Gestapo Inc.

Sleigh MSN

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
-TJ- 22.10.2008
uuh, kyllä tämäkin vain kicks arse! ette ole vielä radiossa soineet" vokaaleissa tosiaan pientä riaplomaisuutta, mutta ei se kyllä haittaa koska se toimii tähän sopivasti, koska se ei riaplota liikaa. arvostelin nämä nyt tällä tavalla alhaalta ylöspäin, niin voin tässä tehdä yhteenvedon: mielestäni omaperäisempää saisi olla, että marjat on hyvin korissa mutta koria voisi vähän pistää uuteen uskoon, ei silti liikaa kun tämäkin jo aika vaaralliselta jo vaikuttaa. ei tätä demoksi voi myöntää kuin materiaalin vähyyden vuoksi, sen verran tiukkaa!
0   +1 +2
 
10
Anskuli89 30.09.2008
huhhuh aivan mahtavaa vaasastahan ne hyvät tulee :)
0   +1 +2
 
10
Takanori 16.08.2008
Alku täs biisis on tosi kova, tykkään. sanoista ei saa kunnolla selvää, ainakaa minä, mut ei se haittaa. muuten tää biisi iskee aika hyvin :) Tosi mielenkiintoselta kuulostaa. kyl tää ainaki ysin ansaitsee :>
0   +1 +2
 
10
Telaketju 15.08.2008
Kovan kuulosta rässiä tyyliin At the gates, pirun hyvät soundit kuulostaisi olevan ja potentiaalia niin pirusti tässä. Ainoa huono puoli tässä on että tämä ei juurikaan erotu muusta massasta täällä vaikka itse tykkäänkin kovasti tästä!
0   +1 +2
 
10
Room21 13.08.2008
Biisi Lähtee erittäin munakaasti käyntiin ja sitä munaa näyttää riittävän koko rallin loppuun asti. Laulaja on kyllä mies isolla M:llä! Muu bändi hoitaa hommansa myös erinomaisen hyvin ja äänenlaatu on todella hyvä omaan korvaani, propsit vielä siitä. Loppujen lopuksi ei juurikaan pahaa sanottavaa, jatkakaahan vaasan pojat samaa rataa!
0   +1 +2
 
4
semnai 13.08.2008
Protesti ääni. En kommentoi biisejä vaan sen takia annoin nelosen joka biisille koska soitan itse rumpuja Sleigh MSN:ssä. Joku bändistämme ku meni "vahingossa"? äänestämään omia biisejämme ja antamaan kaikille kympin, niin protestiksi kirjauduin toisen bändini tunnuksilla sisään ja laitoin vastapainoks nelosen joka biisille.

Ihan vaan sen takia ku periaatteesta on typerää äänestää omaansa. Kiitos ja anteeks... -Jari / Sleigh MSN-
0   +1 +2
 
10
Toni Pandora 10.08.2008
Yllätyin. Kovaa menoa alusta loppuun. Tässä on kaikki elementit josta metallimusiikin saralla pidän. Kunnon vokaalit, kunnon kitarat ja rummut. Vaasasta kajahtaa! Meno vain paranee loppua kohden.
0   +1 +2
 
Intohimo 10.08.2008
Tiukkaa sahausta. Aluksi rummut menevät spiidimäisesti. Ei ookku yks kaiutin ku en oo löytäny jatkoroikkaa, joten missaan tod näk jotain tästä. Ehkä kaipaisin melodisempaa näin henkilökohtaisesti, mutta suoraviivaisen mätön ystäville varmasti soppii hyvin. Tikutus tomii. Pieni levähdystauko on myös oikeassa kohdassa.
0   +1 +2
 
9
Spathi 09.08.2008
Soitto rullaa ja saundaa hyvin joka alueella. Hyvä meininki biisissä ja laatuun selvästi panostettu. Positiivinen yllätys pitkästä aikaan mikserissä.
Biisi itsessään perusvarmaa jytää. Ehkä hieman enemmän yllätyksellisyyttä olisi vielä kaivannut, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
HW 09.08.2008
Aika perusrässiähän tämä oli. Soitto kulki mallikkaasti, ja naamalle puettu peloittava irve välittyi eläväisenä kuulijalle asti. Soundit olivat kohtalaisen kivasti kohdallaan, kokonaiskuva oli selkeä ja virtaviivainen eikä kuulijalle tarjoiltu ensimmäistäkään noloa virhettä. Silti tuntui että jotain jäi puuttumaan. Tuli sellainen "tästä lähtee tosi kova meteli mutta minä teen tällä?"-fiilis.

