Night Shift

Noison

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 23.05.2008
Alku on todellakin melkoisen hitaasti starttaava. Vaikka se starttaisikin hitaasti, niin silti suosittelisin värittämään sitä jollain muullakin kuin puhtaalla kompilla, varsinkin jos alun kompissa ei ole muuta koukkua... tai sitten pitäisi kompin alkaa helvetin toimivasti (joka on sitten todella vaikea tehdä). Tosin kyllähän tuo toimii varmalla otteella loppuun asti, eikä biisissä ole varsinaisesti missään kohdin mitään vikaa. Bassline voisi olla hiukan erilainen soundiltaan... nyt se on melko tunkkaisen oloinen. Särö olisi voinut tehdä poikaa sen soundiin rikottuna... Särö tekisi muutenkin sen äänestä paljon elävämmän. Yleensäkin soundeja voisi tässä efektoida raskaalla kädellä.

Biisin edetessä alkaa nuo rumpukompit toimimaan reippaasti paremmin... oikein mukavaa tehdas/liukuhihna fiilistä. Idealtaan hieno biisi, mutta toteutukseen voisi keksiä vielä lisää koukkuja. Voi vitsi miten hyvin tähän voisi toimia joku tehtaan ambient-tausta, jossa olisi myös jotain taustakilkkeitä, askelia, ihmisten ääniä ja muita satunnaisia juttuja. Tai ihan mitä tahansa vain mielikuvituksesta irtoaa. Jotenkin se voisi tuoda fiiliksen paljon aistittavammaksi... suosittelen ainakin kokeilemaan, jos tätä jakossa innostut myöhemminkin tekemään.

Hiukan keskeneräisestä fiiliksestä huolimatta tätä kuunteli oikein mielellään. Rohkeutta vain lisää! =)
0   +1 +2
 
8
TheReal 24.03.2008
Ehkäpä joo liian hitaasti rakentuva alussa ja efektejä saisi olla matkan varrella enemmän. Soundipuoli on ihan mukavan pehmeä ja rummut voisi olla ehkä enemmän efektiivisiä =)
Keskivaiheessa soundipuoli on makee mutta pari soundia tunnistan alkuperäisiksi ;)
Hyvä meno tossa on mutta kaipaa vielä paljon jotain. Ja vähemmän rakennetta, enemmän efektejä. Makuasia tietty mutta silti hyvä tehä koukumpaa aina jokatapauksessa ;)
8 hyvästä ideasta ja toteutuksesta. Oma tyylisi alkaa löytyä myös =)
0   +1 +2
 
MKDELTA 24.03.2008
Kuten mainitsinkin, biisistä tulee vahvasti mieleen omat yövuorokokemukseni tehtaassa. Ensin on sellasta rauhallista menoa ja työhön valmistautumista ja sitten ruvetaan hommin. Kappale rakentuu todella hitaasti, mutta kun vauhtiin lopulta päästään looppien käyttö on melkoisen hyvin toteutettu IMO. Ehkä tähän olisi tuohon introon sopinut joku Plastikman tyylin suhinapadi. Bassolinja on harvinaisen monoa perseeseen menoa, ehkä sitä olisi voinut varioida hieman. Ei ehkä mitään pro tasoa, mutta fiksu tekele jossa on jänniä juttuja.
0   +1 +2