Aida (Killing Innocence)

Luminosity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Akeli 06.04.2009
Lähtökohtasesti ihan asiallista kamaa. Vähän on soundimaailma jotenkin nuhaisen oloinen, eikä mikään instrumentti kyllä turhan hyvin erotu. Mutta ilmeisesti siis paremmin miksattu versio odotettavissa, siispä ei siitä sen enempää.

Soittimista tosiaan ei paljon voi sanoa, kun ei hirveästi kuulunut, mutta se täytyy sanoa, että laulusta en tykänny. Laulusoundi oli nuhasempi ku kaikki muut soittimet yhteensä, ja ei se kyllä vireessäkään turhan hyvin pysynyt. Sitä siis treenailemaan ahkerasti.

Biisi oli ehkä ärsyttävänkin paljon peruskaavaa. Tulihan sieltä tietysti se hiljainen C-osa, joka johti riffin kautta mukavasti kitarasooloon, jossa ei kyllä kehumista ollut. Sitten yllättäen vika kertzi, ja vielä euroviisumodulaatio. Voi perkele.... Yrittäkää tehdä pliis itsenne kuuloisia biisejä, älkääkä sotkeko Bodomeja, euroviisuja, ja muita vaikutteita vaan sekamelskaksi.
0   +1 +2
 
8
donkkis 16.02.2009
Joo kuulosta ihan potentiaalisen kuuloiselta kamalta. Soittotaito pojilla on jo ihan kohtalaisella tasolla mikä tietysti tässä genressä on vähintäänkin elinehto.

Laulaja ei tunnu vielä ihan olevan sinut äänensä kanssa sillä sen verran heikolta tuo ääntely välillä kuulostaa. Nuotissa pysyy ihan hyvin mutta vielä sitä munaakin tarttis kaivaa jostain. Asia mikä korjaantunee kokemuksen myötä. Ja englannin lausunta oli ajoittain myös varsin mikahäkkismäistä. Eiköhän se siitä.

Soundit on tietysti aika tuhnut myös. Eli seuraavat tuotokset asiansa osaavan miksaajan käsittelyyn niin hyvä tulee.

Biisi pyörähti winampissani repeatilla useampaan otteeseen ja eikä siltikään käynyt tylsäksi niin kyllä mä tässä ihan ainesta näkisin.
0   +1 +2
 
8
Cyberose 31.03.2008
onhan tässä positiivista jytinää. Laulajalla on kivan kuulonen ääni, ehkei tota ilmaisuvoimaa, mutta muuten toimii. Soitanta toimii, ja siis kokonaisuutena eri hyvä kipale.
0   +1 +2
 
8
Rauzka 29.05.2008
No mitäs. Biisissä on mukava meno, sanoituspuoli hyvä.
Mitäs tässä nyt sitten? Rakenne tuntuu olevan kohdallaan.
Miksaus joka tapauksessa kusee silmille.
Vokaalit ja synat ovat liian kovalla. Kitarat jäävät aivan liikaa koskettimien alle, kyllähän ne kuuluvat, mutta saisivat kuulua paremmin. Puhumattakaan bassolinjasta tai rummuista, jotka ovat liian alhaalla sotkuisena mössönä. Saa mielikuvan että Laulaja ja Kosketinsoittaja ovat edessä ja rumpali, kitaristi ja basisti soittavat 2 kilometriä taaempana pölyisessä nurkassa syöden kiviä samaan aikaan kun soittavat. Äänenlaatu kohdallaan (mikäs yllätys se oli, demoahan te teitte :D)
Sävellyspuoli oli riffeineen päivineen oikein hyvä. Kyllä te musaa osaatte tehä :)
Teitä sitten kattomaan 6.6 kesäkadulle! Varatkaa meitille bäkkäritilaa :D

Eli:
+Sävellys
+Sanat
+Äänenlaatu

-Miksaus

Ihan hyvä biisi. 8 tästä.
0   +1 +2
 
9
Mattis^ 02.04.2008
Mellevää meininkiä! Toimiva biisi, sillä perusteella anna ysin. Saundipuoli on vähä tuhnuinen konerumpuineen, mutta ajaa asiansa, kotidemoksi kiitettävän kuulosta kuitenkin. Vokaaleissa sais olla vähän enemmän voimaa ja vääntöä. Hyviä ideoita ja juttuja ympäriinsä, että mielenkiinnolla ootan muita biisejä kuultavaksi.

Niin ja pojathan osaa tiluttaaki :D
0   +1 +2
 
Grennie 02.04.2008
Vokaaleitten vääntö ja voima korjataan varmasti epelin kanssa seuraavalle demolle.. tälle sille ei enää voi mitään :/
0   +1 +2