Tässä musiikinlajissa vaikeutena on se, että varaa vaihtelulle on äärimmäisen vähän. Jos poiketaan kaavasta, pudotaan samantien genren ulkopuolelle. Silti minua on aina kiusannut se, että tässä nimenomaisessa laatikossa bändejä vaivaa vakavanlaatuinen kasvottomuus. Kaikki kuulostavat ihan samalta ja tuntuvat soittavan yhtä biisiä. Eli persoonallisuutta tähän soppaan pitäisi vähän löytää.

Tekninen suoritus oli erinomainen. Taiteellinen puoli sitten jäi vähän jälkeen.
0   +1 +2
 
9
Henzoman 09.08.2008
Noniin! Nyt on "laulannassa" sitä kaivattua MUNAA! Tulee diablo mieleen, mutta se ei haittaa pätkääkään kun taustatkin on näin loistavat! Biisi alkaa jo periaatteella metrin halkoa päähän ja kovasti, ja mainittakoon, että toimii! Osaavaa porukkaa kieltämättä. Jatkakee!
0   +1 +2
 
9
Paintaster 09.08.2008
Vaasasta tuntuu tulevan enemmänkin tämän tyylistä kamaa :D Ghost Guard ja kumppanit edustavat. Joka tapauksessa hyvää meininkiä. Soundeihin voisi ripauksen lisätä bassoa, niin repisi silmät perseen kautta päästä.
0   +1 +2
 
7
Tuomi 09.08.2008
Koska halusitte kommenttini, niin täältä pesee! Plussat siitä, että ette alennu soittamaan kotiteollisuuspaskaa vaan vaivaudutte sentään keksimään riffejä. Miinukset soolojen puutteesta. Kitararunkkarina vaadin niitä :)
0   +1 +2
 
8
aapiskukko 09.08.2008
En yhtään lukenu muitten kommentteja mutta tämmästö tuli mieleen: Laulajalla hyvä perusörinä. Biisit jotenki vaa hukku massaan. Soundit oli hyvät.
0   +1 +2
 
8
Maaku 30.07.2008
Tiukkaa perusmättöä. Itse en ihan tämäntyyppisestä metallista perusta, mutta kappale toimii mielestäni kaikinpuolin hyvin. Yllätti mukavan positiivisesti.
0   +1 +2
 
pommikaitsu 30.07.2008
hieman on laimeahkot soundit mutta se tulee sitten vasta myöhemmin.
mukavan messevää settiä tää on.
olisko ideaa laulaa suomeksi niin saisi bändiä paremmin esiin ?
kaikki kun vääntää samaa settiä englanniksi ja niiden markkinat on tukossa.
rohkeasti vaan suomenkielistä lyriikkaa.
jos on sanoituksista puutetta niin voin jeesata alkuun.
0   +1 +2
 
7
SixDegrees 29.07.2008
Hmm... Njoo. Musiikista löytyy itselle todella tärkeiden yhtyeiden vaikutteita, mutta ehkäpä jopa liioissa määrin. Omaperäisyys saisi olla enemmän esillä ja ehdottomasti jotain koukkuja että biisistä jäisi jotain käteen. Laulajalla hyvä saundi, kitarasaundit menettelee ja rumputyöskentelykin aivan mallikasta.
0   +1 +2
 
9
Menetettynuoruus 28.07.2008
Ei jumalauta :DD Pakko kysyä että eikö laulajalla tuu kurkku kipeeks?:D mut joo,ihan hyvältä kuulostaa vaik en tälläsestä musasta niin ymmärräkkää ;) heitetää ny vaik 9
0   +1 +2
 
10
Concrete Pig 28.07.2008
Aivan ja mahtava meininki teillä. 10.
0   +1 +2
 
9
Havok 28.07.2008
Hyvää ja perustoimivaa "beyarearässiä". Toimii, rumpusaundit varsinkin menevät kuin isä äitiin. Laulaja jää hieman stereotyyppiseksi ja perinteiseksi alan standardeja noudattavaksi, tämä toisaalta kuitenkin komppaa genren ulosannin kanssa hyvin.

