Pills

Cruel Persuations

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Freyelise 19.03.2008
Hersyvän kuuloista hard rockin mäiskettä. Laulussa sopivasti rohinaa ja kitarat myllää miehekkäästi riffiä. Rummuista pellit suhisevat korvaani hiukan liian läpitunkevasti. Lauluun tarvittaisiin ehkä lisää paksuutta, esim kertsiin joku stemma koko matkalle / 2x sama stemma ja panorointi laidoille. Parantamisen varaa tässä kuulen, mutta suurista asioista ei ole kyse, joten odottelen mitä aika saa aikaan. Soundithan kohenevat pikkuhiljaa muutenkin mm. laitteiden päivittyessä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.03.2008
No mikäs se nyt noin naurattaa, kun biisi on hyvä ja sopivalla mätöllä varustettua. Laulajallakin ote raikkaan raivokas!
0   +1 +2
 
katara 19.03.2008
Hyvä rokkibiisi, hyvää riffittelyä. Lauluun vaan lisää räkää niin meno paranee.
0   +1 +2
 
Bassotaiteilija 18.03.2008
Laulu tuntuu olevan kovin irrallinen elementti biisissä. Tuo toki osittain johtuu tuotantoteknisistä seikoista, mutta laulun vire ja soundi vaativat silti treenaamista vielä. Muutenhan biisi on rakenteensa puolesta harvinaisen simppeli, jotain koukkua kaipaisin mukaan, jotta saisi hiukan mielenkiintoisempaa keitosta aikaan.
0   +1 +2
 
7
kilkka 18.03.2008
Kyl tässä rokkimeininki on. Laulaja vetää ehkä vähän turhan paljon sinne päin mun makuun. Mainriffi on ihan vetävä. Soundit vähän muhjuiset.
0   +1 +2
 
8
MGynther 18.03.2008
Riffin kikkailu toimisi paremmin, mikäli riffissä olisi erottelevampi rytmi, esimerkiksi taukojen avulla. Soitto ja laulu on hieman epävarmaa, mikä korjautuu takuuvarmasti treenin myötä. Biisissä ei ole oikein selkeää koukkua, joka jäisi mieleen. Kappale siis unohtuu helposti. Bändissä on potentiaalia. Hieman omaperäisiä ja muista orkestereistä erottuvia ratkaisuja niin bändistä saatetaan kuulla vielä isommissakin ympyröissä.
0   +1 +2
 
8
Abasso 18.03.2008
Välillä tuntu et soitto ois menny miten sattuu mut saatoin myös hämääntyä :D.Biisinä rullaa kohtuullisen mukavasti ja laulukin alkaa loppukohden kuulostaa hyvältä vaikka se alussa vähän oudolta tuntuikin.Soundit on myös kohtuu hyvät.Sopivan tasasta vääntöö alusta loppuun.
0   +1 +2
 
solesurvivor 18.03.2008
Mielenkiitonoinen aloitus ja tömäkästi soittokin tästä käynnistyy. Saundit ovat aavistuksen tunkkaiset, mutta en anna nyt niitten liikaa häiritä. Biisi on hyvin perus rokkibiisi. Laulaja vetää ajoittan tosi hyvän kuuloisesti, ajoittain taas yrittämistä taitaa olla liikaa ja menee aikalailla nuotin vierestä. Nuo hassut matalat stemmat ovat ihan kivat, onneksi niitä ei ole käytetty liikaa. Vaihtelevampia kitaramelodioita jäin vielä kaipaamaan. Kun vielä laulaja hioo tuota tarkuuttaan, niin hyvää mieninkiä on.
0   +1 +2