Hear My Call

Red Light Fever

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Kallemania 01.04.2008
Alku oli hyvä, biisi sitten aika tyypillinen. Mukava kokonaisuus kuitenki.
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 29.03.2008
Alku hieman hämmentävä. Laulajalla kivan käheä ääni. Tämähän on oikein hyvä Oasiksen hengessä tehty pop-laulu. Taustalulut ovat hyviä. Ehkä biisi olis vaatinu vielä jonkun tajunnanräjäyttävän C-osan niin sitte olis saanu 9 pinnaa.
0   +1 +2
 
esw 24.03.2008
Omituinen, "huonosti loopattu" pätkä heti biisin alussa. Sen tarpeellisuuden voisi kyseenalaistaa. Rumpusoundeihin voisi harkita jonkinlaista muutosta, ainakin bassorumpu jää piiloon. Muutenkin yleissoundi muulostaa jollain tavalla vinolta. Soitto on perushyvää ja toimii. Biisin sovituksessa on muutamia "earcandy"-tyyppisiä lisäkkeitä, jotka ovat sinänsä hauskoja (taustavokaalit ja nopeutetut puheet). Jossain vaiheessa tosin hoksasin, että alun ja lopun asiaankuulumattomat kälätyksetkin kuuluvat tähän luokkaan - siksi esittäisin, että näissä kikkailuissa olisi syytä toimia varovaisemmin, ettei ylimääräisiä kikkailuja tule lisättyä tarpeettomasti. Sävellyksenä biisi on miellyttävän kesäinen popittelu, joka ei liiemmin herätä ajatuksia suuntaan tai toiseen. Perusvarmaa taustamusaa siis.
0   +1 +2
 
mustalitku 23.03.2008
Alkuintro ei ollut meikäläisen mieleen. Mutta onneksi heti sen jälkeen alkava laulu nostattaa toiveita biisin suhteen: Hyvä lauluääni! Soundimaailmasta muuten tulee korostetun esille akustisen kitaran pleku-iskut (tai sitten se on joku pyykkilauta tms.). Verset ovat hyvät ja niin on kertsikin, mutta se ei nouse verseistä liitoon, vaan jää tunnelmassa verse-kohtien tasalle. Kertsiin kun ois saanut vielä nosteen, niin sitten kipale ois ollut vieläkin parempi. Hyvä näinkin, mutta kliimaksi jää puuttumaan.
0   +1 +2
 
9
Bassotaiteilija 18.03.2008
Vähän tuollaista Hendrix-meininkiä yhdistettynä jonkin sortin brittipoppiin. Mielestäni ihan toimiva yhdistelmä. Soitto toimii, eikä sounditkaan ole huonot näin yleiseen mikseritasoon nähden. ;)
0   +1 +2
 
9
kilkka 15.03.2008
Mukavaa ja toimivaa poppiahan tämä. Oasis tulee vahvasti mieleen. Laulajallakin sopiva ääni tähän meininkiin. Hyvähyvä!
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Tuo alku oli kiinnostava, kun aluksi luulin soittimen seonneen. Mukavan juurevaa meininkiä soitannassa ja laulussa. Biisi ei mikään persoonallisin ole, mutta ihan hyvin rullaa. Ehkä bassolinjoihin pitäisi saada eniten jotain persoonallista, kun nyt menee jotenkin niin selkeästi tuollaista "lukion musiikkitunti"-linjaa. Hyviä oivalluksia siellä täällä.
0   +1 +2
 
hienoo... hyvän kähee ääni laulajalla. Ei tää ihan Rai Koivusta oo, mut... parempaa ;)
0   +1 +2
 
Daimonion 09.03.2008
onpas lepposaa poppisrokkista. oikein normien mukaan tehtyä ettei oikein mitään uutta ja persoonallista löydy minulle.
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 07.03.2008
Erittäin toimiva äänitys, ehkä basso liian kovalla, mutta muuten. Paitsi kertsikkä kuulostaa aika puurolta, kitarasaundi on itse asiassa suhteellisen kamala.. Mutta kappale on hyvä.
0   +1 +2
 
9
MGynther 05.03.2008
Tyylikäs intro. Laulaja kuulostaa persoonalliselta ja luontevalta. Akustisessa saisi olla tuhdimpi keskialue. Basso toimii hienosti. Kertsissä sähkökitara nousee mielestäni liian hallitsevaksi. Rento biisi. Tätä on miellyttävä kuunnella.
0   +1 +2
 
7
Britti pop tyyliä... Täydellä kopiolla mennään... Loistavaa? Ei, valitettavasti... Jopa tylsähkö? kyllä... Minkä takia poppi kuulostaa aina niin samalta mun korvassa? Minkä takia pop bändit ei tuo minulle mitään? Tämä on taas näitä biisejä jossa soittajat soittavat oikein ja kaikki on kunnossa, mutta se musa ei tuo mitään uutta... Mistä tämä johtuu? Liiallisesta musan kuuntelusta? Tylsistä taiteilijoista? Vai kaupallistumisesta?

