Annaliisan Pankki

Tokyo Highway Projection

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Jozhik 04.02.2012
täytyy sanoo että mää tykkäsin tost biisist, ei mikää perinteinen perus kamaa. hyvin jännittävää musaa, ku ei oo ennalta-arvattavaa.. en saa mitää kritiikkii antaa ku en ko tyylilajista ymmärrä mittää.
+2   +1 +2
 
Mr Fobias 14.09.2010
sorry! johon laitetaan rahaa tyydytystä varten, oli tarkoitus kirjoittaa.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 14.09.2010
Nyt on paha paikka arvioida kokonaisuutta... Sen verran irrallisia pläjäyksiä oli osiot. Mikäs tämä pankki oikein on? Onko se ihan normi pankki josta nostetaan rahaa vai sellainen pankki, josta saadaan rahaa tyydytystä varten. Aivan kuin nuo osiot olisivat kuvailleet asiakkaita, edustaen heidän pernoosallisuutta tai tyylisuunta. Jos näin oli, hyväksyn rakenteen suunnitelmalliseksi tai tarvitsen jonkun muun selityksen, miksi tämä on toteutettu näin. Se avaisi teoksen ja silloin voisi lähteä kiitettävän, kunnioittavan, kunnianhimoisen kipaleen suuntaan.

Siellä on hyviä elementtejä pitkin matkaa, kivoja saundeja ja hienoja ideantynkiä/ideoita, joista olisi voinut väsäillä vaikka minkälaisia tuotoksia. Mutta nyt se on toteutettu näin. Siinä piileekin se varaa, että jää kekseneräisen kuuloiseksi ja ylimääräisiä raakileita/idean/kappaleen tynkiä on vaan yhdistetty toisiinsa ja unohdettu antaa kuulijalle se johto tähti. Kuten alussa kirjoitin, jos biisissä on joku itselleni hyväksyttävä pointti, avaaja, niin silloin nyökkään ison hyväksynnän.
+2   +1 +2
 
9
Fillari 27.07.2009
Pidin ensimmäisestä 40 s. tosi paljon, sen jälkeen meni minun makuuni vähän häröiseksi meininki. No genrejuttujahan nämä on, mutta tuosta alun ideasta ja soindeista saisi hienon piisin jo yksittäänkin. Mielenkiintoista settiä kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
terrva 10.05.2008
Jälleen yksi auraalinen napakymppi. Nämä pojat eivät osaa epäonnistua.
0   +1 +2
 
8
dbgirl 03.05.2008
Annaliisan pankki on mielestäni turhan vaatimaton ja realistinen nimi ottaen huomioon tämän psykedeelisyyden ja omaperäisyyden. Olisin siis kaivannut jonkinlaista repäisevämpää nimeä. Mutta se on teidän näkemyksenne, kunnioitan sitä. Ties mitä päässänne on tapahtunut tätä tehdessä :D Ihanaa kuitenkin että pitkästä aikaa tulee uutta matskua, olin jo ehtinyt unohtaa projektin olemassaolon. Mutta joskus pitkä odotusaika on vain hyväksi, kuten tämä tapaus osoittaa :)
0   +1 +2