Kaksi puolikasta

Vapaat Kädet

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Veneficus 21.05.2008
Alku nosti välittömästi odotuksiani. Alun rutistuksen jälkeen tosin tehdäänkin täyskäännös ja siirrytään rauhallisempiin tunnelmiin. Ja siitä taas hieman reippaampaan poljentoon. Kappale polveilee mukavalla tavalla eteenpäin soolokitaran maustaessa meininkiä taustalla.

Letkeää rock-groovea tämäkin tarjoilee siinä määrin että pää alkaa nyökytellä niskan varassa. Nuo loppuosan kitarajutut ovat miltei kappaleen parasta antia. Ensimmäisen kuuntelun aikana parissa kohtaa rakenne jättää jotenkin "kulmikkaan" maun siirtymäkohtien paikkeilla mutta tämäkin silottuu seuraavien kuunteluiden myötä. Kyllä tämä rokkaa, livenä voisi uskoa tämänkin kappaleen putoavan kuin Sampo-pankin asiakasmäärien.
0   +1 +2
 
Zerzy 28.07.2008
Hyvin soitto rullaa ja muutenkin hyvä meininki. Tykkäsin kitaroista paljon. Hauskat sanat ja sellainen rennon eppumainen meininki. Tämä voisi olla livenä hieno meiningillä vedettynä. Eihän tässä pyörää uudestaan olla keksitty, mutta ei tarvitsekaan kun homma toimii. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
steppänä 02.06.2008
loistavaa suomirokkia,hyvät sanat,varsinkin alussa,loppua kohti sanat hieman menettivät tehoaan ja sen myötä myös koko biisi,siksi ei 10. mutta hino veto.
0   +1 +2
 
9
keefer07 27.05.2008
Kyllähän tämä rullaa ja hyviltä bändeiltähän ne vaikutteet kannattaa ottaa. Soitto, laulu ja sovitus ovat mukavasti balanssissa. Kitara toimii ja yleissoundi on kaikinpuolin hyvä.
0   +1 +2
 
9
Animal 09.06.2008
Solisti on nyt omimmillaan tässä biisissä ja vetää helvetin hyvin jotenkin syrjämäisesti, mutta kuitenkin omalla tyylillään. Tästä tulee sellainen fiilis että tämän pitäisi olla levyllä sitä ns. helposti aukeavaa ja lähestyttävää hittibiisiä seuraavana, koska tässä on koukkua ja jippoja, joita sisäistääkseen tarvitaan useita kuuntelukertoja. Ja niitähän tällainen biisi kestää, hieno teos!
0   +1 +2
 
metsäradio 19.05.2008
Ihan perus suomirockilta tää kuulostaa...sellasta suht käypää perusradiomatskuu mun mielest. Ei kyllä ole mun kuppi teetä.
0   +1 +2