvä ääni laulajalla, hyvää melodiankuljettelua. Ehkä toi modulaatio oli turha, mutta sanat ja kertsi on niin hyviä, että mitäpä siitä. Radiobiisi, hienoa tytöt! Tehkää lisää ja pistäkää ilmoa.
0   +1 +2
 
9
keinotodellisuus 08.02.2008
ei vitsi vähäks hyvää!, tykkäsin laulust, kertsissä hyvät stemmat, soolo oli ihan kiva, ja kun lähti lopussa asteen korkeemmalt se toimi, tuli smak mielee soitannasta, laulajan ääni muistutti katri ylanderia mut parempi :) voisitte laittaa kuvii ja tietoo teist :)
0   +1 +2
 
9
aNttu^ 12.03.2008
no tota, en kuuntele pahemmin tän tyylistä musiikkia mut kylhä tääki menee :p
0   +1 +2
 
6
Nasic 03.04.2008
Hmm hmm...ei nyt kauheasti napannut. En pahemmin tän tyylistä kuuntele. Kyl bändi ihan osas soittaa ja silleen, mut varsinkaan laulaja ei vakuuttanut mua...en pitänyt sanoista, kun en oikeen päässyt "juoneen" mukaan.
0   +1 +2