No joka tapauksessa tämä biisi olisi radiossa kovaa kamaa....
0   +1 +2
 
Carpenter 29.02.2008
Saundit ovat toimivat, bassossa on mukavan jazzahtava saundi. Laulaja vetää todella tyylikkäästi. Kertsin kitarasovitus toimii mainiosti ja nostaa biisin uudelle tasolle. Biisi on eheä kokonaisuus, joka toimii mainiosti, joten kasi napsahtaa. Lopun ja alun panoroinnit ovat ehkä hieman liian vahvat.
0   +1 +2
 
Lenno 29.02.2008
Hyvin toimii. Kaikin tavoin hienosti tehtyä musiikkia. Lopussa saundimaailma jollain tapaa "hyökkää" päälle, voisi olla ehkä hieman kevyemminkin miksattua tavaraa. Tarttuvaa, helppoa kuunneltavaa, pienellä siistimisellä tästä saisi jopa radiosoittoon sopivaa poppia. Ei yllä aivan Sweet Honey Pien tasolle, mutta ei näitä kahta voi oikein verratakaan. En osaa oikein päättää, antaako kasi vai ysi, joten jätän antamatta.
0   +1 +2
 
8
Grazy Mama 29.02.2008
Perkelen hyvää poppia. Hyvät soundit. Hyvin laulettua matskua. Hyvin soitettua. Hyvä biisi.

Edustaa poppia siinä positiivisemmassa päässä. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Grazy Mama 29.02.2008
Perkelen hyvää poppia. Hyvät soundit. Hyvin laulettua matskua. Hyvin soitettua. Hyvä biisi.

Edustaa poppia siinä positiivisemmassa päässä. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Paronie 28.02.2008
Oli ihan kätevä biisi. Tuli hieman mieleen oasis. Tämmöinen mukavan apea radiokappale. Soitto ja saundit ihan kohdillaa, eikä laulajakaan pahemmin ainakaan kuse. Hyvin panostettu vielä taustalauluihinkin. jatkakaa...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 28.02.2008
Mukavaa ja kivaa sekä sopivan kepehköä etenemistä. Laulajan ääni jees ja pelimannitkin hyvin juonessa mukana.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 27.02.2008
Ihan pätevä popbiisi. Kuulostaa aivan valmiilta eikä tähän oikein osaa kommentoida sen enempää. Hyvä soittotaito ja laulu toimii hyvin!
0   +1 +2
 
Black Dog 26.02.2008
Alun nopea panorointi oli kuulokkeilla jopa hieman rasittava korville. Sen jälkeen kappale polkaisi käyntiin hyvin tasapainoisesti ja miellyttävästi. Tätä musiikkilajia on helppo kuunnella, joka on varma merkki hittipotenttiaalista. Sovitus on hieman etäisesti jopa Beatlesiin viittaavaa. Akustiset kitarat ja laulut soivat ja istuvat kadehdittavan hyvin.
0   +1 +2
 
9
Abasso 26.02.2008
Kuuntelin eka et jumalauta nyt jytää täähän kuulostaa george michaelilta mut piru vie erehyin.Homma muuttu aika nopeesti kohtuu kivaks poppailuks missä ei laskenu fiilis missään välissä mut ei suuremmin noussukkaan.Oikeilla raiteilla olevaa poppia kuitenki.Mukavaa rallatteluu hyvillä saundeilla ja kyllähän tää sinne yläkastin puolelle heilahtaa.
0   +1 +2
 
9
Animal 05.03.2008
Hienoa meininkiä, tästä on pakko lyödä kiitettävää pöytään. Solisti on erinomainen, ääni sopii mahtavasti taustaan. Itse biisikin kivan mukaansatempaava
0   +1 +2
 
9
Axmanic 16.04.2008
Kuuntelin et on perkeleen hieno veisu, tuloo ja jatkoin koulujuttujen tekemistä. Sitten kattoin bändin ja Marko perkele! Nyt on pakko kuunnella uusiks. Ja oikeen arvostella:

Hyvä tunnelma, hyvällä maulla toteutetut taustalaulut, perkeleen hienot laulumelodiat, laulajalla hyvä ääni. Rumpalin vois pistää vaihtoon :D Ei kai. Lopun jankkaava kitarajuttu (laulun alla) on vähän liikaa, imo. Mahtava biisi.
0   +1 +2
 
7
katara 06.03.2008
Järki meinas paeta, kun alku metrin feidaukset luurit päässä pannaa edes takasin. %) Kiva laulu soundi kuitenkin ja toimii hyvin kokonaisuuteen nähden. Soundit on ok ja miksaus tuntuu olevan melko balanssissa. Mikä se orava ääni oli?-) haha.. Jossain kohtaa kuului myös vähän tausta laulua, noita vois miettiä ehkä lisääkin, tuo semmosta mukavaa avaruutta soppaan. Rämpytelkää työ... samaan malliin! guud..
0   +1 +2
 
9
Oho. Yllätyin aikalailla biisistä. kuullostaa aika hyvältä. Aika laadukasta kamaa näin mikseriin. jatkakaa samaan malliin
0   +1 +2
 
9
cheez 06.03.2008
Erittäin pätevää ja ammattimaisen kuuloista poprockia. Tautoista tulee mieleen Oasis ja ajoittain jopa vähemmälle kikkailulle jäävä Porcupine Tree. Laulajalla todella kansainvälinen ääni ja orkesteri soittaa hyvin yhteen. Tuo pop genre piti hiukan varpaillaan ennenkuin biisi pamahti soimaan, mutta perkeleen komiaa meininkiä olette saaneet aikaiseksi. Täytyykin tutustua enemmänkin orkesterin tuotantoon! Erittäin positiivinen yllätys kommenttiringin harmauden keskellä. Soundeista vielä plussaa!
0   +1 +2