Kitarariffit toimivat kuin hassut sienet, tällaista ruohonjuuritasolta asti toimivaa riffittelyä kuuntelee mielellään. Sooloja on turha runkata sekaan sekoittamaan soppaa, jos perusmätöllä pärjätään hyvin - siitä kunniamaininta.

Yhteenvetona: soundipolitiikaltaan erinomainen, soitannollisesti vakuuttava ja perinteitä kunnioittava oldskoolin ja modernin metallin fuusio. Ainoa miinus näin kertakuuntelulta ehkä hieman turhan varman päälle pelattu biisirakenne - jokin selkeä oma juttu piristäisi ulosantia ja erottaisi kappaleen sopivasti muusta genren musiikkitarjonnasta.

Hyvä jätkät.
0   +1 +2
 
9
rokkineiti 03.08.2008
Mieletöntä mättöä. Laulu kulkee ja soundit miellyttää korvaa alusta lähtien.
0   +1 +2
 
10
Deuce 17.05.2008
Aivan vitun loistavaa materiaalia. Nyt ku oon muutaman kerran kuunnellu niin täytyy sanoo että toimii kyllä todellaki. Täs on jotain niin makeeta oldschoolia että ei voi ihan perus metalcoreks edes luokitella. On tää nyt paljon laadukkaamapaa jotenki hämärästi. Yksinkertasesti, vitun tiukkaa.
0   +1 +2
 
9
HeviLeijjona1 03.08.2008
Meitsi tykkää perskeleesti ilmotelkaa ku se debyytti tulee ulos l,,l
0   +1 +2
 
8
Ketjukuula 09.08.2008
empä itte hirveesti tän tyylistä metallia oo kuunellu mutta kyllä pojat taitaa osata hommansa. saundit on hyvät ja soitto tarkan ja puhtaan kuulosta. tosiaan vähän omaperäisyyttä lisää niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
8
Ketjukuula 09.08.2008
empä itte hirveesti tän tyylistä metallia oo kuunellu mutta kyllä pojat taitaa osata hommansa. saundit on hyvät ja soitto tarkan ja puhtaan kuulosta. tosiaan vähän omaperäisyyttä lisää niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
10
Deved 26.08.2008
matkiiks toi laulaja jotenki Rainer Nygårdia oikeest tä kuulostaa iha diablolt eli vitu hyvält rumpaliki paukuttaa iha hikisesti vittu et pojil on kovaa menoo....kypä
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 21.08.2008
Saatana että on meinaan tiukkaa settiä!
Soundit on kivan selkeet ja soittopuoli on kunnossa. Soittimet tuntuu pysyvän käsissä. Erityismaininta rumpalille ja laulajalle! Tuollainen huutolaulu on sellainen ala mitä mä haluaisin osata, mutta jota en tod näk tule koskaan oppimaan. Siitä hatunnosto! :)
0   +1 +2
 
10
Duality 05.08.2008
Jenkkikoret on kuunneltu, se on selviö heti alusta lähtien. Homma toimii hyvin, vaikka varsinainen omaleimainen persoonallisuus puuttuukin. Plussaa loistavista soundeista, soitto- ja laulupuolesta. Nämä seikat teillä pelaavat todella hienosti. Kappale on rakenteellisesti soljuva, C-osasta annan ruusuja mutta viimeisen osan olisi voinut ehkä korvata jollain muulla. Pilkun viilailuksi menee, mutta mitä sitten. Mikseritasolla annan kympin, muuten olisi pakko kiristää asteikkoa ja pudottaa ysi.
0   +1 +2
 
10
pupux 09.09.2008
parasta settiä! kymppejä tulee ja paljon.
selkeetä, tehokasta, laulajalta kuin musiikin osalta, niin se pitää, kyllä tällä pääsee vielä pitkälle. hyvät jatkoa! teistä varmasti kuullaan.
0   +1 +2
 
8
Rottenperkele 31.07.2008
Hyvin soitettu rallihan tämä on, mutta ei ehkä erotu tarpeeksi omaksi edukseen muista saman kaltaisista bändeistä
0   +1 +2